עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ראיתי את השרשור הדביק עם המלצות אודות כוננים קשיחים פנימיים; מה לגבי המלצות על חיצוניים? (אני חושב לקנות אחד כזה במקום להחזיק את אוסף הסרטים התופח שלי על DVD'ים).

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by tovtov,

שלום, אאולי שאלה שטותית..... יש לי במחשב שני כוננים קשיחים: 1. מסוג SATAII 2. כונן IDE ישן בנוסף יש לי צורב DVD . הכונן IDE והצורב מחוברים בערוץ נפרד. האם אני צריך לג'אמפר את הכונן IDE כMASTER למרות שהוא כונן יחיד על הכבל (הערוץ)? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by iyehuda,

קניתי חבילה של 50 מתוכם 3 התקלפו לי נראה לי שאני חוזר לסילבר ליין או לוורבטים היותר זולים חבילה של 50 ב 50 ש"ח

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  4. יש לי שני HD, אחד 80G של WD, השני 160G של Seagate. הראשון שעליו הייתה הOS, שבק חיים לפני שלושה חודשים. אני מרגיש אותו זז, אבל המחשב לא מזהה אותו. המידע בו יקר ערך לי מאוד... מה אני יכול לעשות בנדון? בשני התקנתי מערכת הפעלה לפני חודש, לאחר שהראשון שבק חיים. שבועיים אחרי זה היה לי Blue screen of death, וכשהמחשב הופעל שוב, הXP סירב לעלות. ניסיתי דרך Safe mode וכ'ו, כלום לא מצליח. חשבתי לקנות HD נוסף, בלאי שכזה..... מה איזה כונן זול מתאים, שעובד בתאימות עם הM-board הזה: http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=26 תודה ענקית! אני מרגיש אימפוטנט בלי המחשב שלי.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by Itzik 007,

אפשר לחבר כבל נתונים של הארד דיסק גם לכונן אופטי (צורב וכו')? זה עובד על אותו דבר? אני מתכוון לקנות כבל עגול - זה יתאים? יש מצב שאפשר לבדוק על יד הוצאת הכבח מההארד דיסק וחיבור לאופטי - אם יחבר מתאים, לא אז לא!?

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by kanety,

שלום. [צונזר] תודה.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  7. אני קונה דיסק קשיח 1TB, וכרגע ברשותי דיסק קשיח בעל נפח של 500GB... במידה והייתי מחליף דיסק קשיח, Drive snapshot זאת אפשרות... אני מתכנן להוסיף הארדיסק בנפח 1TB ולהשאיר את ה-500GB שיש לי, ולהעביר את המידע... אמחיש זאת כך: 2 כוננים קשיחים: Western Digital Caviar Blue WD5000AAKS 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 (מה שכרגע ברשותי) SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 (מה שאני קונה) עכשיו בגלל שהביצועים של הסאמסונג טובים יותר, אני רוצה שמערכת ההפעלה (כונן C) תהיה מחיצה מהסאמסונג ולא מה-WD. אני מעדיף לשלול אופציה של פירמוט מסיבות כאלה ואחרות.. בנוסף אני רוצה את שכונן D גם הוא יהיה מחיצה מהסאמסונג ולא מה-WD... רק במקרה זה (כונן D) חשבתי …

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש על התשובה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by No_Man,

אני מעוניין לקנות צורב DVD אבל אני לא מתכון להוציא עליו הרבה . . . ראיתי ב-ZAP צורבים ב-175, 180 ויותר . . . אבל אמרו לי שיש יותר טובים באותו מחיר או פחות . . . הצורב ישמש בעיקר לצריבות קטנות כמו, תוכנות ואולי סרטים מדי פעם, לא משהו רציני . . . בגלל זה אני לא מעוניין להוציא הרבה. . . יש לכם המלצות על חברות טובות ? צורבים טובים ? לילה טוב.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  10. מאתמול ההרדיסק פשוט כל הזמן טוען !! (לפעמים מפסיק ...) כל כמה שניות עכבר נתקע .... בקיצור ההרדיסק הולך למות ? (כולה בן חודשיים) - אין שום קליקים או משהו אגב.. לגבי תוכנות ניטור : תוכנה אחת מראה לי שיש בעיה הסיגייט על 60 אחות "בריאות" ולעומתו הWD הזקן שלי בן ה5 שנים על 100 אחוז !!! אבל תוכנה אחרת אחרי בדיקה אמרה : "PASS" מה הולך פה !? ההרדיסק לא מפסיק להיות בטעינה ! (כמובן שאין לי כלום פועל ברקע שום וירוס שום טרויין כלום ! (רק EXPLORER וזהו) מה לעשות ? איפה אני מגבה עכשיו 500 ג'יגה גם !? אם כמובן אצתרך וההרדיסק יילך פייפל סופית ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nahonh,

מישהו יודע איך הצורב הזה : ?Philips DVD±RW x16 LightScribe? SPD6000BM הסתכלתי בסטיק של המומלצים וקצת דידפתי אחורה ואף אחד לא הזכיר את הצורב קישור: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2908

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

היי חברתי לאחי HD IDE 160GB חדש אבל הWIN לא מזהה אותו, הביוס מזהה אותו,שיניתי את הJUMP לSLAVE והגדרתי אותו כSLAVE בביוס אבל בכול זאת הWIN אינו מזהה אותו, עזרתכם דרושה בברכת שנה טובה ומאובזרת G.A

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  13. חיברתי אותו עכשיו אמרתם לי שאני צריך להכניס את הדיסק של ה WINDOWS וללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט של ה סריאל עשיתי את זה עכשיו היה לי 3 דרייבים שהייתי יכול לבחור שם אחד שהתחיל ב אינטל משהו השני silicon משהו עכשיו אני בחרתי את ה silicon ואני לא יודע עם בחרתי את הנכון חוץ מיזה חילקתי את ה כונן לי 2 כוננים ! רציתי לדעת עםהתקנתי את ה דרייברת הנכון עם זה ה silicon ולא ה אינטל מה הדרייבר הנכון ואיך אני יכול לבדוק את הביצועים של ה HD שלי ? אני רוצה לדעת עם הכול טוב ! תודה רבה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  14. http://digg.com/hardware/Fusion_io_the_power_of_1000_hard_drives_in_the_palm_of_your_hand_2 אחרי שנים שאנחנו אומרים שהדיסק הקשיח זה מה שמגביל את הביצועים, חברת Fusion IO שוברת את כל הכללים. כרטיס ששובר את כל שיאי המהירות של אחסון מידע ואפשר להחזיק אותו בכף היד. הכרטיס שעובד על חיבור PCIE x4 מכיל שבבי פלאש ב160 ערוצים מגבילים ומאפשר ביצועים של 100000 פעולות IO בשנייה, כמו כן יש לו רוחב פס אפקטיבי של 920MB לשנייה. העתיד עוד מעט כאן. עכשיו הדיסק הקשיח יגביל את הביצועים אבל רק בקצת המפתח צוטט כאומר, "בקרוב תסתכלו על דיסק קשיח כמו שאתם מסתכלים עכשיו על פלופי"

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by ranger_z,

שלום אני צריך צורב PATA קראתי את רשימת הצורבים המומלצים ואני מתלבט בין שני הצורבים האלה כשהפרש המחיר ביניהם עומד כרגע על 25 שח לגבי החסרונות יש דברים שאני צריך עוד אינפורמציה בשביל להבין מה עדיף לי למשל בצורב של פיוניר רשום שאין אפשרות לשנות את הביטסטינג למדיות מסויימות. אני לא ממש זוכר מה זה אומר... אבל האם זה אומר שאי אפשר להגדיר את המדיות בתור DVD-RAM? מישהו יכול להזכיר לי בשביל מה צריך את זה? (קראתי שזה קשור לתאימות לאחור לנגני DVD ישנים, אבל בתכלס מה זה אומר) ולמשל בצורב של LG רשום שיש איכות צריבה מוטלת בספק על מדיות DVD, וזה נשמע כאילו שזה צורב על הפנים ולדעתי אם הצורב נופל בפעולה העיקרית שהוא אמור לעשות אז אין טעם לחכות לקושחה עתידית שאולי תפתור את הבעיה.…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  16. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-B85-HD3: http://www.tms.co.il/product/12630 וקניתי גם כונן Intel® SSD 525 Series 240GB: http://ark.intel.com/products/71181/Intel-SSD-525-Series-240GB-mSATA-6Gbs-25nm-MLC ומסתבר שבלוח האם אין חיבור mSATA, מה עושים? אולי יש מתאם כלשהו? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. נתקלתי בעבר בסקירה של מוצר, שמטרתו הוא להכיל מס' של HDD לפי בחירה, לפי הקרבת מפרצי 5.25" הוא תמך בHOT SWAP, הוא הגיע כבודד, 2 מפרצי 5.25 = 3 HDD, 3 מפרצי 5.25 = 4HDD מישהו יודע על מה אני מדבר? והאם ניתן להשיג את המוצר בארץ?

18. נגמרו לי הדיסקים הרקים, אני בדרך כלל קונה מאופיס דיפו 5 Verbatim שעולים לי 126 שקל עכשיו מצאתי 10 ב 140 שקל. אני רוצה להיות בטוח שהדיסקים באמת טובים כמו אלו שמגיעים בנפרד, ולא איזה יצור שונה, או איכות פחות טובה מישהו יודע הנה קישור http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8884

19. Started by arielf19,

שלום, הציעו לי לקנות SSD של חברת toshiba מסדרה: [h=1]Toshiba Q-Series 128GB[/h]יש למישהו ניסיון איתם? או יצא לו לעבוד איתם או שמע אלייהם אשמח לקבל תשובה תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by N N C,

לא מזמן קניתי דרך דוד שלי הארדיסק חדש WD80 GB 8MB לאחר שההארדיסק הקודם שלי פיתח סקטורים פגומים וההארדיסק שלפניו שבק חיים בצורה פתאומית... אני מתחיל לראות פה תבנית, כי משום מה ההארדיסק הזה גם מתחיל לעשות לי בעיות אחרי סה"כ שבוע שהוא נמצא אצלי במחשב... הורדתי תוכנת activesmart ומצאתי שהטמפרטורה שלו היא 46 מעלות, זה גבוה ? נמוך ? כמו כן, יש לי בעיה שכן אני משתמש בכבלים IDE פשוטים (33) ולכן אינני משתמש ב-UDMA רציתי לדעת אם הדבר עלול לפגוע בהארדיסק. שאלה אחרונה היא האם יתכן שהספק שלי פגום ולא מספק מתחים מספיקים להארדיסק

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by PiniShv,

שלום, אני מחפש הארד דיסק (3.5אינץ) בגודל של טרה למחשב שלי. אני צריך שהוא יהיה מספיק מהיר לקרוא ולכתוב מידע כי אני מוריד נון סטופ דברים למחשב. יש לכם המלצות?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  22. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684 יש משיהו יותר טוב טוב מה HD הזה בטווח מחיר זהה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zilbermm,

אני רוצה לוודא שהמדיות שלי דפוקות מראש ולא הצורב דופק אותן

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by ksn1981,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני "חם" על SSD ! 1. מלבד המהירויות.. האם העבודה עם SSD תהיה זהה לזאת עם דיסק קשיח רגיל? א- FORMAT / PARTITION / DEFRAG / אחר.. אותו דבר? ב- אימג' (NORTON_GHOST) כרגיל? האם ניתן להעביר לו אימג' כזה שבמקור נעשה לדיסק קשיח? ג- האם קיימים כלים מיוחדים לעבודה עם SSD שאני אמור לדעת? (משבחים את הכלים של אינטל - לא שאני יודע במה מדובר). ד- נתקלתי במשפט כמו "ירידת ביצועים לאורך זמן".. מה זה ולמה לא נתקלתי בו עבור דיסקים קשיחים? ה- נתקלתי (הרבה) ב- "אמינות" ו- "תאימות".. האם זה קריטי יותר ב- SSD? כל כך שונה מחברה לאחרת? (שוב משבחים את של אינטל). ו- האם קיימים פרמטרים אחרים שצריך לקחת בחשבון כשמדובר ב-SSD? 2. Intel SS…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  25. הוספתי עוד 160 גיגה למחשב אבל הוא מזהה אותו רק 132 גיגה הראשון שלי הוא גם 160 גיגה והוא מזהה אותו 152 כמו שצריך מה אני אמור לעשות בשביל להוסיף את החסר תודה לעוזרים אבי

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.