אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן; רציתי לדעת איך הנ"ל מתבצע לאחר שמערכת הפעלה כבר מותקנת על כונן SSD? ובנוסף, מה ההבדל בין RAID לבין AHCI ומה עדיף? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב חדש לפני חודשים, עם הצורב- Pioneer DVR-112D DVD±RW כל פעם שאני צורב איתו על דיסקים, הוא נתקע ב40%, תוקע איתו את כל המחשב, ואחרי 20 שניות בערך מפסיק לצרוב ורושם שצריבה נכשלה. שרפתי עליו כבר 8 דיסקים, וכל פעם ניסיתי לסדר את זה בלי הצלחה. הורדתי דריבר, עדכנתי ASPI. פעם אחת הורדתי את מהירות הצריבה ל24X ובמקום להיתקע ב40% הוא נתקע לי ב99%. אני כבר לא יודע מה לעשות, הצורב הזה מעצבן אותי. תודה רבה לעוזרים. נ.ב שמעתי שהצורב הזה תומך בלו ריי.. זה נכון?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך דיסק און קי 8 ג'יגה לא משנה של איזה חברה, אני ריך אותו בשביל העברת סרטים ומשחקים די כבדים שוקלים בסביבות ה4 ג'יגה אני צריך שיעביר לי מהר והמחיר שאני מוכן להשקיע זה עד 90 שקל (בבקשה לא יותר מזה). אין לי בעיה להזמין מהאינטרנט פשוט רציתי המלצה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם היה לי WD1200JS בעל 8MB באפר שהתקלקל אחרי שנתיים, הוא שירת אותי נאמנה והיה שקט ונחמד. החלפתי אותו להיטאצ'י 250GB שהיה כמו טרקטור שאותו החזרתי לחנות ולקחתי במקומו את ה-WD3200AAKS (שהובא לי אטום בשקית מקורית של WD). שמתי עליו XP ומה מסתבר הוא רועש יותר מה-WD שהתקלקל לי אבל פחות מההיטאצ'י. חשבתי שאולי יש בו איזה פגם אז הרצתי עליו את כלי הבדיקה של WD ואפילו עשיתי עליו בדיקה ממושכת של סקטורים פגומים - עבר בהצלחה. אפילו הרצתי עליו בדיקת אחריות לפי המס' הסריאלי שלו באתר WD והתוצאה יצאה שבהחלט נותרו לו 3 שנים אחריות - הוא חדש (על פי המדבקה שעליו הוא יוצר ב-6/10/2007) כך שזה שולל איזה חתיכה ממלאי ישן. מה שכן, הוא יצא לי יותר זול באיזה 100 ש"ח או יותר ממש שהוא שווה…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי IQPC , LOGICPC אין שם למשהו יש חנות שיש את זה במלאי עדיפות לאזור המרכז?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי על המאמר לגבי פרמטרים של כוננים אני מחפש כונן בגודל 2.5" עם נפח של 500 גיגה +. הפונקציה שלי זה ביצועים לעומת מחיר - לא מחפש את הטוב ביותר ולא מחפש את הגרוע ביותר. מצ"ב מספר אפשרויות שיש לי על מה אתם ממליצים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקצרה: הרבה מסכים כחולים, אחרי אבחון עם התוכנה WinDbg , אשמים : NTFS.SYS / ntoskrnle.exe. ובכלל, רוצה לבדוק את הכונן הנוכחי אם יש לו באמת סקטורים פגומים או לא ( כבר הרצתי חיפוש בגוגל מה המשמעות בעניין התהליכים) גיבתי הכל, הפעלתי את המערכת הפעלה בSAFE MODE בcommand PROMPT, כתבתי את הפקודה(chkdsk c: /f /r), עשיתי ריסט, הוא עשה את המסך השחור והריץ את הבדיקה - זה הסתיים לפני ששמתי לב, והפעיל מחדש את המערכת הפעלה. אני לא יודע אם יש שגיאות. איפה אפשר לבדוק את זה? ההרצה נשמרת באיזשהו cache על המערכת הפעלה, לא? מדובר בWIN 7 . אולי לא קשור כל כך לפורום. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל אחד מדגמי הSSD הבאים: 1. MICRON REALSSD C300 128GB 2. סמסונג 470 SERIES MZ-7PA128 הכוננים נשלפו מניידים עסקיים ולכן הדגמים שלהם שונים מהדגמים שניתן לקנות בחנויות. המיקרון מעודכן לקושחה האחרונה, לסמסונג לא הצלחתי למצוא עדכונים בשום מקום. הכונן ינתן לי במתנה כך שהמחיר לא משנה. תוצאות מבחנים שערכתי להם: MICRON samsung כמו שניתן לראות מהתמנות, לסמסונג יתרון עצום בכתיבה רציפה, אך ככל שגודל הקבצים יורד וכמות הפעולות עולה הוא נופל מהמיקרון. השאלה מה עדיף, כתיבה רציפה או OVERALL טוב יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה לצורב דו שכבתי שהצריבה שלו בDEUL תהיה X4 והצריבה הרגילה(R-) תהיה X8.... איתן
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או שאולי יש יותר מומלצים בטווח המחירים הזה? בכונן הישן נשאר עוד 500 ג'יגה פנויים.. תכלס אני עם פלאפון שצועק שנגמר לו המקום.. כך גם במחשב... וגם גם בחמשת הג'ימיילים... האם בטוח להמשיך להשתמש בכונן הישן? או שכדאי לעבור לחדש? לא בא לי שהתמונות של כל חיי יעלמו להן
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה משנה אם יש sata 1 או sata2 ? גם ככה ההרד דיסק החלק הפיזי לא יכול לפעול במהירויות האלה ולהעביר באמת 3 גיגה בשניה או 1 וחצי גיגה בשניה ובכלל הכוונה ב3 גיגה בסטה 2 זה 3 גיגה ביט או 3 גיגה בייט? 3000 מגה הכוונה בשנייה?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תיתנו לי המלצה לגבי צורב אבל לא בעלי היכולת של הdual lair אני גם לא מחפש משהו יקר לא מעל 400 שקל .. תודה מראש !
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין לקנות היום צורב , קראתי בפורום עברתי על כמעט כל מה שרשום על הצורבים. לפי בחינה של כל התגובות , הצורבים הנ"ל הם מהמומלצים , לא הצלחתי לגבש דעה החלטית איזה מהם כדאי לקנות. מה אתם ממליצים אודה לתשובה בהקדם ההפשרי , כמו שאמרתי אני מעונין לרכוש אחד מהם היום. בנוסף שאלה כללית : (אני מניח שעוד אנשים ישמחו לדעת את התשובה) 1. מה זה cross flash? 2. מה זה FL ? נראה לי שזה lable flash אך מה הפירוש מה זה עושה ? שאני אוכל לשנות את הLABLE? תודה מראש לכל העוזרים, גל נ.ב. התשובה החשובה יותר היא לגבי מה כדאי מבין הצורבים הנ"ל.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שעכשיו גיליתי שיש בו פין קצת תקוע בפנים ועקום אני לא מצליח להוציא אותו . ניסיתי בנתיים עם 3 פינצטות ואף אחת לא עזרה.. השאלה שלי זה אם יש דרך להוציא אותו ? ואם אי אפשר האם זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד נורמלי גם אם אחד הפינים נדפק? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם זה אפשרי לעשות רייד 1 בין 2כונני ssd של 250 ברייד 0 לבין כונן מכאני יחיד של 500. האם זה אפשרי והאם זה נכון לעשות דבר כזה כדי לקבל את הגיבוי של רייד 1 אבל לחסוך בעלויות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה יצרתי image של הארדיסק שלי האם אני יכול להשים אותו על כל מחשב ? למי שמבין תעזרו לי..! תפרטו לי יותר
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה היתרון של צורב SCSI על IDE כמו כן אם אני מחבר צורב SCSI לבקר וההארדיסקים שלי מחוברים ללוח אז עדיין אני מנצל את הצריבה של הSCSI או שזה קורה רק אם מחברים גם הארדיסק SCSI
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים כאשר אחד הוא 30GB 5400RPM והשני 40GB 7200RPM שניהם 2MB CACHE... האם ניתן לחבר אותם בRAID אם הלוח שלי תומך IDE RAID? ואם כן אז איך? כמה זה יעזור מבחינת ביצועים? כי בעיקרון זה הדבר היחידי שמאט את המחשב שלי עכשיו(ההארדיסקים)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי SSD שיתאים למיני פיסי שלי לפי התמונה והנתונים. איזה מתאים לחומרה שלי? המחשב קופא אחר כ-15 דקות ,עכבר משוטט,התקנתי מחדש מערכת הפעלה וינ 10 מה הסיבה ? אין מסכים כחולים ואו שחורים, מה יכולה להיות הבעיה?זכרונות ?SSD? איך ניתן לבדוק? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
פרט ל HD TUNE איזה תוכנות ממולץ להריץ? בעיקר לבדוק תקינות דיסק וביצועים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ראיתי באמזון את ה SSD הזה:Kingston Digital 240GB SSDNow V300 SATA 3 2.5 (7mm height) with Adapter Solid State Drive SV300S37A/240G. האם כדאי לרכוש אותו ב 116$ למחשב המיועד לגיימינג? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם . רכשתי הרד-דיסק של חברת WD SATA גולד 160 G . חברתי אותו למחשב חברתי את הכבלים ואת החשמל . כאשר אני מכניס את הדיסק של ההתקנה של מערכת ההפעלה XP ולוחץ על F6 על מנת לבחור את ההרד-דיסק הוא דורש ממני דיסק 1.44 של הדרייבר של ההרד-דיסק על מנת להתקין . אך לצערי אין לי את הדרייבר . לוח של חברת : GA-7VAXP Ultra - GIGA-BYTE מידע על הלוח ניתן למצוא בקישור הבא: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-7VAXP%20Ultra.htm איך מתקינים שם מערכת הפעלה? לכול מי שיש את הדיסקט הזה של הלוח אנא נסו לעלות אותו לרשת . ולצרך הודעה כאן . אבל רק ללוח הזה בבקשה .
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקחו 3 מערכות מחשבים דומות. באחת התקינו SSD בחיבור SATA ישן. בשני SSD בחיבור NVME GEN3 ובשלישי SSD GEN 4. על הנייר/בבנצ'ים יש הבדלים אדירים במספרים, אך האם משתמש ממוצע (קצת יותר באמת - מדובר פה על גיימרים ועורכי וידאו) יוכלו לשים לב להבדלים במבחן התוצאה העיוורת? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להפוך הארדיסק ישן שלי לנייד. שמעתי שיש חיבור IDE-USB ויש לי כמה שאלות: מאיפה הוא מקבל מתח? ממקור חיצוני או כמו התקן USB מהספק? האם יש מתאם ספציפי שאתם ממליצים עליו? האם יש מין קופסאות לאיכסון ההארדיסק? כמו שציינתי אני מעוניין להפוך אותו לנייד. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קניתי כונן חיצוני WD elements וכשאני מחברת אותו לטלוויזיה דרך שקע הUSB בטלוויזיה, היא מזהה שמחובר USB אבל לא את הקבצים שעליו ולא מאפשרת י לראות את הסרטים. לעומת זאת USB רגיל הכל טוב. מה אני יכולה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-