אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קראתי בדיון הסטיקי למעלה, ורציתי לשאול על המלצה לכונן חיצוני של 1TB, השימוש שאני צופה לו הוא שהתחלתי לצלם לפני תקופה לא גדולה, והכונן הקשיח מתמלא תמונות (משקל, ודברים חשובים על המחשב), וגם העובדה שהמחשב שלי בן 5 בערך (ועוד עובד מעולה, איכשהו), לא מוסיפה תחושת ביטחון. אני מחפש כונן שיהיה עמיד לאורך תקופה ארוכה, בעיקר שיישב בארון, ומדי פעם ייצא החוצה לגבות מספר סטים של צילומים אחרונים. באשר ל2.5 או 3.5, לא משנה לי, אם הבנתי נכון, 3.5 פחות נייד, יותר זול, ויותר עמיד, אז אני מעדיף אותו. הבנתי שלWD, אחריות ארוכה יותר מלשאר, זה חשוב לי. חיבורים? אני לא קראתי הרבה על הAHCI והזה שמתחבר דרך הלוח אם, אני מעדיף להמנע מסרבול, ולא אכפת לי לחכות יותר דרך הUSB. אני גם עורך לפעמים בפרמיי…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. האם מערך RAID שכזה אפשרי? RAID שבו כוננים 1 ו-2 מועתקים (Mirrored) לכונן 3? מדובר בלוח אם Gigabyte P67-UD3P
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון שעושים מאפיינים על כונן מסוים במחשב יש לך כלים ואז יש לך 3 אפשרויות 1 לבדוק שגיאות בדיסק באמצעי איחסון 2 איחוי את הקבצים באמצעי איחסון 3 יצירת גיבוי מזה יעזור למצוא שגיאות ומתי עושים את זה? מזה יעזור לעשות איחוי לכונן? כשאני עושה גיבוי זה שומר את כול ההגדרות שיש לי במחשב ודוגמא במקום לפרמט להתקין וינדוס דריברים אני מכניס את הדיסק ועולה לי ההגדרות ששמורות?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
לא הצלחתי להתקין ווינדוס בארדיסק sata2 אז התקנתי בארדיס ide שהיה לי. עכשיו בעיקרון שתיהם מחוברים למחשב התקנתי דרייברים והוא מזהה את ה-sata2 במחשב שלי 1. מה אני צריך לעשות בשביל להתקין תוונדוס על ה-sata2 בשביל שאני יוכל להיפתר מהארדיס ide 2. אם אפשר בבקשה בפירוט..תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים של WD הראשון הוא 320GB SATA2 16MB 7200RPM והשני הוא 500GB SATA2 16MB 7200RPM אני בקרוב עומד לקנות מחשב, עכשיו אני רוצה לדעת אם שווה לקנות כונן חדש של SATA3 או להשאיר את הכוננים הקיימים הנ"ל? תודה חברים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב חדש במקום צורב שנהרס בפנטיום 4 2.66Mhz. השאלה אם הצורביי DVD החדשים עם חיבוריי S-ATA ו-Dual Layer יכולים לעבוד על מחשב כזה או...? במידה ולא, אני אשמח אם תאמרו לי איזה אני כן יכול לקנות שבטוח יעבוד. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה קורה אנשים ? הייתי רוצה לדעת אם הגיוני (קיים) צורב DVD +- של חברת NEC. שיש בו אפשרות של צריבה של 8 וחצי גגה בדיסק רגיל של 4.7 מחכה לתגובות ...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי צורב של LG מדגם GSA-H62N אני מנסה לצרוב מדיות DVD 8.5GB שרשום שתומכות במהירות X8, אבל בפועל התוכנה NERO7 לא נותנת לי לבחור אופציה של יותר מX4 האם זו בעיה מוכרת בצורב זה? או שאולי בתוכנה NERO? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ראיתי בנועה שיש את הצורב NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK שעולה 290 שקל וגם NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK שגם הוא עולה 290 שקל. איזה עדיף לקנות? האם ה3550 גירסה יותר חדשה?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בקשה=אני יש לי דיסק און קי 16 גיגה אני מעביר אליוסרטים 700 מגה מהמחשב וזה עובר אני מעביר פרו אבולושיין 7 8גיגה וזה עובר אבל כאשר אני מנסה להביר סרט hd מהמחשב לדיסק הוא כותב שהדיסק און קי מלא הדיסק און קי שלcruzer
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מספר כוננים חיצוניים עם ספק כוח, ואין שום בעיה לחבר אותם לרכזת USB כנ"ל לגבי DOK לעומת זאת, יש לי כונן חיצוני 250GB FUJITSU , ללא ספק כוח, שמחייב חיבור ישיר למחשב, בכדי שאוכל להשתמש בו. השאלה היא, האם זהו המצב בהתקנים מהסוג הזה, או שמדובר במוצר לא תקין? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איך הצורב הזה? http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1741&catcode=177 תציאו לי משהו טוב אם לא זה יש לי תקציב עד 800 שקל
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בעיה מוזרה, במחשב הנייד הכונן עובד ובמחשב הנייח הוא לא נראה למה זה קורה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד לפני חצי שעה הוא עבד יופי הבאתי אותו הבית פתאום מתקתק לא הפלתי אותו לא כלום עד עכשיו הוא פעל 100%
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי HD ישן בחיבור ATA במהירות 5.4K סל"ד ובנפח 20GB. חיברתי למחשב של אחותי והכל עובד סבבה והמחשב מזהה 19 ומשהו GB. חיברתי אותו למחחשב שלי (אני רוצה להתקין לאחסן עליו דברים) והכל עובד גם בסדר - אבל הוא מזהה רק 1.76GB. מה אני עושה כדי להתגבר על הבעיה? נאמר לי שזו התנגשות בין הנוכחי שלי (שמופיע במפרט שלי בצד) ובין מה שכרגע הוספתי. אבל אני לא יכול לחבר רק את זה שהרגע הוספתי כי אין עליו OS ולא כלום. אשמח לעזרה במהירות, דור.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אני יכול לגבות את הכרטיס החכם שלי? הבנתי שאני צריך לעשות קובץ DUMP ע"י HEX...? אין לי קורא/כותב כרטיסים בעבודה ואני רוצה לעשות לו גיבוי. איזה קורא/כותב אתם ממליצים לרכוש? ראיתי באיביי ממש זול וממש יקר? זה משמש אותי ככרטיס ביקור. אז חשבתי לתת ללקוחות. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי הלך לי הדיסק קשיח, ואני חושב לשדרג לדיסק 1 SSD בגודל בערך 120 ג'יגה עליו תהיה מערכת ההפעלה ותוכנות כבדות, ודיסק 1 רגיל בגודל 1 או 2 טרה עליו אשמור את החומר שלי. השימוש שלי הוא הורדה וצפייה בסרטים, ופיתוח תוכנה. ואולי גם מעט משחקי מחשב (fifa ודומיו). 1. האם אתם ממליצים על ארכיטקטורה כזו? 2. אשמח להמלצות על דיסקים טובים במחירים סבירים תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה. השאלה שלי היא כזו: הבנתי שיש אפשרות להשתמש בתוכנה אשר מגבה את כל הדיסק הקשיח ויוצרת קובץ Image, כלומר אם קורה מצב שהדיסק הקשיח שלי קורס, אני תמיד יכול לשחזר את המצב לקדמותו באמצעות קובץ הImage הזה. עכשיו, הבנתי שאת הקובץ הנ"ל אני אוכל לשמור אך ורק על גבי דיסק קשיח חיצוני (בגלל גודל הקובץ). חשבתי על זה מעט.. בעצם, בשביל מה לי לשמור קובץ Image של כל הדיסק הקשיח? מה שחשוב לי באמת על הדיסק הקשיח, אלו בעיקר תמונות ומסמכים כאלו ואחרים, ותו לא(נפחם הכולל אולי 20 ג'יגה..). אז בעצם, האם כדאי לי פשוט לקנות דיסק און קי ועליו לגבות את כל המידע הרלוונטי, או שבכל זאת כדאי לי לרכוש דיסק קשיח חיצוני "לכל מקרה"? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני הולך בקרוב להזמין קצת חומרה מ www.newegg.com, לשלוח אותה למשפחה מחו"ל, ועוד כמה שבועות שאני אבקר אצלם לאסוף את זה. איזה צורב כדאי לי להזמין ? חשבתי על משהו בן x32 ל x40 , לא צריך יותר, והם די הפסיקו למכור יותר איטיים מזה. יש איזשהי המלצה מה לקנות ? איזה הבדלים יש בצורבי ה x40 ל x32 פרט למהירות ? מחכה להצעות..
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
(פרטי הצורב במפרט שמימין) כשאני מנסה לצרוב DVD הכל טוב... כשאני מנסה לצרוב CD (במקרה הזה מדיסק לדיסק) הוא פעם אחת מצליח ופעם אחת הוא כותב לי הודעת שגיאה... זה כבר די מעצבן כי כבר ביבזתי חמישה דיסקים... חשבתי שהבעייה היא בדיסקים אבל זה לא זה כי החלפתי אותם והבעייה המשיכה... אם זה משנה משהו- ניסיתי לצרוב גם בתוכנה NERO וגם באלכוהול 120%... ועוד דבר- כשניסיתי להעתיק את אותו דיסק שעשה בעיות אצלי בצורב של אח שלי, לא הייתה שום הודעת שגיאה ושום נעליים... מישהו יודע מה הפיתרון? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האם קיים צורב טוב יותר מן הצורב LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL ??? (הן של חב' LG והן של חב' אחרות) הצורב צריך לשמש למטרות של צריבה בכמויות גדולות.. תודה אנשים !
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בוקר אור, ברשותי צורב די וי די מסוג NEC DVD_RW ND-3540A לאחרונה שמתי לב שכל המדיות שאני מכניס מסוג DVD-R הוא פשוט לא קורא, מראה שאין שום דבר בדיסק, גם דיסקים שאני צורב בעצמי וגם דיסקים שאני לא צרבתי מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת אני מעוניין לקנות HDD חדש. הדרישות שלי ממנו הוא הן שיהיה הכי אמין שאפשר, ושיהיה סוס עבודה - הוא יהיה צריך לעמוד בעומסים גבוהים ביותר (כתיבה אינטנסיבית למשל), 24/7, בלי שזה יפגע באמינותו, בביצועיו ומצבו הכללי... 250ג''ב מינימום. אני משתמש ביתי לחלוטין והוא יכנס למחשבי האישי. לא עסק, שרת או משרד. ועוד שתי שאלות חשובות: 1) נגיד ובחרתי חברה מסוימת, האם כדאי ללכת על HDD שמיועד לשרתים או כזה שמיועד למשתמש ביתי? (כל חברה מחלקת את המוצרים שלה לפי היעד. אני מניח שדיסקים לשרתים אמינים יותר, חיים יותר ומסוגלים לטפל בעומסים גבוהים, לא? השאלה אם הם מתאימים לסביבה ביתית שהיא לא RAID וכו'...) 2) נמאס לי לקנות בארץ HDD ולקבל אותו בשקית אנטי-סטטית קרועה שלא יודע מה עבר…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברות האחסון ממשיכות לעשות הכנות לקראת הפיכתם של מוצרי אחסון בדור ה-PCI-Express 5.0 לחזית הלוהטת החדשה בשוק הביתילכתבה
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
- 1 follower
-
-
מן הסתם זו שאלה שחוזרת על עצמה, אך מכיוון וזה שייך להיסטוריה החלטתי לשאול שוב כי התשובה נשכחה מזכרוני. השאלה היא כזאת: שני חיבורי IDE Primary Secondary כרגע מחוברים שני דיסקים קשיחים על הראשי צורב (ראשי) + DVD על המשני (כשהדיוידי הוא SLAVE) מצד אחד אני רוצה שהעתקת קבצים (גדולים) תרוץ במהירות בין שני הדיסקים הקשיחים ומצד שני שזרימת הנתונים לצורב בזמן הצריבה יהיו מהירים וללא בעיות. האם להשאיר כך או לשנות ל: דיסק קשיח ראשי (מערכת הפעלה) וה-DVD משני צורב ראשי ודיסק קשיח (הנוסף) משני. או צירוף אחר? אבקש תשובה ברורה ומוחלטת (עובדתית) שדעת מומחי כל אינם חלוקים עליה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-