אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ברשותי צורב LG GSA-H22N. כאשר אני צורב דיסקים (CD או DVD) לוקח לו הרבה יותר מדי זמן ממה שאמור לקחת לו. דיסק DVD מלא נצרב כמעט במשך שעה, וCD כ20 דקות. ניתן לשים לב כי ביצועי המעבד נפגעים, שכן אם שומעים מוזיקה תוך כדי הצריבה, המוזיקה קופצת כל 2 שניות. בנוסף, הפס למטה של הBUFFER נע בין 20 ל90 כל הזמן.. יש פתרון או עדיף כבר לצבוע בכחול ולזרוק לים?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות (online) קופסאות jewel case או slim jewel case לדיסקים ריקים ו"מעטפות" לכתיבה לדיסקים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להמיר dvd לקובץ באמצעות hund brake אבל כל פעם זה יוצא מטושטש. ניסיתי גם באמצעות פורמט פקטורי אבל זה דורש כתוביות וערוץ ברירת מחדל. מישהו יכול לתת עצה לאיך זה יכול לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום DOK מיקרו קרוזר של סאנדיסק 4 גיגה ואני רוצה להעיף את הU3 ולאחד את המחיצות שלו. זה אפשרי עם הכלים הרגילים (partition magic ודומיו) או שאני צריך תוכנה מיוחדת?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי צורב Aopen CRW2440 , אני משתמש ב Nero 5.5.7.2 , ואין לי אפשרות לצרוב במהירות של יותר מ 12 , למרות שהצורב הוא 24, גם כאשר אני מסתכל בתכונות של הצורב ב Nero הוא רושם שמהירות הצריבה המקסימאלית היא 12. למה ומדוע ????? אחים עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם שווה לקנות את הכונן הנ"ל פה בארץ, או להזמין אחד מאיביי ב-620 שח כולל משלוח... http://www.ebay.com/itm/271421967122?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 מדובר בהפרש של כמעט 160 שח, האם זה שווה את זה?... תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! יש לי תופעה מוזרה במחשב. כשאני צורב (לא משנה מה) הצריבה נתקעת באמצע (צורב IDE) והזמן ממשיך לרוץ (אני משתמש בנרו). ניסיתי להחליף צורב לאחד SATA והתופעה חוזרת. יש משהו שניתן לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתם על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151_79_1664&products_id=24297 (מעדיף לקנות מחנות בבאר שבע) תודה לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מעוניין בדיסק חיצוני אני לא חושב שלמחשב שלי חיבור FIREWIRE מה האפשרויות האחרות? מה בעניין BUFFER כמה מומלץ?ואיזה חברה? והאם יש עוד דברים שצריך לדעת לפני שבוחרים? בכל מקרה אני מחפש דיסק בין 320-500 גיגה תלוי במחיר אנא תנו לי אופציות!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני של WD בנפח 2 טרה פרקתי את הכונן, נתקתי אותו מהיוניט של הUSB וחיברתי רגיל לSATA העלתי את המחשב והכונן מופיע בdisk management כunallocated בעזרת UFS Explorer הצלחתי לראות שקיימת מחיצה במערכת HFS+ ששוקת 1.8TB שזה משקל הכונן.. היה לי בכונן בערך 1.2TB .. אבל כאשר אני בוחר את אותה המחיצה (במערכת HFS+) וסורק למציאת קבצים, אני לא רואה קבצים מעבר לכמה קבצים בודדים של הכונן עצמו כמו התוכנה של WD ועוד כמה קבצי תמונה מוזרים.. כאשר אני משתמש בEaseUS Data Recovery Wizard ועושה Recover על כל הכונן (בלי קשר למחיצות) אני מקבל כמה קבצי וידאו שכל אחד שוקל כמה ג'יגות טובות אבל ברגע שאני משחזר אותם לכונן השני אני לא רואה כלום.. חשוב להגיד שלא עשיתי פורמט לכונן.. הק…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך לקנות כונן פנימי כמה שיותר זול, אז חשבתי למה שלא יהיה כבר על הדרך SSD, נראה שקיימים SSD במחיר מקביל לקשיח חדש הכי זול. אני מאוד קצר בכסף (סטודנט) ומחפש למעשה כונן שיעלה כמו קשיח רגיל, אם דרושה תוספת במחיר אני יעדיף כנראה לוותר. דיסק קשיח הכי זול שמצאתי חדש עולה 300 (לפי זאפ) אז אני מחפש SSD קרוב למחיר הזה. מבחינת נפח 64GB לגמרי מספיק לי, יש לי כונן אחסון חיצוני, אם יש 128 עם תוספת מחיר קטנה מה טוב. ביצועים, כל עוד הם יותר טובים מקשיח רגיל כבר הרווחתי, לא מחפש את הטופ אבל שכן יהיה שינוי מורגש, גם ככה יש לי SATA2 , חוצמזה שיש עוד יתרונות כמו שקט, חום וחשמל. מעבר לזה, אני יכול לקנות מכל מקום, בארץ, בחול, אין לי בעיה. ראיתי למשל את הכונן הבא: http://www.aliexpre…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות הרד-דיסק נייד ולמען האמת אני לא מבין בזה כלל אשמח לדעת איזה פרמטרים צריך לבדוק לפני הקנייה וגם איזה הרד-דיסקים מומלצים סביב החצי טרה, ומהו טווח המחירים עבורם. תודה עדי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקרון 2 ג'יגה יכול להספיק לי, אבל אם כבר קונים, חשבתי ללכת על 3 ג'יגה בהפרש לא מאוד גדול וגם שנתיים אחריות לעומת שנה... Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 595 ש"ח ושנה אחריות http://www.pccenter.co.il/product/seagate-2tb-barracuda-st2000dm001 --לעומת-- Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX 845 ש"ח שנתיים אחריות. http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99-western-digital-caviar-green-3000gb-wd30ezrx מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד dell studio 1555 p87 ATI הדיסק הקשיח בתצורה המקורית הוא: 320GB hard drive serial ATA 5400RPM h השימוש המרכזי שלי במחשב יהיה שרטוט דו ותלת מימדי .המליצו לי להרחיב ל 250GB 7200RPM ב159 ש"ח. הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת, מה היתרון בשדרוג כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים ראשית אגיד כי עזרתם לי באחרונה הרבה.. אז תודה ועכשיו לשאלה... החלטתי שאני הולך על SSD. ההתלבטות שלי היא עם איזה דיסק ללכת.. מצד אחד אני קורא ביקורות טובות על הדיסק של אינטל (120 ג'יגה), מצד שני אני קורא כי הדיסקים האחרים, ביניהם של Kingston (128 ג'יגה) עדיף.. אני קצת מבולבל. מדובר בדיסק ובקניה יקרה גם ככה (אני קונה מחשב שלם), ולכן אני מעדיף לחשוב טוב ורוצה לעשות החלטה נכונה. אשמח לעזרתכם בשיקולים הבאים: 1) מהירות הפעולה של הדיסק.. 2) האמינות שלו. שאלה שניה, כפי שאמרתי - אני קונה מחשב. אני לא לגמרי בטוח אם זה המקום, אבל אני לא יודע היכן לבצע את הקניה.. מצד אחד יש חנויות זולות יותר מאחרות - אך מצד שני אני שומע סיפורי זוועה לגבי העבודה מולם לאחר הקניה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. לאחרונה נתקלתי בבעיות בהפעלת מערכת הפעלה עם שגיאה של BOOT FAILURE. שמתי HDTUNE הסתכלתי על הHEALTH עם הSMART סטוט היה הכל בסדר. הרצתי ERROR SCAN על QUICK והוא לא מצא כלום. הרצתי ERROR SCAN מלא והוא מצא 2 DAMAGED BLOCKS. הורדתי מהאתר WD את התוכנה Data Lifeguard Diagnostic Utility והתוצאות בקובץ המצורף. יש משהו לעשות עם HDD או לממש אחריות אצל KSP? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כונן צורב דיויד אזוס. נמצא אצלי כבר לא מעט זמן. לאחרונה ניסיתי להעלות למחשב צילומים שגיביתי בשעתו בצריבה על דיסקים. קורה משהו מוזר. כל הדיסקים בנפח סי די , עולים ללא בעיה. בכל הקשור לדיוידי ( 4.7 גיגהבייט) הוא לא מצליח לקרוא ומשמיע רעשים של ניסיונות כאלו. חשוב לי לדעת אם זה הכנון, או המדיה הצרובה. אם כי קשה להאמין שכל המדיה נדפקה ( ניסיתי הרבה דיסקים של דיויד שנצרב).
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן HDD של WD טרה וחצי הגירסה הירוקה עם הפורמט החדש לפני כמה חודשים התחיל להתקע בסרטים למשל אחרי חצי שעה של סרט הסרט נתקע ולא ממשיך אלא אם כן סוגרים אותו ומפעילים מחדש לפי התוכנות לבדיקת SMART אין שום בעיות עם ה HDD בדקתי עם EVEREST או SSD INTEL אבל הביוס לפעמים רושם לי שיש בעיות בדיסק ניסתי לשנות SATA SLOT לא עזר מאיפה הבעייה מדיסק ? שמתי לב שבטורנט יש בעיות עם ה IO ז"א הטורנט מפסיק לעבוד ורושם שיש בעיות IO
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ב-KSP את הכונן הזה ב-565 ש"ח ל1.5TB. למישהו יש ניסיון איתו? ראיתי בגוגל שלחלק מהאנשים הוא עושה פריזים או מהירויות כתיבה איטיות מאד אחרי שהכונן מתמלא (מעל 80%). אני מעוניין בכונן לאכסון תמונות וסרטים. לא ממש קריטי בשבילי שהוא לא הכי מהיר, אבל נפילות למהירות של 1MB/SEC זה לא משהו שאני מוכן להתעלם ממנו.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמחולק ל2 מחיצות c ו d ב 20 ג'יגה ו d שיש בו 130 ג'יגה. כשאני נכנס למאפיינים זה מה שמוצג לי: מראה שתפוסים 122 ג'יגה מתוך 130 נכון? אבל כשאני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים כולל מוסתרים ונכנס למאפיינים שלהם זה מה שזה מראה לי: שתפוסים רק 96 ג'יגה! לאן נעלמו לי 26 גי'גה?!!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי כבר מחשב, אבל רק הדיסקים הקשיחים הם יקרים בצורה חריגה וקשה לי לבחור. אני מחפש דיסק קשיח מכני פנימי שיתן לי ביצועים טובים מאוד, אך במחיר נורמלי (700 זה דיי יקר לי). חשוב לי גם שתהיה אחריות.. אז הנה הדיסקים שביניהם אני מתלבט (המחירים הם של רשת אייבורי שמשם אני קונה את המחשב שלי): 1. Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB SATA3 / SATA2 מחיר : 495 שקל. 2. Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB SATA3 / SATA2 מחיר: 540 שקל. 3. Samsung SpinPoint F3 HD103SJ 1TB SATA2 מחיר: 595 שקל. 4. Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB SATA3 / SATA2 מחיר: 635 שקל. 5. Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB SATA3 / SATA2 מחיר: 695 שקל. Caviar Blue נראה אטרקטיבי בגלל המחיר ואחריות…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לקנות אותו.. ואז קראתי ביקורת בזאפ על מישהו שקנה, היו לו רעשים, החליף אותו באחר וגם היו רעשים.. יש על הכונן איפשהו ביקורת ברשת? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.אם כונן אחד נהרס במערך רייד 5 יש אפשרות לשחזר אותו לכונן חדש דרך התוכנה בלי בעיות מיוחדות?? 2.יש אפשרות להסתיר קבצים ולשים סיסמה לקבצים מסויימים?? 3.יש אפשרות במערך רייד 5 להוסיף עוד כונן קשיח בלי לאבד את המידה על הכוננים שכבר יש?? אם למישהו יש מדריך איך עושים את הדברים הנ"ל(אם זה אפשרי בכלל) אני השמח לקרוא/לצפות..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה ההבדל בין שניהם. חיפשתי פה בפורום ומצאתי רק מה ההבדל בין sata ל-pata והבנתי שההבדל בין sata ל-sata2 הוא במהירות של העברה אבל אני שואל למה זה אמור להיות משנה המהירות ולמה הגדילו אותה אם כבר ב-sata אין הארד דיסקים שמגיעים למהירות הזה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה: יש לי כיום HTPC ומחשב נייד. ב HTPC יש SSD + דיסק של 2T שעולה על גדותיו. אין מקום לדיסקים נוספים ב HTPC וניסיתי להחליט איך אני מוסיך לעצמי עוד הרבה שטח איכסון כי נמאס לי להתקמצן על מקום ויש לי אופי אספני. אם זה לא ברור, הדיסקים אמורים להכיל סרטים\סדרות ושאין לי שאיפות לגבות הכל (זה כבר יעלה לי הרבה יותר מדי. מה שחשוב זה המוזיקה ומסמכים, ואת זה אני פשוט מסנכרן בין כמה דיסקים שונים כי זה עוד בסדרי גודל של 200G ולא טרות) האפשרויות עד כמה שאני רואה אותן: 1. דיסק חיצוני קבוע ל HTPC. משהו כזה - http://ksp.co.il/?select=.1033..348..535.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16402&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= נראה לי שזה פתרון זול יחסית כי אני או…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-