עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by casio222,

אין לי מושג למה זה קורה, אבל אני לא מצליח לקרוא מהדיסק הקשיח עליו נמצאים כל המסמכים שלי. כשאני אומר לא מצליח זה כולל את הדברים הבאים: צריבות נכשלות אם מנסים לצרוב קובץ שנמצא על הדיסק הקשיח הזה, קבצי RAR שנמצאים עליו (אפילו חדשים שהורדתי אליו) לא ניתנים ל"פתיחה". לא ניתן להעביר ממנו קבצים לכוננים אחרים. לעומת זאת כן ניתן להעביר אליו קבצים, אך לא ניתן להעביר קבצים ממנו. מדוע בעיה זו קורית פתאום? לא חושב ששיניתי איזה הגדרה שאמורה לגרום לכך. מדובר על דיסק בנפח 320GB, של WESTERN DIGITAL. יש שם קבצים חשובים מאוד בשבילי, כך שאופציה של פרמוט ללא גיבוי כלשהו אינה בעיה בחשבון. אשמח לעזרה דחופה בנושא תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, יש לי הארדיסק Seagate של 3 טרה שמחובר עם כבל SATA. הוא די ישן כבר. בזמן האחרון שמתי לב לרעשים מוזרים בכל פעם שאני משתמש בו. ואחרי בדיקה הבנתי שהוא נמצא לקראת הסוף (נשמע עצוב מדי). השתמשתי בתוכנה CrystalDiskInfo כדי לראות שהארדיסק אכן הולך למות (מצרף תמונה). מאחר וברור לי שהארדסיק לא יכול להחזיק לנצח, אני מתכוון להחליף אותו. אבל כמה שאלות: 1. אני די מרוצה מהסיגייט, עד כה הם לעולם לא מתו לי פתאום. האם כאי להמשיך עם סיגייט דומה רק חדש יותר? יש לי הארדיסק נוסף של Seagate 2.0 TB 64MB Sata 3 Barracuda, האם כדאי לרכוש דומה?מה שחושב לי שהארדיסק יהיה אמין, ויחזיק מעמד לפחות כמה שנים טובות. אם אני לא טועה הסיגייט הזה החזיק מעל ל-3 שנים. אני שוקל ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Atlon-Xp,

העתקתי מדיסק מסויים שהוא DVD,עכשיו האופציה היחידה שהייתה לי זה DVD9,העתקתי והדיסק המעותק תופס 5.8 ג'יגה,עכשיו הוא מועתק ע"י קבצים ולא ע"י קובץ IMG,עכשיו יש לצרוב את הקבצים הללו עם דיסק דו שכבתי (8.4 ג'יגה)? או ישנה דרך אחרת. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. או שאולי יש יותר מומלצים בטווח המחירים הזה? בכונן הישן נשאר עוד 500 ג'יגה פנויים.. תכלס אני עם פלאפון שצועק שנגמר לו המקום.. כך גם במחשב... וגם גם בחמשת הג'ימיילים... האם בטוח להמשיך להשתמש בכונן הישן? או שכדאי לעבור לחדש? לא בא לי שהתמונות של כל חיי יעלמו להן

5. היי יש לי מארז קטן עם מקום לרק כונן סידירום אחד ואני לא רוצה להתפשר בין צורב לדיוידי. אני רוצה כונן משולב, לאחר התחשבות במחיר ובביצועים, ולפי הביקורת הזאת, ה-LG GCC-4320B נראה דיי נחמד. בתור CDRW הוא 32x10x40. בתור DVD הוא קורא ב-X16 (אם כי בבקירות ניתן לראות שסרט דיוידי עם דיסק שתי שכבות הוא קרא ב-X8). מחירו בסביבות ה-720 ש"ח. מחיר הרבה יותר הגיוני מהפלקסטור (20x10x40 x 12) והריקו (24x10x40 x 12) המתחרים שמציגים ביצועים פחותים יותר ועולים בערך 300 ש"ח יותר. האם מישהו שמע דברים על הכונן או יודע על איזושהן בעיות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Mr.Angel,

שלום לכם אתמול כנראה שנהרס לי ההארד דיסק, ואני צריך להחליף אותו. רציתי לשאול, מה יותר טוב , HITACHI או Western Digital מבחינת אמינות מהירות וכו'... אני מדבר על הארד דיסק בנפח 80GB, ATA, 7200RPM... תודה מראש לכל מי שיעזור

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by inflictioNz,

שלום אני אתחיל ואומר שאין לי ידע בשיט בעניין הזה אז אשמח לדעה כנה ואמינה אחרי שידרוג לא מוצלח לווינדוס 10 ובלי אפשרות לחזור אני צריך לעשות פורמט לכל המחשב ויש לי קבצים לגבות בערך 700GB אז אני מעוניין בכונן נייד של 1T משהו אמין וטוב אבל כמובן לא צריך להשתגע מהמחיר משהו שיעשה את העבודה ועדיף כמה שיותר מהיר =]

8. בקצרה: הרבה מסכים כחולים, אחרי אבחון עם התוכנה WinDbg , אשמים : NTFS.SYS / ntoskrnle.exe. ובכלל, רוצה לבדוק את הכונן הנוכחי אם יש לו באמת סקטורים פגומים או לא ( כבר הרצתי חיפוש בגוגל מה המשמעות בעניין התהליכים) גיבתי הכל, הפעלתי את המערכת הפעלה בSAFE MODE בcommand PROMPT, כתבתי את הפקודה(chkdsk c: /f /r), עשיתי ריסט, הוא עשה את המסך השחור והריץ את הבדיקה - זה הסתיים לפני ששמתי לב, והפעיל מחדש את המערכת הפעלה. אני לא יודע אם יש שגיאות. איפה אפשר לבדוק את זה? ההרצה נשמרת באיזשהו cache על המערכת הפעלה, לא? מדובר בWIN 7 . אולי לא קשור כל כך לפורום. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. פרט ל HD TUNE איזה תוכנות ממולץ להריץ? בעיקר לבדוק תקינות דיסק וביצועים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ברשותי צורב מסוג Yamaha 16x10x40x - 2100S שפועל על ממשק SCSI. לאחורנה הוא החל לצרוב לי במהירות 8X. פשוט באמצע הצריבה הוא אמר לי שהוא מחליף את המהירות מ-16 ל-8 בגלל שהמדיה לא מתאימה. אבל היא כן, וניסיתי כבר מדיות רבות. הפיירווייר שלו מעודכן לגרסה האחרונה ואני עובד עם WIN XP. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yotam.m,

שלום לכולם יש ברשותי 2 HD'S SCSI בסל"ד 15K. ראיתי ב-Ebay מתאמים במחירים סבירים. האם יש טעם בחיבור הארדיסקים מסוג זה או שעצם פעולתו דרך מתאם תוריד מיתרון הסל"ד הגבוה? יש דרך אחרת לחברו חוץ ממתאם PCI? איפה הוא יהיה בהשוואה ל-HD Sata סטנדרטי?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, רכשתי את ה NUC הזה : http://www.intel.com/content/www/us/en/nuc/nuc-kit-d54250wykh.html?wapkw=d54250wykh אני רוצה לשים לו הארד דיסק 2.5 של 500 GB וגם זכרון 4 GB השאלה איזה הארד דיסק אני אמור לקנות? האם יש משהו ספציפי שמתאים ל NUC או שכל 2.5 רגיל יתאים לו ? אני פשוט לא יודע איך זה עובד אותו דבר לגבי זכרון תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by NIVTAL,

יש אפשרות לאחד שתי דיסקים קשיחים 80 GB לאחד של 150?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by gangst-R,

שלום, אני מעוניין להפוך הארדיסק ישן שלי לנייד. שמעתי שיש חיבור IDE-USB ויש לי כמה שאלות: מאיפה הוא מקבל מתח? ממקור חיצוני או כמו התקן USB מהספק? האם יש מתאם ספציפי שאתם ממליצים עליו? האם יש מין קופסאות לאיכסון ההארדיסק? כמו שציינתי אני מעוניין להפוך אותו לנייד. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני מתלבט בין 2 הכוננים הללו. 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ פער המחירים די גורם לי לקנות את ה1TB אבל מצד שני שמעתי שהוא רועש. יש איזשהם הבדלים בביצועים/ברעש בשני הכוננים? (הבנתי של1T יש 2 פלטות.. )

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום. חיפשתי באינטרנט ובאתר של סמסונג עדכון "hd103sj firmware" אבל לא הסתדרתי מי יודע מה, לעומת זאת את כונני ה SSD שלי של קרוסיאר עדכנתי בצורה פשוטה עם ה TOLL KIT שלהם. תוכלו לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by achiya1,

יש לי דיסק קשיח שעכשיו גיליתי שיש בו פין קצת תקוע בפנים ועקום אני לא מצליח להוציא אותו . ניסיתי בנתיים עם 3 פינצטות ואף אחת לא עזרה.. השאלה שלי זה אם יש דרך להוציא אותו ? ואם אי אפשר האם זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד נורמלי גם אם אחד הפינים נדפק? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, ראיתי באמזון את ה SSD הזה:Kingston Digital 240GB SSDNow V300 SATA 3 2.5 (7mm height) with Adapter Solid State Drive SV300S37A/240G. האם כדאי לרכוש אותו ב 116$ למחשב המיועד לגיימינג? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום כיוון שאני רוצה להרחיב את הידע בתחום דיסקים הקשיחים מסיבותי האישיים , הייתי רוצה לשמוע הסברים ,דעות על החברות הנ"ל ביחס ל דיסקים הקשיחים המוכרים יותר בשוק שהם WD,SEAGATE ו- SAMSUNG הידועים כטובים .מעניינת אותי עיקר ההתייסות לגבי- TREKSTOR איך החברה נחשבת כמותג , ביצועים ,אמינות , אחריות וכו לעומת המותגים המוכרים שהזכרתי . תודה מראש לעוזרים,

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, ניתנה לי האפשרות להניח ידיי על כונן חדש. בתחילה, הייתי אמור לקבל 3.5" של סיגייט, בנפח טרה- ST31000525SV, לא לגמרי אהבתי את הרעיון של סיגייט מאחר ופה ושם האמינות שלהם מוטלת בספק. מה שכן, הבנתי שהוא סוג של סוס עבודה שיש בו שימוש בעיקר במערכות אבטחה\הקלטה (ה-V). בכל מקרה, כעת ניתנה לי האפשרות לקחת במקומו Iomega ego 320gb usb3.0, הוא 2.5" ומאפשר ניידות טובה, שזה נחמד, בעיקר מאחר וכעת יש לי כונן אחד של טרה שבערך ב-60% שימוש (סמסונג 103SJ). ההתלבטות שלי מעט משונה, אני יודע, אבל צריך לקחת בחשבון שאין לי בכלל USB3 במחשב (דל 3300). הכי טוב שיש לי זה eSATA. הסמסונג שלי מחובר ב eSATA. האם ניתן לחבר את ה-2.5" דרך איזה מתאם כדי לפחות לקבל את הנתוני העברה המקסימליים בeSAT…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. התקנתי עוד הארד דיסק.. ובשני שלי רציתי לעשות פורמט.. עשיתי QUICK פורמט למה שהיה לי.. יכול להיות שהוא מחק 40 GB בשנייה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לקחו 3 מערכות מחשבים דומות. באחת התקינו SSD בחיבור SATA ישן. בשני SSD בחיבור NVME GEN3 ובשלישי SSD GEN 4. על הנייר/בבנצ'ים יש הבדלים אדירים במספרים, אך האם משתמש ממוצע (קצת יותר באמת - מדובר פה על גיימרים ועורכי וידאו) יוכלו לשים לב להבדלים במבחן התוצאה העיוורת? מה דעתכם?

23. אצל טום לא מצאתי השוואות רצניות יש לו 15-30 GB בכתבה לפני שנתיים אני רוצא לקנות HD חדש ואני מתלבת מה לקחת?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by uber101,

אני שוקל להחליף את הכונן הקשיח במחשב שלי לכונן SSD כי אני משתמש בו בעיקר לפיתוח והבנתי שזה אמור להוות שיפור משמעותי. עשיתי חיפושים וקראתי כל מיני מאמרים, אבל לא הצלחתי להבין איך אני קובע מה ה-SSD שמתאים למחשב. חקרתי קצת ומצאתי שהגודל הוא 2.5" שזה כנראה הגודל הסטנדרטי, זה אומר שכל כונן SSD בגודל הזה עם ממשק ל-SATA II יתאים? באתר הזה: http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Dell/inspiron-15r-(5537) יש רשימה של כל מיני כוננים שמתאימים - האם אפשר לסמוך עליו? והאם יש ברשימה הזאת משהו ששווה? ושאלות אחרונות? האם זה באמת שווה את זה? והאם ההחלפה פשוטה כמו שזה נראה בסרטונים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. קראתי פה וראיתי שממליצים בעיקר על החברות A-Data,M-System,SanDisk ו-Kingston אבל ראיתי גם את של קורסייר (אני צריך 256MB) - מה אתם אומרים שווה לקחת? המחיר הוא כמעט זהה לשאר.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים