עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dg_142,

למען שמו באהבה יש לי כונן SATA שמשמש לגיבוי. אני מחפש כבל ESATA או USB 3.0 על מנת שיאפשר לי את החיבור של הדיסק, ואת העברת הגיבויים אליו. מישהו יודע איפה אפשר לקנות, או להמליץ על מוצר מEBAY? שתהיה לנו שנה טובה! דודי.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  2. האם יש הבדל משמעותי במחיר בניהם ?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  3. לקחנו לסיבוב את כונן ה-SSD החיצוני החדש של WD בשביל לגלות מה ניתן לצפות מאחת האפשרויות הזולות בשוק לאחסון נייד מהירלכתבה

4. דגם ה-Rocket X5 יוכל להגיע למהירות רציפה של 12,400MBps כאשר יצטרף אל מועדון הדגמים הזמינים בשוקלכתבה

5. Started by okarmi,

שלום, אני לא מצליח למצוא מה גרסת הFW הכי עדכנית של הדיסק שלי. חיפשתי באתר החברה ואני מוצא כל דגם אחר למעט הדגם שלי. למישהו יש רעיון? שם הדגם: ST3500413AS הגרסא שיש לי כרגע: JC45 תודה!

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. מישהו ? מזה איפה התותחים של הפורום ? אני מקווה שהניסוח בסדר ואני מקווה שזה הפורום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לרשום את זה אז ככה רציתי לדעת כמה דיסקים קשיחים אני יכול במערכת הזאת ובמה זה תלוי כי כרגע יש לי 3 ועוד 2 בדרך לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מעבד - E6600 או e6300 זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK מארז - P180 אז השאלות הם 1. עד כמה דיסקים קשיחים אני יכול לחבר במקסימום ? 2. כמה מערכי רייד אפשר ? מתכנן 2 (320…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני רוצה להעתיק את תוכן הדיסק הקשיח שמכיל את מערכת ההפעלה (Windows XP) לדיסק קשיח אחר. נסיתי את זה בדרך הפשוטה והרגילה של העתקה והדבקה אך זה בלתי אפשרי מכיוון שיש קבצים שהם בשימוש המערכת. המטרה היא ליצור גיבוי של תוכן הדיסק הקשיח הקיים בדיסק קשיח אחר. אם כן, מהי השיטה לבצע זאת? תודה O0

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 400 גיגה עולה 1500 שקל בערך ן 2 של 200 עולים 1200 שקל בערך

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אריזת 25 Ritek Excellent DVD-R x8 דיסק לדיוידי בנפח 4.7 GB. הדיסק מסדרת X של ריטק, הדיסק מאופיין בשכבות הגנה נגד חום ושריטות. הדיסק מגיע באריזת cake, כ 25 יחידות בכל אריזה. מחיר: 67.50 ₪ דיסק לדיוידי בנפח 4.7 GB. הדיסק מגיע באריזת cake, כ 50 יחידות בכל אריזה. איכותי ואמין. מהירות: x8 צבע: לוגו Fuji media code: TYG02 146 שח אריזת 50 יח Verbatim DVD+R x16 printable דיסק לדיוידי בנפח 4.7 GB בפורמט פלוס תוצרת חברת Verbatim. הדיסק מגיע באריזת cake, כ 50 יחידות בכל אריזה. דיסק זה נחשב למוביל מסוגו, צריבת דיסק שלם אורכת כ 5-6 דקות, שכבת הלכה אשר עליה מתבצעת ההדסה איכותית ביותר ורמת התאימות של הדיסק גבוהה ביותר ומתאים כמעט לכל הנגנים והצורבים. מחיר: 175.00 ₪ מה שווה יותר…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. כאמור קיבלתי היום את SP1213C ואני רוצה לשמוע דעות

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  11. פשוט לא יאמן, פירסום כתבה כ חודשיים שלושה אחרי שהיא תקפה!! איפה ה LG4163 או NEC 3520 או אפילו ה PLEXTOR PX-716A (וה PIONEER 108 והיום 109) פשוט חוסר מקצוענות, גם ההשוואה עמה עלובה, ושכחו לציין האם עדכנו FIRMWARE לפני הצריבה. משתנה קריטי לאיכות ומהירות צריבה. לשטחיות בהתגלמותה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום יש לי מחשב נייד דל לטיטוד 630 שהלך לו הדיסק הקשיח. (חדש! בן חודש!) הוא חזר היום מתיקון (אחרי 3 שבועות ראבק) והחליפו לו הרד דיסק. שאלתי: 1. איך אני יכול לדעת ששמו לי אותו דיסק כמו שהיה? היה לי דיסק של 7200 RPM איך אפשר לדעת שלא תקעו לי אחד 5400 RPM? 2. הדיסק עושה הרבה רעש באופן יחסי למה שהיה (3 שבועות, אב נראה לי), יש מה לעשות בנידון? הדיסק החדש הוא (לפי טיון אפ 2008) Hitachi HTS541612J95A00 תודה עומר

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. האם בקר RAID יבצע את הפעולה? (למתעניינים, חיברתי שני מארזים ביחד, ואחד מהם מילאתי בהארדיסקים של 20 גיגה (בערך 10-15) ואני רוצה לדעת איך לחבר את כולם ביחד, לא איכפת לי את זה יהיה RAID 1 (שהופך את כולם להארדיסק אחד גדול) או אם כל אחד יהיה הארדיסק בפני עצמו) אני צריך תשובה מהר תודה :asthanos:

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by 00Amir,

לאחר חפירות עמוקות ברשת קריאת אין סוף מאמרים ומבחנים הזמנתי היום את ה SSD המטורפים של OCZ Vertex 2 50Gb - זוג כוננים אשר יהיו מחוברים ב RAID0 http://www.guru3d.com/article/ocz-vertex-2-ssd-review/9 ויהיו ככונן ראשי 100Gb למערכת הפעלה WIN7 64BIT. כיום אני עובד ללא RAID בגלל בעיות בעבר. שאלה ברשותכם: האם אני צריך לקנות בקר RAID בשביל לקבל ביצועים יותר טובים או שהבקר בלוח אם מספיק?? (Gigabyte P55a-UD3) תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by manorking,

אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח למחשב, יש לי כבלים והכל. צריך התקנה מיוחדת בDOS או ווינדוס בשביל שהמחשב יזהה את הדיסק קשיח הנוסף?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by amit1242,

אהלן קניתי בKSP את ה640GB של WD אבל הוא לא עובד אני יכול להוסיף 35 שקל ולקבל את ה750 של סיגייט השאלה היא אם כל הכשלים והתקלות שהיו שווה לקנות עכשיו.. מה אתם אומרים? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by oorlevi,

יש לי מחשב ישן (מפרט בצד) יש לי הארד דיסק ישן 20GB שמתאים למחשב אני רוצה להוסיף אותו ולא מצליח.. ניסיתי כמעט את כל הג'מפורים! דרך אגב אין בו SL יש לו רק מאססטר cs ו- pk. ניסיתי גם להוציא את שלי לגמרי ולחבר אותו כמאסטר ולא הלך! המחשב עולה חצי ועושה ארור אה מן מקף מהבהב.. צריך לעשות עוד בדברים וביגלל זה הוא לא עולה? להגדיר בביוס אולי? אם כן איך עושים את זה? חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1 ₪515 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3350 מה דעתכם עליו? הוא טוב? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. 7200RPM, 600 שקלים באופיס דיפו

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Vortex,

הדיסק מזוהה במנהל ההתקנים ובPOST, והוא לא מופיע תחת "המחשב שלי". מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  21. קורשיאל הוסיפה אפשרות לשימוש בראם בתור מטמון לכתיבות רנדומליות לדיסק. האופציה היא דומה לזו שקיימת כבר בתוכנה שמגיעה עם כונני סאמסונג, ויכולה להאיץ את פעולת הכתיבה. בנוסף בכתבה טוענים שכתיבות רנדומליות לSSD שוחקות אותו יותר, אך עם האפשרות למטמון, אותן כתיבות רנדומליות מופנות אל זיכרון הראם ואחרי זמן מסויים נכתבות כמידע רציף אל הSSD ובכך קטנה השחיקה על הדיסק ואורך חייו עולה. כמו כן טומס הארדוואר מבטיחים כי בקרוב יעלו כתבת השוואה על פתרונות המטמון השונים. קישור לכתבה: http://www.tomshardware.com/news/crucial-momentium-cache-software,29239.html

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by rotem_o,

שלום רב! לפני כמעט 3 שנים קניתי את הקשיח Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS לפני כחודש ביצעתי בדיקה עם HDDTUNE והתגלו כמה כשלים. ניגשתי היום לחנות (אייבורי) ובלי שאלות מיותרות החליפו לי את הקשיח ל Western Digital Caviar Green 750GB WD7500AADS (הקשיח הגיע ללא אריזת פלסטיק אפילו וכנראה משומש), התלוננתי למוכר שזו גרסא ירוקה של 5400RPM שפחות תתאים למערכת הפעלה אבל הוא טען שהדיסק פועל ב7200RPM ,ובמידה ולא אהיה מרוצה יחליף לי אותו. לאחר בדיקה ברשת ראיתי שאכן הדיסק פועל במהירות 7200 אך יורד גם למהירות 5400 . האם כדאי להישאר עם הדיסק הנ"ל (לאחר שיעבור בדיקות כמובן) שיישמש גם למערכת הפעלה?? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by amisha,

יש לי 2 דיסקים קשיחים אחד סיגייט 80 ג'יגה והשני IBM 20 ג'יגה וגם CD ASUS וצורב של ימאהה ואני לא יודע איך לחבר אותם ?? הצעות??

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  24. שלום... אז קודם כל, אני הולך להכנס לכל העסק חזק. לכן יש לי לא מעט שאלות: - אלו מדיות כדאי לי לקנות בשביל צריבת\גיבויי סרטים שיתאימו למחשב ולנגן הביתי? - אלו מדיות לקנות על מנת לגבות תמונות (והרבה) מוזיקה (לא הרצה של מוזיקה, אלא גיבויי ממשי) וקבצים כלליים? - אלו מדיות לקנות עבור צריבת דיסק מוזיקה לנגן באוטו\דיסקמן? (אני מניח ש- CD ולא DVD?) - מהו ה- FIRMWARE המומלץ? מתי מגיע ה- FIRMWARE שמבטיח PI/PIF ועוד בוקטייפ לביסטינג? - האם הצורב שלי מציג Bitsetting? ואם כן, לאיזה Booktypes? - באלו פורמטים יש לי תמיכה ב- DL? והאם הקושחה הרשמית הבאה תוסיף לעוד מדיה? - מה השיפור של קושחה לא רשמית על-גבי רשמית? - באיזה תוכנות כדאי להשתמש לצריבה וכלים מומלצים? תודה רבה מראש, מ…

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by chook_rl,

היי, אני בדילמה קלה, לפני זמן קצר כתבתי פה על הרצון שלי בכונן חיצוני. לאחר לבטים נוספים, חשבתי שארשום פה את המצב, ואבקש את עצתכם.. אז ככה, כיום יש לי שני כוננים במחשב, אחד של 160 ג'יגה ואחד של 320 ג'יגה. ה 320 הוא בן שנתיים, וה 160 בן יותר (אני מניח שבאיזור ה 4 שנים) ה 160 הינו במחיצה אחת, והיא אינה מחיצה של מערכת ההפעלה. ה 320 מחולק ל 3, מחיצה אחת VISTA, מחיצה אחרת WIN7BETA ומחיצה שלישית של 160 ג'יגה לאחסון. נגמר המקום. בממוצע, בכל מחיצה (מתוך ה 4) יש כ 6 ג'יגה של מקום פנוי - וזה גם לאחר שהתחלתי למחוק דברים. עכשיו אני מנסה לחשוב על העתיד, כיום כשאני רוצה לצפות בסרטים בטלויזיה, אני מחבר DOK לDVD של פיוניר שלי. אבל יום אחד אני ארצה להעביר גם HD, ואני לא בטוח ש DOK ישרת אות…

• 4 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.