עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, יש לי בלפטופ SSD Gskill pheonix pro 60GB הלפטופ הוא HP530: http://dl.dropbox.com/u/3371322/HP530.PDF לאחרונה עדכנתי את הקושחה של הכונן ל-3.2 והעברתי את הכונן ל- AHCI חוויתי מספר בעיות שונות הנוגעות להתעוררות המחשב ממצב שינה, החמורה ביותר היא שהמחשב לא זיהה בכלל את ה- SSD, הייתי צריך לנתק אותו ולשחזר מ- IMAGE. לאחר השחזור אני חווה בעיות בעת התעוררות משינה, בדרך כלל שינה ארוכה יחסית, בקצרות זה פחות קורה. הבעיות הם שהמחשב בעצם לא מתעורר לחלונות אלה עולה מחדש כאילו הוא נכבה אחרי מסך כחול, אני מקבל WINDOWS ERROR RECOVERY ואומר לו להפעיל חלונות כרגיל ואז הוא אומר WINDOWS HAS RECOVERED FROM A SERIOUS ERROR אבל אין פרטים.. איזה הגדרות אני צריך לבדוק? אני מניח שזה דברים שקשו…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי כונן nec דפוק( איזה הפתעה!) ואני רוצה להחליף אותו...עכשיו אני יודע שיש כמה חברות דפוקות וצורבים דפוקים, ובמדור המלצות לא הבנתי ממש את המלצות... עכשיו אם אפשר שתגידו לי את החברה הכי טובה לצורבים והצורב הכי טוב שאפשר...שלא יהרס אחרי שנה, שלא יעשה בעיות, ושיספק איכות צריבה טובה! תודה רבההה

3. יש לי גם דיסק חיצוני, של 1.5T שנקרא יופי אבל הDOK הזה לא נקרא, יש קשר לU3 ? יש דרך שבה אני אוכל לגרום לו להזדהות ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני רוצה לדעת אם מסוכן לפתוח כוננים קשיחים וכונני דיסקים ודיסקטים כשהם לא מחוברים למחשב ולא פועלים כמובן סכנות לחומרה שפותחים וסכנות למי שפותח אותה תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by kipi25,

שלום! רציתי לאמת מה שאמר לי טכנאי במעבדה: "לעשות DEFRAG לדיסק הקשיח כמה שפחות, כי הפעולה מקצרת את החיים שלו ועלולה לגרום לו לתקלות". הטכנאי הסביר לי שפעולת ה DEFRAG היא פעולה מאוד אינטנסיבית על הדיסק הקשיח ובכלל לא מומלץ לעשות אותה באופן תכוף, אלא פעם בלפחות חצי שנה..... מה דעתכם על כך??? תודה לעונים.. 8)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום. אני משתמש במתאם, והמגעים לא משהו. חושש לשרוף את הכונן, או משהו כזה. האם אפשר לרכוש בארץ כבל [שנאי?] חלופי? במידה וכן, איך קוראים לכבל זה, ומהיכן ניתן לרכוש? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by arnon,

LG 4166 לא מהה מדיות ריקות של DVD וכמובן לא מוכן ליצרוב מדיות רגילות של CD הוא מזהה וצורב הצוב בל שנה בערך וצרב ליפני חודש ללא בעיות מה לעשות ?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ואני קונה לוח, sata אני יוכל לחבר אותו? איך אני אמור לדעת אם יש אפשרות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by LevyVista,

שלום לכולם, אז ככה, קניתי מחשב בערך לפני כשלושה חודשים (<---מפרט מלא בצד) מחברת המחשבים הידועה IQPC. לאחר שקניתי את המחשב, גלשתי בכל מני פורומים למינהם ונתקלתי באנשים שאינם ממליצים על הדיסקים הקשיחים של Seagate.. הם טוענים שהם נתקלו באנשים עם הרבה בעיות בדיסקים הקשיחים של הסיגייט עם נפח של 500GB.. לפי מה שהבנתי עם הזמן שמדובר בגרסאות של 32 האש.. אצל הדיסק שלי זה 16 האש. השאלה שלי האם אני בסכנה? אני כבר שלושה חודשים עובד עם הדיסק והתוצאות טובות מאוד.. לא נתקלתי בשום בעיה איתו. אך אני מודאג לגבי העתיד.. אף אחד לא רוצה שיום אחד ימחק לו כל החומר החשוב מהמחשב =/.. דיברתי עם IQPC והם אמרו לי שאין לי ממה לפחד ושהם לא נתקלו בשום פניות של אנשים לגבי הדיסקים של סיגייט. אני מעונ…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אז אני עכשיו אצל שכן שובר תראש למה הצורב לא עובד, הוא עובד עם הנרו החדש, בכל מקרה התקנתי דרייבירם מחדש ניסיתי תוכנה אחרת וזה לא עוזר. הצורב כן צורב מדי פעם ומה שקורה זה שהוא משלים את הסימולצייה ובצריבה עצמה הוא עוצר באמצע, כבר הרס לי מעל 10 דיסקים מה אני עושה? נ.ב הדגם הוא MP7204A

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by HaEsrimVeArba,

דרוש לי אחד כזה איכותי תקציב לא מוגדר. חנות באזור ראשון. משהו איכותי וכמובן שכמה שיותר זול. יש המלצות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היי ליפני קצת פחות מחצי שנה קניתי מחשב שהיה אמור להיות שרת. לאחסון אתרים. אין לי שימוש בו והכל עדיין באחריות חדש רציתי לדעת כמה שווה הציוד הזה , אני בודק כדאיות האם כדאי למכור את זה או להשאיר ... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. שלום אני מחפש המלצות לדיסק קשיח חיצוני שיידע לבצע גיבוי אוטומטי גם על מחשבים אחרים ברשת האם יש המלצות? טיפים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. ההארד דיסק שלי עושה רעש כאילו הוא נכבה (כל 10 שניות בערך ) , ובאותו הרגע המחשב גם נתקע\מאט עד שההרד דיסק עושה רעשים כאילו הוא חוזר לעצמו , ואז הוא חוזר. (עד הפעם הבאה :'( ) מה גורם לכך?? (אולי ההארד דיסק גוסס?) יש לכם רעיונות מה עושים בנידון?? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ido1526,

לאחרונה נהרס לי מחשב ישן שבו השתמשתי לשיתוף הטונרטים (גשר דרומי הרוס) וחשבתי על לקנות מחשב אבל זה עסק יקר ואז קראתי על שרתי NAS שהם הרבה יותר זולים וזוללים פחות חשמל דבר שיעזור לי מאוד וקראתי שזה יכול לבצע פעולות האם שרת NAS יתאים לטורנטים אני משתמש בטונרט בכמויות די גדולות ככה שאני קודם בודק כדי לא לקנות סתם

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by integral,

כן, הם מתחילים להגיע.. ה LG 5613D (חיצוני) וה BENQ 1625 (פנימי, אבל רק X8 -R ו DL 2.4): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Ash Binary,

אני רוצה כונן קשיח חיצוני וכנראה אחד של western digital elements באיזור ה 640 MB 1 אני הייתי מעדיף כונן שלא מחייב חיבור לחשמל ויכול לעבוד מהחשמל של ה USB למקרים שאני משתמש איתו במחשב הנייד אל סוללה (מובן שהוא יטחון את הסוללה) 2 אני רוצה שהוא יהיה אמין מ 1 אני אמור לקחת כונן 2.5 '' אבל יש לו חיבור של mini USB ואני לא ממש בטוח שהחיבור הזה אמין אחריי הרבה חיבורים וניתוקים של הכבל אני גם לא בטוח שהוא יכול להחזיק בצורה אמינה את ה 450 mA (נתונים מכונן 2.5 אקראי של סיגייט) או כמה שהכונן לוקח (הבעיה היא לא במחשב - אני יכול לעשות לו כבל שמחבר את ה USB למחשב ולוקח 5 V מספק כוח חיצוני. הבעיה היא החיבור בכניסה לכונן הקשיח) בכונן ה 3.5 '' יש חיבור USB מרובע גדול (כמו של מדפסת) והייתי …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by magnom,

יש לי 3 HD כולם 500GB בשניים יש נתונים ואחד אני יכול למחוק העדפות שלי הם 1.שלא יעבדו לי קבצים ושתמיד יהיה לי גיבוי. 2.שמירה על מערכת ההפעלה מפני קריסה ועובדן של נתונים. 3.המהירות לא פחות חשוב מהשאר. 4.הבעייה הכי גדולה שלי שיש לי אח שחייב להרוס כל הזמן ואני מעוד מפחד שיתקין לי משהו ויפיל את המערכת ואחר כך אני יצטרך לחפש נתונים תמליצו לי בבקשה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by YAIR,

קיבלתי הצעה לקנות ב-85 דולר

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by cold fire,

שלום אני מעוניין לקנות הרד דיסק חיצוני, מדי פעם להעביר סרטים/משחקים/שירים לכונן חיצוני אחרי שההרד דיסק שלי מתמלא(זה קורה הרבה יש לי רק 120GB בנייד), התקציב הוא 450 ש"ח+- בדגש על קיבולת כמה שיותר גבוה(לפחות 500GB) הסתכלתי קצת באתר של איבורי ומצאתי את ההרד דיסק הבא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 הוא הכי זול שמצאתי השאלה איך הוא מבחינת האיכות ואיזה דגם של הרד דיסק יש בו? אני יודע שאיבורי זה לא בדיוק מקום שכדאי לקנות ממנו אבל המחיר די קורץ... תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Trol,

דיסק קשיח חיצוני: Maxtor OneTouch4 500GB מערכת הפעלה: Windows XP Pro זו בעיה שלא הייתה, פתאום זה התחיל, אני מחבר את הדיסק הקשיח הוא רושם למטה בבועה "אירעה בעיה במהלך ההתקנה..." לפני זה, פשוט הייתי מחבר וזה היה מזהה לבד את הכונן ופותח אוטומטית.. אני צריך דרייבר? תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי כונן 37.2 GB NTFS ומחקתי את כל התקיות חוץ מ- Documents and Settings Program Files WINDOWS כולם ביחד זה 2.17 GB וחסר לי מלא מקום 7 GB מה אפשר לעשות ???

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Radeon38,

שלום ראיתי ב KSP שיש דגם שנושא שני שמות קוד שונים את הדגם HD103SJ שזהו הדגם של ה F3 אבל ה "F" שלו בא עם מקדם 1 ולא 3. מישהו יכול לפתור לי את הבעיה הזו לפני שאני עושה קניה שגויה או מטעה. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יום טוב אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייד שיש לי בכונן SSD לשיפור ביצוים של המערכת ההפעלה ולא יודע איזה כונן עדיף לבחור. האלה הכוננים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ולרי88,

אז ככה ..אני רוצה לצרוב בנרו על דיסק DVD..קובץ ששקול 3.5 ג'יגה.. אבל הנרו לא נותן לי בגלל שזה קובץ מעל 2 ג'יגה משו הוא אומר לי שם אני לא יודע .. תעזרו לי .. צריך לשנות הגדרות כנראה אז איך משנים..!?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים