עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אלא כמו רדיו-דיסק שמכניסים את הדיסק חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אולי מישהו יכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

היי, הבנתי איפהשהוא שכאשר אומרים שהדי וי די צורב כפול 4 , אין זה אומר שהוא צורב ב800K לשניה כמו בצורבים רגילים אלא היחס הוא פי 9, כלומר אם הוא כפול 4 זה כאילו הוא צורב את הדי וי די במהירות כפול 36 של סי די רגיל. האים זה נכון? תודה רבה!!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by Liran3331,

שניהם צורבי SATA נכון? מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by zuriiii,

יש לי את הצורב הזה מלפני שבועיים ויש לי שאלות בקשר אליו: 1. קניתי דסקים ריקים של dvd-r ו dvd+r שניהם בגודל 4.7 ג'יגה!וכשאני מכניס אותם למחשב כתוב שהם 4.38 גיגה! עכשיו זה לא כזה נורא פחות 200 ומשה מגה אבל זה ממש מוזר ואולי תקלה? 2.קניתי סילבר ליין dvd+r שכתוב עלים מהירות8 והצורב הזה אמור לצרוב עד מהירות 16 דיסקים!והוא נותן לי לצרוב על הסלבר ליין מקסימום מהירות 4! בבקשה תעזרו! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  5. היי, הנה לינקים לכוננים הקשיחים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7336 זה ישמש לגיבוי, יישב רוב הזמן בארון - האם הוא מומלץ? המחיר מאוד אטרקטיבי. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=123 האם כונן זה עדיין מומלץ? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by poltergeits,

אחרי כמעט 10 חודשים שיש לי את הלנובו - thinkpad t400s הנפלא כשלעצמו החלטתי לפנק אותו בכונן SSD מהטובים (אם לא הטוב ביותר) בשוק כיום !!, ובמחיר מצחיק שבאמת שווה טוב אז ככה גם את המחשב וגם את הכונן הבאתי מאי ביי, המחשב כולל מיסוי בארץ עלה 5K והכונן עלה 1100 ש"ח אתמול לפנות בוקר בדיוק סיימתי התקנת מערכת הפעלה ועוד כל מיני תוכנות וכדומה, אז לא ייצא לי לראות איך העבודה שלו עם מולטי טאסקינג או מכונות וירטואליות אבל עד כה ההתרשמות שלי מהביצועים מאוד חיובית, ולכן אין ספק שאני הולך להביא כונן כזה למחשב הנייח החדש שאני הולך לבנות בחודשים הקרובים אם מישהו מעוניין שאני יעשה קצת בדיקות בנצמארקים למיניהם לסקירה יותר מעמיקה אני אשמח לשתף כאן,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Jack_g,

קניתי VERBATIM DVD-R X8 והקוד שלהם Manufacturer ID: CMC MAG. AE1 עכשיו שאני הם MADE IN TAIWAN איך הדיסקים האלו מזוייפים? טובים לא טובים?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by geniaXP,

מתלבט בין שני כונני SSD בגודל 500GB השימוש העיקרי הוא משחקים ה-750 עולה 679 ה-850 עולה 819 ה-850 מגיע עם 5 שנות אחריות לעומת ה-750 אבל קראתי פעם שזה לא נותן כלום ב-SSD, אם הוא לא מתקלקל ב-3 שנים הראשונות הוא גם לא יתקלקל בשניים אחרי. האם התוספת מהירות של ה-850 באמת שווה את זה?

9. Started by the kooks,

שלום רב. רציתי לשאול לגבי כונן קשיח שראיתי למכירה, לא בדיוק הבנתי מה זה ה? 16MB רשום "Westren Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM " אוקיי תקנו אותי עם אני טועה הנפח שלו הוא 250GB טכנולוגה של SATA2 עושה 7200 סיבובים לדקה אבל מה זה ה 16 MB ויש הבדל רציני בין 16MB לבין 8MB בכוננים קשיחים(לא בנפח שלהם) תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קניתי WD 80GB 8MB Buffer. כרגע יש לי IBM 30GB. מחולק ל-3 פרטישנים. אני רוצה להעביר את כל פרטישן C כמו שהוא (שכרגע אני עובד איתו), לכונן החדש, כדי להמשיך עם העבודה כרגיל ולהמנע מפרמוט והתקנה מחדש. ברור לי שקודם אני צריך להריץ על הכונן החדש Fdisk וליצור מחיצות. עם זה אני מניח שאסתדר... אני שואל איך אפשר להעביר (ליצור IMAGE) של כונן C שלי, ב-HD החדש? יש תוכנה שעושה זאת תחת ממשק WINDOWS? (נראה לי תמוהה) האם Partition Magic 8 יכולה לעשות את העבודה? ואם כן, איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by lioryb,

700 ש"ח. שווה? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DT01ACA300

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. עזרההההה עריכה: זו שאלה יותר מפורטת, שתסביר הכל! בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לקנות סתם ארדיסק! הארדיסק עושה לי רעשים שממש אפשר לשמוע רעשים כאלה של גחחחח ושומעים את זה אפשר להגיד טיפה חזק זה קורה שאני למשל מפעיל משחק. אני משחק במשחק ופתאום יש לי תקיעה קטנה בול בתקיעה יש רעש (מהארדיסק טיפה חזק) ורק שנעלם הרעש המשחק ממשיך רגיל חלק וכמובן השFPS גבוהה משהו כמו מ 65-100 ולא יורד זה נשאר ככה על 75 ובדקתי זה לא הזיכרון שתוקע אותו! הוא משתמש בסך הכל ב500 מתוך גיגה, בקיצור זה נראה לי הארדיסק כי מתי שיש תקיעה מתחיל הרעש הזה ועד שהוא לא מסתיים התקיעה לא נעלמת וזה משהו כמו 2-5 שניות לפעמים תלוי בגרפיקה של המשחק אבל אפילו כשהיא טיפה נמוכה יש תקיעה וגם כשיש את התקיעה יש באתו זמן את הרעש ו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Lanzar,

ההארדיסק הקיים שלי WD 250GB SATA II 16M כניראה עומד למות, המנורה של הדיסק לא מפסיקה לדלוק והמחשב זוחל בצורה איומה... חיברתי עכשיו הארדיסק 80GB SATA ישן שיש לי והכל זז הרבה יותר טוב... אז אני רוצה המצלמה לדיסק קשיח 500GB, ראיתי את ה WESTERN DIGITAL SATA II 16M השאלה אם דיסקים של חברות מתחרות יתנו ביצועים טובים יותר ? הרעש פחות מפריע לי, יותר אמינות וביצועים... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  14. למטרות איחסון והתקנות windows ותוכנות. מה עדיף לי לקנות שיהיה מהיר, ונוח לשימוש?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by iz,

שאני מכניס את ה DOK אין לי אופציה של מחיקה גם שאני נמסה להעתיק קבצים אליו זה רושם לי שאני צריך לבטל את ההגנה איזה הגנה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ibrow-Now,

באמת שלא

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  17. שלום, לצורב הנ"ל אין יציאות אודיו(דיגיטאלית ואנלוגית) כמו לצורבי ה-IDE. הייתי רוצה לדעת האם האודיו מגיע דרך חיבור הDATA והאם הוא דיגיטאלי או שבכלל אין אפשרות לאודיו תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by liornet,

יש לי מישחק בקובץ ISO אחד של 6 גיגה. אני מחפש דרך לפרק אותו ל 2 חלקים או משהו בסיגנון ולצרוב על 2 דיסקים של dvd זה אפשרי? ליאור.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  19. ראיתי קצת מידע על טכנולוגיית ה-SAS וזה נראה מאוד מעניין. האם זה אמור להחליף בעתיד לחלוטין את ה-SCSI הרגיל?

20. שלום לכולם! אני מתכנן קניית מחשב המבוסס על מעבד אינטל E6400, לוח אם ASUS P5B Deluxe עם 2 ג'יגה זכרון כשמטרתו העיקרית היא עיבוד תמונה בפוטושופ. כדי לשפר את ביצועי המחשב אני שוקל קניית 2 דיסקים קשיחים במקום אחד, כשהתקציב עבורם הוא סביב 800 שקל. שתי האופציות להתקנת מערך האחסון העומדות על הפרק מבחינתי הן: 1. התקנת מערך RAID 0 על בסיס 2 דיסקים זהים - יתרונות: הפקת ביצועים מירביים, חסרונות: הרבה נפח שהולך לאיבוד בכפילות, סבירות גבוהה לקריסה ללא אפשרות Recovery. 2. התקנת 2 דיסקים, האחד קטן יחסית למערכת ההפעלה והשני גדול יחסית למאגר התמונות - יתרונות: יותר מקום אחסון, חסרונות: ביצועים? (אגב, במצב הזה האם תוכנת הפוטושופ עצמה מותקנת בדיסק של מערכת ההפעלה או בדיסק של מאגר התמונות?) …

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. שלום, יש ברשותי כונן חיצוני 1TB של סיגייט בעל אפשרות לחיבור esata. אני רוצה לחבר אותו ללוח Gigabyte GA-P35-DS3L. לפי מה שאני מבין ללוח אין יציאת esata. ראיתי שניתן לקנות מעין מתאם אשר מתחבר לSATA הפנימי ונותן לי eSATA בפנל האחורי. האם מתאם שכזה יאפשר לחבר את הכונן החיצוני או האם צריך חיבור מיוחד על הלוח אם? אם כן, האם המתאם מנצל את יכולת המהירות המלאה של חיבור esata? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה שני ארדיסקים למערך RAID בנפח של 160 ג'יגה כל אחד בממשק SATA2 16MB ובטכנולוגיית NCQ התקציב כרגע עומד על 600שח+ אם אפשר נפחים גדולים יותר גם יתקבל בברכה שאלה נוספת היא אם הבקר של הלוח שלי יהיה טוב למערך RAID מדובר בלוח ASUS COMMANDO? בתודה מראש שגב שטובי!

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by arm123,

אז כך, חבר שלי חיבר 2 HDD זהים בחברתם ובגודלם בחיבור SATA והמחשב התיחס אליהם כ HDD אחד. היתרון הגדול הוא שהמחשב כותב במקביל על 2 ה HDD ובכך המהירות כתיבה מוכפלת. רציתי לשמוע מה דעתכם על הרעיון והאם זה הגיוני ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  25. היי SSD שיתאים למיני פיסי שלי לפי התמונה והנתונים. איזה מתאים לחומרה שלי? המחשב קופא אחר כ-15 דקות ,עכבר משוטט,התקנתי מחדש מערכת הפעלה וינ 10 מה הסיבה ? אין מסכים כחולים ואו שחורים, מה יכולה להיות הבעיה?זכרונות ?SSD? איך ניתן לבדוק? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.