אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מחשב עם 2 כונני SSD ואחד מכני של 1TB .. בכל פעם שהמכני לא בשימוש כמה זמן הוא נכבה, מתאר לעצמי שזה משהו בצריכת חשמל של הוינדוס או משהו כזה.. השאלה אם זה עושה נזק לקשיח ? כי הוא נדלק שאני נכנס לכונן שלו או שאני מכבה את המחשב הוא מדליק אותו אוטומטית לפני כיבוי ואז המחשב נכבה אז הוא נדלק וישר נכבה. איך הכי כדאי להגדיר את הפונקציה הזאת ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אני מבין נכון כל מה שכבל עושה בעצם יוצר בקר IDE שמחובר דרך ה USB? אם זה נכון אז בעצם המחשה יראה את הארד-דיסק או הצורב CD או DVD כמחוברים לחיבור IDE לכל דבר? כלומר לא תהיה בעיית זיהוי של הכוננים ושימוש בתכונות השונות שלהם? (למשל נרו אמור לראות את צורב בצורה תקינה לאפשר את כל אפשרות ומאפייני הצריבה של הצורב המקורי, ללא בעיות ומגבלות?) תודה מראש לכל עונים ומסבירים, טל
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לראות סרט דרך כניסת ה-USB בדי וי די יש לעיתים דחופות קטיעות ועיוותים. אני מניח שזה בגלל קצב הקריאה האיטי. האם קניית דיסק און קי עם קצב קריאה/כתיבה גבוהים יותר יעזרו? האם יש פיתרון אחר ?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תגידו מחר אני הולך לקנות הארד דיסק 160 ג'יגה ויש לי עכשיו 40. עכשיו מה אני צריך לעשות עם החדש רק לחבר אותו וזהו?? או להתקין עליו וינדוס ?? איך אני ישלב את שניהם ביחד? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין primary ל logical
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי הרד דיסק Maxtor בנפח 300 ג'יגה עם ממשק SATA, נוכחתי לדעת באמצעות תוכנת everest שבעצם מהירות העברת הנתונים בין הלוח אם לדיסק הקשיח היא UDMA6(ATA-133 הכיצד זה ייתכן ? ואיך פותרים את הבעיה ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מספר ימים רכשתי את הדיסק תוצרת סמסונג אשר מומלץ פה בסטיקי בנפח 1000GB. הדיסק אולי מהיר ויעיל, אבל אצלי הוא יצר המהום מאוד חזק שקשה להתעלם ממנו בתדירות של אחת לשניה. וידאתי שאכן הדיסק הוא מקור הרעש ע"י ניתוקו ולצערי כך הדבר. לאחר חיפוש ברשת, גיליתי שאני לא היחיד שסובל מהבעיה הזו. לי הרעש מפריע מאוד ולכן הדיסק יוחלף.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כזה בחול והוא הגיע עם בקר IDE ATA100 כתוב שם שוינדוס לא יודע לעבוד עם הרדיסקים גדולים מ-137GB לכן חובה לחבר את ההרדיסק לבקר שהגיע איתו ולא ללוח אם מה זה השטויות האלה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלו את זה : http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=370076&path=22
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש הארד דיסק לרשת... רצוי שיהיה ממשק אלחוטי אך אפשר גם כבל ethernet אפשרי אפילו USB אבל עדיפות נמוכה... לא צריך נפח גדול מידי בין 250 GB ל 500GB אני לא כל כך מודע למחירים אז הייתי רוצה רק משהו עם מהירות סבירה (שיהיה אפשר לצפות בסרטים מתוכו...) תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכונן DVD במחשב שלי לא מצליח לקרוא דיסק, אני מכניס את הדיסק והמחשב כאילו מראה שהוא ריק. אבל הנגן DVD שמחובר לטלויזיה דווקא כן מצליח להעלות אותו ורואים שיש תיקיות בפנים. ז"א שכנראה יש בעייה בכונן DVD שלי. צריך לציין שיש בעיה עם הדיסק הספציפי הזה כי הכונן מעלה בקלות DVD אחרים.
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
כבר לא מעט זמן שאני חושב איך אוכל לגבות את המידע היקר שיש לי במחשב ונאסף במשך שנים. מדובר על סה"כ 1TB של מידע שנמצא על ה- HDD שלי. עכשיו HDD's נוטים לשבוק חיים ביום בהיר אחד (אגב זה F3 של סמסונג) ואני ממש דואג מיכך. חשבתי על לקנות נייד חיצוני ולגבות עליו ואחרי שראיתי שאחי קנה נייד חדש של טרנדסקין ואחרי חודש הוא הוחלף בחדש בגלל תקלה...הבנתי שהפתרון לא ממש מחזיק מים! כעת אני סגור על גיבוי בענן שהוא נצחי בגלל אחריות של החברה וכאלו על המידע שלי. אז אני שואל מה האופציה של גיבוי בענן הטובה ביותר לישראלים מבחינת מהירות העלאה, ארגון הקבצים, אמינות וכמובן מחיר. אני צריך סה"כ 1TB כאמור. אם יש משו בחינם, כמובן שאשמח לשמוע על השירות הזה! אם לא, גם אשמח לשמוע על אם עדיף תשלום חודשי או…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי חבילה של 5 dvd+rw האם עשיתי טעות? ממה שקראתי פה מכשירי די וי די לרוב לא מצליחים לקרא דיסקים מסוג זה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=149432.msg1258476#msg1258476 מה זה אומר ? שאם אני אצרוב על הדיסק סרט די וי די מכשיר הדי וי די לא יצליח לקרא אותו? מה לגבי סתם צריבת קבצים (mp3 למשל) גם אותם הוא לא יצליח לקרא? לגבי dvd-rw . הם לגבי סוג זה של דיסקים הכל עובד? אם זה חשוב אז יש לי צורב nec 4550
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
התקציב הוא באזור ה400 שקל המבחר בחנויות דיי קטן זה בנתיים מה שמצאתי http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT120M500SSD3&cart=140583858274722416〈=heb הוא מומלץ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי שעושה לי גיהינום. יש לו נפח של 32GB. בהתחלה יכולתי להכניס קבצים עד 4GB עד ש"פתחתי" והרחבתי אותו. עכשיו אני מנסה להעביר בו סרטים והוא לא מפסיק לעשות לי בעיות עם הקבצים. פעם הוא רושם לי שאין קידוד לסרט למרות שיש, פעם אני מנסה להעביר את הסרט קדימה ואז המסך נתקע, ופעם אני מנסה להכניס כתוביות לסרט וזה לא עושה כלום. מישו יכול לעזור לי ?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי פה מחשב עם לוח שאין עליו בקר SATA ומותקן עליו כרטיס PCI שהוא בקר SATA ומחובר אליו כונן SATA הקטע הבעייתי זה שאין לי גישה אליו, אין לי איך להתקין הוא לא מזוהה, מה אפשר לעשות!?
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אחותי חזרה מדרום אמריקה ומאחד המחשבים שם נכנס לה וירוס לכרטיס זכרון של המצלמה. שחיברתי אותו למחשב בבית האמת האנטי וירוס התריע והסיר את הוירוס אבל עדין אין אפשרות לראות ולהוריד את התמונות למחשב. הוא מראה ש 1 ומשהו ג'יגה תפוס אבל שנכנסים לכרטיס הוא ריק. יש איזו תוכנה כדי לסדר את הכרטיס ולראות את התמונות? תודה יואב.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע וחצי רכשתי SSD חדש ושמתי לב שחסרה מדבקת אחריות והשנייה בכלל במקום הזוי יש לכך סיבה ? עוד מישהו נתקל בזה ? תמונה מאותו כונן בדיוק מ NewEgg תמונה מהכונן שלי [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי להחליף את ה LG 4120 שלי ב NEC 3500?
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
רכשתי כונן 80GB 7200 8MB BUFFER SATA II NCQ HITACHI בהתקנת ה WIN רואים שיש 8MB , לפי המספר הסידורי יש לו 8 בתוכנת עזר מהאתר שלהם , יש לו 8 אבל ב EVERST הוא מזהה רק 2 למה זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קניתי ארדיסק 3TB המחשב נותן לבצע אתחול לדיסק 2TB למה זה קורה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא הייתי מתנגד לכמה כאלו http://www.lacie.com/products/product.htm?id=10118 Bigger Disk Unprecedented 1 terabyte capacity User Benefits : Unique triple interface solution FireWire 800, FireWire and USB 2.0 hard drive Sturdy aluminum alloy design Stackable desktop or rackmount configuration largest capacity available The LaCie Bigger Disk, with the largest hard drive capacity available, is a unique innovation that packs an amazing 1 terabyte of storage space in a manageable 5.25" form factor. With this unsurpassed storage capacity, the LaCie Bigger Disk allows users to store nearly two years of continuous music and up to one month of non-stop MPEG-2 video1. Trul…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... במהלך שידרוג המחשב שלי אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש חדיש ומחודש שהיה גדול ומרווח (80 ג'יגה זה יקר?).... שיהיה של חברה טוב... שיהיה אמיד ואמין... גם מהיר תומך S.M.A.R.T ו uDMA... וגם שלא יהיה ממש יקר בסביבות 500 שקל פלוס מינוס
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב ביום חמישי שעבר, והיום קיבלתי שיחה מנציג החברה שאין להם במלאי את ה- Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD ולכן הוא אמר שהוא יתן לי במקום את ה- Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD בפעם הקודמת שדיברתי עם נציג שלהם והוא הציע לי אותו דבר, הוא ציין ש- Western עדיפים באחריות, הכוונה שאם יש פגם בדיסק הקשיח, הם מחליפים לך ישר את הדיסק קשיח במקום, ולא בודקים אותו. אז מה אתם אומרים? אין הבדל בין 2 החברות וזה לא נורא שהחלפתי?
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אחרי שחיפשתי וחיפשתי ולא הצלחתי להגיע להחלטה אני אנסה להעזר בכם. אני מתכנן לקנות HD 120. מה שחשוב לי זה השקט ופחות הביצועים. (הוא הולך להיות דיסק משני בעוד הראשי הוא RAPTOR 36). ההצעות שקיבלתי הן ¤620 על WD ו¤650 על הברקודה. כדאי לנסות גם דיסקים של מקסטור וסמסונג? איזה מבין הבאים יהיה הכי שקט? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-