עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by GbeTech,

יש לי NEC 3550A, נדפק כבר לפני שנה וחצי, אבל עד עכשיו לא לקחתי את עצמי בידיים וחיפשתי פתרון. ראיתי בפורומים שלהמון משתמשים של NEC יש בעיות דומות לשלי, וחבל שהאחריות נגמרה. אני שוקל לקנות קורא/צורב במקומו, עד 250 ש"ח ~. עקרונית עדיף שיהיה כמה שיותר זול. לא אכפת לי גימיקים כמו מהירות צריבה (אני בכל מקרה תמיד צורב על X2 / X4)... הגורם היחיד הוא אמינות וכמה שנים הוא ישאר לי. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  2. ^ כותרת

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  3. מה שבכותרת, תודה רבה לעוזרים. (כל הדיסקים הם 700MB במהירות שבין48 ל52- לא חשוב בישבילי). חג שמח.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ravid,

אני קונה ארד דיסק של 80 גיגה השבוע הזה אז מה עדיף ווסטרן דיגיטל או מקסטור? תודה לכל מי שיענה. עריכה:ATA100 בלבד.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  5. אני רוצה את מערכת ההפעלה ושאר התוכנותב-C המסמכים שלי וכל הדטא ב-D כמה לתת לכל מחיצה? תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by Jack_g,

יש באפשרותי לקנות את דני הסוגים הנ"ל DVD+R X16 עם קוד YUDEN000-T03-00 DVD+R X16 עם קוד MCC-004-00 DVD+R X16 עם קוד MCC-003-00 מה יותר איכותי? יש לי צורב POINEER 212 תודה.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by NosNos22,

אני בינתיים מששתמש ב מדיות LG ניסיתי SONY אבל אחרי תקופה התקלקלו שמעתי על GILBETO או משהו כעזה אני לא זוכר באיזה אתם משתמשים ?? ומה הכי טוב?

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by JekylHyde,

איזו מדיה יותר מומלצת? שמתי לב שיש את fortis בסביבות שקל לדיסק ויש את Etion בסביבות חצי שקל לדיסק. חברות אחרות כמו teac או ורבטים יקרות פי כמה וכמה... מה אתם אומרים?

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  9. שלום, יש לי סטרימר שאני מעוניין לחבר אליו DOK שאליו אני אטעין כמה סרטים מהמחשב. נתקלתי בDOK הבא: Transcend JetFlash 530 32GB http://ksp.co.il/?uin=14186 ב87 ש"ח. לפי האינטרטובס מהירותו בכתיבה היא כ 7-8 MB לשניה . האם זה מספיק? אם לא מה המהירות המינימלית שעלי לחפש? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by RX7,

יש לי צורב של LG 52-24-52 רציתי לדעת איזו מהירות הכי מומלצת לצריבה? (בעיקר צריבת שירים) (X1 X2 X4 X8 X16 X32 X52) תודה מראש עומרי

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  11. קניתי בהמלצתכם דיסקים של ורבטים X16 תוצרת טייוואן הצורב שלי הוא NEC4551A (שידרגתי אותו... הוא היה 3550A) השאלה שלי היא על איזו מהירות הכי כדאי לי לצרוב בשביל לקבל תוצאה איכותית ביותר... תודה רבה

• 25 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. שלום, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה. בגדול אני רוצה להתקין מערכת הפעלה למחשב חדש עם SSD. בגדול התכנון היה ווינדוס 7. אך רציתי לדעת האם יש עדיפות מבחינת הביצועים לווינדוס 8.1 או 10? בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. השאלה בכותרת, אשמח לקבל תגובות מאלו שניסו יותר מתוכנה אחת, בקיצור בעלי נסיון...

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  14. שאלה בכותרת, אשמח לתגובות...

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. איזו תוכנה טובה יש לבדיקת ביצועים ותקינותו של דיסק קשיח?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  16. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. רפטור אחד 10K rpm (זמנים: גישה 3 קריאה 4.6 כתיבה 5.2) או שני ברקודה 7200rpm (זמנים: 4.2/8.5/10)? עריכה: הברקודה יחוברו ב-RAID0

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  18. יש סוג שמנקה את שניהם? תודה לעוזרים. וכמה יעלה לי דיסק כזה?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Fungus Funk,

איזנ כונן קשיח עדיף ? 1. WD2500KS Western Digital 2. MaXLine III 250GB Maxtor

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by oren99,

יש לי דיסק 160GB שמפוצל ל 10 ו 150 הייתי רוצה לאחד אותו חזרה אבל הוא מלא בקבצים. האם בטוח להשתמש בתוכנה לאיחוד בשביל זה? מישהו עשה את זה כבר עם partition magic? לא צריך לדאוג לקבצים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי שתי מחיצות על ה HDD ואני רוצה לאחד אותן למחיצה אחת. יש איזושהי דרך לעשות את זה מבלי לפרמט? מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 64 ביט

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by yam_sh,

ההארדיסק שלי מחולק לD וC האם יש דרך לאחד אותו בלי לאבד נתונים???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by e-d-a,

יש לי כונן קשיח 200GB והוא מחולק לשלוש C,D,E על כונן C יש את המערכת הפעלה ועל כוננים D וE יש דברים שלי. אני רוצה לאחד את D וE בלי לאבד את הדברים שעליהם איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by Guy King,

שלום, יש לי במחשב כונן קשיח של 80 ג'יגה שהטכנאי שהתקין לי את הווינדוס בו חילק את הכונן לשני כוננים של 40 ג'יגה כל אחד. כעת אני מעוניין לשלב את שני הכוננים לכונן אחד של 80 ג'יגה, או לכל הפחות להקצות כונן אחד רק לווינדוס שיקח משהו כמו 3 ג'יגה ומכל השאר לעשות כונן נוסף. איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. היי, אני רוצה לאחד שני כונני SSD לכונן אחד, ז"א שהנפח של שני הכוננים יתאחד ויהיה שלם. אלו הכוננים שיש ברשותי: Samsung 120GB EVO850 - הכונן שכרגע נמצא במחשב ומותקנת בו מערכת הפעלה. SanDisk 240GB Plus - הכונן החדש שאני רוצה להוסיף. איזה RAID אני צריך לעשות כדי שהנפח של הכוננים יתאחד? חוץ מזה, ברגע שאני מאחד את הכוננים אני לא אאבד את החומר שיש לי בכונן שכבר מותקן בו הווינדוס, נכון? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים