אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
ואני קונה לוח, sata אני יוכל לחבר אותו? איך אני אמור לדעת אם יש אפשרות?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בגלל בעיה עם המחשב הנוכחי שלי, החברה שנותנת את השירות הציעה לי מחשב חדש בעלות של התיקון - Lenovo Flex 2 15 59425646. הוא טוב מהמחשב הנוכחי שלי בכל הפרמטרים, חוץ מאחד - נפח ההארד דיסק. המחשב המוצע מגיע אמנם עם SSD, אבל הוא רק בנפח של 256GB לעומת ה-700GB שיש לי היום. חיפשתי ברשת פרטים על המחשב הזה, אבל כנראה שזו גרסה לוקלית לישראל ולכן יש מעט מאוד. השאלה שלי היא האם אוכל אחרי שאקנה אותו להוסיף לו גם HDD במקביל. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 40 כשאצלי עומד 80. שניהם על 7200 RPM... איך אני עושה את זה? לאן אני מחבר את החוטים ובאיזה חוטים אני משתמש? יש לי 2 כוננים בתוספת להארד דיסק שיש לי (DVD וצורב DVD) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דיסק קשיח חיצוני: Maxtor OneTouch4 500GB מערכת הפעלה: Windows XP Pro זו בעיה שלא הייתה, פתאום זה התחיל, אני מחבר את הדיסק הקשיח הוא רושם למטה בבועה "אירעה בעיה במהלך ההתקנה..." לפני זה, פשוט הייתי מחבר וזה היה מזהה לבד את הכונן ופותח אוטומטית.. אני צריך דרייבר? תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק SAMSUNG EVO 840 120 GB יום אחד יש לי 77 גיגה פנוי ויום אחרי אני נותר עם 72 גיגה שמתוכם אפשר לנצל 68.8 גיגה הSSD מוגדר כמצב rapid ובachi וגם הtrim פועל יש לציין שלא הגדרתי over provisiohing מה ניתן לעשות? כול התיקיות ב c שוקלות ביחד כ 30 גיגה ועוד 10 גיגה אין לי מושג לאן נעלמו לא התקנתי תוכנות שנעלם המקום עוד דבר מוזר לוקח לביוס פתאום לעלות 19 שניות במקום 5.8 במצב הרגיל עדכון הצלחתי לפתור את בעיית העלייה זה היה בגלל USB שלא זוהה כנראה עקב סיסטם רסטור ע"י הסרה והתקנת הדרייבר הווינדוס עולה כעת ב 5 שניות
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את הכונן הנייח הקיים אצלי במערכת למעלה משנה וחצי בכונן SSD שייתן לי ביצועים טובים יותר בתפעול המערכת. כלומר, אני מחפש כונן SSD נטו להתקנת 8 WINDOWS עליו (ישמש ככונן :C) כדי שמערכת ההפעלה תרוץ חלק יותר ומהר יותר, לא מעבר לכך. ממה שהסתכלתי, ה- 120GB SAMSUNG EVO יספיק לדעתי, שדי מתאים לי לכיס. מומלץ? או שאני יכול להסתפק במשהו זול יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האים צפוי לנו מעבר מהר יותר מאשר ציפינו ? http://www.dailytech.com/Sony+Releases+Report+on+Bluray+vs+HD+DVD/article6841.htm
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טלויזיית LG עם חיבור USB אקטיבי, תומך DIVX. בעזרת דיסק און קי אני צופה בסרטים ותמונות ושומע מוזיקה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול ולשים עליו את כל התמונות, השירים והסרטים. ולהשתמש בו (במקום הדיסק און קי) דרך חיבור ה USB. אך אני חושש להשקיע כמה מאות שקלים ואז לגלות שהכונן לא נתמך מסיבה כלשהי... האם מישהו חיבר כונן קשיח לטלויזיה כזו? האם זה יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב LG GSA-H22 X18 DVD ב SP2 XP עד היום הוא עבד כמו שצריך אבל בלי שום התראה המחשב לא מזהה אותו יותר כצורב אלא רק כ DVD-RAM DRIVE ואם אני שם דיסק ריק הוא הופך ל CD-ROM דיסקים קודמים שצרביתי איתו מאותו סוג הוא קורא אז לא נראה לי שזה הדיסקים. אין לי מושג למה זה קרה או איך לפתור את הבעיה ניסיתי להתקין מחדש אבל ללא הועיל חיפשתי עידכונים אבל אין כלום באתר של LG ולא נראה כאלו יש עדכון קשוחה. אם למישהו יש פיתרון אני ישמח בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לקנות SSD בתצורת MSATA לנייד, כרגע זה הנפח בטווח המחירים הרצוי של עד 140$ פלוס מינוס. מתלבט בין שניהם בשל ביקורות טובות על שניהם, בגדול האתרים מכווינים על הסמסונג אבל בנפח הזה זה נראה שהוא נחת ביחד לקרושל... http://www.crucial.com/ProductDisplay?urlRequestType=Base&catalogId=10151&categoryId=&productId=12928&urlLangId=-1&langId=-1&top_category=&parent_category_rn=&storeId=10151 http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MZ-MTE250BW מה אתם אומרים? (כמובן אם ידוע על בעיות עם מימוש אחריות יצרן בארץ ועוד בעיות מסתוריות - אשמח לשמוע!)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע אם בכלל קיים דבר כזה.... אבל יש הארד דיסק נייד שלא צריך שנאי שיש לו גם ESATA וגם USB3 ? במידה ואין...אני אשמח להמלצה לדיסק קשיח USB 3.0 ללא מתח חיצוני והכי חשוב - מהיר....יש חיה מהירה כזאת ? (כמה מהיר ? כמה שיותר !)
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי הולכת לקנות היום מחשב נייד (Dell Inspirion 3147 אם זה רלוונטי) והצעתי לה לקנות לו גם SSD. התקציב שלה הוא עד 500 ש"ח והיא באילת. רציתי לשאול איזה מבין הדגמים הללו הוא המומלץ ביותר??: Crucial MX100 256GB Crosair Force LX 256GB Transcend SSD370 256GB לפי הפרטים הטכנים האמת שהדגם האחרון נראה הכי טוב מבחינת זמני כתיבה וקריאה אבל אולי אחד מהאחרים דווקא יותר מומלץ מסיבות אחרות? בתודה מראש על כל תשובה שתינתן. בברכה, ליאור.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחלתי ללמוד קצת על התשתיות של NetApp, הבנתי מה זה snapshots, הבנתי איך RAID DP עובד. ויש לי כמה שאלות על WAFL. אם הבנתי נכון, הWAFL הוא לא בידיוק מערכת קבצים, אלא יותר Sub System של ONTAP שבעצם אחראי על הmetadata של הקבצים, על הSnapshots, לשרת לקוחות של NFS וCIFS, ועוד. והאם i nodes (אני נוב בלינוקס) הם בעצם האינקדסים שמחזיקים את הmetadata (שינוי אחרון, הרשאות, תאריך יצירה וכו') של הקבצים? ובi nodes בעצם הWAFL מטפל? האם אני צודק? בכל מקום שקראתי על WAFL באינטרנט, כתוב שהוא לא File System אלא File Layout.... אשמח לשמוע ממכם על מנת שאוכל להבין טוב יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כן, הם מתחילים להגיע.. ה LG 5613D (חיצוני) וה BENQ 1625 (פנימי, אבל רק X8 -R ו DL 2.4): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מברר עבור חבר כונן SSD חיצוני בגודל 250 חשבתי על samsung evo 850 (קניתי לי כזה. טרם הגיע) אבל אני לא מכיר מארזים מומלצים הוא מחפש עם חיבור USB3 מטרה מערכת הפעלה plug and play תקציב 700 שקל (עדיפות לרכישה באזור המרכז)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי קניתי את ההרד דיסק(ההרד דיסק צריך להגיע שבוע הבא) עכשיו שמעתי שFDISK לא מחלק טוב כוננים בעלי נפח גדול ורציתי לדעת אם זה נכון ואם כן אם איזה תוכנה לבנות את המחיצות תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעניין אותי, למה אף אחד לא מייצר הארדיסק עם שני ראשי כתיבה/קריאה. הרי ההארדיסק הרבה פעמים מגביל את המחשב כי הוא לא יכול לכתוב ולקרוא בו זמנית משני מקומות. למה לא ליצור הארדיסק עם שני ראשים, שיכולים לעבוד בו זמנית בלי תלות אחד בשני? פשוט שני זרועות, אחת מכל צד, שיכולות לכתוב ולקרוא משני הצדדים של הדיסק. (לא למעלה ולמטה, כמו תקליט, כי את זה הם עושים, אלא אחת מול השני) תיאורתית זה אמור לשפר את הביצועים כמעט פי 2 לא? זה בטוח יתן גישה הרבה יותר מהירה לנתונים... אני מניח שחשבו על זה, וכנראה יש איזה סיבה שלא עשו את זה. אבל מה היא? מן הסתם יכולות לצוץ הרבה בעיות, אבל מה יכול ליהיות כל כך חמור שאי אפשר להתגבר עליו? או שבאמת אף פעם לא חשבו על זה? (לא נראה לי ) או שזה לא ב…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני אלה: intel ssd 600p או intel ssd 540s הנפח דומה, באופן כללי, האם יהיה הבדל משמעותי ? האם ההפרש בכסף שווה ? סתם מפחיד אותי m.2 בגלל הויזואליות שלו, SSD רגיל ניראה יותר טוב ופחות מפחיד. למישהו יש SSD עם חיבור m.2 ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש. יש לי חיבור בלוח לUSB 3 (לוח ASUS P8Z68-V) ואני מעוניין לקנות פאנל קדמי של שני חיבורי USB3 משום מה לא מצאתי חנות שמוכרת...
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מנסה לעזור לחבר שהפך כונן שעליו מותקנת XP לכונן דינאמי (דרך ניהול הכוננים) והמערכת לא עולה מאז... מה ניתן לעשות ??
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ולא נראה לי שללוח אם שלו יש בקר רייד מובנה, כמה יעלה לי בקר רייד, איזו חברה מומלצת לקנות? אני מתכנן לעשות מהמחשב הזה שרת קבצים, אני ארגיש הבדלים משמעותיים בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בלפטופ SSD Gskill pheonix pro 60GB הלפטופ הוא HP530: http://dl.dropbox.com/u/3371322/HP530.PDF לאחרונה עדכנתי את הקושחה של הכונן ל-3.2 והעברתי את הכונן ל- AHCI חוויתי מספר בעיות שונות הנוגעות להתעוררות המחשב ממצב שינה, החמורה ביותר היא שהמחשב לא זיהה בכלל את ה- SSD, הייתי צריך לנתק אותו ולשחזר מ- IMAGE. לאחר השחזור אני חווה בעיות בעת התעוררות משינה, בדרך כלל שינה ארוכה יחסית, בקצרות זה פחות קורה. הבעיות הם שהמחשב בעצם לא מתעורר לחלונות אלה עולה מחדש כאילו הוא נכבה אחרי מסך כחול, אני מקבל WINDOWS ERROR RECOVERY ואומר לו להפעיל חלונות כרגיל ואז הוא אומר WINDOWS HAS RECOVERED FROM A SERIOUS ERROR אבל אין פרטים.. איזה הגדרות אני צריך לבדוק? אני מניח שזה דברים שקשו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצורב שלי עשה לי בעיות, עד כדי כך שחשבתי שהוא מקולקל. אחרי פירמוט ועדכון, סוף טוב הכל טוב, וזאת לראיה:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם מסוכן לפתוח כוננים קשיחים וכונני דיסקים ודיסקטים כשהם לא מחוברים למחשב ולא פועלים כמובן סכנות לחומרה שפותחים וסכנות למי שפותח אותה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי ארד-דיסק חדש WD 250GB ניסתי לפרמט אותו דרך ה Disk Management אך הפירמוט נתקע על 87% אחר כך ניסתי שוב דרך My Computer אך זה שוב נתקע ועומד על אותה הנקודה למעלה משעתיים כבר יש לכם איזה שהם הצעות או שמדובר בכונן פגום ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-