אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
איך צורבים סרט עם צורב DVD?. עם איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יש לי קובץ ענק (4 ומשהו גיגה) בפורמט MDS איך אני צורב אותו בנרו?? שאני עושה IMAGE DISC הוא לא נותן לי לצרוב את הפורמט הזה!! הוא אומר שהוא לא תומך בזה איך אני יכול לצרוב אותו? תודה טל
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן שלא צרבתי משהו ואני שכחתי איך צורבים קובץ אחד (נגיד 6GB על 2 דיסקים DVD) על שני דיסקים.. שאני מנסה לצרוב הוא לא נותן לי בגלל שבדיסק אד אין מספיק מקום..(אני משתמש בנרו6) אני לא רוצה לפצל את הקבצים.. אני רוצה להתחיל לצרוב ושהתוכנה תבקש ממני להכניס דיסק אחר להמשיך את הצריבה.. האם עושים אותה פעולה אם אני רוצה לצרוב 2 קבצים על שני דיסקים? ועוד משהו.. למה יש לי אפשרות למחוק מה שיש בדיסק בנרו? עד כמה שידוע לי אי אפשר למחוק קבצים מדיסק... לא? נ.ב.. אם אין אפשרות כזאת..(למרות שאני זוכר שאפשר משהו..) אז אפשר בבקשה שם של תוכנה שמפצלת קבצים? תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מצליח לצרוב בצורה רגילה בNERO עד 702 מגה אבל יש לי קובץ של 706, איך אפשר לצרוב אותו?
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
אני רוצה לצרוב מדיסק אחד 3 שירים, ומדיסק אחר 4 שירים לתוך דיסק אחד ואז לשמוע במערכת רגילה (לא MP3). איך עושים זאת בנרו? (כשניסיתי לצרוב, אז הוא לא נותן לי אופציה "להוסיף מידע אח"כ"). איך עושים זאת? (ואם הולכים על ההאופציה של להעתיק דיסק אחד להארד דיסק, ואז לצרוב ממנו ומהסי די רום, אז מהי הדרך הכי מהירה לעשות זאת?).
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי צורב DVD חדש כבר איזה חודש.הבעיה היא שאף פעם לא צרבתי משהו ואין לי שום מושג איך לצרוב סרט,משחק או שירים. מישהו יכול להסביר לי(יש לי נרו 6 אגב,אם זה משנה)? תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כשאני צורב בנרו קבצי AVI עם שם דומה ששונים רק בלמשל מספר סידורי אני מצפה לראות אותם באותו סדר בDVD לפעמים זה קורה, לפעמים לא מישהו יודע איך שולטים על זה? האם הבעיה בDVD?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך קובעים למחשב שיעלה קודם את הIDE ואחר כך את הSATA?-בהפעלה אני מתכוון
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש 2 סוגים, שכחתי איך קוראים להם ואני רוצה לקנות מתאם לIDE רגיל או USB - מישהו יודע? תודה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רצה לבנות מחשב דיי קטן ולפי מה שהבתי הכונן הזה דיי קטן.. ואיפה אפשר לקנות כזה בארץ? תודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה שצצה לי לאחר שראיתי תגובות לגבי SATA וההתקנה שלו, במיוחד בפורום של ה - FAQ. לי יש SATA 120GB לוח אם ASUS-P4P800 deluxe כמובן עם חיבור ל SATA הכל הותקן וחובר ועובד פיקס כמו שצריך (טפו טפו טפו ;D ) לאחר שראיתי את התגובות, איך רואים אם באמת יש SATA? בהתקנה של מע' ההפעלה זוהה לי מיד שיש HD והגודל שלו. כשנכנס ל Device Manager יש זיהוי של HD אבל אין אינדיקציה של SATA אז ייתכן שלא מותקן אצלי טוב???? או שיש מקום אחר שניתן לראות אשמח לשמוע את תגובתכם תודה!
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
על אותו כבל ביחד עם הארד דיסק או ביחד עם הצורב השני?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי כרטיס זכרון: http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-Memory-Read-SDSDXN-064G-G46-Version/dp/B00MBFPT3A/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1445980370&sr=8-6&keywords=sandisk+extreme+64gb ומצלמת וידאו פנסוניק: http://www.amazon.com/Panasonic-AG-AC160-Hand-Held-Camcorder-Optical/dp/B005ST1XYU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1445980582&sr=8-1&keywords=panasonic+ac160 כרגע 2 כרטיסים פשוט לא מזוהים לא במחשב ולא במצלמה.תוך שבוע פשוט נדפקו 2 כרטיסים. הקורא כרטיסים שלי הוא של סנדיסק: http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-1388-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%90-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%9D-SanDisk-ImageMate-ALL-IN-ONE-USB-3-Reader-Writer.aspx המחשב…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה השירים האחרונים בדיסק לא נשמעים טוב יש רעשי רקע (כמו קסטה דפוקה) הדיסק לא שרוף והבעיה רק בשירים האחרונים ניסיתי עם שתי סוגי מדיות אחת אפילו איכותית ויש את אותה הבעיה (הצורב עבר ניקוי לאחר שהפסיק לצרוב וזה עזר )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה משנה בכלל משהו? סאמסונג פחות איכותיים מהשאר או שזה בסדר לקנות מהם בשביל החסכון של כמה שקלים?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
1. קראתי כאן באתר שיש מעט מאוד חברות שממש מייצרות דיסקים/DVD לצריבה, אבל יש הרבה מאוד מותגים. האם זה אומר שכשאני רוכש מדיה לצריבה, לא אמור לעניין אותי שם המותג, אלא צריך לבדוק ממש מי ייצר את הדיסק ? 2. אם כן, כיצד אני בודק ? מה בדיוק אני בודק ? שם ייצרן ? קוד יצרן ? 3. האם יתכן שקוד ייצרן לא מספיק, מכיוון שאותו ייצרן יכול הרי לייצר חלק באיכות טובה, וחלק באיכות פחות טובה (יותר זול) ? 4. אם כך, איך בכלל אני אמור לקנות מדיות ? אני לא יכול לבדוק את קוד הייצרן לפני שאני קונה, וגם אם קניתי והייתי מרוצה, מי מבטיח לי שבחבילה הבאה שאקנה, היא תהיה באותה איכות ? אולי זה אותו יצרן, אבל איכות פחות טובה ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
צרבתי DVD על דיסק DVD בעזרת נרו (DVD IMG) המקור הואPAL DVD לא שום דחיסה . אבל כשאני מפעיל את הDVD בסלון האיכות ניראית מאוד מוזר, זה נראה טוב מאוד, אבל יש מין אפקט מוזר, כאילו זה דיגיטאלי מדי, נראה כאילו המרחקים בין הפיקסלים על המסך (CTR רגיל 36" MULTI-SYSTEM PAL\NTSC) גדלו ורואים רשת שחורה כזאת ביניהם. זה מפריע כשרואים צבעים בהירים. מישהו מכיר את התופעה? צורב DVD NEC 3550A.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, שיכפלתי סרט דרך DVDSHRINK והורדתי כל מיני דברים כמו התוספות וזה אל באת האונד השארתי כמו שהוא... לא נגעתי בו.... בטוח! האיכות תמונה כמו המקור אבל הסאונד ממש ממש חלש וגם לא 5.1.... למה זה? תדוה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם יש לתוכנת הצריבה השפעה על האיכות? במילים אחרות, הדרך שבה הצורב עובד, היא אותה דרך ולא חשוב איזו תוכנת צריבה נתנה את הפקודה? (בהנחה שהפרמטרים לצריבה זהים בתוכנות השונות.)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כשאני צורב קטעים בצורב DVD שלי דרך נרו הקטעים שבמחשב בסדר גמור יוצאים בDVD עם קטיעות מידי פעם של קול כזה ששומעים מקוטע מישהו יודע למה? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש קשר בין השניים? למשל כאשר הכונן הקשיח מפרוגמנט בכבדות, והרבה פעמים במהלך הצריבה הבאפר הפיסי של הצורב מתרוקן וגם באפר התוכנה של נירו מתרוקן לא מעט פעמים , או שפשוט הכונן הקשיח ישן ולא עומד בקצבים - האם צפויות יותר שגיאות PI או PIF ? או שטכנולגיות ההגנה של הצורבים אמורים לטפל בזה בצורה מושלמת? מנסיון שלי בצריבת מדיית דיוידי כאשר ערוץ ה IDE היה על PIO MODE, התקבלה צריבה עם יותר שגיאות PIF בצורה הזאת: סדרות ארוכות, ולפעמים רצופות, של PIF בגובה 1 או 2, כלומר לא שגיאות פה ושם בגבהים משתנים
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם!:] (אני מקווה שזה קשור לפה) יש לי שאלה, קצת משונה, בנוגע לאיכסון המחשב עצמו. יש לי מלבן כזה, שלתוכו נכנס המחשב. השאלה שלי, האם זה טוב למחשב להיות במקום דיי צר? האם עדיף לשים אותו כבר על השולחן עצמו? תודה רבה!:]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור פיתרון לאיחסון מידה פרטי בבית. רוב המידה הוא סרטים, תמונות ומוזיקה אך לא רק - יש מסמכים וקבצים אחרים. הנפח של נתונים שיש לי כרגע הוא כ-500GB. אני מחזיק אותו בדיסק חיצוני ומפחד שיום אחד הכל ילך לי. אני משאר שכרגע 2TB יספיקו לי לשנים הקרובות. אופציה ראשונה שלי - ליצור שרת NAS עם RAID ובדרך זו להבטיח שהדאטא לא ילך. האם זאת הנחה נכונה או שאני עדיין צריך גיבוי? האם זה אומר שלמעשה אני צריך עוד דיסקים באותו נפח? אופציה שניה - לבנות מחשב HTPC (אני צריך כזה ממילא ) עם נפח דיסקים גדול. אני מבין שבמקרה כזה רמת הרעש של המחשב עולה משמאותית. וגם אני צריך גיבוי. יש המלצות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-