עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by IDan2013,

שלום! אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח חיצוני 1TB עדיפות לUSB3.0 בלי כל מיני הצפנות לא מועילות. תקציב עד 400 שקל רק במידה ונחוץ. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. האם אתם עוזבים את המחשב בזמן הצריבה? התשובה בטח קשורה לחוזק המחשב. אם הוא דואל קור 2 טוב אז אין בעיה? כבר הרבה זמן שאני עוזב את המחשב בזמן שהוא צורב דיסק. האם ניתן להקשיב בכול זאת במקביל לMP3 בזמן צריבה? ענן לבן

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by FireStar,

היי לפני כמה ימים קניתי SSD חדש מדגם Corsair LS 120GB שבא להחליף SSD מזדקן וחביב מדגם Crucial M4 64BG. ברשותי לוח אם מסוג GA-P67X-UD3-B3 שהינו בעל SATA3. עשיתי פירמוט והתקנה מחדש של WIN 7, ואחרי ההתקנה הרצתי AS SSD וקיבלתי תוצאות גרועות למדי במיוחד בכתיבה. לא ציפיתי למלך המהירות מהכונן הנ"ל, אבל עדיין התוצאה בכתיבה נראית לי נמוכה באופן מחשיד. יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים של הלוח, וכמובן שבביוס אני על מצב AHCI. מה יכולה להיות הבעיה?

4. שלום, רציתי לדעת האם הכונן הקשיח שלי תקין, הוא מהסדרה הפגומה של סיגייט ללא עדכון תוכנה. (SD15) כשאני מנסה לעשות בדיקת מהירות כתיבה הוא אומר לי שאי אפשר ונותן שגיאה שאומרת שהאפשרות מבוטלת, מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, יש ברשותי כונן DVD, כחצי שנה שלא השתמשתי בו לקריאת דיסקים של DVD זמן רב. רק דיסקים רגילים של 700MB אני רוצה להתקין משחק מסוים אך הכונן אינו מזהה את הדיסקים כDVD ורושם שאינו מלא או ריק כאשר נכנסתי למאפיינים היה רשום לי 0GB ריק וגם פנוי... אני אמור לעדכן את החומר או משהו כזה לא? במקרה והכונן תקין מנהל התקן רשום שהוא משנת 2001... אני מניח שזאת הבעיה מישהו יכול לעזור לי לגרום לכונן הזה לקרוא שוב דיסקים של DVD? תודה מראש, עידכון: נחמד מצדך אבל כבר חשבתי על ליכלך זאת לא הבעיה... החיבורים גם תקינים למי שיציע..

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  6. OCZ SSD SATA3 AGILITY 60GB - עולה כ: 520 Crucial 64GB CT064M4SSD - עולה 420 אשמח אם תמליצו לי על איזה דגם ללכת משני הדגמים הנבחרים ? האם שווה להוסיף עוד 100 שקל ולקחת את ה- OCZ ? תודה איציק

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by p_q,

שני צורבים: 1. צורב רגיל 2. צורב שתומך בהצגת סרטי DVD. צריך המלצות... תודה לכל מתייחס

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  8. כונן קשיח פנימי Samsung EcoGreen F4 2000GB HD204UI סמסונג http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=774445 או כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797377

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by cb,

אני רוצה לקנות בפסח אמצעי איחסון של 500 ג'יגה,יש בבאג אחד של LACIE תומך בUSB 2.0. המחיר הוא 430 ש"ח אין לי מושג בנושא ולכן אבקש את עצתכם,איך המכשיר,איך המותג LACIE?אמין? והם המחיר שווה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום , לאחרונה רכשתי צורב DVD עכשיו הקטע הוא שאני רוצה לגבות את המחשב שלי ( את כולו ) ורכשתי גם 10 מדיות ( = 43 גיגה מקום ) * יש לציין שכאשר התקנתי את נרו היה לי צורב רגיל ולא DVD אז לעיניין - אני נכנס לצרוב DATA רגיל בנרו 6 וכשאני צורב הוא מבקש ממני לשמור קובץ IMAGE ( ששוקל כמו משקל הקבצים שאני רוצה לצרוב בדיסק ) לאחר 5 דק' צריבה הוא מסיים שאני רוצה לראות מה יש בדיסק ( עזבו שהכונן לא מזהה בכלל שיש שם דיסק גם לפני הצריבה ) הוא מראה לי שגיאה כזאת : http://img30.echo.cx/img30/1396/ghfhfgh9pg.jpg תודה רבה רבה לעוזרים~!!

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  11. איזה הארדיסק חיצוני של 500GB, מחברה מסוימת, אני יכול לקנות הכי טוב, עד 2,000¤ ? איזה חברה, ודגם? חיבור USB כמובן 16MB בפאר * שיהיה שקט * וחשוב מאוד שיהיה מקורר היטב. אממ זהו כעקרון אם יש עוד שאלות , אתה מוזמנים לשאול תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  12. אני צריך כונן שישמש בעיקר לגיבוי של חומר, אבל אולי גם לעיתים ממש אשתמש בו, נראה לי שאני אקנה את השילוב הנ"ל, קראתי ביקורות ב NEWEGG של הדיסק הקשיח, והבנתי שיחסית לדגמים אחרים הוא אמין לאורך זמן, שזה מה שהכי חשוב לי, ולגבי המארז החיצוני, הסתכלתי ב KSP וזה נראה לי אולי הפירמה המוכרת היחידה - טרמל טייק, גם הצלחתי למצוא עליו ביקורות בסדר... אין לו קירור, אבל הבנתי שכמעט באף מארז חיצוני אין, אז אני מניח שזה לא מאוד קריטי... אז מה דעתכם? ושאלה טכנית - מה אני עושה לאחר הקנייה? האם יש לפרמט תחילה את הכונן הקשיח? אם כן, אז פשוט להכניס אותו קודם למארז החיצוני, ואז לחבר אותו ב USB לכל מחשב שהוא, ואז לפרמט? לאיזו שיטה לפרמט? וכמה זמן זה לוקח? ומיד אחרי זה הכל מוכן ואפשר להתחיל לעבוד?…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by israel1970,

אני מעוניין בהמלצה להארד דיסק טוב ואיכותי של 3TB מעדיף כזה שולחני ולא נייד. אני מעדיף את המהיר ביותר שיש. תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by ofir,

אז ככה יש לי צורב hp +8100 (מהירות צריבה X4), כשאני צורב דיסק בנרו תהליך הצריבה מתבצע כרגיל ללא שום בעיות buffer, זמן צריבה הוא בערך 20 דק' (מההרדיסק על אינטל 1.6), קצת יותר זמן מהממוצע לצורב X4, והבעייה מתרחשת אחרי שהתהליך מסתיים ואני כבר מקבל הודעה שהצריבה נעשתה בהצלחה, אני לוחץ discard ואז לוקח לצורב הרבה זמן עד שהוא מאפשר להוציא את הדיסק, המנורה של הכתיבה עדיין מבהבהת, ולבסוף אחרי שהיא מפסיקה להבהב, הדיסק לא יוצא, אז אני מוציא אותו ידנית מכניס לcd ואין גישה לדיסק זת'ומרת הוא פגום. האם צורבי אינו בין בחיים יותר :'( ???

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הי, שידרגתי לווינדוס 7 לפני שבוע וכעת צריכה לתת יותר מקום לטובת כונן C. איך אוכל להקצות ל-C יותר מקום על חשבון כונן D בלי להעתיק את כל הקבצים מ-D לכונן חדש ולפרמט הכל? האם ישנה דרך פשוט להזיז הכל ולהגדיר את המחיצה מחדש? תודה, יפעת

• 9 תגובות
    • 14.3k צפיות
  16. אני מחפש SSD למחשב נייח, קניתי כבר מחו"ל את הסמסונג 830 שאני רוצה לדחוף למחשב נייד Asus 73JH אבל לא היה לי זמן, כי אני חייב דחוף SSD למחשב הראשי אבל אני לא יודע איזה מבין ה 3. OCZ Technology 256GB VectorSamsung Electronics 840 Pro 256 GBCorsair Neutron GTX

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אוקיי, קניתי צורב DVD לאחר שהקורא DVD שלי ניפץ לי דיסק לרסיסים (הקורא הלך לעולמו לא?) החלטתי על ה NEC 2150A לא יודע בדיוק למה... אני מניח שלצרכים שלי זה יהיה די והותר. אבל יש דבר אחד שאני לא מוכן להתפשר בו, וזה מדיות לצריבה... יש לי גיבויים מאד מאד חשובים שאני רוצה שישארו לאורך זמן. אז זהו, למזלי אחותי עכשיו ב NY והיא חוזרת עוד 3 ימים... הייתי רוצה לקבל תשובות לשאלות הבאות. מהם שלושת המדיות X8 הטובות ביותר שיש בשוק לכתיבה חד פעמית, והם יודעים אז גם מהו מחירם (בדולרים) המשוער ואיפה ניתן להשיג אותם ב NY מהם שלושת המדיות X8 הטובות ביותר בשוק לכתיבה רב פעמית ומהו מחירם המשוער בNY? האם מישהו מכיר אתרים טובים אמינים וזולים בהם אפשר להזמין מדיות DVD למשלוחים בתוך ארהב? (בשביל לה…

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  18. http://zap.co.il/model.asp?model_id=403169 אני לא מוכן להיתפשר על פחות מ 300 GB, המחיר הוא עד 550 שקל.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Atlon-Xp,

אני הולך עוד מאט להחליף את הארד דיסק שלי (SATA) מכיוון שהוא נהרס,עכשיו רציתי לדעת איך אני מגדיר את הארד דיסק מסוג כזה. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, טוב כמו שכתוב בנושא: מה הדיסק הקשיח המומלץ ב-500ש"ח בנפח של 120GB??? אם לדעתכם יש לשים פחות כסף או משהו כזהאת תגידו

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  21. יש איזשהו כונן פנימי, טוב, שקט, אולי מהיר יותר במחיר של 300 שקל אזל לי המקום על המחשב ואני חיייב אחד שיהיה לי למשחקים שיהיה לי ראש שקט מה כדאי? WD? SEAGATE? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by omrit,

האם כדאי לפרמט אותו על FAT/FAT32/NTFS? האם זה יתן שיפור בביצועים? (בדיפולט הוא מגיע על- FAT).

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  23. מכיוון שדי ירדתי מאופציית ה RAID רציתי לדעת מה הסיכונים שלוקחים אם עושים מערך של RAID 0? והאם רוב הלוחות היום תומכים? (בעיקר ASUS)? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by iakovl,

מה לקחת? בתחום ה250 Maxtor DiamondMax 10 aka 6V250F0 או WD WD2500KS

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כונן האיחסון שלי כבר בן כמה שנים טובות וכבר מתחיל להראות סימני קריסה, הווינדוס מזהה אותו פעם כן ופעם לא ומקפיץ לי הודעות שגיאה מתוזמנות... כנראה שהגיע הזמן להתחדש. איזה כונן כדאי לי לרכוש שיתאים למפרט המחשב שלי (מופיע בפרופיל), ויותר חשוב לי לדעת איפה המחיר הכי משתלם מכיוון שזאפ כבר מזמן לא אובייקטיבי. תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.