אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
זה קורה לעיתים קרובות יחסית לאחרונה, המחשב פשוט לא מזהה את הקשיח החיצוני שלי שמחובר דרך USB, פשוט לא מופיע ב"מחשב שלי". רק לאחר שאני מנתק ומחבר אותו מס' פעמים רק אז הוא מופיע, זה עניין די מציק. האם זה אומר שהוא עומד לשבוק חיים? WD Elements 500GB
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/wdtv/ האם מישהו יוכל לבדוק אם כעת קיימת תמיכה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי כונן בנפח 1TB עם 2 מחיצות אחת 250 אחת 500 ועוד 250GB בודדים שאני רוצה להוסיף אותם למחיצה של ה 500 איך אני יכל לעשות את זה בלי תוכנה מיוחדת (דרך הווינדוס)? ועוד שאלה: את ה 250GB הבודדים הוצאתי מהמחיצה C שהיה 500, יכל להיות שהכונן נפגם או שחומר נמחק בזמן שאני מפריד נפחים בין המחיצות? כי אני טיפה לחוץ... הינה תמונה : אני מעונין להוסיף את החלק השחור למחיצה E תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הטמפרטורה היא כ- 47 מעלות. הרדיסק מגדם W.D ואני מתחיל לחשוב שאולי הביאו לי הרדיסק ממוחזר או משהו כזה כי הוא רותח ! WDC WD2000JD-00HBB0 47 ° זה הדגם של ההרדיסק, מישהו יכול לבדוק לי בבקשה האם זו טמפ' תקינה שלו והאם מדובר בהרדיסק ממוחזר ? במידה וכן מה אוכל לעשות כנגד זה.. רכשתי אותו מ KSP. וההרדיסק בתחתית שלו (הוא כולו שחור כזה ) בתחתית הפלסטיק כזה נראה קצת מעוות כזה.. לא יודע.. מה אני יכול לעשות בבקשה ? אשמח לתגובות ענייניות- תודה מראש, עודד.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי כבר XPSP2, המפרט בחתימה... אני יודע שכולכם עכשיו תקפצו ותגידו Partition magic או Acronis Disk Director.... אבל! ניסיתי את שניהם והם עושים ריסטרט בשביל לעשות את זה, לא מזהים את הדיסק אחרי הבוט ומבטלים את הפעולה... אני צריך תוכנה שעושה את זה ACTIVE בווינדוז... מישהו מכיר/יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כי אני משדרג צורב רגיל לצורב dvd ולא קיבלתי כבלים עם הצורב החדש. אז אפשר כאילו לנתק את הצורב הישן ולחבר את אותם הכבלים לחדש בלי בעיות?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אם מדובר בחריגה מאוד מאוד מאוד משתלמת אז אפשרי עוד 50 ש"ח אני יודע שהיו פה בטח אלפי דיונים בנושא אבל במרוב שמות לא רואים את היער חח קיצר אני מחפש צורב שיעשה עבודה טובה גם מדיות לא כל כך איכותיות !! ולא תהיה לו בעיית קריאה עם קצת שריטות על דיסקים כמו כן שיתמוך באוברברנינג כולל על דיוידי ושיצרוב דיסקים רגילים ללא כל בעיה מיוחדת למי שיש המלצות שיתן לי אותן פה... מי שיש לו נסיון חיובי ופחות חיובי שיציין אותו גם כן.. תודה מראש נ.ב. אם הצורב דורש משאבים יותר מהרגיל בגלל תכונות מיוחדות וכו' אז לא להמליץ כי המערכת שלי חלשה מאוד.. 256 זיכרון..
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה ולצורך התקנת מערכת הפעלה חדשה, שתותקן בנוסף לזו הקיימת, אני מעוניין ליצור מחיצה חדשה בכונן. האם קיימים כלים שיסייעו לי לעשות זאת בבטחה מבלי לפגוע במידע שעל הכונן הקשיח?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה hd הנ"ל, והווינדוס הפסיק לעבוד לי פתאום כבר פעמיים. הפעם השלישית שבאתי להתקין אותו מחדש ההתקנה הגיבה בהודעה הבאה: the hd is corrupted and cannot be repaired, לאחר שפירמטתי אותו גיליתי שיש בו 1.5 Mb של bad sectors, לאחר הפירמוט הצלחתי להתקין את הווינדוס. האם ה bad sectors מהווים עילה להחלפת ה hd בחדש(קניתי אותו לפני חצי שנה)? והאם לאחר הפירמוט הווינדוס אמור שוב לעבוד באופן תקין ולא להפסיק לעבוד מדי פעם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לעצמי דיסק און קיי.. נמאס לי להעביר קבצים דרך המייל או דרך הנגן MP3 שלי שצריך להביא את הקבל USB בשביל לחבר אותו... הדרישות שלי: קטן, אמין, לא שביר ובנפל של ג'יגה עד 2. המחיר: עד 300 שקלים חדשים. ראיתי שיש הרבה חברות.. אבל אני לא מכיר את התחום הזה טוב ואולי זה כמו בזיכרונות של מצלמות שבסוף את את הזיכרונות מייצרות חברה אחת או 2 ולכן ההפרש במחיר לא שווה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי על הכונן הנ"ל המלצות חמות.. השאלה למישהו יש ניסיון עם הדיסק הנ"ל? אני רוצה דיסק שישמר למשך שנים פחות חשוב לי ביצועים כי הכונן ישמש לגיבויים. יש גם את גירסת 23H3P שעולה קצת יותר אני לא אבחנתי בהבדלים כלשהם חוץ מעיצוב?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תראו מה זאת בדיחה כל האחריות שיש לדיסקים חיצוניים במידה והנך רוכש דיסק חיצוני ואתה מחבר אותו לשרת לצוך גיבוי יש בעיה במקרה של מימוש אחריות למה ? רכשתי דיסק חיצוני מסוג freeAgent Extrime הדיסק בגודל של 1.5TB מחובר ב פיירוויר לשרת לפני שבוע הלך הדיסק כיוון שהוא באחריות ביקשת לממש אותו אבל בתנאי שאני מקבל את הדיסק הפגום או את ההטבעות שלו בגלל חיסיון מידע תכלס אמרו לי לא יהיה כדבר הזה מחליפים אחד תמורת אחד שאלתי ומה יהיה גורלה של המידע במידה וזה יפול על מישהו חכם ? אמרו לי שכח מזה וזה הסיכון שלך בקיצור בדיחה - ספגתי את הפגיעה ואז הבננתי את המשמעות האחרת של האחריות כל אחד שיעשה את חשבון הנפש שלו הבנתי שזו דרך ידועה והתבנית הזאת חוזרת על עצמה בחברות רבות חבל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקיי הראשונה היא היותר דחופה: הדיסק און קי שלי עבד מצוין אבל פתאום כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא נפתח ושואל אותי אם ברצוני לפרמט אותו. יש לי שם דברים אישיים וחשובים שלא הספקתי לגבות ואני אודה למי שיציע לי דרך איך לחלץ ממנו את המידע. השאלה השנייה: אני בתיכון ואני מתחיל ללמוד ולעסוק הרבה בתכנות אבל ההבנה שלי בנוגע לשאר במחשבים היא בסיסית ביותר והייתי רוצה ללמוד עוד! למשל, כשאני מוריד תוכנות או משחקים מהאינטרנט ולא יודע איך להפעילן (אם אני לא רואה קובץ exe) כי אין לי הבנה בנושא, ואני רוצה לדעת באופן כללי לגבי אופן הפעולה של משחקים, תוכנות, ZIP ודברים שימושיים וטכניים כדי לא להיות בור בנושא. איזה מקורות מידע אתם מכירים ללמוד ככה על מה שכתבתי?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, שקלתי לקנות SSD של סמסונג שקיבל המלצות טובות EVO 850, המחיר שלו בארץ סביב 510 ש"ח. לאחר מכן ראיתי הבדל משמעותי במהירות מול כונן SSD EV0 960 m.2 ומצאתי באמאזון גרמניה ב-141 יורו (כולל משלוח ומסים) = בערך 600 ש"ח. האם מישהו מכיר את הכונן? יודע לומר שהוא אכן שווה את ההזמנה מחול? כאן בארץ ראיתי שהוא עולה סביב 780 ש"ח. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
- 3 followers
-
-
זקוק לעזרה בחיפוש אחר כונן חיצוני המבוסס על 2.5 sata 5400, נפח הכונן לא חשוב העיקר שאוכל להוציא את הr-disk ולהשתמש בו כתחליף ל-r-disk של הנייד שלי מסוג IBM T-60 וגם כמובן שאוכל להשתמש בו אם ארצה ככונן חיצוני כשאחזיר אותו למארז המקורי שלו.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
סדרת הblack: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=487&language=en ניתן להשיג אותם ב750 ג'יגה או טרה. לא היה לי מושג בכלל שיש לווסטרן כוננים עם 32 מגה באפר עד שלא נכנסתי לאתר שלהם. בארץ מוכרים את הAAKS בעיקר שזה סידרת הblue
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכם, שאלה בכותרת. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא ניקנה לפני כחצי שנה מFOXPC. תמונה: http://i25.tinypic.com/maktn9.jpg ERROR SCAN: הכל תקין HEALTH: הכל תקין מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הSandisk Contour ויש לי מספר שאלות: 1.למה המערכת הקבצים שבאה היא FAT32 והאם אני לא יאבד פונקציונליות אם אני יפרמט לNTFS? 2. יש צורך כלשהו לעדכן את הקשחה(שיפור ביצועים או משהו) ? 3. איך אני בודק שהDOK שלי מספק את מהירות היצרן, יש תוכנה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
למה הוא עולה כל כך הרבה ביחס לדיסקים אחרים?? ובכלל מה טוב בו??
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות D ו- E. שתי מחיצות אלו שייכות לאותו כונן קשיח פיזי. ז"א הוא חולק לשתי מחיצות בנפח זהה. מחיצות אלו פורמטו והן ריקות (הווינדוס על כונן אחר ), איך אני מחבר אותן חזרה והופך את אותו כונן קשיח למחיצה אחת גדולה. כאילו במקום D ו- E נגיד רק D שהיא בנפח של שתייהן. אני שוב אומר אין בעיה של איבוד מידע! הן ריקות. שאלתי שאלה זו בעבר והופנתי לסטיקי או למדריך אך אין שם תשובה למצב זה!! בבקשה עזרו בהדרכה ובתוכנות אם צריך.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת, בטווח של 600-700 איזה SSD בגודל 480 מומלץ בימינו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם הארד דיסק של 160 ג'יגה לא מזמן וחילקתי את ההארד דיסק למחיצות. יש לי מחיצה ראשית C: שמכילה 5 ג'יגה ועליה אני התקנתי רק windows , partition magic ודרייברים לחומרה שלי. את כל שאר הדברים אני אתקין במחיצות (לא ראשיות, אגב) D - G או D - H (לא זוכר כרגע.. אני לא כותב מהמחשב המדובר). בכל מקרה נכנסתי לC: וסימנתי את כל הקבצים (ולפני כן עשיתי "הראה קבצים מוסתרים") ובדקתי את הנפח שלהם. הנפח שלהם הוא 1.4 והנפח על פני הדיסק (size on disk) הוא 1.51. בחישוב פשוט 5 ג'יגה פחות 1.51 או 5 ג'יגה פחות 1.4 שווה ל 3.49 או ל 3.6. אבל הווינדווס מראה שיש לי רק 1.09 גי'גה פנויים. אין לי על המחשב temporary files או משהו כזה. ולא שכחתי לעשות איחוי להארד דיסק. איך אני מחזיר את המקום שנעלם…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני אוטוטו מסיים את הקורס בג'ון ברייס, וגם ככה כואב לי על השיעור של המעבדים שפספסתי. יש הרבה חומר שאצטרך לקרוא ב- hwzone ובאתרים אחרים באינטרנט ע"מ להשלים את הפער בין מה שאני יודע מהקורס לבין מה שקורה בשטח כרגע. אני גולש כרגע באתר של compusa, בחלק של ההארד דיסקים ויש לי שאלה: מה זה 7200.10 ו- 7200.11 ומה ההבדל ביניהם? מה זה SATA-300? יש את אלה אצלנו בארץ? אני מכיר רק SATA ו-SATA2? אני אהיה בניו יורק ובוושינגטון DC בסוף ספטמבר. אם יש לכם מקומות נחמדים לגיימרים כבדים וותיקים/שקשורים למחשבים, חומרה ומשחקי מחשב להמליץ עליהם, זה המקום. אני גם אשמח לשמוע תשובות לשאלה האם כדאי לי לקנות קונסולה כלשהי שם ו/או לשדרג את המחשב המעפן שאני מקבל מג'ון ברייס (קניית רכיבי חומרה עבורו) …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי מה זאת הטכנולוגיה הנקראת double laye? קראתי באיזה מקום שמדובר על צריבה של שתי שכבות נתונים על צד אחד של התקליטור, אך אינני מבין מה המשמעות של זה. ומה זה אריזת bulk או אריזת oem?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-