עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ea666,

שלום, אני רוצה לקנות צורב DVD ואני לא יודע איזה... איזה צורב אתם ממליצים לקנות ומה מחירו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ms.kei,

איזה צורב DVD כדי לקנות?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  3. היי יש לי בערך 300 שקל ואני רוצה לקנות צורב DVD חדש. הצורב הזה הוא לצריבת: משחקים על דיסקים של DVD וגם לפעמים על דיסקים רגילים, סרטים על דיסקים של DVD וגם לפעמים על דיסקים רגילי ועוד כל מני דברים שאני אצטרך לצרוב. אז בקיצור איזה צורב DVD הכי טוב שאני יכול לקנות בכ-300-350ש"ח, עם צריבה מהירה ואיכותית של דיסקים של DVD ודיסקים רגילים? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ראיתי בת'רד למעלה את החסרונות שכתבתם על הצורבים המצוינים שם ולכולם לפי מה שהבנתי, יש בעיה של איכות צריבה אני מחפש צורב איכותי וזול..(200-250) בשביל לצרוב דברים על דיסקים כמו מוזיקה וסרטים ולמחוק מההרדיסק..כלומר הצריבות צריכות להיות עמידות לאורך זמן ושאם חצי שנה אחרי הצריבה אני אבוא אני לא רוצה שחצי מהדיסק יהיה פגום (מה שקורה לחבר לי עם צורב שהוא קנה לפני שנה וחצי, צרבנו איזה 150 סרטים מקוריים בערך שליש מהדיסקים נתקעים באמצע ועושים מלא בעיות בקריאת הסרט) אני רוצה להשתמש גם בצורב ככונן DVD כך שרצוי שתהיה לו יכולת קריאה טובה גם אם יש שריטות וכאלה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  5. אני רוצה לקנות עוד צורב DVD הכי טוב ולא נדפק ראיתי כמה אשכולות סמסונג אסוס ל'גי ועוד.. אין לי מושג איזה מומלץ צרוב? מהירות דיוידי כפול 20 ומעלה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. איזה צורב DVD מהמומלצים קיים ב - SATA2 ???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by iyehuda,

H30 150 NIS או H62 175 NIS של LG שניהם SATA או שבכלל עדיף משהו אחר

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  8. הכל חוץ מ NEC (מעדיף יותר לכיוון ה-LG) תמליצו על דגם והכל תודה...

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  9. איזה צורב DVD נחשב להכי טוב היום עד 400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  10. Started by enter,

?LG DVD±RW GSA-H42N x18 ?LG DVD±RW GSA-H22N x18 ומה ההבדל בעצם? תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  11. לא מעניין אותי המהירות או המחיר העיקר שיצליח לקרוא דיסקים של DVD שרוטים או שיש איזה תוכנה לצריבת דיסקים צרובים תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. בת'רד של הצורבים המומלצים שמעודכן לחודש מאי מומלץ על הצורב LG GSA-42N, אך ראיתי שמאז ככה"נ יצאו כבר כמה צורבים חדשים יותר של LG, כאשר הבדלי המחירים ביניהם הוא שולי. אם כן, מיהו הצורב הטוב ביותר מבין הצורבים הבאים, ואם אפשר מהם ההבדלים ביניהם: ‏DVD±RW GSA-H55NK x20 Black‎/ ‏DVD±RW GSA-H54NB x18 White‎/ ‏DVD±RW GSA-H50NB Beige‎.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  13. אני רוצה לדעת....כדי לקנות ?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  14. היי הבנתי שהLITEON נחשב טוב מאוד אבל רועש למדי. השאלה היא האם הLG מספיק טוב בביצועים? חיפשתי בפורום ולא מצאתי דעות עליו. והאם אפשרי לחבר צורב SATA עם המתאם SATA-IDE ? אם כן, אז זה יוצא משתלם מבחינת השקעה למחשב עתידי - זה יוצא בערך 250 שקל ביחד עם המתאם

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  15. אני מוגבל לחנות אחת בר"ג (LOGIC) כי אני גר קרוב והם מוכרים המון צורבים, צימצמתי לדגמי ה LIGHTSCRIBE האלה: http://www.samsung.com/Products/OpticalDiscDrive/DVDWriter/OpticalDiscDrive_DVDWriter_SH_S183L.asp http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9469 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10044 שזה בעצם: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=6&l2=35&l3=0&model=1318&modelmenu=1 עכשיו, אני יודע שיש ביקורות טובות על צורבים של LG, אצל ה SAMSUNG יש סוף סוף חיבור SATA, בין הבודדים בשוק וASUS, טוב יש להם את ה DCSS2 ושאר מה שמופיע באתר ובכלל, זה ASUS למען השם. אחרי מיליון לוחות שלהם וביקורת על הכונן ב CD FREAKS הבנתי שהוא גם קיבל ציון 3SHEEP במבחנים ו…

• 25 תגובות
    • 8.1k צפיות
  16. Started by amir77a,

אני מתלבט ??? ??? ??? בין קנייה של אחד משני צורבים: 1. Yamaha 44x24x44 - יש לו Buffer של 8 מגה. 2. Plextor 48x24x48 - יש לו Buffer של 4 מגה. עד כמה ה-Buffer קריטי כאן בצורבים אלה? על איזה הייתם הולכים? המחיר די דומה כ-950 ש"ח? <אין פירסום חינם./> אמיר.

• 33 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by itay.h.,

איזה צורב אפשר להשיג ב-500-400 ש"ח?

18. Started by BoRiS.K,

יש לי בבית שתי צורבים שקיבלתי במתנה 1)PHILIPS 1625K-30 2)http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=55887&af=10(samsung) g

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  19. Started by sariti,

יש כ"כ הרבה חברות והמחירים זהים המליצו לי על צורב דיוידי מובחר שישרת אותי נאמנות שנים רבות שתודה אלי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

איזה צורב דיוידי הכי שווה ליקנות זה דחוףףףף והאם ביכלל שווה ליקנות עכשיו....

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by MaoR_KilleR,

לא עוד דיון בנושא "איזה צורב כדאי לי לקנות" או "מה המומלץ ביותר", רק רציתי לדעת מהו הלך הרוחות כרגע בפורום. ציין בבקשה אם אתה הולך להשתמש על בטוח ב- FW פרוץ בצרוב או בהאק כלשהו כמו שאפשר לעשות אצל ה- Benq. תודה מראש, מאור

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני רוצה לקנות צורב dvd - ide ושמתי לב שיותר קל למצוא זהב אז אשמח אם תעזרו לי.. ראיתי כמה מומלצים כמו : samsung sh22 lg ghnp20 phioneer 115\116 דרך אגב שמתי לב שאין פה צורבי סוני ide שנחשבים לטובים ביותר לפי מה שאני מבין לא רשמתי תדגמים במדיוק אבל אני בטוח שהבנתם...אז איזה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  23. Started by or,

אני רוצה אחד שהוא פנימי, ide, והכי מהיר שיש אמרו לי שיש את ה- PlexWriter 48/24/48 ואת ה- yamaha f1 (אבל שמעתי שיש איתו בעיות שהוא לא תומך בכל המהירויות) ואם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בברכה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. תודה רבה רבה רבה מראש,ניר.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by WIZARD221,

דרוש צורב פנימי, הצבע לא משנה, שיהיה בעל יכולת צריבת DL ואם אפשר גם LIGHTSCRIBE אפילו שלא באמת הכרחי. מוכן להשקיע עד 160 שח. בינתיים NEC AD7220S X22 DVD נראה ממש מבטיח ב- 130 שח. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.