עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tal_levi1000,

אני מתלבט בין 2 חברות ורבטים DVD+R 16X http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817507003 או TAIYO YUDEN DVD+R 8X (2 כאלה) http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817172111 מה יותר טוב המחיר כמעט אותו דבר אז זה לא מהווה פה פקטור איזה יותר שווה לקנות? נ.ב הצורב שלי תומך ב16X תודה מראש טל

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  2. מה החברה שהכי כדאי לי לקנות? silver line, nashua, verbatim וכו'? ואיזה גודל כדאי לי? 700? 800? 900? זה די חשוב לי כי אני צריך לנגן את הדיסקים האלה בהרבה מקומות ואני לא יכול להסתכן בבעיות תמיכה. ועוד שאלה, זה נכון שDVD-R עדיף על DVD+R?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. פוסט מעניין על אמינות דיסקים קשיחים מנסיונה של חברת גיבוי בענן Blackblaze, שמפעילה כ-30,000 דיסקים כבר כ-5 שנים. שווה קריאה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by sabpa2,

איזה דיסקים לצריבה הכי טובים? דיסקים רגילים לא DVD שלא יעלה יותר מי 100-120 שקל...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by achiya1,

שלום קודם כל אני לא סגור על זה שיש לי צורב דיוידי DVDRW זה צורב דיוידי לא ? אם כן אז אני צריך דיסקים לצריבה DVD ולא CD הצצתי בזאפ וראיתי שיש מלא סוגים DVD-R ?R RW מה ההבדלים ? מה מומלץ בכללי ? אני מחפש יחסית כמות ככה שדיסקים יקרים מדי לא רצוים תודה רבה מראש וסליחה על הבורות ונקווה שזה באמת צורב דיוידי חחח

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. איזה דיסקים לצריבה לCD רגיל הכי מומלץ היום במחיר זול אבל טוב ? תודה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  7. שלום חברים, ברצוני לרכוש דיסקים לצריבה ורציתי לדעת איזה דיסקים הכי הכי טובים למוסיקה (CD-R)? ואיזה דיסקים הכי טובים ל-DVD? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ארקדי גאיידמק,

10 יח´ DVD-R לצריבה. אריזת CAKE. יש כזה + ויש - מה לקחת?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by barbaba,

Nashua היו מצוינים וניגמרו לי , צרבתי על פורטיס ואכלתי אותה הסרט יצא דפוק לגמרי. אני רוצה לקנות cake של LG ב 130 שקל . מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. נראה לי שהHD שלי בן החצי שנה שך WESTERN נפטר בטרם עת. ( ראו שאלה בפורום חומרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372774.0) במידה ואני אחליף כנראה שאלך על HD קטן למערכת ההפעלה + HD גדול לכל המולטימדיה ( זה שיוחלף) ולא בא לי WESTERN....... :'( אני הייתי רוצה למערכת ההפעלה ולהתקנות דיסק אמין. איזו חברה כיום היא בעלת ההחזרות הכי נמוכות של הדיסקים שלהן מבחינת אמינות המוצר ועמידות? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, ברצוני לקנות Popcorn Hour A200 ראיתי שאפשר לחבר לו דיסק קשיח עד 2TB בתוכו. חיפשתי דיסק מתאים ומצאתי שיש ל-Western Digital כמה סוגים של CAVIAR, Black, Blue, Green ראיתי שה-GREEN הכי זול, אבל לפי הפורום הכי פחות מומלץ, ולעומת זאת ה-BLACK הכי מומלץ. האם מספיק לי ה-GREEN בשביל ה-STREAMER? או אולי BLUE? או שעדיף ה-BLACK גם כאן? אולי בכלל יש למישהו הצעה טובה יותר? (או אולי הצעה לSTREAMER אחר?) (: בקשר למחירים, אז עדיף כמה שיותר זול, אבל שיעבוד לי טוב בלי בעיות! תודה רבה! ושבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. בלוח אם יש דרייברים שנראים שכולם קשורים ל-SATA RAID אני עובד רק עם RAID 0 2 דיסקים ועוד דיסק 500GB SATA2 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=3005&ost=windows+vista+x86+(32-bit)#anchor_os למה נועד הדרייבר הזה ? ומה הקשר ל- VGA ? Chipset / VGA / SATA RAID האם אני צריך גם את זה למה נועד ? SATA RAID

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. יש מלא חברות וחלק אמרו לי שסמסונג טובים וווסטרן דיגיטל .. אני כבר אוכל את עצמי מזה ? משהו יכול להגיד לי איזה כונן קשיח הכי טוב כי אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות כונן קשיח טוב .. של 120GB 8MB SATA ..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מחפש הארד דיסק IDE לרכישה. אמין, מהיר ושקט - אלו הפרמטרים העיקריים שחשובים לי. כיום יש לי WD40 GB, שני מ"ב BUFFER, שקורס מעת לעת (הוא בן 5 שנים...) תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. Started by Krazy-Hawk,

שלום, איזה הארד דיסק אתם ממליצים? Maxtor - שמעתי ממועט שהוא רועש מדי WD - אחלה של הארד דיסק Samsung - שמעתי הם דה בסט, הכי שקטים, הכי מהירים וכמובן בטח גם הכי יקרים אלה הלבטים שלי מה את אומרים אנשים ? ועוד שאלה מישהו פעם אמר שSATA זה התקן שונה למשחקים או משהו כזה... מישהו יכול להסביר? תודה רבה אנשים.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  16. יש לציין שהמפרט בו בוא יושם ישמש למשחקים כבדים רק שתדעו אם יש לזה השפעה על ההחלטה........

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by BMWE,

עברתי על המאמר לגבי פרמטרים של כוננים אני מחפש כונן בגודל 2.5" עם נפח של 500 גיגה +. הפונקציה שלי זה ביצועים לעומת מחיר - לא מחפש את הטוב ביותר ולא מחפש את הגרוע ביותר. מצ"ב מספר אפשרויות שיש לי על מה אתם ממליצים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Atlon-Xp,

אני רוצה לקנות הארד דיסק שמתאים לפמפרט הבא: P3 600 128SDRAM RIVA TNT 2 MODEL 64 16MB וכו'... קיצר משהו שמתאים לשלושת הדברים האלו!

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  19. יש לי בעיית מחסור מקום ראיתי שהסטיקי עדכני ללפני חודש ורציתי לדעת כיום איזה הארד דיסק בנפח גדול (לאכסון של מולטימדיה בעיקר) מומלץ כיום ? יש גם בעיה של מקום בפנים אז, אבל מצד שני אין לי ESTAT ו/או USB3 אז כנראה שאין ברירה, לכן אני מבין שאני צריך חיבור פנימי, אני מניח שכל המתאמים 3.14" ל 5.25" זהים, כן ? כמו כן, אין לי מספיק חיבורי חשמל בספק (יותר מדי דיסקים וכרטיסי מסך משוכללים) לכן, האם ניתן לחבר מפצל לאחת מהיציאות האחרות ולהשתמש בו?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by eranisra,

אני מתלבט בין השניים הללו: מה אתם אומרים?? אני יודע שהווסטרן הדגם הזה נחשב תותח, הסיגייט אני לא שמעתי עליו כל כך אבל זה עוד נפח בקצת מחיר מה כדאי?? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_565&products_id=5324 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_565&products_id=7788

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  21. במחיר שפוי ועם שרידות סבירה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום חברים, איזה הארד דיסק נחשב היום לאמין ביותר, כמובן בהתחשב במחיר לא מטורף. ולגבי כרטיסי מסך ולוח אם, אותה שאלה.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  23. זקוקה להמלצה להארד דיסק עד 450 שקל שיהיה מהיר מאוד נפח לא משנה לי מצידי שיהיה 250 גיגה. מה מומלץ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by creative,

יש לי מחשב נייד COMPAQ presario 2100 והלך לי ההארד דיסק שלו אני לא יודע איזה הארד דיסק חדש לקנות..הכוונה איזה סוג? יש בכלל סוגים שונים במחשבים ניידים?? צריך הארד דיסק שמתאים רק למחשבים של COMPAQ ?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  25. Started by Nigga_Lover,

הצעד הבא בהשקטת המחשב שלי הולך להיות החלפת הארד-דיסק, ועל כן ההתלבטות: מה יותר שקט? 40 ג'יגה של מקסטור או סיגייט? 7200RPM כמובן, אני לא מוכן להתפשר עד כדי כך.

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים