עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מישהו שמע על WHS או אף התקין\התעסק איתו? נראה לכם יישום מוצלח למערכת NAS בייתית או שעדיף להקים לבד מערך RAID ולמצוא פיתרון מבוסס תוכנות ייעודיות לגיבוי המחשבים ברשת הביתית ולגישה מרחוק? לי נראה השרת הזה חלום רטוב לניהול וגיבוי כל המידע ברשת הביתית שכרגע יושב על מספר מחשבים. זה הרבה יותר זול מקניית appliance ייחודי, מאפשר גיבוי שלם של PCs שלמים וגם שיחזור של קבצים בודדים, מאפשר גישה מרחוק עם ניהול משתמשים והרשאות למידע הביתי. החיסרון היחיד שאני רואה הוא כרגע חוסר יכולת לעבוד עם RAID5, מה שמחייב כרגע למעשה עבודה ב-RAID1 שמבזבזת נפח דיסק.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. או, האם יש דרך לבדוק? למוכר נתונים מצויינים, יש לו גם C6 במחירים קרובים מאוד (כמה דולרים בודדים יותר) http://www.ebay.com/itm/Toshiba-OEM-16GB-16G-Class-4-Micro-SD-Micro-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-/120838729464?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item1c228caef8 http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Micro-SD-Micro-SDHC-TF-Card-16GB-16G-Class-4-A-/290570252478?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item43a75630be

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  3. איזה שיטות קיימות לבדוק ולדעת בוודאות עם הדיסק הקשיח תקין וטוב.....? ??? פשוט אני קונה הרד דיסק יד שניייה ואני רוצה לבדוק.... תודה מראש לכל העונים !~!~!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by bd,

צרבתי סרט דרכון אדום DVDR עם תרגום בעברית על דיסק של OMC (-) בפעם הראשונה ששמתי תסרט ראיתי אותו ב DVD עבד והכל היה טוב ראיתי חצי שעה מהסרט ואז הוא נתקע עכשיו אני בא להפעיל אותו והוא לא מגיב ב DVD אני מפעיל אותו במחשב והוא תקין אז איפה הבעיה ?........ לבדוק אותו בDVD אחר?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by gal_il50,

כשאני צורב(סרטים,שירים) אני צורב בד"כ במהירות של X12 למרות שלצורב שלי יש מהירות של X48. השאלה שלי זה האם זה נכון שכשצורבים במהירות גבוהה(למשל ב-X30 ומעלה) אז האם האיכות של הצריבה יורדת או שזה סתם שטויות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ב"ה שלום חברים יקרים מה שלומכם ? רציתי להתייעץ כמו שאתם רואים בפרטים בצד יש לי לוח אם נחמד אם יציאה אחת של SATA2 ועוד 2 יציאות של SATA 1 אז השאלה היא כזו אני חושב לשים דיסק של משחקים על SATA2 לבד ! ודיסק למערכת הפעלה על SATA1 ככה שעל הדיסק למשחקים לא יהיה תעומס של המערכת הפעלה האם זה ייתן לי שיפור טוב ? מה דעתכם ? מישהו ניסה כזה דבר אי פעם ? אני בטוח שיהיה שיפור וזה לטובה אבל השאלה היא עד כמה ? מחכה לתשובות מאלה שיש להם ניסיון והרבה תודה !

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  7. היי חיברתי דיסק של 250 GB מסוג ATA (לא SATA) במקביל לצורב שבחיבור כבל ATA על לוח אם G31 , את הצורב גימפרטי לSLAVE ואת הדיסק לא גימפרטי ביכלל , כך שיש לי בס"כ דיסק קשיח SATA מחובר ללוח + דיסק ATA שמחובר במקביל עם צורב ATA לחיבור ATA שעל לוח האם G31 , במערכת הפעלה XP אני רואה את 2 הדיסקים הקשיחים , רציתי לשאול אם זה תקין לחלוטין איך שחיברתי. רוני

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  8. כשמקבלים הארד דיסק חדש מהמפעל, האם הוא אמור להיות הכל עם אפסים, או שסתם מידע רנדומלי בגלל שהוא לא אותחל ? האם אני יכול לעשות בדיקה שהוא לא היה בשימוש קודם לכן (בהנחה שאין בו מחיצות כמובן) ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by 114508534,

אני מחפש מתאם כזה.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by 00Amir,

שבת שלום אני מעוניין לקבל קצת מידע לגבי כונן SSD שישמש ככונן ראשי במחשב. ראיתי שבין המובילים יש את OCZ שהדגמים הטובים הם או Vertex 2 או Vertex Turbo . כרגע אני מתכוון לרכוש או כונן Vertex 2 50G או שני כוננים של30 Vertex Turbo ולחבר ב RAID0. למרות שהטורבו יותר מהיר לוורקס 2 יש צ'יפ Sandforce ואיתור ותיקון באגים - ככה הבנתי. ותוחלת החיים שלו הרבה יותר משאר הדגמים. אשמח לקבל קצת עצות מבעלי הניסיון. תודה

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by omri09,

דרוש USB בנפח 8GB מסטימצקי, המהיר ביותר שניתן להשיג. קישור לדגמים: http://www.steimatzky.co.il/Steimatzky/Pages/SubCategories.aspx?PageNo=1&CategoryID=3&SubCategoryID=3562&Filter=&Letter=&Sorting=

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by amisha,

שלום , אני מעוניין לקנות SSD למחשב החדש מתוצרת אינטל, ואני מתלבט בין : סדרה 750 של אינטל בחיבור SATA . סדרה 730 בנפח 240GB. סדרה 535 בנפח 480GB . מה לקחת ? (המחירים הם לא מחירים לצרכן, לכן אין משמעות למחיר .)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by or81322,

מחפש לשדרג את הנייד הישן שלי במקום לקנות חדש. השאלה שלי למי שיש לו את המחשב הנ"ל האם כדי להשקיע ולשדרג את הssd בלבד כדי לקבל מחשב מהיר, ואם כן, איזה דגם כדי לקנות, אנו מעדיף להשקיע כמה שפחות בכל זאת מחשב ישן. השימושים שלי יהיו אינטרנט, תכנות למובייל, בלי משחקים ולא אשמור תמונות או סרטונים על המחשב ככה שאני חושב ש 120gb יספיק. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by yuvalg,

אני מחפש כונן DVD חיצוני וראיתי את המכשיר הבא של TEAC ב-EBAY. המחיר 32$ כולל משלוח. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230311791089&fromMakeTrack=true#ebayphotohosting בהנחה שהנתונים נכונים אשמח לדעתכם.

15. אצל אך שלי היה לי גיבוי של כל מה שהיה לי על ההארד דיסק, פירמטתי את המחשב (כמה פעמים) ושבאתי להעתיק את הכל חזרה למחשב שלי אני מגלה שזה לא, להפתעתי הדפוק פשוט מחק את זה משם... עכשיו עולה השאלה, כיצד אני מחזיר את המידע הזה אם אפשר ?!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by tomerco,

שלום יש לי לוח אם asus k8v -se deluxe ואני צריך דרייברים לסאטא אשר תומכים בווינדוס 64 ביט נ.ב הליבה של הלוח היא via k8t800 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by epichorus,

הגרסא הנוכחית שלי הנה 1.00 ראיתי שהגרסא האחרונה הנתנת להורדה היא 1.02 . האם יש טעם וצורך ממשי לעדכן? מה ההבדלים והשיפורים ששונו ?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  18. Started by netanel1,

מצאתי את הכונן הקשיח הבא: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2217&scat=193&tcat= ורציתי לשמוע תגובות אולי לאנשים יש אתו או ששעו ביקורות עליו כמו כמה הוא רועש לאיזה טמפרטורה הוא מגיע? או אם לאחרים יש משהו אחר שהם היו מעדיפים להמליץ לי עליו אבל הגבול הכספי הוא 600 ש"ח

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  19. שלום! אני צריך DOK בסביבת ה- 100 ש"ח (כנראה 8 GB) . השאלה היא על איזו חברה הכי כדי ללכת ? SUNDISK או KINGSTON יש הבדל במהירות שלהם בגדלים של 8 GB ??? כנראה שאני יקנה מ- KSP כרגע הקינגסטון יותר זול מהסנדיסק באיזה 10 ש"ח והשאלה היא, להוסיף עוד 10 ש"ח בשביל לקנות את הסנדיסק או שאין הבדל בין ה DOKS וללכת על הקינגסטון ? ממש תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  20. שלום, קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח של 500GB אני מצרף אליו כונן PATA שיש לי בנפח 200GB שמתוכו 150GB מלאים בנתונים שאני צריך. שאלותי: 1. קיבלתי דעות סותרות לגבי חיבור כונן ה-PATA. אמרו לי שזה יאיט לי משמעותית את העבודה במחשב החדש, ולעומת זאת אנשים אחרים אמרו לי שלא תהיה שום השפעה לזה. מה נכון? האם מומלץ לא לחבר אותו בכלל? אני פשוט לא רוצה להתחיל את הכונן החדש עם פחות 150GB. 2. איך כדאי לחלק את המחיצות בכונן החדש של ה-500? אני מתקין VISTA (ובעתיד WINDOWS 7), חשבתי לחלק ל-50 למערכת ההפעלה ו-450 כל השאר. זה מעט מדי? איך אתם ממליצים לחלק? 3. האם ניתן לבצע את החלוקה למחיצות בזמן התקנת ה-VISTA? אם כן, איך עושים את זה? בביוס? האם אצטרך גם לפרמט? המחשב מגיע עם הרכבה בלבד ובלי התקנות…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  21. דגמי ה-XLR8 CS2211 העדכניים של החברה האמריקאית זמינים כעת באמאזון, במחיר שעשוי לקרוץ לכם בקר ה-S10 הטרי של חברת Phison ממשיך לצבור תאוצה, כך נראה, כשחברת PNY מאמצת אותו עבור צמד דגמי ה-2.5 אינץ' החדשים שלה – ה-CS1311 שמתבסס על שבבי TLC עם שלושה ביטים של מידע בכל תא מל"מ, וה-XLR8 CS2211 אשר מתבסס על שבבי MLC של טושיבה בליטוגרפיה של 15 ננומטר לאמינות משודרגת, לצד זכרון DDR3L של חברת Nanya שמשמש כמטמון. ביקורות ראשונות סיפקו קבלת פנים נעימה ומלטפת יחסית עבור הצמד הטרי, ובחנות אמאזון ארה"ב החלו כבר למכור את כונני ה-CS2211 החדשים, יחד עם ארבע שנות אחריות ורשיון לתוכנת ה-True Image של Acronis, במחיר מוזל של כ-100 דולר כולל מסים ומשלוח לדגם בנפח 240GB, ובמחיר טוב עוד י…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קניתי של LG אבל אני יכול להחזיר, על איזו חברה אתם ממליצים (צורב במהירות 52X24X52 או 52X36X52 - אני לא בטוח אם ה 36 הוא באמת 36. אני זוכר שיש מהירות בסביבות ה 30 +) ותגידו לי כמה הם עולים ואיפה כדאי לקנות אותם אני רוצה צורב רגיל (רגיל = כונן וצורב- נראה לי שכל הצורבים משמשים גם ככונן רגיל אבל לא איכפת לי לקנות אחד שלא, אם יש) צריך עזרה, פליז...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by xtract1,

חבר שלי צפוי לקנות מחשב חדש אוטוטו..AMD3800X2 לוח של DFI וכו'... יש לו מחשב,(שאני לא בטוח שאפשר לקרוא לו ככה),בן 6 שנים נדמה לי..פנטיום 2 או משהו בסגנון...עם HD של 40 ג"ב וחוץ מזה אין לי פרטים עליו.. יש לו המון דברים על הHD אבל אין לו צורב DVD או צורב בכלל... השאלה היא האם אני יכול לקחת את הHD הישן ולחבר אותו במחשב החדש..מה דעתכם? החיבור יתאים? ואם לא יש לכם הצעות אחרות איך מעבירים ככ הרבה נתונים בקלות יחסיח?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. השאלה בכותרת. תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  25. שלום! לאחר החלפה ללוח שנמצא בפרט מימין - הדיסקים הקשיחים שלי לא מופעים ברשימה של הSAFELY REMOVE בTASKBAR וזאת למרות שAHCI מופעל בביוס. רעיון?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.