עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן אני מקבל שגיאה בצריבת קובץ DATA לאחר כמספר שניות מתחילת הצריבה מדובר בצורב LG בחיבור IDE ותוכנת NERO 6.6.1.4 ניסתי לצרוב 3 פעמים עם דיסקים שונים (אותה חברה/חבילה). בצריבת קבצי מוזיקה על דיסק CDR לא נתקלתי בתופעה הייתכן שהדיסקים פגומים? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אז חברים שלי קנו כונן IOMEGA EGO בדיוטי פרי. נראה עסקה משתלמת לכונן חיצוני. כשמחברים אותו למחשב, הא מזוהה ומותקן בהצלחה, ניתן לגשת לכונן הוירטואלי שהוא יוצר ובו שוכנת התוכנה של IOMEGA. כשמפעילים את התוכנה, מופיע מסך עם הגדרות סתמיות של התוכנה (להפעיל עם הפעלת המחשב, למזער לסרגל וכו). אין שום דבר שנוגע לכונן הספציפי שמחובר. הוא מופיע במנהל הדיסקים, אבל אי אפשר לאתחל/לפרמט אותו. אין גישה לכונן ככונן נוסף (לא מופיעה אות נוספת בכוננים תחת "המחשב שלי") ניסיתי להוריד תוכנה מעודכנת אך התוצאה זהה. מישהו מכיר את התופעה?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by tkhvbcht,

יש לי צורב nec 3550 בקיצור המחשב לפעמים מזהה אותו ולפעמים לא...ושהוא מזהה ואני מנסה לצרוב הצורב לא מצליח לצרוב לי...נראה לכם שזה יכול להיות בעיה בכבל שמחובר אליו מהלוח אם או שהצורב נדפק?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  4. שלום לכולם קניתי כונן קשיח של WD 500 גיגה 32m לפני כמה שנים הגיע היום והוא נהרס, הלכתי לחנות כדי לבצע את אאחריות שעדיין תקפה ובמקום לקבל כונן עם 32 M קיבלתי 16 M .... הזיכרון החיצוני או איך שלא קוראים לזה האם זה קריטי ההבדל ? האם שווה להתווכח ואת העצבים כדי לקבל כונן עם 32m ?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by AdiR^SiNaI,

יש BOOT DISK וGHOST איך עושים דיסקט GHOST?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by Psy,

אבל לא שייתן לי מהירות של USB2... עברתי על כמה בנצ'מרקים - http://www.tomshardware.com/reviews/usb-3.0-thumb-drive-review,3477.html http://usbflashspeed.com/32Gb ההבדלי מחירים בין EBAY [ממוכרים של 99.4% ומעלה TOP RATED] לארץ הוא לרוב די זניח, יש כמה שיש הפרש של 30 שקל, מה שכן באיביי יש הרבה יותר מבחר ודגמים לעומת מה שיש בזאפ....אז אם יש משהו ספציפי של חברה אחרת או דגם אחר שלא מופיע בזאפ אשמח לשמוע. בכל מקרה כל זיכרון מכל סוג שהוא שאני מזמין אני בודק עם H2testw. אשמח להמלצה למשהו מהיר ואמין.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by keypod,

אני בונה בימים אלו מחשב חדש שישמש אותי למשחקים/מכונות וירטואליות של שרתים ולא בטוח אם כדאי להשקיע יותר כסף, וללכת לכיוון של דיסק מהיר 10,000 RPM כדוגמת WD Raptor. יש למישהו ניסיון עם כאלו דיסקים? תודה

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אני יודע ששאלו כבר הרבה על איך פועל RAID, אבל שאלתי נוגעת לנושא ביצוע Partioning פורמט והתקנת מערכת הפעלה על 2 דיסקים המחוברים לבקר Raid נלוח האם בתצורת Raid 0. האים ניתן לבצע זאת תחת Raid 0? האם ה- Raid 0 "שקוף" לתוכנה (Partion Magic) וניתן לעשות לחלק את הדיסקים ליחדות לודיות ולעשות פורמטיג עליהם כאילו מדובר בדיסק אחד, או שיש פרוצדורה מיוחדת לעשות זאת. אם כן, אז איך? האים להתקין מערכת הפעלה על מערכת דיסקים ב- Raid 0 דורש פרוצדורה מיוחדת, או זו התקנה רגילה?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות דיסק קשיח 500GB, ואני חושב שאני אקנה של WD. איך הדגם הזה: LaCie Hard Drive Design By Neil Poulton 500GB ואיך הדגם הזה: WDH1U5000 גם של WD. מה ההבדל? יש משהו אחר יותר מומלץ? מה זה הסדרה MY BOOK Essential 2? תודה!

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. הקיצר יש לי DISK ON KEY שחבר הביא הבעיה היא שהוא בטעות נעל אותו, ועכשיו הוא מופיע ככונן נשלף ריק הזיכרון הנייד של סוני VAIO, משהו כזה יש דרך לעקוף את ההגנה הזאת(לצורך שימוש רגיל כזיכרון נייד)?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי, יש לי הארד דיסק של FreeAgent 500 GB. היום חיברתי אותו למחשב והוא מזהה אותו מבחינת החיבור USB אך הוא לא נמצא ככונן במחשב שלי. בנוסף לזאת כאשר אני נכנס ל disk managment הוא מופיע לי כלא מזוהה. (תמונה ראשונה) גם בצד רשום שהוא 2TB משהום מה.. הוא שאול אותי בפעמים הראשונות אם ברצוני לעשות פירמוט (תמונה שניה) אין לי מושג על מה מדובר לכן לחצתי לא. אני רוצה להציל את הקבצים! מישהו נתקל בזה? מה זה יכול להיות? ניסיתי במחשב נוסף עם וינדוס 7 וגם שם לא עובד. ניסיתי על וינדוס XP וישנה אותה בעיה. ניסיתי להחליף כבל וגם לא עוזר. אשמח לעזרה! תודה! מעיין [attachment deleted by admin]

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. אז אתמול ראינו שסוני קנתה את MGM וש FOX מצטרפים, היום צורב ה BLUE RAY הראשון ל PC: http://www.cdrlabs.com/#1 עריכה: אז בהמשך לדווח של אתמול, והכניסה של FOX, עוד חברות מצטרפות לתמיכה ב BLUE RAY. כרגע יש 73 חברים ב BLUE RAY ביניהם הרבה שמות גדולים מאוד שהצטרפו. תוך 3 חודשים קבוצת הבלו-ריי צומחת מ 13 חברות ל 73 האם NEC TOSHIBA וחברותיהן BITE THE DUST? http://www.cdfreaks.com/news/10630 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Yaniv_Uzan,

http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=82679&mpage=1&key=? מתחת לתמונה של DVD INFO יש ATTACHMENT... כנסו אליו ושם יש את העדכון מישהו בדק אותו? אמור לתת תמיכת ביטסטינג רק ל DL... מה זה השטויות האלה... אני לא מבין את NEC סהכ אני מרוצה, למרות שתמיד יהיה נחמד לראות שיפורים רציניים יותר יום טוב! יניב

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום חברים. בגדול השימושים הם כאמצעי אחסון נוסף. לעיתים העתקת סרטים אל הכונן ושידורם בטלוויזיה דרך הממיר הדיגיטלי בחיבור USB. אין צורך בבלימת זעזועים באופן מיוחד או עיצוב מרהיב . ראיתי ב KSP כוננים של western digital . היה את [h=1] Western Digital Elements WDBUZG5000ABK 500GB USB 3.0 [/h]שנראה לי מתאים ועולה 240 ש"ח. אך בהפרש לא גדול ממנו היו הכוננים באותו נפח מסדרת My passport או my passport ultra. מה ההבדלים בתכלס בין הסדרות? אם זה רק עניין של גודל ועיצוב זה לא מעניין אותי... אודה להמלצות!

15. Started by gal,

היי רציתי לשאול כמה שווה כספית צורב פלקסטור X24 עם אני אני רוצה למכור אותו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by amrios,

שלום יש לי מחשב PC עם כונני דיסק רגילים (WD) את הלימודים שלי במגוון הנושאים אני מתרגל על מכונות וירטואליות (VMWARE) הבנתי שכונן SSD יכול לעזור בביצועים. נכון לעכשיו זה די זוחל. האם יהיה שיפור בביצועים של הפעלה של התחנות הויטואליות גם אם הכונן SSD הוא משני ולא ראשי? כלומר, אני לא מתכנן להתקין את מערכת ההפעלה על הדיסק הזה, אלא רק להעתיק את קובצי המכונות הוירטאליות עליו. עלי לציין שהמחשב קצת ישן ועובד עם SATA II בלבד. אשמח לשמוע את דעתכם אם ההשקעה כדאית בדיסק כזה לצורך שיפור הביצועים? תודה רבה אמיר

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  17. שלום, יש לי הרד דיסק חיצוני של Maxtor Basic Desktop Storage בד"כ הוא מחובר למחשב של אבא שלי, ועובד ללא בעיה, בעבר השתמשתי בו במחשב שלי, ללא בעיה. היום חיברתי אותו אל המחשב, והוא מסרב להעתיק אליו קבצים. ומראה את ההודעה המצורפת. אני יכול להעתיק קבצים ממנו אל המחשב, ומייד להעתיק את הקובץ חזרה את הכונן. אני יכול להעתיק קבצים מהמחשב לכוניים ניידים אחרים (נגן MP3, כונן FLESH, כרטיס SD) אני יכול להעתיק קבצים מכונן נייד אחר אל ההרד דיסק הנייד... אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

18. Started by mega1234,

שניהם מKSP א. מי יותר טוב מבחינת אמינות ? ב. למה לקחת צורב DL אם המדיות כול כך יקרות ? (המלצות לצורבים אחרים יתקבלו בברכה). ג. קראתי כבר את הסטיקי ! ד. כמה זמן לוקח לצרוב DVD 4.7 במהירות X16 ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by Access Denied,

קבלתי היום את ה-E6420 שהוזמן מדל, עם כונן SSD בנפח 128GB של סמסונג (סדרה 470 או pm810) יש לי 2 שאלות, מאחר ואין לי נסיון קודם עם SSD: 1. ב-bios תחת הגדרות SATA מופעלת האופציה Raid on , כשבסוגריים נכתב שזה intel rapid restore technology. האם יש צורך לשנות ל-AHCI? (המחשב יש דיסק קשיח יחיד כרגע. יתכן ויהיה דיסק רגיל נוסף בשלב מאוחר יותר) 2. האם יש צורך להפעיל את פונק' ה-TRIM המובנית של ווינדוס או שלא? מה היתרון בעבודה בכל מצב? האם יש דרך להפיק יותר מהכונן ממצבו הנוכחי?

20. כונני NVMe לשוק הביתי שתומכים בתקן PCI-Express 5.0 החדיש עדיין אין, אך כשהם יגיעו - יש חברות שיהיו מוכנות לקלוט כמה מהם יחד על מנת לספק לנו מהירויות העברה דמיוניות כמעטלכתבה

21. Started by yoni279,

יש לי כונן 500GB קיצר אני מעביר דברים אצל חבר פיתאום זה מפסיק לזהות אותו וכאלו וזה אומר לי שאני צריך לפרמט אותו יש לי שם דברים מאוד שלחתי אותו לתכנאי הוא אמר שאיפשר להוציא את המידע בדרך רגילה רק עם מעבדה בצפון. בקיצר אבל הוא מזהה אותו יענו לפעמים אפשר להכנס לתוך הדיסק און קי ואז שבוחרים תיקיה בתוכו זה מתחיל לא להגיב

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Bud,

מה ההבדל בין הצורב LG DVD±RW GSA-H42NB x18 לצורב הזה - LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 תודה .

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  23. Started by Omry,

אהלן כולם. אני, בתור גיימר שמוריד "לא מעט" הייתי אומר, זקוק ל-2 TB שטח במחשב. איני מעוניין לבזבז כסף על הארדיסק SSD או על VelociRaptor, מכיוון שאין בהם מספיק מקום כדי להחזיק את כל הקבצים במחשב + מערכת ההפעלה (כן, אני רוצה את הכול במהירות גבוהה יותר). אין לי כסף/חשק לבזבז על הארדיסק שלישי ואולי רביעי שיהוו גיבוי, כך שאני מעוניין לדעת האם מערך RAID0 יתאים לי ומה הסיכונים הנטולים בעסק, בהתחשב בעובדה שאשתמש באל-פסק ושלא יהיה לי גיבוי. האם יש צורך כלשהו לתחזק את המערך? האם השינוי היחיד שארגיש במהירות יהיה במערכת ההפעלה, כך שכדאי לי לקנות SSD בנפח קטן מאוד אך במהירות גבוהה מאוד ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה, וכך בעצם לוותר על מערך ה-RAID0?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לקנות הארדיסק SATA, 80GB אני רוצה לדעת איזה חברה הכי כדאי לי לקחת ? עם איזו חברה היו פחות בעיות? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.