עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by kotel,

אם עכשיו אני קונה את הארדיסק WD Raptor 74GB Hard Drive 10,000 RPM והוא יהיה הארדיסק היחידי על המחשב שלי אני יוכל לראות אותו בדוס כאילו אני לא חייב להתקים את הווינדוס כדי שהוא יהיה פעיל? :s05:

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by Danman,

היי, עד היום היה לי raid0 עם 2 הרדיסקים של סמסונג F3 500 ג'יגה. המהירות קריאה הייתה כ220 מגה לשניה. קניתי עוד 2 הרדיסקים זהים לטובת raid5. עכשיו המהירות הממוצעת שלי היא 75 מגה לשניה מה יכולה להיות הבעיה? אני משתמש בבקר RAID שעל הלוח שלי EVGA X58 SLI LE. הstrip size הוא 64k. תודה רבה, דני.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום ההארד דיסק נעלם פתאום ואין גישה אליו, אבל הוא עדיין מופיע במנהל ההתקנים כמחובר. אחרי אתחול מחדש של המחשב הוא בדרך כלל חוזר. שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק לא נמצא בפעולה. לעומת זאת כשיש פעילות כמו הורדה והעלאה בתוכנה שיתוף קבצים אליו הוא עובד רצוף בלי בעיות. אציין שהבעיה הזאת מתרחשת בלפטופ, ואילו בנייח יש העלמות ומיד לאחר מכן חזרה בלי צורך בריסטרט. ניסיתי להחליף כבלים והבעיה נשארת. למישהו יש רעיונות?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, לאחותי נהרס הרדיסק והגיע הזמן לקנות חדש הפעם אני קונה משהו מקצועי - 160gb ,הבעיה שאני לא יודע מה לקנות את חיבור הפשוט IDE או ה- SATA ששניהם קיימים במחשב אצלי. אני לא מבין דבר מה הבדל בין כל השלושה ? IDE , SATA ; SATA2 אני לא מדבר על צורת החיבור אלה על המהירות הביצועים שנותנים מקווה שתוכלו להסביר לי מה בדיוק לעשות כי אני לא יודע איזה סוג כדי לקנות. תודה רבה זאביק.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by amirx19,

שלום, נא המלצתכם לקורא כרטיסים. האם יש טעם היום לקנות קורא כרטיסים עם מגוון רחב של כרטיסים או שכל המכשירים כבר עברו לכרטיסים הקטנים (מיקרו SD כמדומני) ? אין מגבלת תקציב. תודה

6. Started by avive2004,

קניתי הארד דיסק 320 חדש לעסק המחשב שם ישן אז נאלצתי לקנות דיסק עם חיבור של IDE אני מצליח לחבר אותו הכל טוב ויפה אבל הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי" שאני נכנס למאפייני חומרה החומרה נמצאת אבל רשום "דיסק לא מאותחל" איך אני מאתחל אותו במצב כזה? אני לא רוצה להתקין עליו וינדוס זה דיסק גיבוי נטו תודה רבה לכם

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by אריה7,

שלום, אני מתלבט בין 2 דגמים של plextor: 716SA 755SA בעקרון 2 הדגמים דומים, רק ש: + ראשון צורב במהירות X16 והשני X18 + לראשון יש פונקציה שצורבת X16 גם במדיות של X8 האם יש עוד דברים? על איזה דגם אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום , יש ברשותי לוח אם ASROCK H67M-GE , ואני מעוניין להוסיף לו SSD. מהו ה SSD 120G המומלץ ביותר ? תודה, TOM

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי את ה LITEON , רוצה לקנות את ה 106 - רוצה לחבר את שניהם ביחד - לא הולך לוותר על ה LITEON - צפויות בעיות ?

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by emanuelalkobi,

יש לי דיסק קשיח חיצוני של חברת verbatim בגודל של 320 גיגה. תמיד השתמשתי בו במחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 7 וכעת כאשר אני רוצה להעביר מידע מהכונן למחשב אחר הוא דורש פרמוט. מה אני יכול לעשות כדי לא לאבד את כל המידע?

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  11. היי, אני מנסה להעתיק קבצים גדולים כ4-6 גי'גה לזכרון נייד (USB), אבל מופיע לי ההודעה " הקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשתמש כיעד". כמובן שיש לי עוד הרבה מקום ע"ג הזיכרון (מעל ל20G פנוי). מה הבעיה? יש הגדרה מסויימת שצריך להגדיר במע' ההפעלה? תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by AmitDanan,

אף פעם לא יצא לי להיתעסק עם 2 כוננים או יותר השאלה שלי איך אני בוחר בכונן אחד שיהיה C והשני יהיה D והכונן השלישי יהיה F, האם בפירמוט זה נותן את האפשריות הללו? נכון לרגע זה אין לי צורך במספר כוננים.

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by Gohan,

אני לא מבין בצורבי dvd ובכל הפורמטים , אני יכול לקנות את הצורב dvd של lg ב1000 שקל ( לפי מה שראיתי לlg יש צורב dvd 1 ) שווה לי? :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בתקופה האחרונה הדיסק הקשיח שלי מראה סימני גסיסה, ולכן אני נאלץ לבצע עליו בדיקה, שבין היתר תמחק את כל תוכנו. אי לכך אני צריך להעביר את כל המידע שבו למדיה זמנית, ומדובר בכ-150 GB. לצערי אני נמצא במקום שבו אין הרבה אמצעים זמינים לצורך ביצוע המשימה חוץ ממחשב נייד. האם ישנה דרך מהירה להעביר כמות כזו של מידע ממחשב שולחני למחשב נייד? האם זה נכון שחיבור כבל USB בין שני המחשבים לא יכול לעשות את העבודה? אני ממש מעדיף להימנע מלהעביר הכל דרך הרשת הביתית.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by rino,

שלום לכולם נתקלתי בתופעה מוזרה , צרבתי דיסק DVD לאחר BOOT במחשב כך שהכל יהיה כמו שצריך וביצעתי בדיקה של הדיסק בDVDINFO PRO ובכלי הבדיקה של נרו . בDVDINFO יצא תוצאה גרוע מאד ובנרו בסדר גמור. מישהו יכול להסביר מה קורה פה? הנה התוצאה של נרו ומייד אוסיף גם של הDVDINFO [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by globus,

מישהו יודע אם זה הגיע כבר לארץ? חיפשתי את זה כבר בכל אתרי החומרה בארץ ולא מצאתי. WD Caviar® 7200 hard drive WD2000BB http://www.wdc.com/products/products.asp?DriveID=35

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום רבותי (וגבירותיי אם יש...) שבוע שעבר הלאפטופ שלי חטף מכה באיזור ההארד דיסק, בו במקום הוא הפסיק לעבוד, ולאחר האיתחול הוא השמיע תיקתוקים שלא משאירים מקום לספק... הוא מת... רוב רובו של החומר מגובה אבל יש איזה 5-10 אחוז שלא גיביתי ועכשיו אני מבין איזו טעות עשיתי. אני ממש מוכרח להשיג כמה דקות עבודה ממנו ולמשוך את הקבצים. אני לא אופטימי מדי אבל מקווה שאם למישהו יש ניסיון והצלחה אז להסביר בכמה שורות אם יש מה לעשות ואיך. (אני יודע בוודאות שיש מעבדות שעושות את זה תמורת מאות או אלפי שקלים אבל אני חושב שזה לא עד כדי כך יקר החומר בפנים). יש לי ידע טכני רחב למדי בתחום המחשבים אבל זה דבר שעדיין לא עשיתי. אשמח לקבל עצות לפני הצביעה בכחול....

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. קניתי צורב חדש ונוצץ העונה לשם Pioneer DVR-212D. הצורב הינו צורב S-ATA, וכאן מתחילות הבעיות. חיברתי אותו בעזרת כבל S-ATA דקיק(ואוו איזה פינוק זה לעומת כבל רגיל) וכן חיברתי אותו לספק כח בעזרת החיבור המתאים. הצורב מקבל מתח שכן הוא נפתח ונסגר כמו שצריך. אך הוא לא מזוהה בWindows(XP SP2). חיפשתי בגוגל והבנתי שאני צריך לאפשר S-ATA בביוס. עשיתי כן אבל אז... הווינדוס לא עלה... כל פעם עם "תירוץ" אחר... משהו הP-ATA 2 slave incompatible ושאר ג'יבריש. אז הייתי צריך לחזור לDefaults ואז הווינדוס עלה כרגיל אבל הכונן "לא קיים". ואז ראיתי כאן בFAQ שאני צריך להתקין דרייבר S-ATA מיוחד בפלופי שהגיע עם הלוח - אין לי דבר כזה(לוח האם שלי הוא http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&…

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by tom123,

למה אומרים תמיד שזה לא טוב לצרוב על מהירות גבוהה יש לי צורב 52X ואמרים לצרוב על מהירות נמכוה למה זה? או שזה נכון רק לגבי מקרים מסויימים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. זמן קצר לאחר השקה מאכזבת משהו - כונני ה-970 Pro ו-970 Evo של חברת הענק הופכים לרלוונטיים הרבה יותר לכתבה

21. Started by deluxe,

האם יש בעיה לגבות את המידע שעל המחשב בדיסק קשיח פנימי? האם יש סכנה ל-HDD מוירוסים ותקלות כאשר הוא מחובר ככונן פנימי?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by iyehuda,

קניתי חבילה של 50 מתוכם 3 התקלפו לי נראה לי שאני חוזר לסילבר ליין או לוורבטים היותר זולים חבילה של 50 ב 50 ש"ח

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  23. אני קונה דיסק קשיח 1TB, וכרגע ברשותי דיסק קשיח בעל נפח של 500GB... במידה והייתי מחליף דיסק קשיח, Drive snapshot זאת אפשרות... אני מתכנן להוסיף הארדיסק בנפח 1TB ולהשאיר את ה-500GB שיש לי, ולהעביר את המידע... אמחיש זאת כך: 2 כוננים קשיחים: Western Digital Caviar Blue WD5000AAKS 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 (מה שכרגע ברשותי) SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 (מה שאני קונה) עכשיו בגלל שהביצועים של הסאמסונג טובים יותר, אני רוצה שמערכת ההפעלה (כונן C) תהיה מחיצה מהסאמסונג ולא מה-WD. אני מעדיף לשלול אופציה של פירמוט מסיבות כאלה ואחרות.. בנוסף אני רוצה את שכונן D גם הוא יהיה מחיצה מהסאמסונג ולא מה-WD... רק במקרה זה (כונן D) חשבתי …

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684 יש משיהו יותר טוב טוב מה HD הזה בטווח מחיר זהה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Avi313,

איזה כונן של 160 ג'יגה כדאי לי לקנות למחשב החדש שלי מבין הבאים: Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ S-ATA II HDD Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD

• 9 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.