עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני שיש בו בערך 110 ג'יגה קבצים, בשלב מסוים הכנסתי אותו למחשב והוא מזהה רק שתי תיקיות מכל מה שנמצא בפנים, בדקתי אותו ב-3 מחשבים שיש לי בבית - ובכולם הוא מראה את אותם 2 תיקיות שזה בערך אולי גג 10 ג'יגה מכל מה שיש בפנים, השאלה שלי היא למה הוא לא מראה לי את שאר הקבצים, בנוסף אם עושים את המאפיינים של הדיסק החיצוני הוא מראה שתפוס 110 ג'יגה, ההשערה הראשונית שלי היא שזה בגלל שבמחשב היותר ישן שלי האנטיוירוס הכניס לבידוד משום מה את הקבצים האלה, אבל זה אמור להשפיע גם על שאר המחשבים? עזרה תתקבל בברכה, תודה, מתן.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Cynicoren,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מיקרו SD לסמסונג נוט 2. בZAP ראיתי שיש מספר גדול של כרטיסי זכרון - מיקרו SD SDHC MICRO SDHC SECURE DIGITAL HC ULTRA SDHC איזה מהם יתאים לNOTE 2 ? אשמח גם להמלצה על חנות זולה שמוכרת בנפח 32-64GB. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by HF Integrale,

הצורב שלי עשה לי בעיות, עד כדי כך שחשבתי שהוא מקולקל. אחרי פירמוט ועדכון, סוף טוב הכל טוב, וזאת לראיה:

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by kaboonkal,

אני מתכנן להחליף בקרוב אחד מהHDD שברשותי (עושה כבר רעשים ואמנם עובד כמו שצריך נכון לרגע זה אבל נראה לי שהוא מתקרב לימיו האחרונים) וחשבתי על הדרך להחליף גם את הSSD. כרגע יש לי EVO 860 250GB שעושה עבודה נפלאה, אך הדרישות שלי קצת השתנו ואני צריך נפח יותר גדול אז נראה לי שאכוון כבר לכיוון 1TB. אני מבין שכונני NVME מספקים מהירויות כתיבה/קריאה גבוהות פי כמה וכמה, אך אני לא בטוח כמה זה רלוונטי עבורי. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג וכתיבת קוד מבחינת הSSD, בקבצים הכבדים מטפל הHDD. האם יש טעם לפזול אפילו לכיוון של NVME והמחירים שהוא מגיע בהם (להבנתי ההבדל במהירויות יורגש כמעט רק בהעברות קבצים גדולים, רינדור וכו'), או שהמהלך ההגיוני הוא לדבוק בSATA? בנוסף-אשמ…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש את הפתרון המשתלם ביותר לבעיית האחסון שלי ואשמח לשמוע את ההצעות שלכם. נתחיל במה שיש עכשיו: שני מחשבים: מחשב א' - המחשב הראשי: 3 כוננים כחולים של 1TB עם RAID 5 ללא בקר יעודי (...) מחשב ב' - HTPC ושרת גיבוי: כונן שחור של 1TB וכונן ירוק של 2TB. הבעיה: אני צלם חובב ויש לי כבר כ 1.5TB של תמונות שאני לא רוצה למחוק (קבצי RAW גדולים ומכאן הנפח הגדול). אני רוצה להגדיל את נפח האחסון ולא רוצה לוותר על הביטחון שנותן לי הרייד. האפשרויות העומדות לפני הם כאלה: א: לקנות עוד כונן של 1TB ולהוסיף ל RAID יתרונות: זול חסרונות: מוסיף רק 1TB 4 כוננים ב RAID 5 בלי בקר ייעודי לא נשמע לי טוב... ב: לקנות 2 כוננים של 4TB ולהפעיל RAID 1 יתרונות: מגדיל את הנפח ב 2TB RAID 1…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by I21I21,

אני רוצה לקנות כונן קשיח 4 TB עד 500 ש"ח ,לצורך אחסון. צריך עזרה בבחירה כי אני לא מבין בחיבורים של הכונן תודה לעוזרים. מפרט נוכחי: Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et 1920x1200 , u2412m Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device SAMSUNG HD502HJ ATA Device TOSHIBA HDWD120 ATA Device ST3500418AS ATA Device

7. Started by almog1620,

האם בחיבור כונן נוסף למחשב צריך לעשות נוספות פעולות כל שהן, או שפשוט מחברים את כבל ה-DATA והחשמל והכונן מוכן לשימוש???

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, לאחרונה היו לי כל מיני תקלות מוזרות במחשב, המחשב היה נתקע, זמני תגובה ארוכים. החלטתי להתקין מחדש מערכת הפעלה. לאחר שההתקנה בוצעה, הורדתי HD TUNE לבדוק את ביצועי כונן ה SSD וקבלתי התראה על טמפרטורה גבוהה של 128 מעלות הכונן ממוקם בין הדיסקים הקשיחים הרגילים שהם נמצאים בטמפרטורה של 41-49 מעלות. מדובר בכונן OCZ AGILITY 3 60G יש עוד תוכנה שאני יוכל לאמת את הטמפרטורה הזאת? הכונן דפוק ולממש אחריות? ישמח לשמוע חוות דעת מצורף תמונה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום... יש לי את הלאפטופ הבא: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2952 עכשיו יש לי כונן dvd שאני לא משתמש בו, ואני יודע שאפשר להחליף אותו ב ssd. עכשיו הנה השאלות: איך אני יודע איזהsata יש לי במחשב? איך אני מתאם אותו לssd? האם יש גדלים של כונני SSD או שכולם 2.5 אינץ? איך אני יודע שזה יכנס למחשב? איזה SSD בגודל 500ג'יגה הייתם ממליצים, ואיזה ב250? (לא כל כך יודע הפרשי מחירים) האם הייתם ממליצים לקנות דרך אמאזון ולשלוח, או לקנות בארץ? האם שמעבדה תתקין לי אותו במקום הכונן? או שזה מספיק בסיסי שנוב כמוני יוכל לעשות את זה? תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. ואני קונה לוח, sata אני יוכל לחבר אותו? איך אני אמור לדעת אם יש אפשרות?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום.. יש לי שתי מערכי RAID במערכת שלי אחד של ה OS שכולל 3 כונני SSD של OCZ Vertex 60GB השני כולל 3 דסקים של - WD 1001FALS Caviar Black גם כן ב RAID 0 תראו בבקשה את התמונה הבאה.. מה שמוזר זה שהתוצאה העליונה היא של מערך ה SSD ???... שניראה לי קצת נמוך אפילו לכונן אחד אז בטח שלמערך RAID 0 X 3 וגם התוצאות של המערך של WD מוזר (לטובה) ניראה לי קצת לא הגיוני.. ממוצע של 56318MB/sec קריאה ?.. הלוח שלי זה: ASUS P6T DELUXE V2 הבקר של הלוח: Marvell 88SE6111 win 7 :OS ואם זה משנה משהו אז הגדרתי את המערכים דרך הביוס (לא בדיוק ביוס אבל דרך ההגדרות של הלוח - "Ctrl+I") והתקנתי את ה RAIDים לפני שהתקנתי את המערכת. זהו.. תודה רבה ושבוע טוב לכולם, מתן.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. יש לי צורב של ימהה 40X20X10 וכאשר אני צורב איתו בתוכנת NERO הוא בודק לי את הדיסק הרק ומוריד לי את המהירות כתיבה ל 8X למרות שעל הדיסק כתוב 32X. יש אפשרות לבטל את שינוי המהירות האוטומטי של הצורב?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by shlomoreuven,

התלבטתי בין 2 הכוננים הללו: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4899 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8517 לבסוף רכשתי את הראשון, המוזר הוא הכבל USB שקיבלתי, צירפתי תמונה, מזה הכבל הזה? מה היתרונות-חסרונות? האם בחירתי נבונה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by y4niv,

אני מתלבט בין שני אלה: intel ssd 600p או intel ssd 540s הנפח דומה, באופן כללי, האם יהיה הבדל משמעותי ? האם ההפרש בכסף שווה ? סתם מפחיד אותי m.2 בגלל הויזואליות שלו, SSD רגיל ניראה יותר טוב ופחות מפחיד. למישהו יש SSD עם חיבור m.2 ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by OferS16,

שלום , עקב מותו בטרם עת של ההארד דיסק הקודם שלי אני משתמש בהארד דיסק ישן מאוד שהיה לי זרוק על המדף(IDE 40 GB,2 platters), אחרי כמעט חודש וחצי שאני עם ההארד דיסק הזה זמני הטעינה של הווינדואס ושל משחקים(BF3 בעיקר) הפכו לבלתי נסבלים ואני כבר מעדיף לא לשחק מאשר לחכות את כל ה5-10 דקות עד שהמפה נטענת . אז אחרי התלבטות ארוכה ובדיקה עוד יותר ארוכה הגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות SSD וחשבתי על הCRUCIAL M4 60GB כי ראיתי בפורום שמלא ממליצים עליו כי הוא גם מהיר גם אמין וגם זול (יחסית), אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם יש SSD אחר שכדאי לי להסתכל עליו או שהCRUCIAL זה הבחירה הטובה ביותר (תקציב עד ל600 ש"ח) 2.האם העובדה שהלוח שלי תומך רק בSATA 2 תגביל יותר מידי את הכונן או שזה לא גורם…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אז אני עכשיו אצל שכן שובר תראש למה הצורב לא עובד, הוא עובד עם הנרו החדש, בכל מקרה התקנתי דרייבירם מחדש ניסיתי תוכנה אחרת וזה לא עוזר. הצורב כן צורב מדי פעם ומה שקורה זה שהוא משלים את הסימולצייה ובצריבה עצמה הוא עוצר באמצע, כבר הרס לי מעל 10 דיסקים מה אני עושה? נ.ב הדגם הוא MP7204A

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by mashas,

צריכה המלצה על דיסק קשיח חיצוני בגודל 2.5" מקסימום. המטרה של הדיסק זה אחסון מוזיקה ותמונות במטרה לנייד בין הבית למשרד, כלומר משהו נייד ליומיום , לא לצורכי גיבוי - לזה יש כבר WD של חצי טרה בבית ודיסקים. בעיקרון אני לא כ"כ מכירה את seagate, ראיתי גם משהו של סמסונג ושמעתי המלצות לכאן ולכאן. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by XCG120,

האים דיסק קשיח של WD דגםWestern Digital Black WD6001FZWX 6TB יכול להתאים ללוח אם שלי האים הוא יזהה אותו . הדגם של ה 4טרה דגם Western Digital WDC WD4001FAEX-00MJRA0 זוהה האים ה6 טרה בייט יזוהה ?לוח האם Rampage Formula X48 (LGA775)

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by GMTK,

חברים אשמח לעזרה. אני לא מצליח להכניס קבציץ מסוג FHD 1080P לכונן או כל משהוא שהוא רזלוציה גבוהה רשום לי הקובץ גדול מידי. סוג הכונן: WD 2T wdbaau0020hbk-01 מה אני יכול לעשות שהוא כן יכניס תקבצים תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by amir213032,

שלום לכולם בהמלצת הפורום קניתי היום את הכונן Seagate ST2000DM001 2TB בדיונים כאן ראיתי שרושמים על הכונן האלה שיש שני דגמים , אחד עם 2 פלטות (מהיר) ואחר עם 3 פלטות (איטי ביחס לראשון) מצורפות תמונות של הכונן שקניתי , ותמונה שפורסמה כאן בפורום שמראה על ההבדלים בינהם.ונראה שקניתי את ההארדיסק עם ה-2 פלטות יש לי בקשה שתעזרו לו להחליט אם מה שקניתי זה הדגם עם ה-2 פלטות או לא. צירפתי את התמונות אמיר

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי, אני רוצה לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח 1TB עם חיבור USB3 ובגודל 2.5". התקציב הוא עד 500 ש"ח ללא חריגות. כרגע אני נוטה לכיוון הדיסק הזה: SeaGate GoFlex Ultra-portable Drive http://www.seagate.com/external-hard-drives/portable-hard-drives/standard/goflex/ מה דעתכם על הביצועים שלו? האם יש דיסק אחר מומלץ במסגרת התקציב? בדיקות ב USB2: 1. בדיקת ביצועים בעזרת התוכנה CrystalDiskmark. 2. העתקה דרך הוינדוס של קובץ גדול (9 ג'יגה). 3. העתקה דרך הוינדוס של הרבה קבצים קטנים תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by winner,

שלום חברים במחשב הראשי שלי יש לוח Gigabyte GA H77-D3H, דיסק WD 500GB SATA3 Blue עבור מערכת הפעלה ותוכנות ושני דיסקים WD 2TB SATA3 Green ב-RAID1 עבור איחסון (בעיקר תמונות) הכונן הלוגי של 2TB כבר מלא ובנוסף, המערכת כבר בת יותר מ-3 שנים כך שאני מעדיף להחליף את כל מערך האיחסון ובהזדמנות זו להשתדרג ל-SSD ההתלבטות גם לגבי נפח הדיסקים הקשיחים - האם כדאי לקנות דיסקים של 3TB או 4TB, בעיקר מבחינת אמינות ואילו דיסקים מומלץ - Seagete, WD או טושיבה ? ואיזה דגם מומלץ שיהיה איזון בין נפח, מחיר ואמינות. לגבי SSD, אני מעוניין להחליף את כונן המערכת ב-SSD של בסביבות 250GB. ראיתי שיש SSD 240GB של קינגסטון בפחות מ-400 ש"ח לדוגמה: SDSSDA-240G-G25 - 240GB , SanDisk SSD PLUS , SATA3, Read 520 MB…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מנסה לעזור לחבר שהפך כונן שעליו מותקנת XP לכונן דינאמי (דרך ניהול הכוננים) והמערכת לא עולה מאז... מה ניתן לעשות ??

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Ash Binary,

אני רוצה כונן קשיח חיצוני וכנראה אחד של western digital elements באיזור ה 640 MB 1 אני הייתי מעדיף כונן שלא מחייב חיבור לחשמל ויכול לעבוד מהחשמל של ה USB למקרים שאני משתמש איתו במחשב הנייד אל סוללה (מובן שהוא יטחון את הסוללה) 2 אני רוצה שהוא יהיה אמין מ 1 אני אמור לקחת כונן 2.5 '' אבל יש לו חיבור של mini USB ואני לא ממש בטוח שהחיבור הזה אמין אחריי הרבה חיבורים וניתוקים של הכבל אני גם לא בטוח שהוא יכול להחזיק בצורה אמינה את ה 450 mA (נתונים מכונן 2.5 אקראי של סיגייט) או כמה שהכונן לוקח (הבעיה היא לא במחשב - אני יכול לעשות לו כבל שמחבר את ה USB למחשב ולוקח 5 V מספק כוח חיצוני. הבעיה היא החיבור בכניסה לכונן הקשיח) בכונן ה 3.5 '' יש חיבור USB מרובע גדול (כמו של מדפסת) והייתי …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים