אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש צורב DVD שיהיה לו מעל 2 מגה באפר , לא אכפת לי סוג או מחיר , רק תגידו לי איזה יש? תודה רבה לכול העונים. עידן.
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה ואולי יודע איך לפתור אותה תוכנתית, או שזאת בעיית חומרה של הקשיח וצריך להחליפו..? רכשתי 2 קשיחים לאחרונה, WD 320GB AAKS זהים לחלוטין, מלבד הסריאלי שלהם. בזמן שהרצתי בדיקות עם HD TUNE שמתי לב שלאחד מהם יש רק 8MB באפר ואילו לשני יש 16MB, כפי שצריך להיות וכפי שרשום על הקשיח.. גם EVEREST מציגה את אותם הנתונים יש צורך לדאוג? אחרי הכל, הם הולכים לעבוד כרייד 0..
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני חייב להבין למה אנשים מפרסמים כאלה מודעות ומקפיצים אותן כל יום ככה שיהיה להן תאריך עדכני. למישהו יש הסבר הגיוני? אני מבין שכשמדובר בדגמים שמתאימים למחשבים ניידים, דיסקים HIGH END שמתאימים לשרתים אז יש שימושיות לפעמים לרכיבים ישנים. אבל ל 80 ג'יגה IDE סדרה רגילה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי DOK של 2 GB מיותר ואני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה של ERD. זה קובץ ISO ויש לי את התוכנה HP USB DISK.... והוא לא קורא את הקובץ ISO. השאלה שלי איה תוכנה אני מתקין על הדיסק און קי הזה את מערכת ההפעלה הזאת? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן מחפש המלצה לכונן חיצוני בנפח של 1TB או 2TB עד מחיר של כ -800 ש"ח (אפשרי חריגה של כ 100 שח). חשובה לי מאוד מהירות העברת הנתונים ותמיכה לחיבור ברשת. אודה להמלצות שלכם בנושא אגב, האם יש דברים נוספים שחשוב לשים לב אליהם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותו של אחי מחשב נייד ישן מדגם COMPAQ PRESARIO 701EA הדיסק הקשיח בו הלך. אנחנו מחפשים כעת דיסק קשיח חלופי ולא ממש יודעים איזה אופציה מתאימה. הבנתי שלוח האם של הנייד הוא זה (קישור): http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/legacy/kn133/#benefits מקווה שזה יעזור. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי מערך של raid 0 עם ssd של kingston v300 120gb , עובד מצוין. לאחרונה שמתי לב שאני מחבר hdd 500GB WD BLUE לצורך גיבוי יש האטה משמעותית ניסיתי להריץ את המערכת בלי הHDD והמהירות חוזרת למצב הרגיל.. מדוע זה קורה ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחיצה בנפח 10 ג'יגה שמאכסנת 5.2 ג'יגה של קבצים ווינדוס מדווחת על 8.4 ג'יגה תפוסים :s05: ביצעתי ניקוי/איחוי דיסק, סריקת וירוסים, רוגלות ושום דבר לא השתנה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות להוסיף עוד כניסות SATA 2 ללוח מה צרך לרכוש בשביל זה? והאם זה לא מאיט את קצב ההעברה
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ככה מישו די מבין אמר לי האם זה נכון? או אפשר ליצרוב חופשי מכל האיזורים כמה שבא לי?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מעוניין בכונן קשיח חיצוני בגודל של טרה, או טרה וחצי, ואני די סומך על הביקורות של אנשים ב NEWEGG בקטע הזה, אין חכם כבעל ניסיון, ואני מחפש דיסק שיחזיק מעמד ויהיה אמין, אז בהתחלה חשבתי לקנות את הכונן הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136505 ואז קראתי את הביקורות, שלמרות שרובן טובות, בכל זאת אפשר להבין שלאורך זמן הוא לא בהכרח אמין מספיק. אז המליצו לי לקנות בנפרד כונן קשיח רגיל, את הכונן הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136284 שאותו גם ניתן להשיג בארץ, ונראה שיש עליו ביקורות ממש טובות, ככה שנראה לי שזו בחירה טובה, מה אתם אומרים? אבל מה שנותר הוא לקנות מארז חיצוני שיתאים לו, ובפרט לאור העובדה שמדובר בכונן של יותר מטרה…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה התחיל אתמול כשהוינדוס סירב לעלות. כל ניסיון להתקן/להתקין מחדש את הוינודס ניתקל בסירוב בטענה ש HDD עומד למות. קניתי היום HDD חדש ,התקנתי וינדוס וגיבתי הכל ל HDD החדש. הפעלה של CrystalDiskInfo מאשרת שאכן יש בעיה. מה שההיתי רוצה לדעת זה: 1.מה המשמעות של ההודעה? (אם הבנתי נכון בעצם מדובר בסקטורים פגומים) 2. האם אפשר להישתמש בדיסק או שאי אפשר לסמוך עליו יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו כמו http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001756 רק שהמוצר הזה מוגבל ל 2 טרה ואני מתכוון לשים 2 דיסקים של 3 טרה (או יותר אם יהיה). המטרה שלו היא להוות איחסון לסרטים וסדרות וכו' שיחובר לTV כך שחשוב ששני הדיסקים יזוהו כאחד. צריך חיבור USB3.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל קניית SSD בברלין (טס בסוף השבוע ;D ). קראתי את המדריך באתר וכמה מהתארדים פה ועדיין יש לי כמה שאלות. הבנתי שמומלץ האינטל 330, התקציב שלי הוא 350-400 שקל .. אני מעריך שזה מתורגם ל120 ג'יגה (?) 1) האם זה אכן הכונן המומלץ לתקציב? 2) איך הלוח שלי (Gigabyte GA-P35-S3G) מסתדר עם הכונן? אם בכלל יש דבר כזה בעיות תאימות עם SSD .. 3) כרגע הWIN7 מותקן על מחיצה של 476GB, פנויים 60 ג'יגה, 260 ג'יגה הם סתם קבצים שלא שייכים למערכת ההפעלה. זה משאיר 156 ג'יגה שעדיין לא נכנסים בSSD .. נניח שאני מוותר על כמה התקנות, מה הדרך הכי יעילה להעביר את מערכת ההפעלה בלי להתקין מחדש? 4) אשמח להמלצות איפה לקנות בברלין למי שמכיר. תודה למי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קניתי דיסקאוןקיי של קינגסטו 16 גיגה בשביל שאני יוכל להאתיק סרטים בגודל של 6 ומ8 גיגה ממחשב למחשב -הבעיה שכשאני מנסה לעתיק הוא רושם שהוא מלא למרות שבמאפיינים מראה שיש 14 גיגה שמתי לב שהוא מפורמט בFAT32 ועד כמה שזכור לי זה לא תומך ביותר מ2 גיגה- האם יש פיטרון או אפשרות לפרמט את זה שונה כך שאני יעתיק את הקבצים?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם הדיסק הקשיח הבא מתאים לי? לוח אם: ASUS P4P800SE..לגבי שאר הנתונים משהו SATA וזה לא יודע ממש.. =\ כונן קשיח WD1600JB Western Digital נפח: 160GB מהירות: 7200RPM ממשק: ATA\IDE זכרון נדיף(Buffer): 8MB ואם מישהו יכוון אותי לדיסק קשיח שכן יתאים לי אם לא זה..אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרך לאחסן תמונות משחקים ועוד שאר דברים. דרישות: 1.חיבור מכל נייד ויכולת להעלות תמונות וסרטונים מהנייד. 2. יכולת להתחבר מכל מחשב ברשת הביתית. 3. התמונות והסרטונים יגובו אחת לכמה זמן שיוחלט. 4. הערכת גודל 1-2טרה אם אפשרות להרחיב חשבתי על נאס אבל לא ברור לי מה ההבדל בינו לבין כונן חיצוני שמחובר בusb. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי וראיתי המלצו לגבי דיסקים פנימים אבל לא עבור חיצוניים. אני רוצה דיסק 3.5 בנפח 1T, כפתור הדלקה\כיבוי (קראתי בביקורות שאנשים נתקלו בבעיות שהדיסק המשיך לעבוד לאחר שקיבו את המחשב). בנוסף אני מעדיף דיסק שלא מחייב התקנה של תוכנה כדי לעבוד איתו (כך שבכל זאת תהיה אפשרות של ניידות) ראיתי המלצות עבור: 1. ST310005FDD2E1 Seagate FreeAgent 2. סמסונג HX-DU010EC האם כדאי לקנות משהו מהשניים האלה או משהו אחר תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 2 הארד-דיסקים במחשב. אחד של טרה ואחד של חצי טרה. בקצרה, המקום בהארד-דיסק של הטרה עליו אני מאחסן רק תוכן (לא מותקן עליו כלום) עומד להיגמר... אני יודע שלפחות בנוגע להארד-דיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה לא רצוי להגיע למצב שהמקום נגמר. האם זה נכון גם לגבי הארד-דיסק שלא מותקן עליו כלום? אני שואל מבחינת איטיות של המחשב, "ביצועים". מדובר על שני הארד-דיסקים מכניים, ולא SSD. אשמח לתשובה בנושא. תודה!
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים של 8 גיגה הבעיה היא שלא מצאתי בשום מקום בארץ לפחות איפה שחיפשתי. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות ? ומה המחיר ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם פרמטי את המחשב שלי ועשיתי בטעות כונן אחד (כאילו כל הנפח של ההארד דיסק במחיצה אחת)......יש אפשרות לפצל לעוד כונן....(אחרי שהמערכת הפעלה כבר מותקנת)....מבלי לפרמט?????!!
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. הבעייה צצה בדיסק הקשיח הוותיק שהינו בנפח 160GB שהיה מחולק ל3 מחיצות:C-F-E כאשר ניסיתי בעזרת תוכנת PartitionMagic 8.0להכניס את מחיצת F לתוך E. התהליך כנראה לא עלה יפה ולאחר האיתחול נעלמו לי 2 המחיצות וכעת מהדיסק הקשיח הזה אני רואה רק את מחיצה C. האם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור שכן היו לי בתוך כונן E המון חומר[50GB] שאני לא מצליח להגיע אליו. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי את ה LITEON , רוצה לקנות את ה 106 - רוצה לחבר את שניהם ביחד - לא הולך לוותר על ה LITEON - צפויות בעיות ?
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס להארד דיסקים שלי המחשב נתקע איזה 5 שניות ואז נכנס בתוך ההארד דיסקים אין שום בעיה רק כשאני מנסה להיכנס מהמחשב שלי הם לא עמוסים או משהו . תודה בכל אופן.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-