עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SweeT_EviL,

מחפש משהו כזה רק שהוא יהיה חיצוני עם חיבור USB לא מצאתי כלוב ל-3/4 הרד דיסקים

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  2. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים יש לי כרגע הארד דיסק 300 ג'יגה, מותקן על מחשב גיימרים, הוא אצלי כבר 3 שנים ואני חושש מקריסה ואיבוד כל החומר שעליו, לכן החלטתי לקנות הארד דיסק חדש. קיבלתי המלצה מאיש מחשבים על ה 1 טרה של טושיבה 64 ביט 7,200 RPM ומחר אני אמור לקבלו. אני רוצה להעתיק את כל הקבצים מהישן לחדש, אפשר לכלול 1. בפנים גם את הווינדוס? 2. האם אפשר אח"כ להשתמש בישן כגיבוי קבוע לחדש בלי שזה יאט את המהירות? 3. האם אני צריך לתת תשומת לב לחיבורים קיימים (נראה לי SATA 2) כמו בכרטיסי זיכרון? 4. האם זה משנה שהמהירויות והכל שונה בין ההארד דיסקים בכדי שיעברו באותו המחשב? תודה לכולם!!!!

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  3. שלום, נמחקו לחברה שלי תמונות מהמכשיר (גלאקסיS1) אני רוצה לדעת אם יש מקומות מקצועיים שיכולים לשחזר את התמונות (במחיר סביר כמובן). ואם מישהו מכיר תוכנות שחזור שלא גורמות נזק למכשיר.. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. אהלן, אני מחפש כבר זמן מה להגדיל את כמות הזיכרון במחשב. תמיד הסתכלתי לכיוון קשיחים פנימיים. אבל משום מה , הזוי ככל שזה יישמע חיצוניים יותר זולים מפנימיים - למישהו יש מושג למה?!?!? קיצור, ראיתי עכשיו דיל לקשיח הנ"ל : http://www.seagate.com/em/en/external-hard-drives/desktop-hard-drives/expansion-hard-drive/ ב600 שקל עד הבית. שווה? הוא לא יהיה מחובר למחשב, אלא לראוטר וישותף בין 3 מחשבים ברשת הביתית. מבחינת מהירות- הוא סבבה? USB3 צריך להספיק לא? למרות שאני מעדיף כמובן קשיח עם יציאת רשת.. אבל זה לא במחיר הנ"ל. בכל מקרה נא שתפו דעותיכם...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by RAN9500,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה לכונן קשיח טוב לPS3. דרישות נחוצות: 5400 PRM 500 GB SATA 2 הכי חשוב שיהיה אמין, שיחזיק לכמה שנים ושלא יתקלקל ויעשה בעיות אחרי כמה חודשים. בנתיים אני מתלבט בין http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791127 ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730224

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  6. איני משחק במשחקים אבל כן אוהב שהמחשב זז עם הרבה אתרי אינטרנט וקבצי אקסל פתוחים, חשובה לי האמינות. גודל - באזור ה-1TB מחיר - באזור 500 ש"ח, יכול קצת לזוז אם זה שווה. יש לי ניסיון טוב של שנים עם WD אבל זה כמובן לא אומר שכל דגם שיוצא ממשיך להיות אמין כמו הקודמים. מקריאה בפורום לא הבנתי מה נכון לי ... אז מה מומלץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  7. הבנתי שלפעמים הלוח-אם/ביוס לא תומך בכוננים קשיחים בעלי נפח גדול מאוד, ולפני שאקנה כונן קשיח בנפח של 2TB, אני מוכרח לוודא שהמחשב שלי יתמוך בנפח הזה. הלוח-אם שלי הוא: P5QPL AM האם הנפח הזה ייתמך ללא בעיות, והאם יש דרך לוודא את זה דרך הביוס, רק ליתר ביטחון? תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  8. http://www.bhphotovideo.com/c/product/768803-REG/Crucial_Technology_CT256M4SSD2_256GB_m4_SSD_2_5.html

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by kapyuval,

שלום. יש לי שרת אחסון עם לוח אם מדגם Gigabyte GA-D525TUD. כרגע יש לי שני כוננים של 2TB שיושבים על בקר הרייד (SATA) וכונן של מערכת ההפעלה שיושב על SATA שלישי. יש לי חיבור SATA נוסף, חיבור IDE ו-PCI אחד. קניתי עכשיו עוד שני כוננים של 2TB ואני רוצה לחבר אותם על שני חיבורי ה-SATA הנותרים ולחבר את הקשיח של מערכת הפעלה בצורה אחרת. רציתי לדעת האם חיבור של הכונן של מערכת ההפעלה על מתאם SATA ל-IDE למשל כזה: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=5269&txt_search=IDE&buy=&minprice=0&maxprice=0 יפגע בביצועי הקשיח או שעדיף מתאם של SATA ל-PCI? (למרות שלפי מה שהבנתי לשניהם רוחב פס של 133MBps) תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  10. לחברי הפורום שלום רב. היום רכשתי את הכונן החיצוני Transcend StoreJet 25M3 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 ויש לי שאלה לגבי מהירות העברת הקבצים, העתקתי בכוונה אליו מהלפטופ תיקיה גדולה של תוכנות שנפחה הכולל הוא כ 11GB וחיברתי אותו לפורט USB 3 בלפטופ שלי, הכונן מגיע עם 2 חיבורי USB אחד כחול ואחד לבן (אני מניח שהכחול זה USB 3 והלבן זה 2). בתחילת ההעתקה הוא היה בקצב העברה של כ 44MB לשניה ואז צנח לאיזור ה 13MB לשנייה, הזמן הכולל שלקח זה בערך כ 6 דקות להעתיק את כל ה 11GB, רציתי לדעת האם הכונן תקין והאם זו מהירות ההעברה שלו? פשוט דמיינתי מהירויות העברה גבוהות יותר. הכונן שקט מאוד ולא מרעיש, רק רוצה לוודא את תקינותו ושאין בו תקלה כלשהי. תודה מראש 8)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by wizi,

כפי שכתוב בכותר. הצורב שלי מת והחזיר נשמתו לבורא אחרי שנות שירות רבות. מחפש תחליף הגון שיעשה את העבודה בצורה טובה. מגבלות תקציב עד 150 ש"ח לערך. תודה זיו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אין לי כל כך מושג בכוננים חיצוניים, אף פעם לא היה לי, לא יודע מה זה ירוק או רגיל או כל שם אחר.. אני צריך פשוט כונן חיצוני לצורך גיבוי של המון תמונות משפחתיות ואולי גם בקטנה להעביר מידי פעם סרטים או משהו כזה. אודה לכם אם תמליצו לי על כונן שיכול לעזור לי, אשמח לקבל המלצות גם על 1TB וגם על 2TB, כמו כן אשמח גם לקבל לינק לחנות או לזאפ אם מתאפשר. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by גיימר,

איך intel 335 240GB? מוכרים אותו ב-KSP ב 965 ש"ח. http://ksp.co.il/?uin=17246 שווה? משתלם?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חדש בנפח של 2TB (פנימי) היות והכונן הנוכחי שלי בעל נפח מצומצם של 250GB בלבד. הייתי מעוניין לחבר את החדש לישן כך שהישן יוכל לשמש אותי לצורכי גיבוי. האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע בביצועי הכונן החדש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב פשוט עם מעבד I3 לא לשימוש יותר מידי רק לאינטרנט ואופיס אני מעונין להוסיף לו זיכרון כרגע יש בו 250GB אני מעונין להוסיף לו לפחות 1TB איזה זיכרון מומלץ?והאם ההתקנה של זה היא פשוטה?פשוט לחבר וזהו? תודה

16. אורח avishaymc
    Started by אורח avishaymc,

שלום, HD 500G חדש (ללא שימוש) במחיר מציאה, במידה ויש צורך כדאי לקנות! לפרטים - 0507200741

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם! זה תמיד עניין אותי ואף פעם לא שאלתי. אכשיו כשיש לי דיסק בגודל 500GB זה יותר מרלוונטי. אחרי ההתקנה, המערכת הפעלה מראה כי יש מקום איחסון של 465GB למרות שגודלו 500. כאשר הדיסק ריק לגמרי. כלומר 35GB הולכים לאיבוד (כביכול). אני יודע שהדיסק שומר את המקום הזה לכל מיני... אבל השאלה האם ניתן להקטין למינ' את הגודל הזה? כי זה כבר מתחיל להיות דיי משמעותי. דרך אגב איך נקרא המושג המקצועי בשטח הדיסק הזה שהוא לא מנוצל כביכול? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  18. קראתי שהכוננים מסדרת ה-RED של WD מיועדים למערכות NAS, והשאלה שלי היא אם הם מתאימים גם למחשב האישי ללא בעיות כלשהן? בהתחלה רציתי לקנות כונן GREEN למחשב, אבל לאחר מכן חשבתי לקנות במקום זה כונן RED, משום שהבנתי שהכוננים האדומים אמורים להיות עמידים לאורך זמן רב יותר, מה שחשוב לי מאוד, משום שהגודל הרצוי הוא 2TB, שזה די ענק, אבל שוב, השאלה היא אם הם מתאימים במאה אחוז למחשב מבלי לעשות בעיות כלשהן.. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום. יש לי דיסק קשיח seagate expansion external drive 1tb שעוד בעודו יחסית חדש הוא היה משמיע כל מיני תקתוקים כאלה(בד"כ זה היה בא ביחד עם הבהוב של הנורית של הדיסק*) שלא ייחסתי להם חשיבות ולפתע היום הוא החליט שהוא מפסיק לעבוד... הקטע הוא שכשאני מחבר אותו לחשמל הוא נדלק, מתחיל להסתובב משמיע כמה רעשים ונהיה דומם, למרות שהנורית הצהובה של דולקת. בנוסף יש לו איזה ריח של שרוף. אשמח לדעת מה הבעיה ומה אני יכול לעשות כדי להחזיר אותו לחיים יש לי מידע חשוב שנמצא עליו. תודה מראש. *מצאתי סרטון שבשניות הראשונות שלו רואים את התקלה שהייתה לי How I Fix My Clicking 1Tb Haddrive

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. C400, M4. ממליץ לנסות. עריכה: אני עכשיו סיימתי לעדכן, העדכון לא מוחק את תוכן הכונן. עכשיו אני עושה מבחני ביצועים ואני יעלה תמונות. עריכה 2: הנה תמונות, יחסית יש עוד ירידה, אבל יש רק 27GB פנויים, בנוסף הוא כבר לא חדש (קנייה קבוצתית כאן בפורום), אז...

• 138 תגובות
    • 19.2k צפיות
  21. Started by huber,

שלום חברים. רכשתי בבלאק פריידי SSD של סמסונג מדגם 840. אני רוצה להתקין אותו ככונן ראשי במחשב ועליו להתקין ווינדוס 8. לא יצא לי להתעסק עם SSD בעבר, האם יש דברים מיוחדים שצריך לדעת? עידכוני FIRMWARE מיוחדים? הפעלה של אופציה מיוחדת בביוס? או שפשוט מחברים כמו דיסק קשיח מכני ותו לא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני יודע שזה לא מייצג לשאול אנשים על נסיונם האישי כי זה מדגם קטן וכו', ועדיין... שמעתי שמועות מדאיגות, ולכן אני חפץ בעצתכם. אני רוצה להזמין מחו"ל את ה- WD Caviar Green 3000GB WD30EZRX ושמעתי שמועות שחלק מפסי הייצור הוציאו חבילות של יחידות פגומות. גם ב-newegg הרבה אנשים מתארים בעיות. נראה לכם שזה קורה באותה מידה אצל כל היצרניות או שהמוצר הזה בעייתי במיוחד ויש מוצר מתחרה עדיף בקטגוריה של 3 טרה? שמעתם משהו בנושא? קניתם והתפגר לכם? קניתם ועובד בינתיים, טפו-טפו-טפו? ממליצים על מוצר אחר של 3 טרה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Ran B,

היי! ברשותי מצלמת GO-PRO מהדור ה3 (החדשה). אני מעוניין לרכוש לה כרטיס זיכרון בנפח רחב ומתאים מבחינת ביצועים ומהירות. כרטיס הזיכרון הנתמך במצלמה הוא מסוג Micro SD. לאחר בדיקה בזאפ, שמתי לב כי הMicro SD של Sandisk מייצרת מתחלקים לקטגוריה בעבור Mobile ולא Mobile. נכנסתי לאתר היצרן ובדקתי את החלוקה הזו - וגם באתר היצרן של Sandisk יש את החלוקה הזו. ועל כן הדוגמא - כרטיס Mobile : http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/ultra-class10-for-android/?capacity=32GB כרטיס Camera : http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/ultra-class10-with-adapter/?capacity=32GB שניהם בעלי מאפיין דומה של קריאה/כתיבה לזיכרון ב30Mb/s. שניהם Class 10. …

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  24. Started by yanaym,

שלום, אני מתכנן לקנות כונן SSD, עליו אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ואולי כמה משחקים. אני מעוניין ב120 GB ויש שניים שאני מתלבט ביניהם (אין חשיבות כל כך למחיר שמופיע בלינקים כי יש לי אפשרות לקנות אותם במחירי יבואן): G.Skill SSD Phoenix Pro 2.5" 120GB מפרט ניתן לראות כאן - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=FM-25S2S-120GBP2&Cat2Cat1ID=179&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he OCZ Vertex 3 120GB VTX325SAT3120G מפרט ניתן לראות כאן - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ocz-vertex-sata-iii-ssd-120-p-12859?language=he היתרון של ה OCZ הוא שמהירות הקריאה והכתיבה שלו מהירה בערך פי שתיים מה G.Skill אבל מה בנוגע לשאר המפרט? למה הג'י סקיל יקר משמעותית? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי לוח האם msi 7383 או למי שיותר נוח g31m2 v1 סוקט 775 אני מחפש בביוס איפה ניתן לאפשר ahci/raid כדי ללא האפשרות הזו אין יותר מדי טעם לשדרג לSSD לטווח אורך,כמו שרשום בכותרת אני לא מוצא. אם מישהו יוכל להכווין אותי אני אשמח. שאלה נוספת האם התכונה הזו מגיעה מהביוס של הלוח אם ? או לחילופין זה איזשהוא דרייבר שניתן להוריד ?כי כשחיפשתי בגוגל הוא מצא לי את זה: http://www.intel.com/design/chipsets/matrixstorage_sb.htm תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.