אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח לסיוע כאן. החלפתי ממש לא מזמן את חד הכוננים הקשיחים שלי HDD. מאז ההחלפה אני שם לב של-BIOS לוקח לא מעט זמן לאתר אותו - משהו כמו 20-50 שניות בכל פעם שעושים ריסט קר. בקונפיגורציה עם הכונן שהוחלף (היה תקול), התהליך היה אורך מספר מילישניות. אשמח לסיוע לאבחן את הבעיה ולפתור אותה. תודה לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים 320*2 שמוגדרים במערך RAID0 (ראו מפרט) לפני מספר ימים במהלך ה-BOOT הבקר התחיל לדווח על תקלה באחד הדיסקים. הבעיה היא שהוא לא טורח לספק לי יותר מידי מידע על התקלה אלא מסתפק בהודעה לקונית בסגנון Error Occurred, אבל בגלל שהדיסקים ב-RAID אין גישה ל-SMART כך שאין לי שמץ של מושג מה באמת קורה. דבר ראשון הרצתי גיבוי לכל החומר (טפו טפו טפו- חוץ מקובץ אחד הכל גובה), עכשיו השאלה איך מאתרים מה בדיוק התקלה? מ"ה מותקנת על המערך כך שלפרק אותו זו אופציה אחרונה מבחינתי... חשוב לציין שאין במארז בעיות טמפרטורה / רעידות וכו'. עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חשבתי לרכוש מתאם IDE ל USB ולחבר הארד דיסק עם מערכת הפעלה עליו כך שיעלה כמאסטר ויעזור לי לטפל במחשבים. בהנחה שהBIOS תומך באיתחול מ USB באילו עוד דרישות אני צריך לעמוד? האם אפשרי לאתחל מערכת הפעלה מUSB?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם איזו תוכנה אפשר לבדוק מהירות כתיבה וקריאה של זכרון נייד USB וכרטיסי זכרון למצלמות
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
אך אני צורב Dual Layer DVD9 ????? יש לי קובץ ששוקל 8 גיגה אך אני צורב אותו ל Dual Layer DVD9 ?????
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
Maxtor / DiamondMax 10 / 160GB / 7200 / 16MB / ATA-133 / EIDE / OEM / Hard Drive הוא רע,טוב,בסדר ? יש מידע חשוב עליו או משהו?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4177 הוא שקט? הוא טוב ולא יעשה בעיות? ואך ההרדיסק בכללית?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אז ככה כשאני נכנס לכונן ורוצה לראות כמה כל הקבצים תופסים אז הוא מראה לי משהו, וכשאני מחוץ לכונן אז הוא מראה לי משהו אחר לגמרי כאילו שיש לי עוד דברים ששוקלים 600 מגה ביט בערך, אז למה בדיוק זה קורה וזה יכול להיות בגלל שיש לי את התוכנהdaemon tools הנה תמונה:
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח של 160G ואני רוצה לחלק אותו לשתיים אחד רק למערכת הפעלה(ותוכנות כמו אנטי וירוס אנטי הרק וכדומה) והשני לתוכנות שונות ומשחקים הורדות וכו' אך כדי לי לחלק תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עוד לקנות דיסק קשיח של 160G ואני רוצה לחלק אותו לשתי מחיצות אחת של מערכת הפעלה והשניה לכול השתויות אז רציתי לדעת כמה להקצות לכול אחד?
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לפני מספר ימים רכשתי את הדיסק תוצרת סמסונג אשר מומלץ פה בסטיקי בנפח 1000GB. הדיסק אולי מהיר ויעיל, אבל אצלי הוא יצר המהום מאוד חזק שקשה להתעלם ממנו בתדירות של אחת לשניה. וידאתי שאכן הדיסק הוא מקור הרעש ע"י ניתוקו ולצערי כך הדבר. לאחר חיפוש ברשת, גיליתי שאני לא היחיד שסובל מהבעיה הזו. לי הרעש מפריע מאוד ולכן הדיסק יוחלף.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעקבות הפרסומים וההמלצות על הכונן 250gb של Samsung קניתי אותו (הדגם SP2504C) והתאכזבתי קשות: הביצועים שלו לא טובים באופן מורגש מהכונן הקודם שהיה לי של WD שנחשב כונן ממוצע כמו כן הוא כונן רועש !!! זה מורגש בעיקר בגלל שכל הקירורים שלי במחשב הם שקטים ואז שומעים אותו בצורה חדה והוא ממש טרקטור בהשוואה למה שאומרים עליו!! בנוסף הוא מגיע לקרוב ל-50 מעלות בעת מאמץ. בקיצור - אכזבה קשה!!!
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אךךך אני מתקן את הארדיסק, יש משחקים שאני משחק וכל פעם שיש תקיע קטנה הארדיסק עושה רעשים מעצבנים טיפה חזקים והמשחק לא משתמש בכל הזיכרון והמעבד אז אך יכול להיות זה רק מהארדיסק! אולי זה הזיכרון וירטואלי?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
סוף השבוע הנוכחי מספק לנו הפתעות חדשות מבית אמאזון - עם כוננים מהירים מיצרניות מובילות שתוכלו לקחת אתכם לכל מקום לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
Media Information Format Capacity Blank Disc Free Blocks 736960512 Free Capacity 702.82MB(736.96MB) Media Type CD-R ATIP Start Time of Lead In (Media Code) 97m32s19f ATIP Last Possible Start Time of Lead Out 79m59s71f Manufacturer Name Prodisc Technology Inc. HD-BURN Certified NO Available Write Descriptor CLV 32.0x 4800KBps Available Write Descriptor CLV 24.0x 3600KBps Available Write Descriptor CLV 20.0x 3000KBps Available Write Descriptor CL…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אלה לגבי כונן slot load.השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את הכונן אנכית? למי שלא יודע זה כונן ללא מגירה.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש (על פי ההמלצה שלכם) אבל ה-MX300 לא קיים ב-TMS או ב-StarPC (אני לא יכול לקנות בפלונטר כי החנות לא פתוחה בשישי). מלבד ה-Evo 850 (שקטן יותר בנפח ויקר יותר), יש כוננים אחרים מומלצים באותו סדר גודל?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לעשות פירמוט להאר דיסק שלי. אני עושה את זה דרך דיסק bootable של ווינדוס. בכל שאני עושה פורמט הוא אומר לי שאי אפשר לפרמט את הדיסק ושהסיבה לכך היא שיש בעיה בחיבור או שיש תקלה עם ההרד דיסק. האם לדעתם נדפק לי ההרד דיסק?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום , אני ניסיתי לקחת ארד דיסק של 400 גיגה ולעביר ידנית ממנו לארד דיסק נייד 2TB WD ELEMENT , לא הסתיים טוב . פעם אחת לא העביר את הכל. אם זה כן מעביר , מראה כמות גיגה שונה או מספר קבצים/תיקיות לא זהה , בלאגן שלהם ( אני עם WIN10 ) . עוד תופעה , שמראה לי 20 גיגה ואז שאני נכנס לתוך התיקיות ומסכם את כל התיקיות זה 34 גיגה , למה זה ככה? ( יכול להיות בגלל שזה כונן על WIN7 שהיה בעבר ואני חיברתי למחשב WIN10 ורוצה רק לגבות ? ) יש דרך שיעתיק את הכל בלי כל מיני הודעות מיותרות ( צריך הרשאה , אותו קובץ או כל מיני ) שצריך לאשר ולהיות ליד המחשב במשך ההעברה ? וגם אני מעוניין לעתיק מארד דיסק של 500GB חברת TOSHIBE לכונן נייד אבל שיעתיק אליו בלי…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאילו אם אני חבר SATA למחשב שלי ה SATA2 יעבוד במהירות של ה SATA?(בלי רייד)
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אם אני בונה מחשב שיהיו הו שני כוננים: כונן SSD של 80GB ועוד כונן מגנטי רגיל של 1TB. הנטיה הראשונית שלי היא לשים את מערכת ההפעלה ואולי גם ה PAGEFILE על כונן ה SSD. אולי ניתן כם להתקין עליו מספר תוכנות שאני משתמש בהן הכי הרבה. האם יש עוד המלצות כדי להאיץ את פעולת המחשב בהקשר של דיסק SSD (בעיקר בעלייה ראשונית של תוכנות) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום, יש לי 160GB בהרד דיסק אחד ויש לי כמה שאלות.. אם אני מוסיף עוד 160GB אז מה צריך לעשות אחרי שאני מחשב אותו למחשב???אני יצטרך לפרמט את ההרד דיסק הקודם או משהו? להתקין על החדש מערכת הפעלה? או שפשוט יתווסף לי עוד 160 והכל יהיה כמו שהיה לפני? ועוד משהו.. אני יכול להוסיף את ה-160 ושיהיה לי הכל ב-C (בלי לפצל..) כי עכשיו יש לי את כל ה160 ג'יגה בכונן אחד ואני רוצה פשוט להוסיף עוד שיהיה לי 320 בכונן אחד? ועוד שאלה אחרונה.. מה ההבדל בין דיסקים קשיחים? לדוגמא אני לוקח אחד 80GB של סמסונג או 80GB של WD... מה יהיה ההבדל ביניהם?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אם אני מחבר כרטיס USB 3 ללוח אם ומשתמש עם HD חיצוני USB 3,יהיה לי תמיכה ב USB 3? המחשב הנייח שלי בן שנה +
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מחבר שניי הארדיסקים באיידיאי ואין לי רייד, אז המחשב יעבוד יותר לאט או שהוא ישאר באותה מהירות? בכלל, מה נותן הרייד בלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-