עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Cynicoren,

שלום, במכשיר הסמסונג נוט 2 קיבלתי הבוקר את ההודעה הזו. לא ברור לי מדוע הכרטיס שבק פתאום, אבל במהלך הלילה נעשה גיבוי תמונות לפיקסה (או איך שזה נקרא היום). בכל מקרה, האם יש דרך לתקן את זה ולשמור את המידע שעל הכרטיס? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by gooz,

איך הווסטרן דיגיטאל? יש סמסונג יש מקסטור אממ יש סי גייט ועוד כמה... על מה אתם ממליצים ? צריך משהו אמין שיחזיק כמו שצריך :] יש לי AMD 2800 epox 8RDA3+ 512 פנימי DDR ספק של HEC 400 וזה נראה כל מה שצריכים לדעת תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by zurkin1232,

אני כבר כמה ימים עובר על הודעות בפורום, וראיתי כל מיני שמות צצים, כאשר הנפוץ ביניהם הוא ה-NEC 3500A. אני כרגע נוטה לכיוון שלו ואני רוצה לקנות היום או מחר. מה שאני רוצה לדעת האם יש טעם לשקול צורבים אחרים. המלצתם למשל על Pioneer או BenQ אבל המחיר גבוה ב-100 ש"ח ואני לא חושב שהתוספת כדאית.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by jara14,

שלום, קניתי כונן חיצוני חדש של סיגייט. כעקרון אני מעוניין להוריד אליו קבצים גדולים, מה שאומר שהוא צריך להיות דלוק לפעמים כמה ימים ברציפות. האם קיימת בעיה כלשהי עם זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אז ככה ההרדיסק שלי והצורב מחוברים באמצעות אותו כבל IDE וממה ששמעתי זה גורם להפחתת הביצועים של ההרדיסק האם זה נכון ובמידה וכן עד כמה זה משמעותי ??? תודה מראש למגיבים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by LiorZi,

אחרי הרבה הרהורים הגעתי למסקנה שאני קונה השבוע SSD למחשב הנייד, החלטתי שאני הולך על ה-Crucial M4. ההתלבטות היא האם לקנות את הדגם של ה-128 או ה-64. הנפח לא ממש משנה לי, ברגיל אני לא משתמש 40-45 ג'יגה (מקסימום) במחשב, מכיוון שיש לי קשיח חיצוני. 1. אני יודע שה-128 יותר טוב מבחינת ביצועים, בכתיבה למשל. האם בתור משתמש ממוצע שצריך את המחשב בעיקר ללימודים וצרכים יומיומים אפשר להרגיש בהדבל בין 2 הדגמים? ואם כן מה לדוגמא? 2. חשוב לי שהמחשב יעלה מהר ובעיקר יפתח דברים מהר, האם ה-Boot time לדוגמא שונה בין הדגמים? האם זה תלוי במהירות הקריאה? כי אם כן אז הם אמורים להיות שווים, לא? 3. בנוסף אני לא בטוח אם המחשב שלי תומך ב-SATA 3, רוב הסיכויים שכן אבל לא ב-100%. אז אם למישהו יש אלטרנטיב…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום רב, אני שוקל לרכוש כונן SSD חיצוני תוצרת SanDisk SDSSDEXT-480G פעם קודמת רכשתי DOK של SanDisk, ורק בדיעבד נאמר לי כאן שמדובר במוצר ירוד באיכותו. לכן הפעם אני שואל לפני ההזמנה:) האם הדיסק הזה נחשב אמין ואיכותי מבחינת ביצועים? האם ישנם אלטרנטיבות עדיפות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by oren,

אני מעוניין לקנות צורב במכירה פומבית, ראיתי LG וראיתי Sony, אני מתלבט ביניהם ואשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by nondos,

שלום, ברשותי קובץ bootable ISO האם ניתן בצורה כלשהי "לצרוב" את הקובץ עלDisk On Key ולאתחל את המחשב מ-Disk On Key אני יודע שהmother board שלי יודע לאתחל מ Disk On Key תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dids22,

יש לי כונן USB שנדפק מעט. הכונן הגיעה אליי במצב לא מפורמט וכלל ניסיון פירמוט היה נכשל לקראת הסוף. אחרי מעט משחקים עם הכונן הגעתי למצב שהמחשב אומנם מזהה את הכונן (במחשב שלי) אבל בניסיון כניסה אליו מודיע "אנא הכנס דיסק לכונן ...) יודעים אולי איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני יודע שכבר נידונו מספר שרשורים בנושא זה לאחרונה אבל אני עדיין מעוניין להעלות את השרשור שלי כי לא מצאתי את התשובה המתאימה לנתונים שלי.. הנתונים: אני מחפש כונן אמין- (אמינות הכי חשובה לי) גודל זכרון- לפחות 1 טרה, (אם נכנס למחיר גם יותר אז בשמחה..) גודל פיזי- לא חשוב לי ה"מיניטוריות", מבחינתי הכונן יעמוד על השולחן ליד המחשב הנייח ומדי פעם יטולטל מפה לשם, כך שמבחינתי 2.5" זה גודל סבבה, אך במידה ויש כונן שעומד בשאר התנאים והוא 3.5" אז גם זה טוב.. עדיף ללא חיבור מתח בנוסף לחיבור הUSB. כמובן שמדובר בחיבור USB2 - אין לי USB3 במחשב ולא יהיה בקרוב.. אך אם יש חיבור Esata זו יכולה להיות תוספת נחמדה ביותר! (למרות שאאלץ להכנס להוצאה נוספת ולקנות כרטיס למחשב) -אגב, בלוח האם שלי יש ת…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

אני צריך DVD טוב של חברה מוכרת ואמינה שלא יעשה בעיות, והוא יחליף את הCD. תוד.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני מנסה להעביר קובץ גדול (6 GB) להרד דיסק נייד שלי מסוג WD 160GB והוא מוריד לי את ההודעה הבאה "הקובץ XXXXXX גדול מדי עבור מערכת הקבצים המשמשת יעד" יש פיתרון לעניין?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by adis,

שלום לכולם, אני רוצה להשתמש בדיסק 3.5" פנימי, כדיסק חיצוני. יש לי מתאם מ SATA ל power eSATA, שמאפשר חיבור של דיסקים 2.5". http://www.ebay.com/itm/170908163390 האם אפשר לחבר את המתאם הזה לדיסק 3.5” ביחד עם חיבור לספק כוח, למשל כזה ? http://www.dash.co.il/index.php?route=product/product&product_id=2951 או שזה בעייתי שהדיסק יקבל חשמל משני הכבלים ביחד ? או לחילופין, האם אפשר להשתמש רק בחיבור לחשמל מתוך המערכת שבלינק הבא, ביחד עם המתאם שלי ? http://www.link-master.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1395 אני מעדיפה להשתמש במתאם ל eSATA ולא במתאם ל USB2.0 כי הוא מהיר יותר ולא מוגבל ל 2TB. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by avrahams1,

אני קונה מחשב נייח חדש בקרוב, ואני רוצה לקנות SSD שיכיל רק את הכונן מערכת (רק את מערכת ההפעלה, לעלייה מהירה של המחשב). כרגע אני מתכנן לקנות HD של Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003, או אולי אפילו הגירסת 2TB שלו. קראתי בנעוץ שלכם לגבי כונני SSD מומלצים, וההמלצות שם הביאו יתרונות וחסרונות לגבי כל SSD, אבל אני לא יודע איזה מהם יעזור לי/יפגע בי למקרה הספציפי שלי. אז השאלה שלי היא: מה ה SSD הכי משתלם לי? ומאיפה משתלם לקנות? בהנחה שאני רוצה שתהיה עליו רק את מערכת ההפעלה, אני לא צריך יותר מ60GB נכון? והכי חשוב - בהנחה שאין לי ידע טכני נרחב, כמה קשה יהיה לי לחבר את האיחסון בעצמי? תודה מראש, אבי.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אלהן חברים, אני מועניין לרכוש כונן חצוני (נייח) לבית שלי ואני לא כלכך מבין בזה וחשבתי לקבל ממכם המלצה. הפרטים שחשובים לי: 1) נפח - בין 1 -3 TB. 2) חיבור קבוע לחשמל, לא צריך שהוא יהיה קטן או נייד ממקום למקום. 3) יכולת חיבור ל-WiFi. 4) חיבור USB3 5) יכולת עבודה עם תוכנת גיבוים. (גיבוי מתוזמן וכ"ו). 6) אופציה לRaid 1 (לגיבוי המידע אם אחד הHD יהרס). - זה אופצונלי. כרגע אני לא מתייחס לענייני המחיר, אני מעוניין לקנות משהו טוב ואיכותי שלא יתקלקל לי תוך חצי שנה. תודה רבה לעוזרים!!!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. איך אני מעביר את החומר שיש לי בדיסק רב פעמי למחשב?(אני לא מצליח בגזור הדבק)

18. יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא להארד דיסק הזה (שבתמונה) מתאם, הוא פורק ממחשב נייד עתיק. תודה מראש לכולם!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by harelnev,

שלום לכולם... יש לי כונן קשיח חדש לנייד ועכשיו קניתי מארז שמתחבר בUSB ... הבעיה היא שהכונן חדש... ולא מאותחל.... וכשאני מחבר אותו אני לא רואה כונן נוסף במחשב שלי.... איך מפרמטים כונן כזה כדי להתחיל לעבוד איתו??? (בVISTA ) ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ccc,

רציתי לשאול האם הכונן עמיד בזעזועים של להיות בתוך תיק, אם הוא מפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים של ניידות, ואם הכבל מתנתק בקלות כמו שהרבה אומרים. תודה !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Zadu,

איזה כונן קשיח חיצוני של 2TB הכי מומלץ? חשוב לי שיהיה קומפקטי ועם USB 3.0. מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by matan2411,

אני צריך המלצה על SSD של 500GB, אין ממש תקציב

23. Started by omerha,

היי, אני שוקל לשדרג את הדיסק של ה ps4 שלי, לא יודע אם זה משתלם או לא. ישבתי על הדגם המצורף בלינק, האם שווה לשדרג? האם יש נושאי תאימות ב ps4? https://amzn.to/2DLNPli

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם! קיים ברשותי דיסק קשיח 1T כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא משמיע זמזום קל של 5 שניות ולאחר מכן נדם זמזומו. גם רעש חשמלי שהדיסק עובד לא נשמע.והוא לא מזוהה במחשב. אשמח לעזרה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Sgt_Pepper,

יש לי כונן חיצוני My Book של WD, בנפח 320GB עם חיבור USB. הכונן עצמו עובד, מחובר לחשמל והנורה דולקת אבל המחשב שלי (Win7) פתאום כבר לא מזהה את הכונן. גם כשאני מחבר אותו למחשבים אחרים אין זיהוי. למה, ויותר חשוב, מה עליי לעשות? תודה מראש, ערן.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.