אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
הערה: ערכתי את ההודעה כיוון שענו לי על כל השאלות וזו הבעיה היחידה שנותרה לי: אז ככה, יש לי 2 כוננים של 160 ג'יגה ועוד אחד חדש של 250.., שניהם של WD. שהתקנתי את ההרד-דיסק החדש, נאלצתי לוותר על אחד מהכונני דיסקים שלי (כונן דיוידי) כדי לספק לו חשמל.. אז ניתקתי אותו מהמחשב לגמרי (הוא עדיין נמצא בוא אבל לא מחובר בכלל), כאשר הדלקתי את המחשב, הכונן של ה-250 עובד מעולה אולם הכונן דיסקים השני שהוא בעצם צורב דיוידי נעלם לי מהמחשב.. הווינדוס בכלל לא מזהה שהוא קיים והוא כן מחובר למחשב!!, אם אני לוחץ על פתיחה של הצורב הוא נפתח ואין שום בעיה (לפחות לא עם החיבור חשמל) וממש לא נראה לי שיש איזו בעיה עם החיבור השני כי בדקתי כבר כמה פעמים והוא מחובר בסדר גמור.. תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כונן חיצוני לפחות 1TB לצורך גיבוי חומר, חלקו חשוב מאוד (סרטוני משפחה תמונות ומסמכים) וחלקו פחות. חשוב לי שהוא יהיה מחובר תמיד למחשב כדי שאני יעתיק אליו חומר, ואם אני רוצה אני שולף ומעביר למחשב אחר במידת הצורך. יש לי כבר 1TB שאני מוציא ממנו חומר רק בשעת צורך אבל הוא כבר מלא ולכן אני מחבר אותו רק כשאני חייב. וה"2.5 זולים יחסית לכן אני שוקל ללכת עליו מבחינת יציבות מה עדיף "2.5 שהוא רק עם USB או "3.5 שמחובר לחשמל תמיד? כי מה שמפחיד אותי זה עליות מתח שפוגעות במכשירי חשמל. חשוב לציין שהמחשב לא דולק 24 שעות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ניסיון מר עם דיסקים קשיחים חיצוניים ובמיוחד כאלו שמיוצרים על-ידי חברות צד שלישי ואין לך שום דרך לדעת איזה דיסק דחפו לך עד שאתה קונה אותו (כמו הדיסקים החיצוניים שנמכרים במבצע באופיס דיפו ובבאג שמכילים את הדיסקים מהסדרה הדפוקה של seagate ) יש אומנם בשוק "קופסא" חיצונית של WD אבל היא יקרה למדי ותומכת בתכונות שאין לי צורך בהם כמו LAN , FIREWIRE וכיוצא בזאת. בכול מקרה אני מעדיף להרכיב לבד את מערכת הגיבוי באמצעות בחירה אישית של 2 הדיסקים הקשיחים. ידוע לי שמערך רייד 1 לא ניחשב כמערכת גיבוי פרופר ,אולם בהתחשב במחירים של פיתרונות מקצועיים יותר, נראה לי שזה פיתרון מספק עבור צרכיי שהרי הסיכוי ששני דיסקים קשיחים יתקלקלו בו זמנית קטן למדי. הדרישה העיקרית מה "קופסא" היא חיבור …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך דיסק און קי 8 ג'יגה לא משנה של איזה חברה, אני ריך אותו בשביל העברת סרטים ומשחקים די כבדים שוקלים בסביבות ה4 ג'יגה אני צריך שיעביר לי מהר והמחיר שאני מוכן להשקיע זה עד 90 שקל (בבקשה לא יותר מזה). אין לי בעיה להזמין מהאינטרנט פשוט רציתי המלצה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קיי של 8 ג'יגה אני יודע שצילמתי תמונות לפחות ב4 ג'יגה, כשאני עושה מאפיינים לדיסק און קיי מהמחשב שלי הוא אומר לי ש4 ג'יגה תפוס מתוך 8 ג'יגה. אבל כשאני נכנס לתוך הדיסק און קיי אני רואה 4 תיקיות שאני לא יכול להיכנס אליהם, ושכל תיקיה שוקלת 2 מגה.. לא הגיוני מה שהולך.. איך אני מחזיר את התמונות בלי לפרמט את הדיסק און קיי??? אלו תמונות ממש חשובות לי... ואם חייב לפרמט את הדיסק און קיי, יש דרך להוציא את המידע לפני???
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הוא SATA 3 ? קישור: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8750 האם הוא מהיר ושקט? מה דעתכם על הגירסה האדומה והאם זה מתאים גם למשחקים והעברת נתונים מהירה. רוני
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד dell studio 1555 p87 ATI הדיסק הקשיח בתצורה המקורית הוא: 320GB hard drive serial ATA 5400RPM h השימוש המרכזי שלי במחשב יהיה שרטוט דו ותלת מימדי .המליצו לי להרחיב ל 250GB 7200RPM ב159 ש"ח. הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת, מה היתרון בשדרוג כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה. אני רוצה להרחיב את המקום על המחשב שלי. יש לי כרגע שני הארד דיסקים של Western Digital, הראשון של 40 GB, והשני של 15 GB. אני רוצה להכניס עוד משהו כמו 40 או 60 ג'יגה... איזה חברה הכי משתלמת (מבחינת אמינות כמובן)? אמרו לי לא לקחת IBM, כי הם מסריחים ויש להם מיליון בעיות, אני דיי מרוצה עם ה-Western Digital, אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות Western Digital, Maxtor, או מה? מה אתם ממליצים?
-
עשיתי סיסמה לכרטיס micro sd דרך המכשיר ושכחתי אותו, הכרטיס לא נקלט בשום מכשיר אחר שאינו של נוקיה וגם לא בקורא כרטיסים במחשב, קראתי שיש דרך להתקין תוכנות שקוראות במכשיר את הקבצים הנסתרים (x-plore fexplore) שבמכשיר ושם אפשר למצוא את הקוד, אבל אני לא מצליח להתקין אותם במכשיר שלי. יש אולי דרך אחרת לפרוץ את הכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אצל טום לא מצאתי השוואות רצניות יש לו 15-30 GB בכתבה לפני שנתיים אני רוצא לקנות HD חדש ואני מתלבת מה לקחת?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שהמידע כאן בנושא זה לוקה בחסר. גם אם מופיעים BAD SECTORS - כאשר מריצים SCANDISK הוא לעיתים נתקע בסקטור ולא משלים את הבדיקה. קיימת תוכנה מיוחדת במינה לאבחון, REMAPPING , והחזרת BAD SECTORS לתיפקוד(במידה שניתן) הנקראת SPINRITE. לאחרונה יצאה בגירסה 6 שעובדת על רוב סוגי הפלטפורמות NFTS וFAT. אני כרגע עובד איתה והייתי רוצה לשמוע עוד רשמים בנושא.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום המתאים אבל זה לא שאלה מסובכת יש לי חשבון דרופבוקס, הורדתי את התוכנה למחשב ושמתי בה תיקיות עם תמונות, שזה גמר להעלות זה עשה עליהם סימן ירוק (V) והנחתי שאני יכול למחוק את התיקיות אבל ברגע שאני מוחק את התיקיה זה מוחק את כול המידע מהחשבון באתר זה אומר שאני צריך לשמור את הקבצים פעמיים במחשב. גם בתקיה המקורית וגם בתקייה של דרופבוקס ניסיתי לבדוק באתר אבל לא מצאתי הסבר. משהו יכול להנחות אותי איך הקבצים יהיו רק באתר שלהם ולא בתקייה של דרופבוקס?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שאני מפעיל את המחשב אז הוא עוד לא עולה זה לפני שעולה starting windows עולה לי ככה smart failure predicted on hard disk 0: hitachi HTS545025B9A300 (PM) WARNING : IMMEDIATELY BACK UP YOUR DAT AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE A FAIL MAY BE IMMINENT PRESS F1 TO CONTINUE ואז אני לוחץ f1 זה מפעיל לי תמחשב רגיל עובד הכל טוב אבל אני לא רוצה שיהיה תארור הזה אני רוצה שיהיה חלק שלא יפעל לי פתאום בעיה גם לפני שפרמטתי זה היה וגם עכשיו אחרי יש דרך לפתור את זה ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי 840 EVO בנפח 120GB ומחפש להחליף אותו בגלל נפח מועט וגם כי הסדרה הזו של הכונן ידועה כבעייתית. חשבתי על 850 EVO האם זה שווה? האם זה שווה לקנות 250GB או שאם כבר עדיף 500GB? אני מחפש כונן משתלם, וגם שמעתי שבשנה הבאה יצאו כוננים חדשים של סמסונג, שווה לחכות? לא מתכוון להשקיע הרבה, אולי עד 350-400 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בעקבות אכזבות המלוות בתסכול עמוק מבקש המלצה לכונן אחסון אמין. שני דיסקים קשיחים התקלקלו ואיתם כל מה שאוחסן בהם !!! מחפש כנון אחסון אמין כזה שאוכל להיות שקט יחסית לתקופה ארוכה במיוחד מעבר לזמן אחריות שהחברות מספקות. אין זה משנה לי אם זה כונן קשיח או SSD. כרגע מערכת ההפעלה שלי מותקנת על כונן SSD. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדיסקים של DVD-R x16 לדיסק קשיח חדש IDE עם 8MB Buffer? כמה זמן לוקח להעתיק דיסק אחד עם 4.3GB?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי כבר מחשב, אבל רק הדיסקים הקשיחים הם יקרים בצורה חריגה וקשה לי לבחור. אני מחפש דיסק קשיח מכני פנימי שיתן לי ביצועים טובים מאוד, אך במחיר נורמלי (700 זה דיי יקר לי). חשוב לי גם שתהיה אחריות.. אז הנה הדיסקים שביניהם אני מתלבט (המחירים הם של רשת אייבורי שמשם אני קונה את המחשב שלי): 1. Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB SATA3 / SATA2 מחיר : 495 שקל. 2. Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB SATA3 / SATA2 מחיר: 540 שקל. 3. Samsung SpinPoint F3 HD103SJ 1TB SATA2 מחיר: 595 שקל. 4. Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB SATA3 / SATA2 מחיר: 635 שקל. 5. Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB SATA3 / SATA2 מחיר: 695 שקל. Caviar Blue נראה אטרקטיבי בגלל המחיר ואחריות…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב בעל לוח- X99P-SLI-CF מעבד I7-5930K BIOS מעודכן F24 (לא עודכן עד היום) כשנה וחצי דיסק שקניתי 3TB אדום NAS שמיועד לאחסון סרטי עריכת וידיאו אני מקבל אך ורק כ-2TB כל ההגדרות BIOS מאופשרים! כיצד אוכל להגיע 3TB ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רכשתי התקן זה, וברצוני לשתף במידע לגבי המוצר, אני לומד אותו ועושה גם השוואה מול הדגם של WD My book live 2TB אני כרגע אתייחס לדגם של סיגייט ההתקנה של הדשבורד הייתה ממש קלה גם להבנה וגם להגדרות ביחס לMBL של WD מי שמעוניין לקבל מידע אמיתי לגבי המוצר לפני רכישה , מומלץ להשאיר שאלות בדיון זה אשמח לעזור ככל הניתן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש משהו הדומה לזה (https://www.amazon.com/Sedna-Express-Extended-Connector-Included/dp/B07L5SPWNV/ref=sxbs_sxwds-stvp?cv_ct_cx=Adapter+-+x4+PCIe+-+sata+2.5"+raid&dchild=1&keywords=Adapter+-+x4+PCIe+-+sata+2.5"+raid&pd_rd_i=B07L5SPWNV&pd_rd_r=1b4bd9e0-2a65-4f1d-8bad-0a26d1c181ed&pd_rd_w=tdg0b&pd_rd_wg=dJbQv&pf_rd_p=a6d018ad-f20b-46c9-8920-433972c7d9b7&pf_rd_r=DMESC9D4THNMP7EQTWGZ&psc=1&qid=1584559701) אבל עם RAID חומרתי. ממה שראיתי באמזון זה קיים רק ל SSD, מישהו מכיר לדיסקים של 2.5"?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לקנות אותו.. ואז קראתי ביקורת בזאפ על מישהו שקנה, היו לו רעשים, החליף אותו באחר וגם היו רעשים.. יש על הכונן איפשהו ביקורת ברשת? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני לעתים מבצע בדיקות כתיבת קבצים לדיסק ובדיקה אחת יכולה להגיע לכתיבה של כמה מליוני קבצים לתיקיות. (stress test עבור תוכנה). עד כמה זה יכול להיות לא בריא לדיסק? האם זה שוחק אותו בצורה כזו שהוא עלול למות מהר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2610&cID=0 50 במהירות x16. יש להם DVD-R בפחות 2 שקל. משתלם? http://www.outside.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=950&catId=46 איך זה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי דיסק 3.5" של 750GB שאני משתמשת בו כדיסק חיצוני עם מארז עם חיבור USB. ניסיתי להשתמש בפעם הראשונה בתוכנת הגיבוי comodo ובחרתי לגבות image של partition c לדיסק החיצוני. נראה שה image של דיסק C דרס את כל מה שהיה שמור על הדיסק החיצוני, וכאשר אני מחברת את הדיסק החיצוני ב My computer הוא מופיע כ 90GB (זה הגודל של דיסק C שלי) במקום 750GB, והתוכן שלו נראה זהה לזה של דיסק C. ניסיתי לשחזר קבצים עם Recuva, אבל נראה שהתוכנה מחפשת קבצים רק ב 90GB ולא בכל ה 750GB, ולא מוצאת את הקבצים האבודים. האם יש סיכוי לשחזר משהו מהקבצים ? איך להגדיר מחדש את גודל הדיסק ל 750GB ? תודה רבה עדי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-