אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעיקר למטרות גיימינג, ורציתי את עצתכם לגבי הבחירה של הכונן הקשיח. החלטתי ללכת על SSD, ואני מתלבט בין 2 האפשרויות הבאות: 1. Crucial 256G SSD Marvell M4 2. Crucial 128G SSD Marvell M4 + Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 המטרה העיקרית במחשב זה היא כאמור גיימינג, ולכן אני רוצה ללכת על מה שייתן לי ביצועים יותר טובים. התהייה שלי היא האם שילוב של SSD עם HDD ייתן לי ביצועים פחות טובים מאשר רק SSD(מערכת ההפעלה והמשחקים יהיו מותקנים על ה- SSD, כמובן), כלומר, האם השילוב ביניהם יכול לגרום לצוואר בקבוק או לירידה מורגשת כלשהי בביצועים. כמובן שיפריע לי החוסר בשטח האיחסון, אבל אני מתכוון לקנות כונן חיצוני, אם וכאשר המחירים יירדו. אג…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחיים לא שמעתי על החברה ופתאום אני רואה שהיא מומלצת!!! So what did I miss?? ברמה של איזה חברה אחרות המוצרים שלה? מה עוד היא מייצרת חוץ מנגני/צורבי דיסקים/DVD?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פותח את התכנה וזה מקפיץ לי הודעה שניה לפני שזה מעלה את התכנה Init failed: Error 117. partition's drive letter cannot be identified משו שכשור לאות של ההארידסק שלי? יש לי C ויש לי F מה הבעיה עם זה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לפני שנתיים בערך קניתי כונן ssd מדגם evo 850 בנפח 250 ג'יגה. עם הדיסק הגיע תוכנת magician לניהול הכונן. אחת האפשרויות הייתה ליצור Over Provisioning. סמסונג שחררו גרסה חדשה של ה - magician, ובגרסה זאת אין אפשרות ליצור Over Provisioning. האם אופציה זאת הפכה מיותרת?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רכשתי דיסק און קיי בנפח 2 טרה , הצלחתי לגבות סרטים בנפח 250 GB , לא הצלחתי לגבות מעבר לכך הוא פשוט לא מקבל, מופיעה כיתובית האומרת שחסרים רכיבים בבדיסק, לא ברור לי אילו רכיבים ומה עלי לעשות כדי לנצל את כל הנפח תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה להמיר dvd לקובץ באמצעות hund brake אבל כל פעם זה יוצא מטושטש. ניסיתי גם באמצעות פורמט פקטורי אבל זה דורש כתוביות וערוץ ברירת מחדל. מישהו יכול לתת עצה לאיך זה יכול לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתם על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151_79_1664&products_id=24297 (מעדיף לקנות מחנות בבאר שבע) תודה לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני של WD בנפח 2 טרה פרקתי את הכונן, נתקתי אותו מהיוניט של הUSB וחיברתי רגיל לSATA העלתי את המחשב והכונן מופיע בdisk management כunallocated בעזרת UFS Explorer הצלחתי לראות שקיימת מחיצה במערכת HFS+ ששוקת 1.8TB שזה משקל הכונן.. היה לי בכונן בערך 1.2TB .. אבל כאשר אני בוחר את אותה המחיצה (במערכת HFS+) וסורק למציאת קבצים, אני לא רואה קבצים מעבר לכמה קבצים בודדים של הכונן עצמו כמו התוכנה של WD ועוד כמה קבצי תמונה מוזרים.. כאשר אני משתמש בEaseUS Data Recovery Wizard ועושה Recover על כל הכונן (בלי קשר למחיצות) אני מקבל כמה קבצי וידאו שכל אחד שוקל כמה ג'יגות טובות אבל ברגע שאני משחזר אותם לכונן השני אני לא רואה כלום.. חשוב להגיד שלא עשיתי פורמט לכונן.. הק…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיסק און קיי של 8 ג'יגה אני יודע שצילמתי תמונות לפחות ב4 ג'יגה, כשאני עושה מאפיינים לדיסק און קיי מהמחשב שלי הוא אומר לי ש4 ג'יגה תפוס מתוך 8 ג'יגה. אבל כשאני נכנס לתוך הדיסק און קיי אני רואה 4 תיקיות שאני לא יכול להיכנס אליהם, ושכל תיקיה שוקלת 2 מגה.. לא הגיוני מה שהולך.. איך אני מחזיר את התמונות בלי לפרמט את הדיסק און קיי??? אלו תמונות ממש חשובות לי... ואם חייב לפרמט את הדיסק און קיי, יש דרך להוציא את המידע לפני???
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות הרד-דיסק נייד ולמען האמת אני לא מבין בזה כלל אשמח לדעת איזה פרמטרים צריך לבדוק לפני הקנייה וגם איזה הרד-דיסקים מומלצים סביב החצי טרה, ומהו טווח המחירים עבורם. תודה עדי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כונן צורב דיויד אזוס. נמצא אצלי כבר לא מעט זמן. לאחרונה ניסיתי להעלות למחשב צילומים שגיביתי בשעתו בצריבה על דיסקים. קורה משהו מוזר. כל הדיסקים בנפח סי די , עולים ללא בעיה. בכל הקשור לדיוידי ( 4.7 גיגהבייט) הוא לא מצליח לקרוא ומשמיע רעשים של ניסיונות כאלו. חשוב לי לדעת אם זה הכנון, או המדיה הצרובה. אם כי קשה להאמין שכל המדיה נדפקה ( ניסיתי הרבה דיסקים של דיויד שנצרב).
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי צורב Aopen CRW2440 , אני משתמש ב Nero 5.5.7.2 , ואין לי אפשרות לצרוב במהירות של יותר מ 12 , למרות שהצורב הוא 24, גם כאשר אני מסתכל בתכונות של הצורב ב Nero הוא רושם שמהירות הצריבה המקסימאלית היא 12. למה ומדוע ????? אחים עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי איזה מדריך או משהו איך מומלץ לחלק את ההארד דיסק שיהיה הכי יעיל? אשמח אם מישהו יעזור לי . יש לי מחשב נייד עם הארד דיסק 250 ג'יגה עם מערכת ויסטה . ועוד שאלה איך אני עושה גיבויים למערכת ולתוכנות או סיפריות מיוחדות ? (להסתמך על הגיבוי של מערכת העפעלה או שיש איזה תוכנה מומלצת?) תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. לאחרונה נתקלתי בבעיות בהפעלת מערכת הפעלה עם שגיאה של BOOT FAILURE. שמתי HDTUNE הסתכלתי על הHEALTH עם הSMART סטוט היה הכל בסדר. הרצתי ERROR SCAN על QUICK והוא לא מצא כלום. הרצתי ERROR SCAN מלא והוא מצא 2 DAMAGED BLOCKS. הורדתי מהאתר WD את התוכנה Data Lifeguard Diagnostic Utility והתוצאות בקובץ המצורף. יש משהו לעשות עם HDD או לממש אחריות אצל KSP? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הייתי לא מזמן אצל חבר משפחה בשביל לסדר לו תקלה במחשב. אחרי שסיימתי לטפל בתקלה עשיתי הפעלה מחדש בשביל שהכל יושלם/יסתדר. בעת ההפעלה המחשב הכונן הקשיח עשה כמה רעשים קטנים הדומים לצפצופים או נקישות של מספר פעמים ואז הפסיק. ברור לי שכאשר הכונן הקשיח משמיע רעשים זה אומר שמשהו לא בסדר ואמור להדליק נורת אזהרה. המחשב ישן, לא חדש, יש לו ותק של הרבה שנים, לא ידוע כמה אבל אני חושב 8. (לא לחפור על להחליף רכיבים או לקנות חדש) אני מעוניין לדעת מה זה אומר, ומה אתה חושבים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקרון 2 ג'יגה יכול להספיק לי, אבל אם כבר קונים, חשבתי ללכת על 3 ג'יגה בהפרש לא מאוד גדול וגם שנתיים אחריות לעומת שנה... Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 595 ש"ח ושנה אחריות http://www.pccenter.co.il/product/seagate-2tb-barracuda-st2000dm001 --לעומת-- Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX 845 ש"ח שנתיים אחריות. http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99-western-digital-caviar-green-3000gb-wd30ezrx מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1)מה האבדל בין דיסקים רגילים לצריבה לבין בדיסקים המקורים(האלה שיש במשחקים שקונים) 2)אפשר בצריבת סרט (לא דיוידי) להוריד את האכות שלו? 3)כנ"ל רק לקיבצי מוזיקה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש הארד דיסק פנימי 4 טרה 7200 RPM לשימוש ביתי רגיל, שיהיה אמין ולא רועש מדי, בסביבות 500 ש"ח, או הארד דיסק 3 טרה באותה מהירות במחיר יותר משתלם אם יש כזה. מצאתי הארד דיסק בטווח הזה של HGST, שקראתי שיש להם הארד דיסקים סופר אמינים, אבל זה כונן NAS, יש לכונן כזה חסרונות במחשב רגיל? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות כונן פנימי כמה שיותר זול, אז חשבתי למה שלא יהיה כבר על הדרך SSD, נראה שקיימים SSD במחיר מקביל לקשיח חדש הכי זול. אני מאוד קצר בכסף (סטודנט) ומחפש למעשה כונן שיעלה כמו קשיח רגיל, אם דרושה תוספת במחיר אני יעדיף כנראה לוותר. דיסק קשיח הכי זול שמצאתי חדש עולה 300 (לפי זאפ) אז אני מחפש SSD קרוב למחיר הזה. מבחינת נפח 64GB לגמרי מספיק לי, יש לי כונן אחסון חיצוני, אם יש 128 עם תוספת מחיר קטנה מה טוב. ביצועים, כל עוד הם יותר טובים מקשיח רגיל כבר הרווחתי, לא מחפש את הטופ אבל שכן יהיה שינוי מורגש, גם ככה יש לי SATA2 , חוצמזה שיש עוד יתרונות כמו שקט, חום וחשמל. מעבר לזה, אני יכול לקנות מכל מקום, בארץ, בחול, אין לי בעיה. ראיתי למשל את הכונן הבא: http://www.aliexpre…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ב-KSP את הכונן הזה ב-565 ש"ח ל1.5TB. למישהו יש ניסיון איתו? ראיתי בגוגל שלחלק מהאנשים הוא עושה פריזים או מהירויות כתיבה איטיות מאד אחרי שהכונן מתמלא (מעל 80%). אני מעוניין בכונן לאכסון תמונות וסרטים. לא ממש קריטי בשבילי שהוא לא הכי מהיר, אבל נפילות למהירות של 1MB/SEC זה לא משהו שאני מוכן להתעלם ממנו.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים ראשית אגיד כי עזרתם לי באחרונה הרבה.. אז תודה ועכשיו לשאלה... החלטתי שאני הולך על SSD. ההתלבטות שלי היא עם איזה דיסק ללכת.. מצד אחד אני קורא ביקורות טובות על הדיסק של אינטל (120 ג'יגה), מצד שני אני קורא כי הדיסקים האחרים, ביניהם של Kingston (128 ג'יגה) עדיף.. אני קצת מבולבל. מדובר בדיסק ובקניה יקרה גם ככה (אני קונה מחשב שלם), ולכן אני מעדיף לחשוב טוב ורוצה לעשות החלטה נכונה. אשמח לעזרתכם בשיקולים הבאים: 1) מהירות הפעולה של הדיסק.. 2) האמינות שלו. שאלה שניה, כפי שאמרתי - אני קונה מחשב. אני לא לגמרי בטוח אם זה המקום, אבל אני לא יודע היכן לבצע את הקניה.. מצד אחד יש חנויות זולות יותר מאחרות - אך מצד שני אני שומע סיפורי זוועה לגבי העבודה מולם לאחר הקניה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לכונן חיצוני סופר מהיר לעבודה רבה בנפח 500 עד 1000 ג' תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות צורב פשוט, אבל חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר קצר. כלומר הפאנל הקדמי הרי קבוע (15x4 ס"מ), והשאלה היא האם יש אורכים שונים (שלי באורך 19 ס"מ). פשוט חשוב לי שהוא יהיה קצר יותר.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! יש לי תופעה מוזרה במחשב. כשאני צורב (לא משנה מה) הצריבה נתקעת באמצע (צורב IDE) והזמן ממשיך לרוץ (אני משתמש בנרו). ניסיתי להחליף צורב לאחד SATA והתופעה חוזרת. יש משהו שניתן לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-