אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
ניסתי למחוק תקייות אבל הם חוזרות לבד,יש רעיון איך למחוק את התוכנה המעצבנת הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מוחקים את כללללללללל הקבצים שיש לי במחשב? אני רוצה למחוק את כל הדיסק הקשיח איך עושים זאת?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את SANDISK CRUISER ואני לא מצליח לנקות אותו, אפילו פירמוט לא מוחק את הU3 המטופש! מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי פה ולא מצאתי מדריך לזה אז מצטער אם פיספסתי השימושים שלי במחשב רגילים - משחקים ותוכנות על Windows 7, לא שום דבר מיוחד מעבר לזה. בכל מקרה אחרי שיגיע ה-Seagate 7200.12 418AS, איך כדאי לי לחלק אותו? ומה להתקין על איזו מחיצה? - הבנתי שאת האנטי-וירוס מתקינים על מחיצת ההפעלה ואת שאר הדברים (משחקים, תוכנות, סרטים, שירים) כדאי להתקין על המחיצה האחרת, נכון? תודה.
-
- 15 תגובות
- 8k צפיות
-
-
יש לי כמה דיסקים שהתמלאו באבק. איך מומלץ לנקות אותם? או שבכלל עדיף לא לנקות?
-
- 8 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
במחשב יש לי הראשון הוא DVD ROM והשני הוא צורב CD . אני קניתי צורב DVD±RW x22 DUAL LAYER . עכשיו במקום ה DVD ROM לשים את החדש שקניתי היום . איך לעשות את זה ? אני יודע שצריך לגמפר . נכון ?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה ממש פשוטה רניתי שHD חיצוני 3.5 שמתחבר לחשמל ועם USB למחשב לאחר שאני מסיים להשתמש בו איך אני מוציא אותו מהמחשב ? מכבה את המחשב? הוצאה בטוחה? סתם מוציא את ה USB ? מוציא אותו מהחשמל? זה לא מבחן אמריקאי אלא סתם התשובות שאני מתלבט בינהם תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כזה ואני מפחד לטעות
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי 2 הארד דיסקים אחד מחובר ואחד לא. איך אני מחבר את זה שלא מחובר ניסיתי לחבר כבל חשמל וקבל ATA הזה.. והוא נתן לי שגיאה כזאת. עריכה: לא משנה היסתדרתי כבר, תודה בכל מקרה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
רוצה לחבר HD (לא SATA) למחשב בספרייה. כמובן רוצה לחבר ל-USB בלי לפרק את המחשב בספרייה ובלי צורך בדרייברים. (עדיף ללא צורך בשקע חשמל פנוי) יש דבר כזה? אם כן - אפשר לינק למוצר הזה בזאפ? (שלא יהיה יקר) וגם: האם זה משנה האם אעבוד עליו שעות או רק אחברו כדי להעביר נתונים (כמה דקות)?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
היי אני בימים הקרובים אקנה (סוף סוף) צורב, את יקיר הפורום הלייט און 52X32X52, ואף פעם לא התנסיתי בהתקנת צורב (או כל רכיב מחשב, חוץ ממאוורר ).. ורציתי לדעת לאן הוא מתחבר? האם זה אותו חיבור כמו של הסידירום (IDE)? כי אין לי כאלה פנויים... ואם כבר אני שואל, עם מה הוא מגיע? (לבעלי כזה צורב)
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד - סמסונג נוטבוק סדרה 5. הבנתי שאפשר להחליף את הסידירום.. אני רוצה לשים SSD או אפילו פשוט להוסיף כונן קשיח נוסף. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עלי ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי שני הרד דיסקים פנימיים שחוברו בעזרת קופסא חיצונית, מסיבות כאלה ואחרות הכנסתי אותם לתוך המחשב. אין לי שימוש בהם בכלל מלבד פעם בשבועיים ככה שאני מעביר אליהם דברים.. האם יש אפשרות לכבות אותם ולהדליק אותם רק כשארצה??
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בטח אלף אנשים כבר חשבו על הדילמה שנוצרת משימוש המחשב לצרכי עבודה ובין שימוש במחשב לצרכי פנאי. הקטע הוא שאתה לא רוצה "ללכלך" את מחשב העבודה בתוכנות ושטויות שמגיעות עם KAZZA, EMULE וכדומה. עד עכשיו עבדתי עם שני כוננים קשיחים במגירות נפרדות. כאשר רציתי את מחשב העבודה הייתי מכניס את המגירה עם HD של העבודה ולהפך. מגירות לכונן קשיח הם לא הדבר הכי בטוח לכונן (הלך לי הHD של העבודה בגלל זה) ולכן הכנסתי את הכוננים למחשב. אני רוצה לברור ביניהם בלי להיכנס/ לנטרל את אחד מהם מה-BIOS (מאחר ויש עוד אנשים שמשתמשים במחשב ואני לא רוצה שהם ידפקו משהו ב-BIOS). הציעו לי לנתק את חיבור החשמל/ כח של הכונן אותו אני רוצה לנטרל ואז חשבתי שאם כבר לנטרל ככה ישירות אז אולי אפשר לעשות מתג המאפשר לי לבר…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מתכנן ליצור RAID0 דהיינו דיסק גדול ומפוצל (אני לוקח את הסיכון כי אני מתכנן לשמור עליו רק הורדות שזמינות ברשת) הבנתי שיש רייד תוכנה על ידי מערכת ההפעלה של XP שהיא הפחות מהירה, כך הבנתי מקריאה בפורום כאן ויש רייד על ידי בקר מיוחד או בלוח אם או בכרטיס מיוחד. השאלה היא כזאת. במקרה של קריסת מערכת ההפעלה או אפילו כשל חומרה רציני ואני אצטרך להציל את הנתונים במחשב אחר, איך עושים את זה? כי אם זה מסובך מידי, אז אני לא אכנס לזה בכלל, אז תענו לי בין על רייד של הXP ובין על הרייד המובנה של הלוח אם, במקרה של החלפת לוח אם וכדו'
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח אם S3-965 . חיברתי את ההארד דיסק לחיבור SATA של GIGABYTE שתומך ב - RAID ועשיתי לו שENABLE דרך הביוס. עכשיו פועלת לי ברקע תוכנת ה- RAID של ג'יגה -בייט והיא מזהה את ההארד דיסק שלי. מה עושים עכשיו? [ואם אפשר הסבר קצר על הפונקציה הזו ככלל אני אשמח]
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי דיסק 80GB מחולק ל71GB ו5GB לווינדוס עכשיו יש לי בעיה שכל השמירות של המשחקים הם המסמכים שלי ואז זה לוקח לי מה5GB :\ אי אפשר לשנות במשחקים את מיקום השמירות! איך אני מעביר את המסמכים שלי למחיצה השניה ושווינדוס יזהה את זה שם?:\
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שאחד מהם כבר לא עובד אבל על ההארד דיסק שלו יש הרבה מאוד דברים שאני צריך האם יש אפשרות לחבר את ההארד דיסק הזה למחשב השני? ואם כן אפשר איזשהו מדריך? תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הפנטיום III שבק חיים אבל כל החומר מהכונני IDE שלי עדיין שם. כיצד אני יכול להעתיק את כל החומר מהכוננים הישנים לכונני ה- SATA2 שרכשתי? תודה למשיבים
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי בפלאסמה רק כניסת SDCARD ולא USB לצערי. יש אפשרות להעביר סרטיXVID למינהם לכרטיס SDCARD דרך המחשב ואז לחבר את הכרטיס למסך? צריך אולי לקנות איזה מתאם מסוים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן SATA אם קבצים במחשב נייח אני רוצה להעביר לנייד אבל המחשב נייח לא שמיש יותר, איך אפשר להעביר דרך קניה של מתאם SATA ליו אס בי או יש אפשרות דרך ESATA מחכה להצעות,תודה.!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-