אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
כשמקבלים הארד דיסק חדש מהמפעל, האם הוא אמור להיות הכל עם אפסים, או שסתם מידע רנדומלי בגלל שהוא לא אותחל ? האם אני יכול לעשות בדיקה שהוא לא היה בשימוש קודם לכן (בהנחה שאין בו מחיצות כמובן) ?
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי את הכונן והמחשב מהיר בעקרון, לא עושה שימושים מיוחדים. ביצעתי את התיקון בעבר בכל מקרה לפני כמה חודשים. איך אפשר לדעת אם יש לי את הבעיה? אני ב-SATA 2.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
המוכר ב-KSP אמר לי שמכוון ש-NCQ פותח ע"י סיגייט אז הוא כלול אך ורק בדיסקים שלהם, אני עד היום חשבתי שברוב כונני SATA2 לא משנה של איזה חברה, כלולה הטכנולוגיה, ככה שזה קצת ערער אותי... מישהו יכול לתת תשובה חד משמעית: א. האם יש NCQ בדיסקים שלא של סיגייט ? ב. האם יש NCQ בכל דיסק SATA2 ? ג. האם יש כונני SATA150 עם NCQ ? תודה רבה! (:
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מה מהירות הSATA על הלוח או לפחות איזה גירסא ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מה מהירות הדיסק קשיח ? קניתי מהחנות אקסלנט דיסק קשיח של 7200RPM והם הביאו לי 5400RPM הם התקשרו ואמרו לי... הדיק הקשיח שהייתי צריך לקבל הוא של MAXTOR והם הביאו לי של SEAGATE איטי... הם החליפו לי את הדיק קשיח ל MAXTOR בחזרה עכשיו אינ לא בטוח אם שיקרו עליי אז איך אפשר לדעת את מהירות הדיסק קשיח ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים של WD אחד של 200GB ואחד של GB250. אני עובד בנתיים עם הכונן של GB200, יש לי עליו XP וכבר המון זמן שאני מקבל פריזים כאלה וכל המערכת נתקעת וצריך לעשות ריסטרט.. זה קורה גם אחרי פירמוט.. לכן אני רוצה לבדוק מה הבעיה, ואני רוצה להתחיל עם הכוננים, יש איזה תוכנה לבדיקה של הכונן? תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 3 ובו 3 דיסקים. כל אחד בנפח 256GB. אני עומד לקנות מחשב חדש עם דיסק של 2T. שקלתי לקחת את אחד מהדיסקים הישנים ולהשתמש בו ככונן C בשביל מערכת ההפעלה, במקום לחלק ל 2 פרטישנים את הדיסק הגדול. השאלה שלי היא איך אפשר לדעת האם הדיסק תקין לגמרי ויכול להמשיך לסחוב, או שהוא לקראת סוף חייו. התקנתי את HD Tune והרצתי את הבדיקות על כל הדיסקים. התוצאות היו די דומות. כולם תקינים. בכולם אין שגיאות. המודל הוא WD2500AVJS מצ"ב התוצאות של HD Tune תודה, קובי
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדיסק לא כל כך שרוט, אבל משום מה ההעתקה של הקובץ שאני צריך נתקעת אחר 640 מגה (הקובץ שוקל בערך 4 גיגה)
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני (2.5) בממשק USB3. אני רוצה שהגישה אליו תתאפשר רק ע"י סיסמא. אפשרי? אם כן - איך? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה יושבת על SSD ותשאר בתוך המחשב . שני הדיסקים (שמשגעים לי את השכל עם הזמזום שלהם מן המממממממממממ........ שכזה ) יאלצו להתרחק עד שלא אשמע אותם. אני לא צריך רייד ואם יש פיתרון טוב ויותר פשוט לדיסק אחד בלבד זה גם מספיק . חשוב לי שתהיה לפיתרון מהירות סבירה ואפשרות למרחק של 5 מטר פחות או יותר .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר למדוד את הביצועים של הכוננים הקשיחים?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי HDD של MAXTOR כבר כמה שנים טובות, מאז ומתמיד הוא היה די רועש. אני מתכוון שיש רעש כזה של פיצפוצים, אני עכשיו ישן בחדר עם המחשב והמחשב דלוק בלילה והוא לא נותן לי לישון.... יש אפשרות להשתיק אותו טיפה?
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי הרדדיסק 120 gb, 7200 rpm 8mb buffer של matrox והוא עושה המון המון רעש (הוא הדבר היחיד שמפריד ביני לשלווה) יש דרך להשתיק אותו או להחליף להרדיסק אחר יותר שקט??? (אם אין ברירה)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שרת שמריץ "FRRNAS" ביתירות "RAID5" , אני רוצה להתחבר לשרת דרך האינטרנט מישהו יכול להסביר לי איך?? גירסת FREENAS שלי היא " 0.7.2 Sabanda (revision 5462)", ואני משתמש בפרוטוקול "SMB", גרסת הראוטר שלי היא "WR1043N v1 00000000" של "TP-LINK". ניסיתי הכל.. הגדרת את ה-"DMZ" בראוטר על הכתובת של השרת שהיא "192.168.1.250" והגדרתי גם "Webserver"ב-FREENAS על פורט 8085 ופתחתי את הפורט בשרת, כשאני מקליד "192.168.1.250:8085" בדפדפן במחשב שלי זה נכנס לי לשרת, אך כשאני רושם את הIP החיצוני שלי בדפדפן בכל סוגי הוריציות(גם אם ה- IP שלי:8085) זה לא נותן לי כלום.. יש משהוא שמבין ב-FREENAS או בחיבור שרת ביתי לאינטרנט שיכול לעזור לי??
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אחרי ניסיון ממש טוב עם עוגה של 50 דיסקים כאלה במהירות 48X אני מחפש להשיג עוד. מצאתי במקום אחד עוגה של 50 דיסקים ב-70-80 שקל ובמקום שני עוגה של 100 דיסקים במחיר מופרז של 200 שקל. השאלה שלי אם יש דרך לזהות את החברה שייצרה את הדיסקים בלי לפתוח את העוגה? יש אולי איזה כיתוב מיוחד על העטיפה? או אם מישהו מכיר מקום בחיפה שמוכר דיסקים של כאלה (ולא שום דבר אחר) במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כלומר איך ניתן להגיע אל קוד המדיה?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? יש לי במחשב הישן שלי הראדיסק שהוא פועל על הטכונלגיה של ide ובמחשב החדש ישלי הראדיסק שפועל על הטכנולגיה sata יש איזשהי דרך שאני יוכל לחבר ביהנם וככה לעביר מידע? ובבקשה זה דחוף.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מתאם מומלץ בשביל לחבר דיסק SATA לBoard עם UATA133/100
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא משנה איזה חיבורים יש למחשב... אני רוצה לדעת באיזה דרך אפשר לחבר כמות מירבית.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האם בקר RAID יבצע את הפעולה? (למתעניינים, חיברתי שני מארזים ביחד, ואחד מהם מילאתי בהארדיסקים של 20 גיגה (בערך 10-15) ואני רוצה לדעת איך לחבר את כולם ביחד, לא איכפת לי את זה יהיה RAID 1 (שהופך את כולם להארדיסק אחד גדול) או אם כל אחד יהיה הארדיסק בפני עצמו) אני צריך תשובה מהר תודה :asthanos:
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבא שלי מגיע מארה"ב והוא מביא לי הארד של 120 גיג ואין לי מקום לאן לחבר אותו כי יש לי כבר שניי הארדים , DVD וצורב .........איך אני יכול לחבר עוד אחד .
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום פעם בכמה זמן, אני משתמש ב-Ghost כדי ליצור Image של כונן C. אני עושה את זה ע"י שימוש ב-Bootable CD, ואחרי שהדיסק עולה, אני בוחר את האפשרויות הרלוונטיות, ואז נותן לו להתחיל לעבוד. הייתי רוצה משהו שעושה את כל זה אוטומטי, בלי הצורך לבחור בתפריטים והכל... המטרה היא שאוכל להכניס את ה-CD, או DOK, ומשם הוא אוטומטית ייצר Image של כונן C, לתוך קובץ חדש בכונן D, בלי שאני אצטרך לבחור שום דבר בשום תפריט.... מה מומלץ לשם כך? (והאם יש תוכנה נוספת שכדאי לבדוק חוץ מ-Ghost שאני משתמש בה שנים כבר?) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, איך לעזאזל אני יוצר מחיצות נוספות בכונן C, כונן ה-SYSTEM? בבקשה בבקשה תגידו לי שזה אפשרי ולא צריך לפרמט ולהתקין הכל מחדש.. :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-