אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, עשיתי חיפוש בפורום, והתרד היחיד שמצאתי בנושא הזה הוא מלפני חצי שנה בערך, אז חשבתי שיש כבר משהו חדש, וגם לא ממש הבנתי מה מומלץ מהתרד הזה. וגם עם כל ההתפתחויות של צריבת DVD יש הרבה דברים חדשים, אז אם מישהו יכול להמליץ על מדיה לצריבה שתחזיק מעמד הרבה זמן ועמינה, אני אשמח...
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי ש- SAMSUNG נחשב לאיכותי כיום. רציתי לדעת איזה דגם מומלץ ? (חברה אחרת תתקבל בברכה גם). אני רואה באתרים השונים מספר דגמים דומים שלא ברור לי מה ההבדל ביניהם. אשמח להמלצה ספציפית של 256GB . הוספתי דוגמה למספר הדגמים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, בעקבות המבצעים של הבלק פריידי. מחפש DOK שבאמת מהיר ולא שהיצרן שלו מצהיר במהירות שהוא לא מגיע עליו אפילו במקסימום. הDOK צריך להריץ מערכות הפעלה כך שהעניין קריטי. בנוסף מחפש הרד דיסק שישמש לגיבוי באיזור 1TB-2TB. האם יש איזה שהוא פרמטר שאני צריך לשים לב אליו? אשמח לכל המלצות.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה אחים! שמעו אני צריך לצרוב אצל חבר שני דיסקים שכל אחד 717M 776M עכשיו אין לי דיסקים של 800 או משהו יש לי של 700 אז אפשר לעשות OVERBURN או משהו כזה לא? איך עושים והאם זה יעבוד? יש לו צורב TEAC שכותב 12 ומשכתב 10 תכנת צריבה NERO בקשה תענו מהר אני צריך את זה מהר תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הכונן הקשיח במחשב שלי לכונן SSD כי אני משתמש בו בעיקר לפיתוח והבנתי שזה אמור להוות שיפור משמעותי. עשיתי חיפושים וקראתי כל מיני מאמרים, אבל לא הצלחתי להבין איך אני קובע מה ה-SSD שמתאים למחשב. חקרתי קצת ומצאתי שהגודל הוא 2.5" שזה כנראה הגודל הסטנדרטי, זה אומר שכל כונן SSD בגודל הזה עם ממשק ל-SATA II יתאים? באתר הזה: http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Dell/inspiron-15r-(5537) יש רשימה של כל מיני כוננים שמתאימים - האם אפשר לסמוך עליו? והאם יש ברשימה הזאת משהו ששווה? ושאלות אחרונות? האם זה באמת שווה את זה? והאם ההחלפה פשוטה כמו שזה נראה בסרטונים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך דיסק און קי 8 ג'יגה לא משנה של איזה חברה, אני ריך אותו בשביל העברת סרטים ומשחקים די כבדים שוקלים בסביבות ה4 ג'יגה אני צריך שיעביר לי מהר והמחיר שאני מוכן להשקיע זה עד 90 שקל (בבקשה לא יותר מזה). אין לי בעיה להזמין מהאינטרנט פשוט רציתי המלצה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום DOK מיקרו קרוזר של סאנדיסק 4 גיגה ואני רוצה להעיף את הU3 ולאחד את המחיצות שלו. זה אפשרי עם הכלים הרגילים (partition magic ודומיו) או שאני צריך תוכנה מיוחדת?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קיי של 8 ג'יגה אני יודע שצילמתי תמונות לפחות ב4 ג'יגה, כשאני עושה מאפיינים לדיסק און קיי מהמחשב שלי הוא אומר לי ש4 ג'יגה תפוס מתוך 8 ג'יגה. אבל כשאני נכנס לתוך הדיסק און קיי אני רואה 4 תיקיות שאני לא יכול להיכנס אליהם, ושכל תיקיה שוקלת 2 מגה.. לא הגיוני מה שהולך.. איך אני מחזיר את התמונות בלי לפרמט את הדיסק און קיי??? אלו תמונות ממש חשובות לי... ואם חייב לפרמט את הדיסק און קיי, יש דרך להוציא את המידע לפני???
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המשחק ניד פור ספיד החדש (על המחשב שלי) והוא שוקל עם כל הדיסיקים שלו משהו כמו 3 גי'גה אני רוצה להעביר את הקבצים למחשב של אח שלי שייש לו צורב dvd קניתי היום דיסק dvd של 4.7 גי'גה ואני רוצה לצרוב את הקבצים שייש לי במחשב (של הניד פור ספיד) לדיסק dvd השאלה שלי אם אני יכול לצרוב את הקבצים לדיסק dvd עם צורב רגיל ??? והאם הצורב dvd שבמחשב השני יקרא את זה???
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי איזה מדריך או משהו איך מומלץ לחלק את ההארד דיסק שיהיה הכי יעיל? אשמח אם מישהו יעזור לי . יש לי מחשב נייד עם הארד דיסק 250 ג'יגה עם מערכת ויסטה . ועוד שאלה איך אני עושה גיבויים למערכת ולתוכנות או סיפריות מיוחדות ? (להסתמך על הגיבוי של מערכת העפעלה או שיש איזה תוכנה מומלצת?) תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם אתמול כנראה שנהרס לי ההארד דיסק, ואני צריך להחליף אותו. רציתי לשאול, מה יותר טוב , HITACHI או Western Digital מבחינת אמינות מהירות וכו'... אני מדבר על הארד דיסק בנפח 80GB, ATA, 7200RPM... תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי 840 EVO בנפח 120GB ומחפש להחליף אותו בגלל נפח מועט וגם כי הסדרה הזו של הכונן ידועה כבעייתית. חשבתי על 850 EVO האם זה שווה? האם זה שווה לקנות 250GB או שאם כבר עדיף 500GB? אני מחפש כונן משתלם, וגם שמעתי שבשנה הבאה יצאו כוננים חדשים של סמסונג, שווה לחכות? לא מתכוון להשקיע הרבה, אולי עד 350-400 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום המתאים אבל זה לא שאלה מסובכת יש לי חשבון דרופבוקס, הורדתי את התוכנה למחשב ושמתי בה תיקיות עם תמונות, שזה גמר להעלות זה עשה עליהם סימן ירוק (V) והנחתי שאני יכול למחוק את התיקיות אבל ברגע שאני מוחק את התיקיה זה מוחק את כול המידע מהחשבון באתר זה אומר שאני צריך לשמור את הקבצים פעמיים במחשב. גם בתקיה המקורית וגם בתקייה של דרופבוקס ניסיתי לבדוק באתר אבל לא מצאתי הסבר. משהו יכול להנחות אותי איך הקבצים יהיו רק באתר שלהם ולא בתקייה של דרופבוקס?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,החלטתי ללכת על ההארד דיסק הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822144152 מה אתם אומרים ?,אה וכן אני רוצה לקנות BF2 אבל אמרו לי שאני צריך כונן די וי די,מה אתם אומרים על זה? אגב שאומרין נגן די וי די מתכוונים לזה לא רק שהוא יכול להריץ סרטים ב DVD אלא גם למשחקים BF2? תקנו אותי אם אני טועה אני לא רוצה גם לקנות צורב + די וי די כי יש לי כבר צורב אוקיי הנה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_278_117&products_id=8462 תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כונן חיצוני לפחות 1TB לצורך גיבוי חומר, חלקו חשוב מאוד (סרטוני משפחה תמונות ומסמכים) וחלקו פחות. חשוב לי שהוא יהיה מחובר תמיד למחשב כדי שאני יעתיק אליו חומר, ואם אני רוצה אני שולף ומעביר למחשב אחר במידת הצורך. יש לי כבר 1TB שאני מוציא ממנו חומר רק בשעת צורך אבל הוא כבר מלא ולכן אני מחבר אותו רק כשאני חייב. וה"2.5 זולים יחסית לכן אני שוקל ללכת עליו מבחינת יציבות מה עדיף "2.5 שהוא רק עם USB או "3.5 שמחובר לחשמל תמיד? כי מה שמפחיד אותי זה עליות מתח שפוגעות במכשירי חשמל. חשוב לציין שהמחשב לא דולק 24 שעות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בעקבות אכזבות המלוות בתסכול עמוק מבקש המלצה לכונן אחסון אמין. שני דיסקים קשיחים התקלקלו ואיתם כל מה שאוחסן בהם !!! מחפש כנון אחסון אמין כזה שאוכל להיות שקט יחסית לתקופה ארוכה במיוחד מעבר לזמן אחריות שהחברות מספקות. אין זה משנה לי אם זה כונן קשיח או SSD. כרגע מערכת ההפעלה שלי מותקנת על כונן SSD. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי פה וראיתי שממליצים בעיקר על החברות A-Data,M-System,SanDisk ו-Kingston אבל ראיתי גם את של קורסייר (אני צריך 256MB) - מה אתם אומרים שווה לקחת? המחיר הוא כמעט זהה לשאר.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי לוח של ג'יגהבייט ויש לו רק בקר IDE אחד, אז הייתי חייב להתקין בקר IDE PCI. יש לי בקר של MAXTOR ATA 133 שמבוסס על צ'יפ של PROMISE ובעל שניי יציאות IDE זאת אומרת אני יכול לחבר אליו 4 התקנים. הבעיה אצלי היא שחיברתי אליו את הצורב NEC שלי וכשאני צורב ה BUFFER כל הזמן קופץ ואני לא עובר את המהירות X2. אמרו לי שבשביל שצורב יצרוב טוב ויהיה מחובר לבקר PCI חייבים לקנות בקר ממש יקר שרק בקרים אלו יכולים לעבוד עם התקנים אופטיים בצורה תקינה, האם זה נכון? בכל מקרה אם כן רציתי לדעת אם אני יחבר כוננים קשיחים לבקר MAXTOR הזה האם אני יקבל מהירות וביצועים מקסימליים מהכוננים הקשיחים ? (הכונן שיחובר לחבקר הוא WD 200GB 8MB BUFFER).
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הוא SATA 3 ? קישור: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8750 האם הוא מהיר ושקט? מה דעתכם על הגירסה האדומה והאם זה מתאים גם למשחקים והעברת נתונים מהירה. רוני
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פותח את התכנה וזה מקפיץ לי הודעה שניה לפני שזה מעלה את התכנה Init failed: Error 117. partition's drive letter cannot be identified משו שכשור לאות של ההארידסק שלי? יש לי C ויש לי F מה הבעיה עם זה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה צריך לעשות בשביל זה? אני מצרף תמונה של הביוס. הקפתי בעיגול את האופציה שאני חושב שצריך לשחק עם האפשרויות. צריך לבחור משם או ממקום אחר? ואם אני במקום הנכון, מה צריך לבחור מהתמונה השניה שצירפתי? [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה. אני רוצה להרחיב את המקום על המחשב שלי. יש לי כרגע שני הארד דיסקים של Western Digital, הראשון של 40 GB, והשני של 15 GB. אני רוצה להכניס עוד משהו כמו 40 או 60 ג'יגה... איזה חברה הכי משתלמת (מבחינת אמינות כמובן)? אמרו לי לא לקחת IBM, כי הם מסריחים ויש להם מיליון בעיות, אני דיי מרוצה עם ה-Western Digital, אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות Western Digital, Maxtor, או מה? מה אתם ממליצים?
-
אני רכשתי התקן זה, וברצוני לשתף במידע לגבי המוצר, אני לומד אותו ועושה גם השוואה מול הדגם של WD My book live 2TB אני כרגע אתייחס לדגם של סיגייט ההתקנה של הדשבורד הייתה ממש קלה גם להבנה וגם להגדרות ביחס לMBL של WD מי שמעוניין לקבל מידע אמיתי לגבי המוצר לפני רכישה , מומלץ להשאיר שאלות בדיון זה אשמח לעזור ככל הניתן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות הרד-דיסק נייד ולמען האמת אני לא מבין בזה כלל אשמח לדעת איזה פרמטרים צריך לבדוק לפני הקנייה וגם איזה הרד-דיסקים מומלצים סביב החצי טרה, ומהו טווח המחירים עבורם. תודה עדי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב! אני לפני קנייה של כונן HDD חיצוני ולמרבה הפלא אני כמעט ולא מוצא התייחסות למהירות הסיבוב של הכוננים החיצוניים במפרט הטכני של דפי המוצר האם זה חשוב? מישהו יכול לעזור לי במציאת הRPM של הכוננים הבאים ובכלל https://www.wdc.com/products/portable-storage/wd-elements-portable.html#WDBUZG0010BBK-NESN https://www.wdc.com/products/portable-storage/my-passport.html#WDBYNN0010BYL-WESN
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-