אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני לפני קניה של לפטופ חדש (Dell Latitude 3340), ואני רוצה להתקין בו SSD. אין לי צורך בנפח גבוה - אני מאמין ש-128 ג'יגה יספיקו לי, אך ראיתי ש-256 הרבה פעמים פשוט יותר מוצלחים. כאמור, אני מחפש כונן זול וכמה שיותר אמין וזריז, פחות חשוב לי הנפח. ראיתי פה בפורום, שלסמסונג שהיו מאוד מומלצים יש איזושהי בעיה (בעיות?) - כך שהם ירדו מהפרק. מחיפוש ביקורות באינטרנט, גם האינטל 530 ירד מהפרק (מציג ביצועים כבר לא מדהימים יחסית לדגמים הבאים). נשארתי כרגע עם הדגמים הבאים: Crucial MX100 256GB - בעל יחס העלות-נפח המוצלח יותר, אך ביצועיו נמוכים מה-M550. האם מורגש? או שתכלס עדיף כבר לקחת את ה-256 גיגה (שגם יותר זול אני חושב)? Crucial M550 128GB - בעל ביצועים עדיפים, אבל מחצית הנפח לעומת…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון שמתי לב לרעש מציק מהדיסק קשיח (SAMSUNG HD204UI) האם יש ממה לחשוש? הדיסק עדיין באחריות תוקן הוידאו
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים קניתי SSD חדש מדגם Corsair LS 120GB שבא להחליף SSD מזדקן וחביב מדגם Crucial M4 64BG. ברשותי לוח אם מסוג GA-P67X-UD3-B3 שהינו בעל SATA3. עשיתי פירמוט והתקנה מחדש של WIN 7, ואחרי ההתקנה הרצתי AS SSD וקיבלתי תוצאות גרועות למדי במיוחד בכתיבה. לא ציפיתי למלך המהירות מהכונן הנ"ל, אבל עדיין התוצאה בכתיבה נראית לי נמוכה באופן מחשיד. יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים של הלוח, וכמובן שבביוס אני על מצב AHCI. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין שני אלה: intel ssd 600p או intel ssd 540s הנפח דומה, באופן כללי, האם יהיה הבדל משמעותי ? האם ההפרש בכסף שווה ? סתם מפחיד אותי m.2 בגלל הויזואליות שלו, SSD רגיל ניראה יותר טוב ופחות מפחיד. למישהו יש SSD עם חיבור m.2 ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בגודל 500GB בחנות אייבורי תקציב 300 ש"ח תודה ..!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב . ברצוני להתייעץ איתכם אנשי הפורום הוותיקים והחבר'ה שבאמת מכירים צורבים לבוריים , אני עומד לקנות השבוע צורב , וקיבלתי מספר הצעות לגבי צורבים של חברת BENQ ודומיהם , הייתי רוצה שתעזרו לי להגדיר את הדרישות לצורב טוב ??? שיחזיק לי מעל ל שנה , עם מערכת פנטיום 3 667 מה"צ ו 128 מגה RDRAM ... :-[ אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהכווין אותי בנושא ... ושוב תודה לכם . :hi:
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כונן nec דפוק( איזה הפתעה!) ואני רוצה להחליף אותו...עכשיו אני יודע שיש כמה חברות דפוקות וצורבים דפוקים, ובמדור המלצות לא הבנתי ממש את המלצות... עכשיו אם אפשר שתגידו לי את החברה הכי טובה לצורבים והצורב הכי טוב שאפשר...שלא יהרס אחרי שנה, שלא יעשה בעיות, ושיספק איכות צריבה טובה! תודה רבההה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לבחור בין השניים האלה! איזה עדיף מבחינת ביצועים, מהירות וכו'....? נ.ב הסמסונג נותן לי 3 שנים אחריות לעוומת ה-Western Digital שנותן לי שנה אחת. אז מה לקחת? כמה שיותר תתגובות יותר טוב אז אל תתבישו, וזה דחוף תודה לעונים...!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי למה ההבדל במחירים כל כך משמעותי בין שני הכוננים הנ"ל והאם ההבדלים הם משמעותיים. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6013 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7442 תודה רבה למגיבים. אני רוצה לקנות 2 כוננים בשביל RAID 1
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, רכשתי לפטופ מסוג MSI PX60. הוא מגיע עם כונן מכני בנפח של 1TB במהירות 7200RPM. באתר המוצר, רשום שניתן לשלב בכונן כזה פלוס כונן SSD עד נפח של 256GB (אם מישהו יכול להסביר למה הגבלת נפח יהיה סבבה). ב Manual רשום שסוג ה-SSD צריך להיות מסוג m.2 sata. אני רוצה לקנות SSD מסוג m.2 שעליו תהיה מערכת ההפעלה פלוס תוכנות בשימוש קבוע. אני מחפש כונן בנפח של 256GB (אם אפשר יותר אז אולי 512). מישהו יכול להמליץ על כונן שכזה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוהצ לקנות צורב 52X24X52 עכשיו אני מתלבט בין LG,SONY,LITE ON,BENQ בקיצור.... מה כדאי?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון עשיתי איחוי דיסק שנתקע באמצע. כמה שעות לאחר מכן התחילה תופעה של תקתוקים (כמו של צרצר) מהמחשב... זה לא רעש חזק, אבל אפשר לשים לב לזה כשיש שקט... האם זה סימן שההארדיסק עומד למות? מפרט בצד
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על איזה חברה ועל איזה דגם אתם ממליצים לי???? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למה יש קצב העברה יותר גבוה לDOK מבוסס USB 3.0 או לכונן SSD ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שמי נמרוד, יש לי מחשב ישן ובו מחיצה לכונן C ו-E. ב-C מותקנים כל התוכנות וכל השטויות אך קיימת מחיצה [אם אני לא טועה] ובמחיצה אין שום דבר חוץ מכמה מסמכי וורד ישנים, אני רוצה לחבר בין המחיצות על מנת לחסוך את הבעיה שיש כרגע, האפשרות של להסביר למשתמשת במחשב איך לשמור בE זה כמו להגיד לה לחנות רכב מבלי לפגוע במכונית מקדימה או מאחורה. איך מבטלים את המחיצה הזאת??
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 4 כוננים קשיחים (3 SSD ואחד HDD) ובאופן מדהים זה פשוט לא מספיק לי. הלוח שלי (GA Z87x-D3H) מגיע עם 6 יציאות SATA, אבל בגלל המיקום שלהם, בדיוק מתחת לכרטיס מסך, אני לא מצליח לגשת ליציאה האחרונה שנשארה פנויה. המצב הוא שיש לי כרגע SSD נוסף ששוכב על המדף ואני מעוניין להוסיף HDD של 2TB לפחות, אז חשבתי לעצמי שהיות ויש לי חריצי PCI פנויים, האם ניתן להשתמש בכרטיסי הרחבה? האם הם יהיו מספיק טובים או שיהוו צוואר בקבוק? חשבתי על משהו כמו זה - https://www.tms.co.il/a550 האם הוא יהיה טוב להוספת עוד שני כוננים? בנוסף אשמח להמלצה לכונן HDD עד 2TB, עיקר השימוש שלו הוא לאחסון ארוך טווח וגיבויים, אני לא מאמין שיותקנו עליו ספציפית תוכנות …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרגע מחשב של לנובו g550 למי שמכיר.כרגע יש עליו כונן HDD רגיל ואיטי מאוד.רציתי לדעת לגבי המלצות לכונן ssd תואם.וכמובן שיתאים גם מבחינת הברגים והתושבות .האם זה ישפר לי תמהירות באמת?מצרף קישור לכונן שרציתי .מה עדיף בין השתיים וכמובן עם זה ישנה תמהירות תודה רבה לינק https://ksp.co.il/m/uin/45745?ref=select וזה כונן שני של סאנדיסק פלאש https://ksp.co.il/m/uin/33866?ref=select
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני מחפש לוח אם חדש למחשב שלי במקום הקיים שלי בגלל מספר בעיות שאני חושב שהוא אחראי עליהם התקציב הוא בערך 500 שקל אם שווה להוסיף עוד 100 שקל אז זאת לא הבעיה... המעבד שלי הוא E6750 והזכרונות הם של OCZ 4X1GB ועל המעבד ישב נינג'ה פלוס הלוח צריך להיות מתאים לOC קל עד בינוני ולמשחקים ושיהיה אמין... חשבתי על לוח של DFI אבל אין חנות שיש לה את הלוחות האלה בזמינות מידית ועדיף שיהיה עם כמה שיותר פצ'רים זהו בעיקרון ואני ישמח להצעות והמלצות!! תודה לעוזרים!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה HD החיצוני (היה מחובר ל XBOX וכלל גם גיבוי תמונות) לא מזוהה במחשב וגם ה XBOX הפסיק לזהות אותו. שאני מחבר למחשב הנורה דולקת ומתחילה להבהב אך הוא לא מזוהה,ולא מוצג ככונן שאני נגש למנהל ההתקנים הוא כן מוצג תחת כונני דיסקים (SAMSUNG G2PORTABLE USB DEVICE וגם בהוצאת מדיה באופן בטוח הוא מזהה אותו כשהוא מחובר. החלפתי כבל וכניסת USB ולא עזר. מה לעשות זה ממש חשוב כי זה הגיבוי היחד שיש לי , הכונן של המחשב נהרס לפני כמה זמן ורציתי לשחזר שמירת קבצים מהחיצוני לכונן החדש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
LG 4166 לא מהה מדיות ריקות של DVD וכמובן לא מוכן ליצרוב מדיות רגילות של CD הוא מזהה וצורב הצוב בל שנה בערך וצרב ליפני חודש ללא בעיות מה לעשות ?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הפיוניר 111D מספק או שיש משהו יותר מומלץ
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההארד דיסק הוא מתוצרת WD ונפחו 30 ג"ב. כבר כמה זמן ה- windows פעל לאט מאוד (קורה אחת לכמה חודשים, 98, אין לי אפשרות לעבוד עם 2000 באופן שוטף, בגלל מודם בלי דרייברים שעובדים). לפני שפרמטתי (את המחיצה הראשית, הקבצים שרציתי לשמור היו במחיצה שניה), לקחתי את הדיסק לחבר וגיביתי את כל המידע פעם נוספת. לפני כן ה-windows 98 הפסיק לעלות, ואחרי שהחזרתי את ההארד דיסק, גם ה-2000 שהיה מותקן במקביל סירב לעלות והציג הודעה אומרה בערך כך: "Unknown hard eror, contact your dealer". פרמטתי את המחיצה הראשית, התקנתי windows ועוד כמה תוכנות, אך כאשר ניסיתי להתקין winfax, התוכנה נתקעה בשלב ההתקנה, ולאחר כמה זמן הופיע מסך כחול שאמר משהו על שגיאה בכתיבה להארד דיסק. לכן, הרצתי סריקה יסודית, וגיליתי …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי DOK של 2 GB מיותר ואני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה של ERD. זה קובץ ISO ויש לי את התוכנה HP USB DISK.... והוא לא קורא את הקובץ ISO. השאלה שלי איה תוכנה אני מתקין על הדיסק און קי הזה את מערכת ההפעלה הזאת? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-