אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
נראה שהכל אבוד.. הארדיסק WD 320GB מסדרת AAKS עושה בעיות. כשאני מחבר אותו אני שומע שהוא פועל (מרגישים גם את הרעידה) ואחרי כמה שניות הוא פשוט נכבה. בשום שלב הוא לא מזוהה - לא בביוס ולא תחת ניהול הדיסקים בחלונות. זכור לי שרק כמה ימים לפני כן בדקתי אותו עם HDtune PRO והכל היה נראה תקין.. ניסיתי כבר הכל האם המידע אבוד? מה ניתן לעשות ואיפה בדיוק הבעיה? HELP
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לדיסק עבודה של 2 טרה הכי מהיר שיש. יכול להיות גם חיצוני. בשביל פנימי אני צריך גם כרטיס PCI עי אין לי סלוט פנוי. תקציב עד 1000 שח תודה
-
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני צריך לפרמט את המחשב שלי כי הוא כבר ניהיה איטי ואני גם צריך לגבות מידע. יש לי Green caviar בנפח 1.5TB, זה הספיק לי( נשאר לי 400GB פנוי אבל יש שם גם הרבה תוכן שאני כבר לא צריך). אני מתלבט עם לקנות Black caviar בנפח 1TB כי הוא מהיר יותר ולגבות עליו את התוכן ואז להחזיר חלק מהתכנים לירוק ולהתקין את המערכת על השחור, או לקנות כונן חיצוני ולגבות עליו את המידע ולקנות SSD בנפח 120GB ולהתקין עליו את המערכת הפעלה ושאר המידע ישאר על הכונן הקיים. מה אתם אומרים? יש המלצות לכונן נייד ו SSD? חשבתי על SSD של samsung מסדרת ה EVO ועל כונן נייד של WD.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד לפני חצי שעה הוא עבד יופי הבאתי אותו הבית פתאום מתקתק לא הפלתי אותו לא כלום עד עכשיו הוא פעל 100%
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מעוניין לשדרג את הכוננן קשיח במחשב שלי ורציתי לדעת האם אני יכול לקנות את הדגם הבא http://tms.co.il/product/7958 בהתחשב בעובדה שהחיבור לי הוא מהSATA הראשונים שהיו? האם הקונפיגורציה של המחשב שלי תתאים. תודה רבה, אלדד כהן. (המפרט מתואר בחתימה שלי)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מגיע לי זיכוי להחליף להרדיסק חדש 500 גיגה השאלה או סיגייט ברקודה הבעייתי שכבר היה לי אחד וננעל. השאלה האם WD טובים מסיגייט?? האם ההרדיסק שקט?של הווסטרן? ומה ההבדל בין ה BLACK ךGREEN?? בבקשה זה חשוב הזמנתי מחשב ואני מחר צריך לתת תשובה! סמסונג הם לא מחזיקים לצערי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי הרדיסק seagate barracuda 7200.11 דגם ST3500320AS 500GB ישן שהחליט למות פתאום. כשאני מחבר אותו לSATA בלוח המחשב פשוט לא עולה - נתקע בדוס עם איזה HD FAILURE (הוא לא הרדיסק ראשי הוא אחד מהכוננים המשניים) ניתקתי אותו וניסיתי לחבר דרך תחנת עגינה לUSB אני מקבל שגיאת USB malfunction. היה עליו כל מיני תמונות ודברים נוסטלגים שאני ממש רוצה לשחזר... מישהו מכיר איזשהי דרך לעשות את זה? או אולי אפילו להמליץ על מעבדה כלשהי שמתעסקת בדברים האלה באיזור חיפה והקריות ועושה שחזורים כאלה בזול (סטודנט) תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5950&perur= עולה 69 ש"ח. איך הוא? אין לי בעיה להשקיע גם 100-120 כדי לקבל משהו מהיר וטוב.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש הארד דיסק חיצוני 1 טרה אשר ישמש אותי להעברת קבצים(די גדולים כמה GB) מהמחשב נייד להארד דיסק חיצוני שיתחבר לסטרימר בכדי להקרין סרטים. אודה לכם באם תוכלו להמליץ לי משהו מתאים (דגמים ספציפיים) לשימוש הנ"ל . האם מהירות ה MB או הRPM של ההארד דיסק משנה לשימוש שלי? תודה אלפרד
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חדשה בפורום ולכן אם ההודעה שלי אינה בפורום הנכון- אנא תקנו אותי. יש לי מחשב HP הhard didk התקלקל ואני רוצה להחליף אותו. כשפתחתי את המארז גיליתי שההארד דיסק הנוכחי מחובר בSATA1 ( גם data וגם חשמל) יש רק יציאת IDE אחת ומחוברים אליה הצורב וכונן התקליטורים ( בכבל אחת , אחד אחרי השני) כל ה hard disks יש לי בבית הם עם חיבור IDE יש אפשרות להשתמש בהם איכשהוא באיזושהי דרך של חיבור הרכיבים? תודה גילה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אננדטק הביאו אותה ב review רציני (הגיע זמן) http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2260 למרות שההבדלים ממש דקים בין המנצחים,ה NEC שוב לוקח אותה בגדול We have taken these 16X dual layer capable burners and thrown various media at them to see how each unit burns and reads back. From our results, we can see that the Pioneer DVR-108D, LG GSA-4160B, and NEC's ND-3500A came out on top with their ability to burn any type of media almost flawlessly as well as burn 2.4X dual layer media at 4.0X speeds (DVR-108D & ND-3500A). Our graphical presentations show that these three drives have the best read and write performance as far as DVD+/-R/RW media goes, and also top…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים אחד C שעליו מותקן הוינדוס והשני מחולק לשניים F וE לכונן E אני מצליח להיכנס אבל לF כשאני מנסה להיכנס מופיעה הודעה שאני צריך לפרמט אותו ואיזה עצבים זה הכונן עם המיד הכי חשוב לעזאזל מה לעשות ולמה ההודעה הזאת הופיעה ככה באמצע החיים?? :'( ואם לא תהיה ברירה אז הבנתי שיש תוכנות לשיחזור והאם הם יעבדו גם אחרי הפירמוט?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על ה - NEC AD-7170 שעולה 280 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6103 איך הוא למחירו?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה היה חודש גיהנום ! נדפק לי הארד דיסק WD 20G 5400RPM לאחר שלוש וחצי שנים של עבודה נאמנה .. הלכתי לחנות וקניתי סיג'ט ברקודה 40G 7200 .. יצאתי מהחנות אם חיוך מאוזן לאוזן ... התקנתי את ההארד דיסק הוא עבד שבוע .. והתחיל לעשות בעיות .. מסכים כחולים, לא נתן לי לפרמט/להתקין ווינדוס מחדש ... ועוד מלא בעיות בסגנון הלכתי לחנות ואמרתי להם שההארד דיסק דפוק ... הם החליפו לי ל - WD 40G 5400RPM ונתנו לי 100 שקל החזר ההארד דיסק עבד שבועיים וחצי ... ונשרף ! הלכתי אליהם אם המחשב ... שהם ראו את המודינג והפאנבאס .. הם אמרו לי זה בגלל זה ! שאני הרסתי את המחשב .... והכי הרבה הרסתי בגלל שעיגלתי את הכבלים IDE ... חייכיתי לתכנאי במבט מזלזל .. ויצאתי אם כל הכסף בחזרה .. הם אמרו לי שהם …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הכונן הזה ובמקרה נכנסתי לכאן וראיתי שיש בו בעיות, אני אישית לא מרגיש בעיות במחשב או משהו כזה... יש עדכון קשוחה חדש כבר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, בידי הארד-דיסק חיצוני בנפח 320GB. ישנה תקייה ספציפית על המחשב שלי שאני זקוק לגיבוי מלא שלה לפחות פעם בשבוע. רציתי להתייעץ כיצד לעשות זאת? (כמובן מבלי לגבות ידנית כל שבוע מחדש - אלה שהגיבוי יתבצע בצורה אוט' פעם בשבוע). יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הדיסק קשיח הנ"ל ?האם למישהו יש נסיון בנושא ? בנוסף, דרוש המלצה למארז חיצוני עבור דיסק קשיח "3.5 . מתלבט האם עם e-sata או USB3. (החיבור לא יהיה בשימוש אלא בעוד מספר חודשים. עד אז, USB2)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני שואל כאן את השאלה בהקשר לתוכנה Norton Ghost, אבל כל תוכנה בסגנון, שמאפשרת יצירת Image-ים של Partitions של ה-HD, תהיה טובה לשאלה. אם ניקח לדוגמא את התוכנה Ghost, אז ב-Hiren's Boot CD היא קיימת בשתי גרסאות: GHOST.EXE - גרסא להרצה דרך DOS GHOST32.EXE - גרסא להרצה דרך Windows. אם אני רוצה ליצור Image של כונן :C, האם זה טוב להשאר בתוך Windows, ואז להשתמש ב-Ghost32? אם סימנטק יצרו את Ghost32, אז מן הסתם זה אמור להיות בסדר.. אבל לא יודע, יש לי חששות שכאילו דרך DOS זה יותר טוב, כי ככה ה-Windows עשה ShutDown מסודר, כל התוכנות והקבצים נשמרו ונסגרו.. אבל מנגד, מצד שני, קשה לי להתעלם מהיתרונות והנוחות של יצירת Image כבר בתוך Windows, בלי הצורך לצאת ל-DOS. אז רציתי לשאול מה א…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכוננים הללו. 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ פער המחירים די גורם לי לקנות את ה1TB אבל מצד שני שמעתי שהוא רועש. יש איזשהם הבדלים בביצועים/ברעש בשני הכוננים? (הבנתי של1T יש 2 פלטות.. )
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כל עניין אחסון המידע (לגבי שאר הרכיבים אני די סגור). מה שחשבתי עליו זה שילוב של הארד דיסק פנימי עבור המערכת והארד דיסק חיצוני גדול עבור המידע הנוסף (מוסיקה, סרטים, סדרות טלוויזיה וכו') אני לא אוהב למחוק כל כך ולכן המידע נצבר ונצבר ויש צורך בשטח אחסון גדול. חשבתי על הארד דיסק מערכת: Seagate ST95005620AS Momentus XT 2.5" 500GB 32MB SATA2 והארד דיסק חיצוני למידע: Seagate FreeAgent Desk 3.5" 2TB יש לי מספר שאלות/חששות לגבי הפתרון הזה: 1. האם תורגש ירידה בביצועים כאשר אני אקרא מההארד דיסק החיצוני בגלל הUSB2 לעומת אם הייתי מחבר אותו פנימית? יש סיכוי שכאשר אראה סרט שקודד ב1080 בגלל הצוואר בקבוק של החיבור אני אפג…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. חיפשתי באינטרנט ובאתר של סמסונג עדכון "hd103sj firmware" אבל לא הסתדרתי מי יודע מה, לעומת זאת את כונני ה SSD שלי של קרוסיאר עדכנתי בצורה פשוטה עם ה TOLL KIT שלהם. תוכלו לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של WD - my passport essential 1TB שנקנה לפני שנתיים בערך.. לא היה לי USB3 עד לא מזמן ולכן רק עכשיו אני רואה שאני מקבל מהירות איטית בכתיבה אליו ובקריאה. אני מתחיל טוב ב - 90MB/s ויורד מהר מאוד ל איזור ה 40 . עדכנתי הכל החל מ הבקר במחשב שלי וכלה בדיסק עצמו FW+driver . והקטע שלקחתי מחבר את הדיסק החדש שלהם WD my passport והוא נישאר יציב על 90-100MB/S . זה מתסכל אותי ומעצבן ממש..מה אני עושה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לדיסק קשיח פנימי של 1 טרה ו- 1.5 טרה (שקט , מהיר ואמין) . יש לי במחשב דיסק של סיגייט 500 מגה דגם ST3500418AS ודיסק נוסף של wd שאותו אני רוצה להוציא ובמקומו לשים יותר גדול - במידה ויש לך רלבנטיות . שאלה נוספת - איך נקבע במחשב לפי ההגדרה (ב- computer menegment ב- control panel) כאשר במקרה שלי יש 2 דיסקים מסוג SATA2 - מיהו דיסק 0 ומיהו דיסק 1? האם לפי המצב הפיזי של המחברים של ה- sata בלוח האם או לפי הגדרה שקובעים בתוכנת ההפעלה או משהו אחר בכלל? האם ניתן לשנות את זה ואם כן אז איך? ושאלה אחרונה - האם כדאי להמתין שיצא לשוק SATA3 או שזה לא רלבנטי בשלב זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לחבר כונן נוסף, יש לו שני SATA וספק ליברטי 400 הכוננים מחוברים ע"י כבל מתח אחד האם עדיף לחבר אותם בכבלים שונים או שאין הבדל תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד למחשב הרגיל שלי? אני חייב להוציא מידע מסויים מקשיח מאוד ישן שיש לי והנייד לא עובד. זה חיבור דומה ל IDE אבל קטן יותר. אין לו חיבור מתח 4 פינים כמו לדיסק רגיל,נראה לי שהחיבור IDE הקטן נותן לו מתח. אני חיפשתי מתאמים ולא מצאתי.. השאלה שלי: ישנה דרך כלשהי לחבר את הדיסק למחשב רגיל ולהוציא את מה שאני צריך? צירפתי תמונות של החיבור בדיסק שיש לי. -פבל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-