עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לא בטוח אם זה הפורום הנכון. אם לא, נא לעדכן. יש לי סטרימר Probox2 שמחובר לטלוויזיה ואליו מחובר כונן חיצוני עם מדיה. עבד בסדר רוב הזמן. אלא שהכונן עם מעט שטח, התמלא ולכן רכשתי כונן אחר עם נפח גדול יותר: Westren Digial 4TB. העברתי לשם את המדיה וחיברתי אותו במקום. מאז קורה מדי פעם שבזמן שזה מנגן סרט התמונה נתקעת. זה כאילו ממשיך לנגן, כי אפשר לראות את השניות זזות, אפשר להריץ קדימה\אחורה וכן ממשיכים לשמוע את האודיו, אבל רק התמונה תקועה ורק אתחול מחדש של הסטרימר עוזר. לא קורה תמיד ולא שמתי לב אם זה במקרים מסוימים, ככל שבדקתי לא נתקלתי בבעיה עם הכונן הישן. האם יכול להיות שיש בעיה בדיסק החדש או שאולי הוא פשוט לא מתאים לסטרימר? או שבכלל הבעיה…

2. Started by יניב51,

שבת שלום. שבוע שעבר רכשתי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9808&perur=2&t=14&c=489 ואחרי שחזרתי הביתה וראיתי ביקורות לא הכי טובות על החיצוניים של WD, הלכתי היום והחלפתי ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9889&perur=2&t=14&c=488 לפני שפתחתי את האריזה, שמתי לב שהכבל לא סטנדרטי, והכבל הוא כבל Y, ז"א חיבור אחד לכונן ו 2 חיבורי USB. לפני שאני פותח ובטעות מגלה אכזבה, הכונן לא אמור לעשות בעיות עבודה עם אקסטרימר? לא רוצה לגלות בטעות שאני אפתח אותו ופתאום הוא לא יקבל מספיק מתח... אם יש כוננים אחרים מומלצים מבאג אשמח לקבל המלצות ( 500GB עד טרה ללא חיבור נוסף לחשמל ).

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by passanger57,

האם ניתן לנתק דיסק קשיח פנימי SATA בזמן שהמחשב עובד ( בתוך ה WINDOWS ) האם יש דרך מסוימת ??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by y4niv,

אני מתלבט בין שני אלה: intel ssd 600p או intel ssd 540s הנפח דומה, באופן כללי, האם יהיה הבדל משמעותי ? האם ההפרש בכסף שווה ? סתם מפחיד אותי m.2 בגלל הויזואליות שלו, SSD רגיל ניראה יותר טוב ופחות מפחיד. למישהו יש SSD עם חיבור m.2 ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, לאחרונה היו לי כל מיני תקלות מוזרות במחשב, המחשב היה נתקע, זמני תגובה ארוכים. החלטתי להתקין מחדש מערכת הפעלה. לאחר שההתקנה בוצעה, הורדתי HD TUNE לבדוק את ביצועי כונן ה SSD וקבלתי התראה על טמפרטורה גבוהה של 128 מעלות הכונן ממוקם בין הדיסקים הקשיחים הרגילים שהם נמצאים בטמפרטורה של 41-49 מעלות. מדובר בכונן OCZ AGILITY 3 60G יש עוד תוכנה שאני יוכל לאמת את הטמפרטורה הזאת? הכונן דפוק ולממש אחריות? ישמח לשמוע חוות דעת מצורף תמונה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by evy,

אהלן אני מחפש כונן SSD 256 או 500 גיגה למחשב הנייד שלי, במבצע קטלני במסגרת המבצעים של black friday למישהו יצא להיתקל ויכול להפנות אותי?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by HF Integrale,

הצורב שלי עשה לי בעיות, עד כדי כך שחשבתי שהוא מקולקל. אחרי פירמוט ועדכון, סוף טוב הכל טוב, וזאת לראיה:

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי כונן קשיח חיצוני שמתחבר למחשב ב-USB. השאלה שלי אם אפשר/כדאי/"בריא" לחבר אותו באופן קבוע לUSB במחשב כדי שיהיה בעצם כונן קשיח משני במחשב. יהיה שוני מבחינת מהירות השכתוב? יהיה אפשר להוריד אליו קבצים מהאינטרנט ישירות? האם שימוש מאסיבי וארוך טווח שכזה יוביל לשחיקה מהירה שלו? יהיה אפשר להתקין עליו תוכנות ולהפעילן דרכו?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Cahiml,

האם משתלם הדגם CT512MX100SSD1 המופיע בפלונטר בקישור הבא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT512MX100SSD1 המחיר נראה מחיר מציאה לנפח SSD ענק...

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש לי צורב DVD של LG מדגם: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA DEVICE הוא פעל יופי על XP SP3. נכנסתי לאתר של LG ביצעתי חיפוש לכונן ומצאתי דרייבר חדש שמתאים WIN 7 שזה מה שיש לי עכשיו. הורדתי את התוכנה המעדכנת וכאמור סגרתי מה שלא צריך והתחלתי בתיקון,זה סיים וביקש לאתחל את המחשב,לאחר האתחול זה עדיין לא עובד!! מה אני יעשה אני חייב להפעיל דיסקים שונים וזה כונן בן 4 חודשים בערךך...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. היי, אני רוצה לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח 1TB עם חיבור USB3 ובגודל 2.5". התקציב הוא עד 500 ש"ח ללא חריגות. כרגע אני נוטה לכיוון הדיסק הזה: SeaGate GoFlex Ultra-portable Drive http://www.seagate.com/external-hard-drives/portable-hard-drives/standard/goflex/ מה דעתכם על הביצועים שלו? האם יש דיסק אחר מומלץ במסגרת התקציב? בדיקות ב USB2: 1. בדיקת ביצועים בעזרת התוכנה CrystalDiskmark. 2. העתקה דרך הוינדוס של קובץ גדול (9 ג'יגה). 3. העתקה דרך הוינדוס של הרבה קבצים קטנים תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by XCG120,

האים דיסק קשיח של WD דגםWestern Digital Black WD6001FZWX 6TB יכול להתאים ללוח אם שלי האים הוא יזהה אותו . הדגם של ה 4טרה דגם Western Digital WDC WD4001FAEX-00MJRA0 זוהה האים ה6 טרה בייט יזוהה ?לוח האם Rampage Formula X48 (LGA775)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ady,

שלום יש לי צורב LG GSA-H22 X18 DVD ב SP2 XP עד היום הוא עבד כמו שצריך אבל בלי שום התראה המחשב לא מזהה אותו יותר כצורב אלא רק כ DVD-RAM DRIVE ואם אני שם דיסק ריק הוא הופך ל CD-ROM דיסקים קודמים שצרביתי איתו מאותו סוג הוא קורא אז לא נראה לי שזה הדיסקים. אין לי מושג למה זה קרה או איך לפתור את הבעיה ניסיתי להתקין מחדש אבל ללא הועיל חיפשתי עידכונים אבל אין כלום באתר של LG ולא נראה כאלו יש עדכון קשוחה. אם למישהו יש פיתרון אני ישמח בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by tb0001,

היה לי מקסטור 7400rpm ata133 40gb הוא עבד מצויין ואז יום אחר החליט לעבור לpio4.. בערך חודשיים אחרי זה הוא התחיל לעשות רעשים מאד מגניבים..... ורררר....וארררר.....בום!!... וררר...ורררר (בזמן פירמוט לדוגמה... ורק במחיצה הראשונה... חמשה ג'יגה) אז החלפתי אותו לאותו הארדיסק בדיוק, בנתיים פועל... האם לעוד מישהו קרה מקרה דומה עם הארדיסק הזה ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ofeky1,

אז ככה אני מחפש לוח אם חדש למחשב שלי במקום הקיים שלי בגלל מספר בעיות שאני חושב שהוא אחראי עליהם התקציב הוא בערך 500 שקל אם שווה להוסיף עוד 100 שקל אז זאת לא הבעיה... המעבד שלי הוא E6750 והזכרונות הם של OCZ 4X1GB ועל המעבד ישב נינג'ה פלוס הלוח צריך להיות מתאים לOC קל עד בינוני ולמשחקים ושיהיה אמין... חשבתי על לוח של DFI אבל אין חנות שיש לה את הלוחות האלה בזמינות מידית ועדיף שיהיה עם כמה שיותר פצ'רים זהו בעיקרון ואני ישמח להצעות והמלצות!! תודה לעוזרים!!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. באיחור "קל" ואופנתי החלטתי לקנות צורב DVD. לצערי בשנה וחצי האחרונים מאז העבודה + לימודים נטשתי קצת את זירת החומרה . בזמני היו ממליצים על LITEON בעיניים עצומות והיום ראיתי ש NEC כובש את הכותרת. אז ככה, התעדכנתי פה בכמה שאפשר, אבל עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה איזה לקנות. (יש פה תר'ד ענקי ורובו מיושן + מיני ת'רדים שקשה לעקוב..) התקציב הוא עד 350 ש"ח. התלהבתי מאופציית ה DVD RAM אז אני רוצה צורב שתומך בה. חשוב לי שיתמוך במירב הפורמטים/מדיות ויהיה אמין בקריאה וכתיבה, מהירויות פחות קריטי. צריך להיות שחור, אין זמן וכוח לצבוע עוד צורב. לא נראה לי ש הLS יהיה פרקטי בקרוב ככה שזה לא ממש משנה. כרגע המועמד שלי הוא: NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - 290 NIS מתחר…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Cynicoren,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מיקרו SD לסמסונג נוט 2. בZAP ראיתי שיש מספר גדול של כרטיסי זכרון - מיקרו SD SDHC MICRO SDHC SECURE DIGITAL HC ULTRA SDHC איזה מהם יתאים לNOTE 2 ? אשמח גם להמלצה על חנות זולה שמוכרת בנפח 32-64GB. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by winner,

שלום חברים במחשב הראשי שלי יש לוח Gigabyte GA H77-D3H, דיסק WD 500GB SATA3 Blue עבור מערכת הפעלה ותוכנות ושני דיסקים WD 2TB SATA3 Green ב-RAID1 עבור איחסון (בעיקר תמונות) הכונן הלוגי של 2TB כבר מלא ובנוסף, המערכת כבר בת יותר מ-3 שנים כך שאני מעדיף להחליף את כל מערך האיחסון ובהזדמנות זו להשתדרג ל-SSD ההתלבטות גם לגבי נפח הדיסקים הקשיחים - האם כדאי לקנות דיסקים של 3TB או 4TB, בעיקר מבחינת אמינות ואילו דיסקים מומלץ - Seagete, WD או טושיבה ? ואיזה דגם מומלץ שיהיה איזון בין נפח, מחיר ואמינות. לגבי SSD, אני מעוניין להחליף את כונן המערכת ב-SSD של בסביבות 250GB. ראיתי שיש SSD 240GB של קינגסטון בפחות מ-400 ש"ח לדוגמה: SDSSDA-240G-G25 - 240GB , SanDisk SSD PLUS , SATA3, Read 520 MB…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Seaninho10,

שלום, אני מחפש להחליף את הכונן הנייח הקיים אצלי במערכת למעלה משנה וחצי בכונן SSD שייתן לי ביצועים טובים יותר בתפעול המערכת. כלומר, אני מחפש כונן SSD נטו להתקנת 8 WINDOWS עליו (ישמש ככונן :C) כדי שמערכת ההפעלה תרוץ חלק יותר ומהר יותר, לא מעבר לכך. ממה שהסתכלתי, ה- 120GB SAMSUNG EVO יספיק לדעתי, שדי מתאים לי לכיס. מומלץ? או שאני יכול להסתפק במשהו זול יותר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Liran_a,

יש לי לוח אם P35-DS3L. לוח דיי ישן עם חיבור SATA לדיסק קשיח. המחשב כרגע מתקשה לעשות POST. בטעינה של Windows הנורה של הדיסק קשיח מראה שהוא עובד כל הזמן. גם במצב idle, הארד דיסק עובד קשה. כדי לשלול וירוס התקנתי מחדש את המערכת, ביצעתי בדיקת מאמץ למעבד ולזכרונות. (למרות שעקב הנורה המעידה על עבודת הארדיסק, ברור שמדובר בדיסק) אני מעוניין לקנות את הכונן שהומלץ בפורום: Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003 אך רשום שהוא SATA 3. האם הוא יתאים ? האם הכונן יתמוך לאחור ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מנסה לעזור לחבר שהפך כונן שעליו מותקנת XP לכונן דינאמי (דרך ניהול הכוננים) והמערכת לא עולה מאז... מה ניתן לעשות ??

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Hanan Sabo,

שלום, למישהו יש כונן קשיח פנימי למחשב נייד עם חיבור IDE? מוכן גם במחיר סמלי. בזאפ הכי זול זה 120 שקלים...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by דןזט,

שאלה קטנה: ללא ספק כונני ה- SSD המומלצים ביותר הם סמסונג EVO או CRUCIAL MX/BX 100/200. אבל אין להם M.2. אם יש לי חיבור M.2 בלוח האם אלו הם עדיין כונני SSD המומלצים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by yuvalg,

התחדשתי בMININOTE קטנטן שכמובן מגיע ללא כל כונן. אשמח להמלצה על כונן חיצוני שקורא CD/DVD ומתחבר לשקע USB במחיר זול ככל הניתן. ד"א - האם צריך/חייבים מארז או שיש כוננים המיועדים לעבודה חיצונית?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים