אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם! יש לי מחשב נייח מהדגם הבא: GIGABYTE GA-H61M-S1 אני רציתי להחליף לו את הHD לSSD על מנת שיהיה יותר מהיר היות ולאחרונה הוא איטי בצורה מפחידה... עשיתי העתקה מהכונן HHD אל כונן הSSD שלי ע"י תוכנה בשם GHOST והכל עבר בהצלחה. כעת אני מעוניין להעלות מהדיסק החדש את הBOOT של המחשב, הוא מקבל את הבקה מתחיל לעלות ואז נתקע וממשיך לחשוב עם מסך שחור ללא הפסקה- הוא בעצם לא מצליח לעלות ממנו אבל נראה שהכל בסדר... פתאום חשבתי על האפשרות שהבעיה טמונה בזה שהSSD שקניתי הוא SATA 3 וייתכן שבמחשב אין לי חיבור תואם ולכן הוא לא מצליח לקרוא אותו כמו שצריך ובמהירות המתאימה.. מה דעתכם? יש לכם רעיון על בעיה אחרת שיכולה להיות? האם לדעתכם זה ייתכן שהחיבור משפ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף ? מבחינת אמינות , אחריות , מהירות ושקט ...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים. קניתי מSKYPC את הצורב של LG, ה-GSA-H62N. קראתי את האשכול פה של צורבים מומלצים, ראיתי אותו שם, בכלל אני אוהב את LG ויש לי הרבה מוצרים שלהם, אך הצורב הזה - אכזב אותי. אחרי שראיתי באשכול פה של הצורבים שאמרו שהצורב הזה שקט, חיכתה לי הפתעה ברגע שהכנסתי דיסק לצורב. בהכנת דיסק CD רגיל עם תמונות לצורב, הצורב התחיל להשמיע רעש כאילו מישהו הדליק שואב אבק בתוך המחשב. הצורב יושב בסדר גמור במסילה שלא במחשב, לא רועד, אבל מרעיש כמו סוס. מדובר פה על קריאת CD. קריאת DVD קצת פחות מרעישה, אבל עדיין. מה שמוזר הוא שצרבתי כבר 2 DVDים והצריבה הייתה ממש שקטה. פשוט מעולה. בקושי שמעתי אותו צורב. אבל אחר כך שאני מכניס את הדיסק לראות שזה באמת צרב - הצורב עושה כזה רעש שזה לא יאומן. האם זה נ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל הצרכים שלי הם זיכרון מאוד גדול(אני מצלם) וכונן שיחזיק גרפיקה(תוכנת לייטרום בלבד). המליצו לי על כונן ssd בגלל הביצועים הגבוהים שלו ואני מוכן להשקיע את הסכומים. הבעיה שאמרו לי שכונן היברידי הוא לא מומלץ.. השאלה מה עדיף כונן חיצוני לדברים הכבדים או היברידי? האם 128 gb יספיק לי בssd לתוכנות, שטויות, ומערכת הפעלה? דבר אחרון אני מתלבט אם להכניס כונן דיסקים בלפטופ וראיתי שזה מאוד מצמצם לי את המבחר, מצד שני ראיתי כמה זול כונן חיצוני.. השאלה אם צורב חיצוני עובד בצורה מספקת? ואז במידה ואני יראה זה צורך רציני אני פשוט יקנה כונן נפרד..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לשדרג את הדיסק של ה ps4 שלי, לא יודע אם זה משתלם או לא. ישבתי על הדגם המצורף בלינק, האם שווה לשדרג? האם יש נושאי תאימות ב ps4? https://amzn.to/2DLNPli
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,ברשותי 2 הארדסיקים אחד של 40 השני 60. הראשון(40)הוא מסטר,השני כונן נוסף. בכונן של ה60 ,יש 30 גיגה פנויים אבל כשאני בא להעביר לשם קובץ של 5 גיגה הוא טוען שאין מקום בכונן הזה. ממה זה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי כונן חיצוני חדש של סיגייט. כעקרון אני מעוניין להוריד אליו קבצים גדולים, מה שאומר שהוא צריך להיות דלוק לפעמים כמה ימים ברציפות. האם קיימת בעיה כלשהי עם זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב חדש, ורוצה להעביר את הנתונים שיש לי בכונן IDE הנוכחי למחשב החדש. מפרט של המחשב החדש: Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 Chipset דגם מתוקן B3, לוח אם Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, מעבד Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, כונן קשיח יש דרך לעשות את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי 4 מחיצות, והייתי בטוח שלכולם בחרתי NTFS בהתקנה של הווינדוס, מסתבר שלא .. האם יש דרך לשנות את זה לNTFS בלי לפרמט את המחיצות? אשמח להסבר. בתודה, אודי.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 מגה ל- 8 מגה ? איך הם תורמים למהירות ? ??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני קונה הארד דיסק SATA 2 וצורב SATA , יש לי לוח אם תומך SATA (מלפני 4 שנים). הבעייה היא שאני לא יודע איפה לחבר אותם , חיברתי בעבר זכרונות , כרטיס מסך - אבל לא הארד דיסק נוסף. התמונות שאני מביא הם של המחשב כרגע , בלי תוספות... אודה לכם אם תענו לי על השאלות (יש תמונה עם שאלות). אז איך אני מחבר את ההארד דיסק? כבל אחד אני מניח שמגיע עם ההארד דיסק והולך ישירות ללוח אם ... אבל מה עם החיבור לספק? איך זה מתבצע? לגבי הצורב: אני מניח שכבל אחד הולך ללוח אם (כבל שיש לי - תוכלו לראות בתמונה) , מה עם הספק? * בתמונה paintop1 כתבתי בצהוב בצד ימין משהו שלא רואים טוב בתמונה , קיצר כתוב: "חלק מהחוטים שם מחוברים לספק וחלק מחוברים לשום מקום , מה זה?" תודה רבה לעוזרים [attachment del…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, נתקלתי באזהרות הבאות דרךHD Tune Reallocated Sectors Count http://www.ariolic.com/activesmart/smart-attributes/reallocated-sectors-count.html Reallocation Event Count http://www.ariolic.com/activesmart/smart-attributes/reallocation-event-count.html Current Pending Sector Count http://www.ariolic.com/activesmart/smart-attributes/current-pending-sector-count.html UltraDMA CRC Error Count http://www.ariolic.com/activesmart/smart-attributes/ultradma-crc-error-count.html שלושת הבעיות הראשונות הם קריטיות :-\ הדיסק הקשיח(Samsung HS082HB) הוא של המחשב הנייד שלי(Dell Latitude D430) ועדיין יש אחריות אבל האם אני יכול לממש אותה בגלל זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דחסקים כפולים DVD9 לצריבה מישהו יכול להגיד לי איפה???
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל, אומר שאני חדש כאן בפורום ומקווה שזה המקום הנכון להתייעץ ולבקש המלצות בנושא חומרה - אחסון פנימי. אז ככה, אני מחפש דיסק קשיח פנימי חדש למחשב נייד Lenovo G510, לאחר שבדיקת החומרה של תוכנת Lenovo solution center קיבלתי התראות לגבי הבדיקות הבאות: 1. Smart short self test. 2. Smart drive self test. וגם המחשב לפעמים איטי, למשל: כשאני מדליק את המחשב הוא נתקע ומבצע כל פעולה באיטיות (גם הסמן של העכבר נתקע), רק לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הוא נדלק ועובד בצורה חלקה. המחשב בן 4 שנים. במחשב מותקן כונן hdd, נפח אחסון: 1TB. אשמח אם תמליצו לי על כונן HDD פנימי בנפח 1TB (עדיפות ל- 7200 RPM), לא SSD שמתאים ל- Lenovo…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את ה WD250AKS (לצערי דווקא עכשיו אני רואה את הדיון על כונני WD.. מקווה שהוא לא יעשה לי בעיות, יש לי כמה כוננים שיש לי אותם בערך 8 שנים ועדיין מתפקדים מצויין) בכל מקרה, הוא לא בא עם הפלסטיקים הללו של ה MASTER\SLAVE וגם לא כתוב על הכונן, מה זה מה, כלומר לאן אני צריך לשים אותם. מה שכן רשום זה "MASTER/SLAVE jumper not required for SATA" יש לי כל מני ג'אמפרים אבל האם אני צריך לחבר ואם כן, לאן?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי בעוד אתר קניות חברתיות נידח: http://www.israelcoupon.co.il/%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-1000g-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-iomega-%D7%91-239-%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-480-%D7%A9%D7%97 האם המבצע שם משתלם? יש איזה catch בדגם/בחברה הזו? אני מחפש כונן חיצוני ולא כ"כ מכיר את התחום, וזה נראה לי יחסית זול.. כמו כן האם ניתן להסיר את כל ה-bloatware שבא עם הכונן? (וירטואליזציה, חבילת אבטחה וכל הדברים המיותר) תודות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי, כמות ההארד דיסקים שאני מעוניין להתקין במחשב גדולה מכמות חיבורי הSATA בלוח האם שלי. הלוח הינו Gigabyte GA-P35-DS3L בעל ארבעה חיבורי SATA. אני מעוניין לקנות בקר SATA כלשהו בעל ממשק PCI שיכלול לפחות 2 חיבורי SATAII פנימיים. אני לא מחפש RAID, אני מחפש בקר אמין שיעשה את העבודה. רכשתי שלשום בקר ארור של VIA מדגם VT6421, והתוצאה היא מסכים כחולים (עדכון של הדרייבר לא פתר את הבעייה), החזרתי את המוצר מהר למדי. מערכת ההפעלה: Windows 7 Ultimate 64Bit תודה לכם ;D
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 3 אמצעי אחסון, 1 הארד דיסק ועוד 2 SSD. ה-SSD בטמפרטורה כמעט קבועה של 30 מעלות (צלזיוס), בעוד שהקשיח באופן קבוע סביב ה-40 מעלות. כולם נמצאים באותו כלוב במארז. האם זה תקין? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי חברים.. היום עשיתי סדר חוטים למארז והתלקתי ת'המחשב ופיתאום אני מריח ריח של שרוף ומיד כיביתי מחשב וזהו הלך לי הארד דיסק של 250 GB משחקים שירים תמונות מערכת הפעלה ויסטה אולמטה וכו.. הכלל הלךךךךךךךךךךךךךך :'( :'( :'( :'( :'( :'( מתחנן מפנכם מה לעשות איך אפשר לגבות אותו פליזזזזז מתחנן לעזרה בגדולל :'( :'( :'(
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מבן דוד חבילת 10 דיסקים של הדיסקים המתוארים בכותרת אך הם תוצרת הודו ואני נוטה להתרחק מתוצרת זו. מכיוון שכבר מיציתי את ההארדיסק עד הג'יגה האחרון שבו- הדיסקים האלה יעזרו לי מאוד אך אני מפחד להשתמש בהם מכיוון שהם תוצרת הודו וחבל לי לאבד את הקבצים שאני אצרוב אחרי זמן מה. מה אתם אומרים? כדאי להחזיר את זה לבן דוד או בכל זאת להשתמש? תודה רבה ועוד בעיה קטנה: משום מה כל דיסק צרוב (DVD+R רגילים, לא DL) שניסיתי לבדוק בנרו CD-DVD Speed לא הצליח להיבדק שם. כלומר אני לא יכול ללחוץ על Start ב-Disc Quality, כך גם במחשב נייד של אחותי.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי 3 דיסקים חיצוניים בנפחים שונים למפצל עם מתח DLINK.המפצל מחובר ל-USB של המסך OLED LG.הכל עובד פיקס סבבה. השאלה שלי,למרות שהמסך לא דולק הנוריות של הדיסקים כל הזמן דולקות,אבל אין את הזמזום שהם מסתובבים והם קצת חמים.האם לא יגרם להם נזק כתוצאה של חיבור רצוף למפצל גם שהם לא פעילים. אני מבין שהנוריות מקבלות את הזרם של המפצל,לכן הן דולקות.אבל האם מומלץ להשאיר אותם כך ללא דאגה לשלומם?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
*איזה כונן קשיח יותר טוב? זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=15503 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_77_918&products_id=4888 * הם שקטים? *Seagate מייצרת עדיין את כונני Maxtor י?? (למרוטת שהם לא כמו של Maxtor ... ל Maxtor היה 16MB ולהם רק 8 י) כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2426&products_id=16635 ?? *יש כונן קשיח 250GB שעולה גם בסביבות ה 400 שקל והוא יותר טוב מהכוננים שרשמתי למעלה? לא WD ורק מחנות בחיפה... (רצוי נועה/פנדה) תודה לעונים
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן ssd עדיפות ל 500g יש לי מחשב hp 250 g5 ובאתר של hp רשום איזה כונן אני יכול לשים במחשב ואני לא כל כך מצליח להבין מה מתאים למחשב שלי, אני צריך עזרה בבחירת כונן טוב אמין במחיר סביר שיתאים למחשב שלי. (מצרף תמונה מהאתר של hp). תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-