עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by benx,

כבל SATA וכבל ATA ו ATA 133 זה אותו הדבר ? והאם זה הכבל שמתחבר להארד דיסק ואז ללוח אם ? ואיך קוראים לכבל שמתחבר לכוננן הדיסקים והאם יש אחד עגול כזה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי יש לי מארז קטן עם מקום לרק כונן סידירום אחד ואני לא רוצה להתפשר בין צורב לדיוידי. אני רוצה כונן משולב, לאחר התחשבות במחיר ובביצועים, ולפי הביקורת הזאת, ה-LG GCC-4320B נראה דיי נחמד. בתור CDRW הוא 32x10x40. בתור DVD הוא קורא ב-X16 (אם כי בבקירות ניתן לראות שסרט דיוידי עם דיסק שתי שכבות הוא קרא ב-X8). מחירו בסביבות ה-720 ש"ח. מחיר הרבה יותר הגיוני מהפלקסטור (20x10x40 x 12) והריקו (24x10x40 x 12) המתחרים שמציגים ביצועים פחותים יותר ועולים בערך 300 ש"ח יותר. האם מישהו שמע דברים על הכונן או יודע על איזושהן בעיות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dolevzora,

שאני מפעיל את המחשב אז הוא עוד לא עולה זה לפני שעולה starting windows עולה לי ככה smart failure predicted on hard disk 0: hitachi HTS545025B9A300 (PM) WARNING : IMMEDIATELY BACK UP YOUR DAT AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE A FAIL MAY BE IMMINENT PRESS F1 TO CONTINUE ואז אני לוחץ f1 זה מפעיל לי תמחשב רגיל עובד הכל טוב אבל אני לא רוצה שיהיה תארור הזה אני רוצה שיהיה חלק שלא יפעל לי פתאום בעיה גם לפני שפרמטתי זה היה וגם עכשיו אחרי יש דרך לפתור את זה ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yuvalp,

שלום, אני עומד לרכוש צורב שישמש אותי בעיקר לצריבת מוסיקה mp3, wav לא לשימוש מסחרי...בערך 20 דיסקים בחודש... איזה כדאי לרכוש בתקציב של עד 600 ש"ח? האם ה- LG הסטנדרטי יספיק? האם לרכוש צורב עם 8MB BUFFER? אודה על המלצותיכם!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות כונן חיצוני בגודל 2TB לאחסון מידע ללא גיבוי, רציתי לדעת אם עדיף לקנות 2 כונני 1TB חיצוניים ולקוות לטוב (במידה ו2TB לא אמינים).. ולגבי הכונן עצמו, אני חשבתי על הדגם של Western Digital - WDBACW0020HBK במחיר של בערך 600 שקלים, הוא גם מאוד מומלץ אבל יש עוד כוננים חיצוניים של WD הנה לינק למוצר - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=779350 מישהו ממליץ/חוו"ד? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אהלן; רציתי לדעת איך הנ"ל מתבצע לאחר שמערכת הפעלה כבר מותקנת על כונן SSD? ובנוסף, מה ההבדל בין RAID לבין AHCI ומה עדיף? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הדיסק קשיח שלי משמיע רעש מאוד חזק, למה זה קורה ? ואיך אפשר לתקן את זה ? תודה. עריכה: זה לא אמור להיות ככה. כי לפני חודש הוא היה שקט

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by omerbar,

אהלן חברים, רציתי לדעת איזה כונני SSD טובים יש היום במחיר של עד 500 שקלים להחליף את הכונן boot שיש לי עכשיו(הוא גם ssd פשוט הוא התמלא מהר מאוד כי הוא רק 120gb), אני ישאיר את הכונן עצמו למטרות אחסון אבל אני צריך משהו גדול יותר. הלוח אם שלי הוא זה: כאן אין לי בעיה להזמין מחו"ל.. חשבתי על הכונן הבא: https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16820147593 אני מחפש בעיקר ביצועים אבל עדיף שהוא יגיע עם לפחות 240+ gb נ.ב אני מעדיף M.2 כי כרגע הכונן boot שלי הוא SATA רגיל והסלוט של הM.2 בלוח האם יושב בודד וריק... תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by מר מקלדת,

http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2610&cID=0 50 במהירות x16. יש להם DVD-R בפחות 2 שקל. משתלם? http://www.outside.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=950&catId=46 איך זה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by aviv00,

קניתי לא מזמן HDD של WD טרה וחצי הגירסה הירוקה עם הפורמט החדש לפני כמה חודשים התחיל להתקע בסרטים למשל אחרי חצי שעה של סרט הסרט נתקע ולא ממשיך אלא אם כן סוגרים אותו ומפעילים מחדש לפי התוכנות לבדיקת SMART אין שום בעיות עם ה HDD בדקתי עם EVEREST או SSD INTEL אבל הביוס לפעמים רושם לי שיש בעיות בדיסק ניסתי לשנות SATA SLOT לא עזר מאיפה הבעייה מדיסק ? שמתי לב שבטורנט יש בעיות עם ה IO ז"א הטורנט מפסיק לעבוד ורושם שיש בעיות IO

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by DaTHE,

שלום רב, בעקבות המבצעים של הבלק פריידי. מחפש DOK שבאמת מהיר ולא שהיצרן שלו מצהיר במהירות שהוא לא מגיע עליו אפילו במקסימום. הDOK צריך להריץ מערכות הפעלה כך שהעניין קריטי. בנוסף מחפש הרד דיסק שישמש לגיבוי באיזור 1TB-2TB. האם יש איזה שהוא פרמטר שאני צריך לשים לב אליו? אשמח לכל המלצות.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היה לי ניסיון רע מאוד עם קוראי DVD למחשב ולכן אני קצת לחוץ כי אני צריך תשובה מהימנה.. הקטע שהכי דפק אותי היה ביצועים עלובים ביותר בקריאת דיסקים צרובים רגילים.. עכשיו עם הצורב DVD אני אצטרך להכניס גם קורא DVD במקום הקורא הפשוט ואני לא מתלהב להדפק עוד פעם..

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום יש לי הארד דיסק חיצוני וכשאני מחבר אותו למחשב הוא מוצג כאחד הכוננים הרגילים לכן כשאני רוצה לנתק(הוצאת חומרה בטוחה) אותו אין לי אפשרות כזאת מישהו יודע איך אני להגדיר אותו כדי שיתנהג כמו DOK על הדרך עוד שאלה, חיבור עם ESATA לא תומך בחיבור חם, חייבים לכבות כדי שהכונן יזוהה, נכון? לא נראה לי משמעותי אבל ההארד דיסק הוא סמסונג במארז של VANTEC, והוא מחובר דרך USB למחשב תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by gtx980sli,

אני לא בטוח שזה המקום המתאים אבל זה לא שאלה מסובכת יש לי חשבון דרופבוקס, הורדתי את התוכנה למחשב ושמתי בה תיקיות עם תמונות, שזה גמר להעלות זה עשה עליהם סימן ירוק (V) והנחתי שאני יכול למחוק את התיקיות אבל ברגע שאני מוחק את התיקיה זה מוחק את כול המידע מהחשבון באתר זה אומר שאני צריך לשמור את הקבצים פעמיים במחשב. גם בתקיה המקורית וגם בתקייה של דרופבוקס ניסיתי לבדוק באתר אבל לא מצאתי הסבר. משהו יכול להנחות אותי איך הקבצים יהיו רק באתר שלהם ולא בתקייה של דרופבוקס?

15. Started by nadav275,

מה לקנות, איפה, והאם בכלל משתלם (או שעדיף בארץ?!) אני לא מחפש את הדגם הכי יקר... ועם זאת- לא משהו פשוט... נדב

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by pure perfection,

שלום , יש לי מחשב בן 4 כמעט שכולל : i5 4460 16 GB RAM Z87 השימושים במחשב הם אופיס , אינטרנט , סרטים ושימוש רגיל . אני מרגיש שהמחשב איטי אז השאלה שלי היא האם שדרוג הדיסק הקשיח לדיסק SSD ישפר לי את הביצועים משמעותית ? או שכדאי להחליף כבר למחשב חדש ? תודה

17. האם אפשרי לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד למחשב הרגיל שלי? אני חייב להוציא מידע מסויים מקשיח מאוד ישן שיש לי והנייד לא עובד. זה חיבור דומה ל IDE אבל קטן יותר. אין לו חיבור מתח 4 פינים כמו לדיסק רגיל,נראה לי שהחיבור IDE הקטן נותן לו מתח. אני חיפשתי מתאמים ולא מצאתי.. השאלה שלי: ישנה דרך כלשהי לחבר את הדיסק למחשב רגיל ולהוציא את מה שאני צריך? צירפתי תמונות של החיבור בדיסק שיש לי. -פבל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by md22,

פרמטטי את המחשב מ WINXP (נדבקתי בוירוס האהבה) ואני לא מצליח להתקין מחדש גם לא בעזרת 6 הדיסקטים התקנתי WINME ואני לא רואה את כונן ה- DVD ולא את הצורב (בדוס אני מצליח לראות את הכוננים) במאפיני המערכת מופיעים לי מספר התנגשויות (מצ"ב תמונה) תודה http://www.geocities.com/md220466/index.html

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, עשיתי חיפוש בפורום, והתרד היחיד שמצאתי בנושא הזה הוא מלפני חצי שנה בערך, אז חשבתי שיש כבר משהו חדש, וגם לא ממש הבנתי מה מומלץ מהתרד הזה. וגם עם כל ההתפתחויות של צריבת DVD יש הרבה דברים חדשים, אז אם מישהו יכול להמליץ על מדיה לצריבה שתחזיק מעמד הרבה זמן ועמינה, אני אשמח...

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tiger8894,

אחרי פירמוט ההארד דיסק השני שלי 320GB לא מזוהה גם אין אותו בDISK MANAGEMENT וגם בביוס לא מצאתי אותו מה יכולה להיות הבעיה ? (לא התעסקתי בכלום במחשב לא ג"אמפרים ולא כלום )

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by o.m.l,

יש לי את המשחק ניד פור ספיד החדש (על המחשב שלי) והוא שוקל עם כל הדיסיקים שלו משהו כמו 3 גי'גה אני רוצה להעביר את הקבצים למחשב של אח שלי שייש לו צורב dvd קניתי היום דיסק dvd של 4.7 גי'גה ואני רוצה לצרוב את הקבצים שייש לי במחשב (של הניד פור ספיד) לדיסק dvd השאלה שלי אם אני יכול לצרוב את הקבצים לדיסק dvd עם צורב רגיל ??? והאם הצורב dvd שבמחשב השני יקרא את זה???

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by mentalist12,

אהלןן חברים יש לי בבית HTPC עכשיו הלך לי שמה הכונן של 80גיגה [מע' הפעלה בלבד] אין לי צורך בכונן בנפח גדול לכן אמרתי אני ילך על SSD של 64GB ההתלבטות שלי כרגע זה בין הCRUCIAL M4 שהיה פה לא מזמן במכירה הקבוצתית...[באסה שפספסתי] או הOCZ VERTEX 4 החדש הקרושיאל עולה 410 שקל והOCZ עולה 490. בכל מקרה אמרתי אני לא נוגע בSANDFORCE למה שמעתי מה שלא אינטל עושה בעיות... יש איזה תובנות חברים? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by pazer005,

רציתי לשאול מה ההבדל בין שניהם. חיפשתי פה בפורום ומצאתי רק מה ההבדל בין sata ל-pata והבנתי שההבדל בין sata ל-sata2 הוא במהירות של העברה אבל אני שואל למה זה אמור להיות משנה המהירות ולמה הגדילו אותה אם כבר ב-sata אין הארד דיסקים שמגיעים למהירות הזה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אחד מהמפעלים הגדולים ביותר לשבבי NAND נאלץ להפסיק פעילותו לכחצי שעה בלבד - והמחירים בשוק עשויים לעלות פעם נוספת לכתבה

25. רכשתי כונן מסוג EVO לפני שבועיים ואחרי עיון באתר הנתי שיש בא לדגם הזה אז אני קצת מודאג . 1. אך אני בודק שהכל כשורה עם הכונן ? 2. לכל אלו שכבר רכשו כונן EVO איך מאבחנים את הבאג ? איך אני אמור לזהות את הבאג ? מה הסממנים ואך ניתן לטפל ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.