עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, התחדשתי לא מזמן עם Hitachi 2TB DeskStar ובדקתי אותו לגבי בעיות אבל נמצא שהרוב תקין רק הופיעה עד כה בעייה (כנראה צפויות להופיע עוד הרבה בעיות בהמשך הקשורות לזה) שאני משמיע פלייליסט עם נגן מוזיקה, לפעמים המוזיקה נעצרת ושומעים את ההארדיסק "חושב" (הראש משמיע את הרעש ניקור שלו) ורק לאחר כמה שניות המוזיקה חוזרת להישמע גם לפעמים כשאני מכניס חיבורי USB או דיסקים למחשב, פתאום הווליום עולה בפתאומיות של הנגן (הנגן עצמו מותקן בכונן אחר אבל המוזיקה נמצאת בכונן 2TB) בכונן ההארדיסק הנוסף שלי לא הופיעה הבעייה הזאת בכלל, רק ב2TB מה עושים? זה אמור להיות ככה או שיש תקלה כלשהי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  2. האם הסיבה שהם כבר לא רלוונטיים ?

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by BenK,

שלום במזל טוב יש לי צורב Aopen עכשיו לפי האתר יש אזהרה שיש להסיר קודם את ה- uninstall Intel Ultra ATA איפה זה בדיוק? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ag43,

במהלך מעבר דירה חבר שלי איבד איכשהו את שנאי המתח של 2 כונני WD MY BOOK 500 GB. איפה ניתן לקנות שנאים תחליפיים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yoczor,

שלום לכולם, אם ברשותי DOK או הארד דיסק חיצוני שמטרתם העיקרית היא אחסון של קבצים גדולים מאוד הכוונה היא לסרטי HD וכו' איזו יחידת הקצאה כדאי להגדיר בפירמוט של הנ"ל האם הגדול ביותר 64KB הוא העדיף?? תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי בעיה בצורב NEC ND-3520A הוא לא מצליח ליצרוב אני חושב שזה רק קיבצי תמונה (ISO...) אז כדי או לא (כבר אין אחריות)

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by גינגית,

האם יש כזה דבר בכלל? ואם כן - איך אני יכולה למצוא מארז שיתאים לי לזה: https://direct-israline.co.il/sandisk-ssd-plus-2tb-sdssda-2t00-g26-כונן-קשיח-פנימי.html מה אני צריכה לבדוק? (סוג חיבור? גודל?) ואיך אני בודקת את זה? וכמובן - הכי טוב - אם יש המלצה על מוצר ספציפי!... תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ben-Dor,

אני צריך מדריך שיסביר מה זה כל אחד ומה ההבדלים ביניהם תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yotamavi,

הצורב פשוט נעלם מ"המחשב שלי". וינדוס XP. חשוב לצין שעידכניתי גרסה בהצלחה לJL11 לפני כמה ימים אבל הצורב עבד מאז, רק עכשיו הוא פתאום נעלם. הצורב: LG GSA-H10N

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by pro,

קראתי באתר שיש חברה שמיצרת הארד דיסק של 200GB האם אפשר לדעת איך קוראים לחברה? ??? :

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מה צורב הדיוידי הטוב ביותר שאני יכול לקנות בארה''ב, עד 1000-1500 ש''ח? אני אשתמש בו להכל, ואני צריך כונן אחד כי מקום חשוב לי. אני רוצה שיקרא ויכתוב CD-Rom ו- DVD, שיהיה מהיר ושיתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות (DualLayer וכו'). והוא צריך להיות בצבע שחור, וגם אם הוא יהיה שקט (ואם לא שקט אז לא רועש כמו ה- Liteon's) זה יהיה נחמד מאוד. אה, ומה זה Blueray, ואפשר למצוא כבר כוננים שתומכים בזה? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  12. או שזה תלוי? יש לי צורב לייטאון, XP 256DDR

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. והאם יכול לגדם נזק בלתי הפיך כתוצאה מטפר' גבוהה מדי?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  14. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, היום קניתי הרד דיסק חדש - Samsung HD103SJ 1000 gb, שישמש לי כהרד דיסק נוסף במחשב קיים. אחרי שחיברתי את ההרד דיסק, התחלתי להעמיס עליו דברים והכל הלך חלק. עכשיו, כמה שעות אחרי ההתקנה... שמתי לב שההרד דיסק מדי פעם עושה את אותו צליל שהוא עושה כשמדליקים את המחשב. מעין "התנעה" כזו... הוא עושה את זה בערך פעם בשעה ללא כל גישה להרד דיסק החדש (המחשב סתם דולק ולא עושה כלום). הרעש נשמע כמו דיסק שמתחיל להסתובב... ממש כמו הרעש שנשמע מהרד דיסק כשמדליקים את המחשב. תקין? לא תקין? יש דרך לוודא? תודה אנשים.

15. Started by benor,

קניתי לפני כמה ימים, הרדיסק חדש. האם הביצועים שלו סבירים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. Started by yair_gobani,

יצא גרסא של 40 גיגה אם 8 מגה Cache ? יאיר

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by cha_had,

שלום לכולם, שמי חיים, אני מעוניין לרכוש כונן SSD בנפח של 120-128GB, מכל מיני סקירות שערכתי באינטרנט נשארתי עם יותר שאלות מתשובות מכיוון ששמתי לב שלכל SSD מצויינים נתוני מהירות כתיבה/קריאה שלא משתנים יותר מדי בהתאם למחירים- ועלן כן לדעתי הם לא משקפים את המציאות. גם בנצ'מרקים לא מובנים היטב. המטרה שלי היא אחת: לרכוש במחיר סביר את הכונן הכי מהיר נכון ל-1 לספטמבר 2014. השימושים העיקריים שלי הם: פתיחת תוכנות וכו' חילוץ רארים גדולים (של משחקים וסרטי 1080P). והדבר הכי חשוב: אני משתמש במנהלי הורדות חיצוני (IDM וכו'), ושמתי לב לדבר הבא: כשאני מוריד קבצים בסדר גודל של כמה מאות מגה לכמה ג'יגות, כשההורדה מסתיימת למעשה, מתחילה טעינה של הקובץ מחדש (כאילו העברה פיזית למחשב)- וזה לוקח …

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  18. אני צריך להשיג קשיח של MAXTOR, או לפחות את הפלטה שלו (לצורך שחזור מידע מאוד חשוב מכונן דומה שנשרף), מדגם ה DiamondMax 21 שהיה מוכר כל כך פעם. יש למישהו מושג איפה או איך אני יכול להשיג עדיין את הדיסק הזה חוץ מיד שניה (שאגב פרסמתי מודעה כזו בכל מקרה בלוח היד שניה באתר) או לפחות רק את הפלטה שלו?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by #ELad#,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח למחשב בנפח גדול. הכיוון שלי הוא 1.5TB. הביצועים לא כל-כך מעניינים אותי מכיוון שהוא אמור לשמש לאיחסון בלבד (לא לתוכנות, משחקים..) חשוב לי שיהיה אמין. חיפשתי קצת ומצאתי את זה WD15EADS מישהו מכיר את הדגם הזה? מומלץ/לא מומלץ? יש המלצות לדיסק אחר? תודה רבה, אלעד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Seaninho10,

שלום לכולם, אני מחפש כונן חיצוני נייד ללא צורך בחיבור לחשמל - ולכן ''2.5.. כונן בנפח 2TB, עם חיבור USB 3.0 כמובן, בתקציב שנע סביב 500 ש"ח - עדיף כמה שפחות כמובן.. לגבי האחריות.. 2-3 שנים. ראיתי כמה דגמים אבל אני פשוט לא מבין בשוק הזה מספיק. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Headspin,

אז חזרתי מ KSP *צונזר* אם 2 מאקסטורים של 200 יאמי +כמה מדיות לצריבה. בכל אופן... הנה הם וזה המחשב.שלי שעליו כבר יש שלוש דיסקים קשיחים וצורב נק ND-2500A . עכשיו לשאלות במחשב שלי יש ככה 10 GB שהוא כונן C והוא סוס עבודה מדהים סיגייט בהחלט יודעים לייצר דיסקים קשחים שילמדו המתחרים. 30 GB שהוא E סאמסונג. הוא NTFS משמש בעיקר לצריבות DVDR D שהוא 25 ג'גה לסרטים ו F שהוא למשחקים + מוזיקה. שניהם על 80 WD שהוא די חדש יחסית עם שלוש שנות אחריות. הבעיה היא שאין לי כוח להתקין אבל המון תוכנות מותקנות גם על E...ואני רוצה להוציא את C ואת E כי הם הגרעין החלש במערכת RPM נמוך יחסית... איך אני יעשה זאת איך אני יכול לעשות טרנספר עם הכל כולל הכל ? עריכת המודר - הבעת ד…

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  22. שלום, שבוע הבא אני קונה מחשב ואני מתלבט בין 2 כוננים קשיחים בגדול רציתי כונן קשיח עם 250 GB שהדרישות שלי היו 7200Rpm 16MB SATA II NCQ (שלא מהחברה WW!!ו) אז רציתי את Seagate Barracuda 250GB שעולה 395 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=16632 אבל אז "מצאתי" את הכונן 320GB HItachi Deskstar שיש לו את אותם "נתונים על הנייר" שעולה 435 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=15675 ההבדל הוא 60GB והפרש המחיר 40 שקל אני יכול להבין שזה נראה משתלם אבל זה גם מחשיד לדעתי... מבחינת ביצועים בלי להתייחס לנפח הכונן איזה יותר טוב? Seagate Barracuda או Hitachi Deskstar י? אם ה Seagate Barracuda יותר טוב אז אני אקח ותו למרות שהוא "רק" 250GB כי זה מספק אותי... אבל אם ה Hit…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  23. Started by SEangel,

http://search.ebay.com/ritek-dvd-r_W0QQebaytag1_tmpZebayavailQQebaytag1code_tmpZ100QQfromZR6QQsaavailabletocountryZ100QQsatitleZritekQ20dvdQ2drQQsorecordsperpageZ100QQsosortorderZ2QQsosortpropertyZ3

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by Devil Servant,

ראיתי את המבצע הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=272&CatCode=119 רציתי לדעת האם לדעתכם זה מכשיר אמין. אני לא מחפש משהו איכותי כמו הSD החדשים,אלה רק משהו שיהיה מהיר ולא ימות לי. מישהו רכש?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. קניתי דיסק מחודש מאמאזון, בדף נכתב (באופן כללי) כי אלו דיסקים שהיו בשימוש בחוות שרתים עם זמן עבודה ממוצע של 3000 שעות, בדקתי עם Crystal disk info ולמרבה ההפתעה זמן העבודה הקודם על הדיסק הספציפי הזה היה 3 שעות... דיסק 14 טרה חדש ב 200+ ש"ח? אני מאמין כי אם זה יותר מדי טוב מכדי שיהיה אמיתי אז זה לא ממש אמיתי. האם ניתן לזייף את נתוני ה SMART? אם כן, יש דרך בה ניתן למצוא את הנתונים המקוריים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.