עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ברשותי plextor w2410 ואני מעונין לעדכן לfirmware החדש v.1.04 אבל לפני כן, איך אני יכול לבדוק עם איזה גירסת firmware הצורב שלי עובד כרגע?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by G-BOY10,

??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש עם צורב דיוידי ;D אני רוצה לצרוב סרטים, וגיבויים. לגיבויים זה לא משנה אם זה DVR-R או DVD+R. אבל לסרטים אני חושב שזה כן משנה נכון? יש לי דיוידי שקניתי לפני שנה בערך בסקאל. DVD + video זה היה בעצם לפני חצי שנה אולי. זה לא הדגם שיש כיום. תודה

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  4. יש לי לוח אם: ASRock P4i65G אמרו לי בחנות שיש סאטה ואטא משהו כזה..

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  5. Started by kobi_af,

WD800JD זה הדגם אך אני לא יודע אם הוא סאטה. באברסט לא רשום יש אפשרות אחרת? 8)

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. רכשתי HD חדש של סאמסונג 1 TB איך אני יודע עם הוא תומך S.M.A.R.T ואם כן האם מומלץ להפעילו ???

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  7. י שלי צורב DVD סמסונג דגם H552B עם קושחה מעודכנת TS08 ורציתי לדעת איך אני יודע אם הצריבה תעשה ב book type של dvd-rom אני לא בטוח בכלל שהצורב הזה יכול לעשות את זה ואם למישהו יש פרטים בנושא אני אשמח לשמוע אני מצרף את כתובת העידכונים לצורב ותמונה של ה disc info (מקווה שזה יעזור במשהו) http://www.samsungodd.com/eng/LiveUpdate/FWDownload/FWDownload.asp?product_code=&language_code=&SearchMode=TOTALSEARCH&SearchWord=ts-h552b&image1.x=47&image1.y=10 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  8. איזה תוכנה תאמר לי אם ההרדיסק תקין ?....זה ה 80 של ווטרן 8 מגה... הוא התחיל לעשות תיקים ורעשים מוזרים ..

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  9. ואיך הכי טוב לחבר כונן חיצוני- ב- Firewire ב- USB או ב SATA? ואיזה כונן חיצוני 1 טרה הכי טוב בשוק? הלוח שלי הוא: intel DQ965GF תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  10. איך אני יודע אם הרדיסק עובד במצב AHCI דרך הוינדוס (ולא דרך הביוס)?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by puma,

אני רוצה לקנות הארד דיסק אבל לא יודע איזה בדיוק לקנות תודה אגב הלוח אם שלי הוא: MSI M-6566

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by gogi,

אני רוצה לקנות כונן קשיח ולא יודע אם יש לי SATA או ATA, הורדתי את תוכנת EVEREST וזה סוג הכונן הקשיח שנמצא: WDC WD300AB-00BVA0 למטה רשום שהוא תומך SMART האם יתכן שיש לי SATA למרות שהמחשב שלי נקנה ב2001?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  13. אני קניתי כונן קשיח: WD 80GB 7200RPM לפני שבוע. עכשיו המוכר אמר לי שהכונן הוא עם 8MB BUFFER אבל לא כתוב את זה על גביי הכונן הקשיח, כתוב רק JB. JB=8MB BUFFER? יש לי בעיה נוספת שאני לא יודע באיזה פורום למקם אותה, אני אכתוב אותה ובבקשה תגידו לי לאיפה היא מתאימה: אני קניתי בעצם מחשב שלם לפני שבוע, עכשיו קיבלתי את הצורב (Lite On 52X32X52) ואת הכונן הקשיח שהזכרתי למעלה רק בסקיות אנטי סטטיות וזהו, הם לא באו בחבילה או משהו כזה. עכשיו עם הצורב קיבלתי דיסק של תוכנת הצריבה של נרו. עכשיו רציתי לדעת אם יש משהו רע בכך שבחנות הביאו לי אותם בלי חבילה? שאלתי אותם אם זה משומש והם אמרו לי חדש. ואף אחד מהם לא גירסת OEM דרך אגב, כי אני לא ביקשתי גירסה כזאת.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by bati6,

אני רוצה לקנות דיסק און קי usb3, אני לא רוצה לקנות סתם, איך אני יודע שבוודאות יש לי? נכנסתי לdevice manager ורשום לי שם (intel®usb 3.0 extensible host controller - 0100 (microsoft וגם הסתכלתי מאחורי המחשב וראיתי שם חיבור usb בצבע כחול כזה, זה אומר שבוודאות יש לי usb3 ? תודה

15. שלום קיבלתי 4 כוננים, אחד מהם הוא DVD, די חדש סביר להניח שהוא גם צורב, לגבי השאר אני לא בטוח בכלל רציתי לדעת איך אני יודע מזה סידי רום ומה צורב? האים יש דרך לדעת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מחשב ישן, איך אני יודע שהוא תומך בדיסק קשיח חדש SATA2? (אני לא יכול לדעת מה הלוח אם שלי...המחשב מת)

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  17. טוב אז ליפני כחודש קניתי מחשב כימעט חדש כלומר הכול חוץ מ כ.קול והארד-דיסק וכבר המחשב מתחיל לעשות בעיות כמו תקיעות לאגים איטיות רעשים שבאים מהארד דיסק ודברים שלא צריכים להיות עם מחשב כמו כזה (p-4 2000 + gforce 4 ti 4200 128 ) אז זה יכול להיות שזה עומס של תוכנות על המערכת וכו אבל בכל זאת הבעיה ניראת לי זה בארד-דיסק זה ארד-דיסק של 30ג'יגה ברקודה 2 וחי בערך שנתיים אני רוצה להוסיף גם שאני מוציא אותו רבות ולא פעם נידפק לי הארד-דיסק (בערך 5-6 פעמים ;D) אז אם למישהו יש איזה שהיא דרך לבדוק אם הבעיה היא בארד-דיסק או לא ... ליפני שאני ילך לחנות נ.ב יש לי XP תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Kukishin,

יש לי קובץ ISO. וכמובן DOK שאפשר לעשות ממנו בוט איכשהוא. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מעניין אותי למטרת למידה איך אני יוצר סקטורים פגומים? ואיך אני מתקן סקטורים פגומים? יש לי כמה דיסקים קשיחים ישנים ואין לי בעיה להרוס אותם...

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by tal_levi1000,

יש לי 2 תוכנות בפומרט BIN ו CUE ואני רוצה לשצרוב אותם ב דיוידי אבל כשהווינדוס עושה את ה AUTORUN שיעלה את התפריט זה לא צריך להיות תפריט עם גראפיקה ומוזיקה או שטויות כאלה זה רק כדי להתקין כל תוכנה מהתפריט עצמו הכי בסיסי שיש! תודה טל

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. כאילו אני לא יודע מה נתן לי ה סריאל ATA הזה שקניתי אני לא מרגיש ממש שינוי אפילו פחות ביצועים איך אני יכול לבדוק את זה ב PC MARK2002 קיבלתי 1400 ומשהו .... אבל איך אני יכול לדעת שהתקנתי אותו טוב ושהוא עובד כמו שצריך אני מצטער שיש לי הרבה שאלות בזמן האחרון בפורום בפוט יש לי בעיות במחשב ... תודה רבה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. מכיוון שאני רוצה לקנות עכשיו HD חדש... ואני ניסיתי לחפש בזאפ... ויש שם המון דרכים\ממשקים לחיבור הכונן... ואני לא יודע איזה מהם מתאים ללוח אם שלי יש כל מיני : ATA 100 ,ATA II 3, SATA וכל מינ יכאלה בקיצור.... http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141823&Filter=141811 איך אנ ייכול לבדוק? הלוח אם שלי זה: ASUS מודל : P4B533 תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  23. איך אני יכול לבדוק עם יש לי במחשב SATA-2 יש לי SATA -1 יש מצב ש 2 מתחבר

24. כי קרה לי הפסקת חשמל ואז נפל המתח והייתי צריך להחליף כבל חשמל, ומאז נראה לי שהוא ירד בביצועים. יש לי My Book Essential Edition, 1TB USB 2.0 ועוד שאלה קטנה: הכונן נראה ככה (תמונה למטה) אצלי שום שורה לא דולקת, מה השורות בעצם אומרות ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים