אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לקנות דיסקים של 900 MB במישרדיה, רק שאני לא בטוח שהצורב שלי יוכל לנצל אותם, איך אני בודק את זה? אם אני עושה לו OVERBURN, אז אולי הוא יצרוב על כל ה900? ד"א: liteon ltr 48126s תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא, שכאשר אני מפעיל משחקים, הם מפסיקים להטען והWIN כותב לי שיש בעיה עם אחד ההארדיסקים [הסמסונג], והמשחקים פשוט מפסיקים להיטען. המחשב עדיין עובד, רק מופיעה הודעת השגיאה והמשחקים יכולים להיטען לנצח, בלי שהנורה תדלוק. בנוסף לזה, הנורה האדומה דולקת כמעט כל הזמן, והיא כבה רק לאחר זמן ממושך אם בכלל. חשבתי שאולי ההארדיסק חם, וצדקתי, הוא באמת רתח, אבל שני מאווררים שמכוונים אליו לא בדיוק עושים רושם של פתרון לבעיה הזו. עכשיו, בלי שום משחק, ההודעה קפצה ופתאום הנורה האדומה הפסיקה לפעול. תמונה: http://i38.tinypic.com/aaereh.jpg הארה: בעית ההארדיסק שטוחן את עצמו הופיעה כבר לפני שבוע או שבועיים, בעיית ההודעה התחילה היום כשהתחלתי לשחק אחרי שחיברתי את ה4850 החדש שלי. הרצתי כבר כמה …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יושבים לי בבית כמה כונני HDD ישנים שאני עדיין רוצה לשמור גישה למידע שלהם (לעתים די רחוקות). לצורך העניין הזמנתי מeBay מתאם SATA-USB פשוט ( http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-to-IDE-SATA-2-5-3-5-HD-HDD-Adapter-Converter-Cable-Cord-Brand-New-/181266066009?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item2a344caa59 ) . רציתי לשאול אם יש איזשהם סיכונים בחיבור כזה, והאם צריך לנקוט בזהירות כלשהי כשמחברים את הכונן בצורה הזו (מבחינת חשמל וכו'). שאלה נוספת היא- את אחד הכוננים הרכבתי בתוך המחשב הנייח שלי, אבל ההרכבה לא צלחה ב100%, וכרגע הכונן מחובר אבל יושב קצת באלכסון. האיזון של הכונן קריטי או שזה לא משנה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך עזרה למצוא ולהבין קצת יותר על בקרי רייד. מה שהולך לקרות זה מחשב יעודי לטובת סטורג' ושיתוף רשת , יש כבר 6 הארד דיסקים של 2 טרה. הבקר צריך לאפשר לפחות 12 פורטים ויכולת עבודה ברייד 5, החשיבה ללכת על רייד על הלוח אם ירדה עקב הדרישה העתידית להגדלת הנפח - או יצירת מחיצה נוספת ברייד 5 גם כן.. אני יכול לקנות מNewegg או מכל אתר ששולח לארה"ב... יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני נתקל זמן רב בבעיה ולאחרונה היא התחילה להפריע לי, יש לי דיסק קשיח בן חצי שנה, מאז שהוא הותקן העתקת הקבצים (בין כוננים, מכונן להתקנים חיצוניים ולהפך, במיוחד להפך) איטית מאוד, וכאשר הקבצים מגיעים לגדלים גדולים (התקנת משחקים, למשל, לפעמים אני מגיע למצב שהמחשב פשוט נתקע ומחייב אותי לעשות ריסטרט ולהתחיל את ההתקנה מחדש) היא יכולה לארוך דקות ארוכות ואף שעות, גם כאשר אני מעתיק קבצי מוסיקה, ההעתקה לוקחת מספר דקות לגודל של כ-100MB. דיסק הקשיח - Hitachi HDP725050GLA360 500GB מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz לוח אם - GA-EG45M-DS2H Gigabyte זיכרון - Kingston KVR800D2N6/2G 2048MB 800MHZ PC2-6400 CL6
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ישלי סרט במחשב בפורמט divx ואני רוצה לצרוב אותו ולראות אצל חבר שלי בפלייסייטשן.. השאלה שלי היא באיזה פורמט אני אמור לצרוב כדי שאני אוכל לראות את הסרט, ויש לו צ'יפ בסוני.. אההה ועוד שאלה, הסרט שוקל 702 מגה יש איזה מצב להוריד 2-3 מגה כדי שאני אצרוב על דיסק של 700?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים: יודע שזו בעיה נפוצה, אבל לא מצאתי טופיקים שנוגעים לצורבים המחוברים בכבל SATA. מה שחשוב לדעת: צורב חדש של סמסונג - TSSTcorp CDDVDW SH-222AB, בן חודשיים. הצורב מחובר בחיבור SATA, כמו שלושת הכוננים הקשיחים האחרים שלי. יציאת הIDE בלוח אינה בשימוש. מערכת הפעלה - WIN 7 תוכנת צריבה - נרו 10.0.10.100 מדיה לצריבה - PHILIPS לוג: 9X03-016C-MXEX-4536-T0L7-2W2T-****-**** Windows 7 6.1 AMD64 Wow64Process WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 10.0.10.100 Internal Version: 10,0,10,100 (Nero Express) Recorder: <TSSTcorp CDDVDW SH-222AB>Version: SB00 - HA 1 TA 0 - 10.0.10.100 Adapter driver: <Serial ATA> HA 1 Drive buffer : 1536kB Bus Type : via Inquiry…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה לפני כשבוע שלחתי את המחשב לחנות ואמרו לי שיישלחו לי אותו לתיקון ויחזרו אלי כדי לבוא לקחת,היום הוא חזר אלי (אבא שלי החזיר מהחנות) ואני רואה שהחליפו לי הארד דיסק לחברה אחרת,ואמרו לאבא שלי שלא מבין כלום ששמו 250GB יענו זה יותר טוב כי היה לי 200 עכשיו רציתי לשאול אותכם למי שיודע או מכיר את החברה\דגם של ההארד דיסק ואם הוא שווה בכלל משהו? או שללכת לחנות ולדרוש מה שהיה לי או חברה אחרת? (היה לי סמסונג) זה בדיוק מה שקיבלתי: http://www.shopmania.com.au/shop~online-hard-drives~buy-hitachi-deskstar-p7k500-250gb-sata2-8mb-hdp725025gla380~p-1020941.html תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלא זוכר, אפשר לקרוא למשל פה: http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=218270&page=1 אז ככה, יש לי את הדיסק Seagate ST3500320AS. בזמנו לא היה כ"כ אכפת לי. היה לי גיבוי, אז השארתי אותו בצד וזהו. כעת מתברר שאני צריך 2 קבצים מאותו דיסק, שאליהם אין לי גיבוי. חיברתי את הדיסק למחשב. הוא מזוהה במערכת הפעלה, אפשר לראות את הקבצים, אבל לא לגשת אליהם. זה מה שאני מקבל בניסיון לגשת אל קובץ כזה או אחר: קראתי די הרבה בתוצאות בגוגל, המסקנה היא ככל הנראה לעדכן את הקושחה ל-SD15, כמו שמוצע פה: http://www.overclock.net/t/457286/seagate-bricked-firmware-drive-fix-with-pics מה דעתכם בנושא? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, כבר היה לי כאן נושא שהתפתח בכל מה שקשור לאמינות כוננים קשיחים חיצוניים. בסופו של דבר גיליתי שאפשר למעשה לקנות כונן פנימי, לקנות לו קייס, ולמעשה להפוך אותו לכונן חיצוני אמין יותר. עכשיו תהיתי לעצמי אם יש חיבור כל שהוא שמקשר בין הכונן הקשיח לבין המחשב עצמו ללא קייס. פשוט כבל SATA וכבל USB. יש דבר כזה? ואם כן זה מומלץ? איך זה ניקרא? מה דעתכם??
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני עומד לרכוש צורב DVD לעצמי והחלטתי ללכת על LG. עשיתי מחקר קטן משלי והבנתי ש LG התחילו לייצר חלק מהדגמים עם צ'יפ של פנסוניק. כמה שידוע לי, עד לא מזמן כולם היו עם צ'יפסט של Renesans. השאלה היא האם יש הבדל בביצועים של צורבי הפנסוניק (צ'יפ)? Renesans הוכיחו את העצמם לאורך הזמן. גם יש להם כמה קושחות נחמדות כדי לשפר את הביצועים של הצורב. האם יש כאלו גם לצ'יפסט של פנסוניק? ובכלל, על איזה דגם של LG כדאי ללכת (האם בכלל?!)? חשוב לי תמיכה ב DVD-RAM והתמודדות טובה עם דיסקים ישנים\פגומים. תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב. הבנתי שהחלוקה בין Renesans לפנסוניק בדגמים החדשים הולכת כך: GSA-H10*: Renesans 16x GSA-H12*: Renesans 18x GSA-H20*: Panasonic 16x GSA-H22*: Panason…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ההבדל במחיר הוא גם בביצועים כשמדובר בצורבים 40X12X40 מתוצרת LG ופלקסטור
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במקרה של קריאה/כתיבה של תיקיה בנפח 1TB בעלת 20,000 קבצים ? השאלה לא מתייחסת למהירות אלא ליציבות ההעברה ופרמטרים אחרים . בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי דוא"ל מפלונטר, על הדיסק החדש של סיגייט בנפח 8TB, מחיר 1470 או 1441 במזומן. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST8000AS0002 צפי הגעה אמצע ינואר. כ 184ש"ח ל 1TB נפח אחסון - הכי משתלם בסביבה. מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סקר זה, לפי דעתי, מסכם נושא כבר בפורום הזה, אז תצביעו ונראה מה התוצאות!
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטנו בעסק לעשות גיבוי למחשבים גם על הרדיסק חיצוני ואולי גם בענן,קבצים הם לא בעיה לגבות השאלה אך מגבים תוכנות מיוחדות של העסק? המטרה לשחזר אם יקרה משהו . תודה רבה שי.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב את זה עם נרו אבל מקבל הודעה שאין מספיק מקום....האם יש אפשרות לעשות דבר כזה ? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי דיסקים DVD-R, הצורב שברשותי הוא NEC DVD RW ND-3550A עכשיו כשבאתי לצרוב עם הנרו הוא הביא איזה הודעת שגיאה על מולטיסיזן או משהו כזה...לא התעמקתי ועברתי לצרוב עם התוכנה של הוינדוס. והתוכנה של הוינדוס מראה לי את הדבר הבא כשאני בא לצרוב: ייתכן שהצורב לא מסוגל לצרוב על דיסקים DVD סטנדרטיים? ועל DVD-RW (כמו שכתוב) הוא כן יכול? (אלה דיסקים רב פעמיים אם אני לא טועה)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כעקרון אני תמיד יודע מה שאני קונה אך הפעם יצא שבמעמד הקנייה של 6400AAKS נאמר לי שיצא דגם חדש של 32MB מכיוון שכבר רציתי כונן "הימרתי עליו". עד עכשיו הכרתי בארץ רק 2 דגמים של 640G כך שזה נשמע נכון, האם מישהו מכיר או קרא על הדגם החדש הזה של WD? יש הבדלים נוספים פרט למטמון? פלייטרים, ביצועים,צריכת חשמל, עבודה שקטה...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 מגה ל- 8 מגה ? איך הם תורמים למהירות ? ??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חברים שלום יש לי HD נייד 80G שפרמטתי אותו והוא נהפך ל: NTSF כיצד אני יכול להמיר אותו ל: FAT לעזרתכם אודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , תמיד תהיתי לאן נעלם כל המקום ההארד דיסק ? למשל יש לי כונן חיצוני של טרה של WD אבל בפועל יש לי רק 930 ג'יגה .. לאיפה נעלמו להם 70 ג'יגה ? וקניתי אתמול דיסק און קי של סאנדיסק של 32 ג'יגה ובפועל יש בו רק 30 ג'יגה , אז איפה עוד 2 ג'יגה ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אני בתהליכים של גיבוש מפרט למחשב , אני מתכוון לקנות SSD בין 128-256 גיגה ועוד הארד דיסק רגיל . כל זה דרך KSP כנראה . אז או שאני קונה את ה WD או שאני קונה את הסיגייט ..השאלה היא האם זה משתלם בכלל לקנות את הסיגייט והאם הוא מומלץ בכלל ..? זה המוצר ב KSP http://ksp.co.il/?uin=21193
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש כונן SSD חיצוני תוצרת SanDisk SDSSDEXT-480G פעם קודמת רכשתי DOK של SanDisk, ורק בדיעבד נאמר לי כאן שמדובר במוצר ירוד באיכותו. לכן הפעם אני שואל לפני ההזמנה:) האם הדיסק הזה נחשב אמין ואיכותי מבחינת ביצועים? האם ישנם אלטרנטיבות עדיפות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-