עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. איזה חברה אתם ממליצים? Samsung Maxtor Seagate Western Digital Hitachi איזה חברה עדיפה לפי דעתכם מה שאני רוצה לקנות זה 80GB SATA 2 עכשיו איזה חברה עדיפה יותר כולם כמעט באותם מחירים ועוד משהו מה עדיף SATA 2 או SATA רגיל?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  2. אני רוהצ לקנות צורב 52X24X52 עכשיו אני מתלבט בין LG,SONY,LITE ON,BENQ בקיצור.... מה כדאי?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by boss,

טושביה היא טוב?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  4. אוקיי ההבדלים במחירים הם 20-80 שקל זה ממש לא ביג דיל איזה חברה הכי מהירה אמינה וטובה תודה לכם עוד שאלה קטנה: האם כדאי לקנות גם כונן DVD וגם צורב DVD או שזה לא הכרחי.. רציתי לקבל תשובה הגיונית .. לא הבנתי פעם קודמת.. א) האם העינית נהרס בצורב רגיל! תענו לי על זה בבקשה... ב) האם בצורב DVD היא לא נהרסת! תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by ariel7766,

אני רוצה משהו טוב איזה חברה אתם ממליצים שיהיו דיסקים איכותיים?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  6. אני רוצה הארד דיסק חיצוני 3TB (בזאפ ראיתי יש רק של WD אבל באיביי יש עוד כמה) זה בשביל לשים בו הרבה סרטים (הרוב HD..)ולראות בטלוויזיה (בינתיים אין לי מחשב עם חיבור HD אז אני יראה באיכות רגילה..אם יש לכם המלצה גם למדיה סנטר עד 700 ש"ח תכתבו פה) אם אני יראה איתו הרבה בטלווייזיה זה יגמר אותו מהר? כדאי לקנות באיביי? http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=external+Hard+Drive+3+TB&_sacat=0&LH_TopRatedSellers=1&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=11&LH_PrefLoc=2&_odkw=Western+Digital+Hard+Drive+3+TB&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 תודה

• 16 תגובות
    • 8.5k צפיות
  7. Started by O.G.D 2k5,

איזה חברה יותר טובה לכונן SATA 150??? WD MAXTOR HITACHI

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. היי אני בדיוק קונה מחשב חדש ומתלבט איזה צורב dvd לקנות אז ככה המהירות לא משנה לי מה שכן משנה לי שיהיה איכותי ושיצרוב מדוייק. עכשיו מה אתם אומרים על הLightScribe שווה משהו? זה יוצא טוב? זה לא הורס תדיסק או משהו? אשמח לתשובות על הLS

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  9. קראתי קצת אבל לא הבנתי אני מחפש צורב (רגיל לא דיוידי) אני מחפש חברה טובה שלא יהרס לי אחרי 2 צריבות כמו הסוני שהיה לי עד עכשיו ושיהיה מהיר....משמש ככונן רגיל + צורב... תודה

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  10. המתחרים : Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit ש"ח646 או את ה 200GB אני פשוט לא יודע ממש כי אני רוצה כמה שיותר לחסוך בזה וזה כולה ארדיסק לא צריך כל כך הרבה אבל עדיף עכשיו מאשר אחר כך להיתקע אתם מבינים, אני יחסית מוריד הרבה משחקים וסרטים ותוכנות יש מקום אחר בשבילם. או את ש"חWD SATA 160GB 8MB 7200 RPM -565 או אם יש לכם המלצה לארדיסק אחר חופשי ואני צריך חיבור סאטא ככה אני לא יודע אם זה קיט ובעיקרון אין לי תמיכה ב NCQ ככה שזה לא ממש לחוץ יש לי MSI NFORCE 3 K8N NEO PLATINUM 250GB אבל אולי לשידרוג עתידי, אז יאללה תעזרו לי אני ממש משתגע מזה לא יודע מה יותר טוב. :s05:

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת איזה חברה של צורב רגיל יותר טובה LG 52x32x52 SONY 52x32x52 Samsung 52x32x52? Teac 52x32x52 Lite-on 52x32x52 ASUS 52x32x52 או שזה לא משנה ולקחת את מה שיותר זול תודה מראש

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  12. הארדיסק אינו מזוהה (גם בביוס) ונבדק גם במחשב אחר סביר להניח שהמידע תקין אולי יש בעיה בלוח של ההארדסיק או בעיה חשמלית אחרת.. איזה חברות שחזור/תיקון הארדיסק מומלצות/זולות יש היום?

13. איזה חברות של דיסקים איכותיים לצריבה של DVDR יש? אמרו לי TY אבל לא יודע מאיפה להשיג א תזה איזה עוד יש אני רוצה לצרוב מידע חשוב שישמר לי להרבה שנים ומוכן להשקיע כסף במדיות לכל מדיה עד 5 שקל.. אבל תנו טווח מחירים לכל המדיות הכי טובות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Achilllles,

liteon,SAMSUNG,LG,ASUS,SONY?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Buffer,

איזה צורב עדיף? LG או NEC? ערכתי את ההודעה. אני אגיב כשאני אדע את שני הדגמים.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. היי כל פעם שאני בודק חום של הדיסק עם תוכנת אוורסט , אני מקבל 41 מעלות במנוחה , ופעם 48 מעלות במנוחה , האם זה תקין? גם רציתי לשאול אותכם אם יש תוכנה אמינה יותר לבדיקת המעבד. רוני

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  17. http://www.plextor.be/English/products/pxw401240u.html חיצוני מדהים הוא נמכר בארץ ב1350 ש"ח. חבל שלא כל הדיסקים תומכים במהירות צריבה X40..... תגידו איפה אפשר לקנות בארץ דיסקים שתומכים במהירות צריבה הכי גבוה שיש (בארץ)?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. חשבתי על להרכיב מחשב פשוט באוטו עכשיו הבעיה היא עד כמה הוא יחזיק מעמד בניסעות (הבמפרים לא יעשו טוב להארדיסק...) המטרה של המחשב יהיה בעיקר מוזיקה, וסרטים וכל שאר הדברים הפשוטים של מחשב... (משחקים קלים וכו')

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  19. VERBATIM DVD+R DUAL LAYER 8.5GB אני מוכן לקנות גם בכמות רק שיצא כמה שיותר זול למה הדיסקים האלו יקרים. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by vealice,

היי לכולם, אני מתלבט איזה טייפ גיבוי כדאי לרכוש. הצרכים: טייפ גיבוי 40-80 או 50-100, חיצוני. אשמח לקבל המלצות וחברות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by name,

יש לי סקאזי וגם איי די אי במחשב ואני רוצה לקנות הארד דיסק חדש (40 גיגה בערך 7200) והתלבתתי עם יזה יצאיה כדאית יותר ומהירה יותר שפחות תאמץ לי את המחשב ותעביר קבצים מהר יותר בין הכוננים שבתוכה תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי אני לא מבין מה טוב כל כך בסדרה הירוקה של WD בפרט ובכוננים ירוקים בכלל. קראתי שהם איטיים יותר, שהם זולים יותר ושהם חוסכים בחשמל. זה לא מסביר למה אני שומע על הזמן אנשים שאומרים שכונן ירוק זה מה שצריך לקנות. מישהו יכול להסביר מה הסקס אפיל של כונן ירוק כי אני ממש לא רואה זה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קניתי הרדיסק SEGATE ST1000DM003 לפי ההמלצות כאן במומלצים. יש לי לוח אם GA-MA7856MT- UD2H אני רוצה להוסיף את ההרדיסק החדש להרדיסק קיים שמחובר כבר במחשב אבל אין לי מספיק כבלים (יציאות). הייתי בחנויות מחשב אמרו שאין דבר כזה... מישהו יודע איזה כבלים ויכול להפנות אותי בבקשה לקישורים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by mirileh1,

רוצה לנסות להוציא מידע ממחשב ישן שלא נדלק. חשבתי לנסות לקרוא בעזרת כבל בין ההארד דיסק ל-USB של מחשב אחר. ההארד דיסק במחשב הישן הוא מסוג Western Digital WD1600AAJS. איזה כבל אני צריכה? האם זה זה? https://www.aliexpress.com/i/4000966208077.html

דיונים חדשים בפורומים