אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
איך הוא? http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=HDWED120JS&Cat2Cat1ID=889&Cat2ID=1090&aff=Zap
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המחירים שלהם לדיסקים שמעניינים אותי (4TB של WD (שחור) או HGST) יותר טובים מאתרים אחרים, אבל לא רוצה לקחת סיכון. אשמח לקבל המלצה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הכונן DVD שלי שהוא גם צורב DVD: אני לא מצליח לא לצרוב ולא לקרוא דיסקים של DVD. האם יש לבעיה פתרון שאני יכול לסדר או, יש לי אחריות על המחשב, ללכת לחנות שיסדרו לי את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קיבלתי מהמשרד שני כוננים לשחק איתם קצת micron c300 128 - מאכזב ocz vertex 2 60 - מהסדרה התקולה אבל מדהים נגיד ואחליט שאני רוצה לקנות אחד מהם, כנראה זה יהיה רייד 0 של OCZ - לא תקול מן הסתם במחיר הזה לא עדיף להביא באיזה 1400+- את אחד מאלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227659&cm_re=revodrive-_-20-227-659-_-Product http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227578&cm_re=revodrive-_-20-227-578-_-Product או שבכלל לא מומלץ לקנות בחו"ל מטעמי אחריות או כל דבר אחר? או שבכלל ה דור החדש אמור לשים גם את הREVO בכיס?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אתם מכירים מקום שאפשר להשכיר בו הארד דיסק למס' ימים? אני צריך לגבות מידע של 200GB ואין לי בבית שום דבר שאני יכול לאחסן אותם עליו
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הבהרה: נדרשים שני הדברים הבאים: 1. חיבור רשת 2. לפחות אחד מהחיבורים הבאים: USB,FIREWIRE,ESATA וכד' תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ההרדיסק במחשב של קרוב משפחה שלי הלך לעולמו ואני מנסה להציל את המידע. היו לו 2 הרדיסקים פיזיים על המחשב שמחולקים לכוננים לוגים על ההרדיסק שהיה עליו הוינדוס הכול תקין אבל ההרדיסק השני הלך לעולמו. ניסיתי להגיע אליו דרך mini xp מ hirens boot אני מקבל מסך כחול. ניסיתי לעלות אותו עם ההרדיסק התקין ביחד וגם מקבל מסך כחול. ניסיתי לעלות ב DOS ולעשות chkdsk אבל גם קיבלתי אותו דבר מסך כחול. ניסיתי לעלות אותו דרך דיסק של וינדוס XP אבל תמיד אותו דבר אני מקבל מסך כחול. חשוב לציין שההרדיסק לא קיבל מכה בכלל הוא שלם לחלוטין. יש אפשרות איכשהו להציל את המידע או חלק ממנו ?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לגבות את כל התמונות המשפחתיות שנערמו עם השנים בזכרון נייד אמין ולא יקר מדי. במידת הניתן אשתמש בו גם לאחסון סרטים וצפייה בטלוויזיה המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730247 כונן קשיח חיצוני Verbatim 1000GB 3.5 External Hard Drive USB 1000GB לפי מה שראיתי באתר הוא הכי זול ועם זאת יש בו 1TB כלומר יחס מקום פר שקל הכי טוב..מבחינת גודל לא משנה לי ממש כי אני לא מתכוון להעביר אותו ממקום למקום כל שני וחמישי, השאלה שלי היא אם הוא נחשב הארדיסק טוב ואמין שלא עושה תקלות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הי חברים אני מחפש DOK בגודל 64 אולי 128 GB חסין מים/חול. מותאם למחזיק מפתחות USB3.0 אין בעיה להזמין מחול. אין מגבלת תקציב ברורה אבל לא מעוניין במוצר יוקרה. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה היא בכותרת ...שווה לי?...האר דיסק בשימוש אצל הבחור כ7 חודש ועבר כ10 פירמוטים ונמצא על ידי במצב תקין לחלוטין השאל אם 150 שח כמשומש זה משתלם לי? :
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית מחזקת את נוכחותה בשוק החם עם השקת סדרת KC2000 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
- 2 followers
-
-
צרבתי איזה סרט ומשום מה כשאני רואה אותו ב-DVD אני לא רואה אותו עם תרגום ,אבל שאני רואה אותו המחשב אני רואה אם תרגום. יש למישהו פה איזה רעיון שיכול להסביר לי מה קרה?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תצורת ה-M.2 הקומפקטית מקבלת צמד דגמים נוספים שזמינים בנפח מירבי נאה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום חברים! OK אז ככה, אני די בלחץ להתקין את המחשב החדש. הזמנתי- Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD קבלתי- Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD לוח אם- ASUS M2NPV-VN?GEFORCE 6150 SOCKET AM2 1. כמה זה משנה? 2. האם שווה להתעקש? 3. האם יש איזשוהי בעיה אם ה ATA100? או עם ה-SATA2? 4. מי עדיף? אגב הם עולים אותו מחיר... אולי לא היה להם בסטוק אז הם דחפו לי? בבקשה עזרו לי כבר 3 ימים אני מתכנן להתקין את המחשב בשבת. וחבל להתקין ומחר להחליף... אני פה בקטע מסריח-תגיבו מהר בבקשה. יאללה ביי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד (של HP) שיש לו חיבור HDMI והשאלה שלי היא מה נותן לי חיבור זה? האם זה אומר שבמידה ויש לי על המחשב סרט באיכות HD אז אם אני אחבר את המחשב למסך שתומך ב HD אז אני אראה על המסך את הסרט באותה איכות? בנוסף, קצת הסבר על HD ועל Blue Ray ועל ההבדל בינהם לא יזיק. תודה מראש יגאל
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן P4 שהביוס שלו יודע לעשות BOOT מUSB. קראתי פעם שהזיכרונות פלאש נידפקים לאחר מספר ימים של עבודה עם מתקינים עליו וינדוס בגלל שזה "טוחן" את מחזורי הזיכרון. אגב עם מי שחושב שזה לא אפשרי אז פשוט פעם הכנתי דיסק עם nLite והגדרתי שם שאפשר להתקין על כל מעבד (כמעט) וכל זיכרון. ^וגם זה אני לא בטוח. נניח אני יתקין על dok של sandisk (עם הפלאג הנישלף והLED הכתום והU3 ) או בלי קשר יש מצב זה ידפוק? כי פשוט ההארדיסק בHTPC חופר. אני לא מדבר פה על שהוא קורא אני מדבר בכללי. שמעתי שמי שרוצה את הפיתרון עם הדיסק און קי עדיף לקנות כרטיס CF עם מתאם לIDE (או SSD) אבל אני רוצה להתנסות במה שכבר יש לי. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, נפל המחשב וקיבל מכה, מאותו רגע הwindows xp לא עולה ולמעשה אני לא מצליח לראות שהוא טוען משהו מהכונן. ניסיתי לבצע mount בעזרת מערכת לינוקס (puppy distro) שהתקנתי ע"ג DOK, אך לצערי נכשל ולא הצליח לבצע mount. שמתי לב שישנם בו שני partitions אחד hda1 אותו אני מעונין לראות ולגבות את המידע ממנו, ועוד אחד hda2 שככל הנראה זה מידע של לנובו שומרת עליו. מה שמוזר מכל הסיפור זה שhda2 אני מצליח לעשות לו mount ומאידך hda1 נכשל ולא מבצע mounting. מאד אודה לכל מי שיסייע באיחזור המידע ע"מ שאוכל לגבות ולהציל המון עבודות ותמונות שלא עברו גיבוי. תודה מראש, גל נ.ב במידה ותזדקקו לכל פרט נוסף אל תהססו לשאול. נ.נ.ב ניסיתי שיטה שאומרים שהיא הצליחה לחלק מהאנשים והיא (כמה שהיא נ…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
MPEG אחריי שצרבתי את זה שמתי ת'דיסק בדי וי די ורואים בשחור לבן למה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקראת קנייה של HD מתלבט לגיימינג ועריכה 1TB תקציב שפוי אין משהו מדוייק מפרט בצד תודה.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
היה פה טרד שאני לא מוצא אותו בו דיברנו על הטכנולוגיות העתידיות. היו שתי טכנולוגיות מובילות: בלו ריי שאותן הובילו 9 חברות ענק (סוני, פנסוניק, LG וכו'...). לעומתן טכנולוגיה של NEC וטושיבה שנקראה בלו לייזר או HD DVD הטכנולוגיה השניה לפי דעתי יותר חכמה שכן אינה דורשת שינויים מהותיים במערכות הייצור של הדיסקים. כמובן שהפורמט הזוכה יגרוף תשלום תמלוגים ענק מכל המשתמשים ולכן מתנהל קרב לא קטן בנושא. ההודעה הבאה אומרת ש FOX אימצו את את הבלו ריי של סוני כפורמט הבא מה שאומר לדעתי מכה לא קטנה ל NEC וטושיבה. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10884 שוב כמו בווידיאו (שם הקלטות הגדולות ניצחו את הקטנות למרות שהקטנות הרבה יותר נוחות), נראה שיש יתרון לגודל גם אם אין …
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית משיקה מספר דגמים חדשים שעשויים להפוך לזולים ביותר בתחומם במורד הדרך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הכונן קשיח הזה: Hitachi HDT721010SLA SCSI Disk Device ? איך הוא טוב? מה המהירות שלו?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקע לי המחשב מספר פעמים בצורה מוזרה. חשבתי שזה כונן חיצוני חדש שקניתי, כעת מסתמן שיש "תקיעה" גם בלעדיו. יש לי במחשב כונן אחד שמחולק ל 2 מחיצות ועליו OS. איך אני יכול וודא שהכונן עדיין בסדר ולא לקראת קריסה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הייי שבת שלום, אני צקיך צורב DVD חדש ומכיוון שזה לא משהו שקניתי כבר הרבה שנים אין לי מושג אם באמת יש הבדלים בניהם, אני צריך משהו שלא יעלה הרבה יותר מ100 ש"ח ושיהיה SATA באתי לקנות את הדגם הראשון שראיתי בZAP אבל אז חשבתי אולי בכל זאת יש סיבה לשאול פה לדעות של אנשים
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-