אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
7200RPM, 600 שקלים באופיס דיפו
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות קופסא שתתאים להארדיסק 320GB IDE. קופסא שתהיה עם מאוורר , ותשמור על הכונן. אני לא יודע אם זה משמעותי, אבל הכונן לא יהיה פעיל יותר מ3-4 שעות רצוף. אני לא ממש מתמצא בנושא הזה והייתי שמח להצעות (גם של קופסא כזו וגם של חנות אם אתם מכירים) התקציב הוא בכיוון 150 (ברור שאם יש משהו טוב ב180 ,זה לא מה שיפריע). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי צורב LG חדש מדגם 4167B. עד כאן הכל טוב.כשאני בודק אם הצורב מפיע במחשב שלי אז הוא לא הופיע..וזה דיי מוזר כי גם הדיוידי שלי פתאום לא הופיע. לעומת זאת, בדקתי את הבעיה הזאת בביוס של המחשב והוא כן זיהה לי את המחשב. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?.. שאלתי את חבר שלי והוא אמר שבגלל שיש אבק אז המחשב לא מצליח לזהות את הצורב במחשב שלי ואת הכונן דיוידי. תעזרו לי בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הלך לי דיסק קאוויר בלק 1TB SATA 3 6 GB/s. חדש כמעט לגמרי - שימש לגיבוי, היה מותקן כמה חודשים, כמעט לא ביצע פעילות מעבר לכך שהעברתי אליו וידיו מהמצלמת וידאו, ומת. לדעתי, בשימוש כל כך מועט, יותר סביר שנפגע משהו באלקטרוניקה מאשר בפיזיקה, כלומר צריך להיות אפשרי להנציל את המידע. מצד שני מדובר בוידאו משפחתי של חודשיים שלשה - כואב הלב לאבד אבל לא מצדיק אלפי שקלים תיקון. יש למישהו מושג מי יכול לתת פיתרון טוב וזול לסיפור הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אם אני מבין נכון RAID 0 אמור להכפיל את ביצועי הכונן הכשיח אני תוהה עד כמה זה ישפר את ביצועי המחשב שלי? כאשר מה שאני עושה זה בעקר תכנות(כבד למדי) ואינטרנט. משחקים פעם ב.
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, בסופו של דבר לאחר המלצות שונות הלכתי על 1001FALS (אם אני לא טועה בשם ) וכרגע יש לי שני הארד דיסקים: 1)ה-1TB החדש 2) 250GB של גם כן של WD (סידרת AAKS ) . השאלה שלי איך כדאי ליצור מחיצות ואיפה כדאי להתקין את הוינדוס במטרה לביצועים הכי טובים שאפשר? כלומר, האם כדאי לי להתקין את הוינדוס על ה-250GB (מחיצה אחת שלמה) ואז משחקים וכו להתקין על ה-1TB או ההפך או שיש אפשרויות טובות יותר? תודה רבה אם זה משנה, אני משחק המון במשחקים חדשים וכבדים וגם עורך בתוכנות עריכה כגון AFTER EFFECT ו-Premiere .
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קראתי באתר שיש חברה שמיצרת הארד דיסק של 200GB האם אפשר לדעת איך קוראים לחברה? ??? :
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז חזרתי מ KSP *צונזר* אם 2 מאקסטורים של 200 יאמי +כמה מדיות לצריבה. בכל אופן... הנה הם וזה המחשב.שלי שעליו כבר יש שלוש דיסקים קשיחים וצורב נק ND-2500A . עכשיו לשאלות במחשב שלי יש ככה 10 GB שהוא כונן C והוא סוס עבודה מדהים סיגייט בהחלט יודעים לייצר דיסקים קשחים שילמדו המתחרים. 30 GB שהוא E סאמסונג. הוא NTFS משמש בעיקר לצריבות DVDR D שהוא 25 ג'גה לסרטים ו F שהוא למשחקים + מוזיקה. שניהם על 80 WD שהוא די חדש יחסית עם שלוש שנות אחריות. הבעיה היא שאין לי כוח להתקין אבל המון תוכנות מותקנות גם על E...ואני רוצה להוציא את C ואת E כי הם הגרעין החלש במערכת RPM נמוך יחסית... איך אני יעשה זאת איך אני יכול לעשות טרנספר עם הכל כולל הכל ? עריכת המודר - הבעת ד…
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן, פנטיום 3 1000 סלרון 256 RAM ג'נרי לוח אם VIA 2 HD של 40G כ"א - WD אני חושש שהחומרה הנ"ל חלשה מידי עבור הצורב הבא LG GSA-4163B DVDRW http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=1&actType=&modelName=&globalCode=GSA-4082B&modelPrefix=400000&globalSuffix=000000¤tPage=&categoryId=&parentId=&modelCategoryId=CTG1000658&page=# באתר החברה לא ראיתי דרישות חומרה מינימליות. אודה לתגובות ענייניות. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי רק צורב וכונן קשיח במחשב, שמצריכים חיבור כבל IDE. כרגע כל אחד מהם מחובר על כבל אחר של IDE. אז כדי למנוע חסימת אוויר, או זרימת אוויר טוב אני מעוניין להיפטר מכבל IDE אחד ולחבר את הצורב והכונן קשיח רק על כבל IDE אחד. רציתי לדעת אם זה אפשרי? ואם כן אז אני צריך לג'מפר את הצורב והכונן קשיח? אני יודע איך לג'מפר אותם אני רק צריך לדעת איזה הגדרה לתת לכל אחד? הכוונה איזה צריך להיות MASTER ואיזה צריך להיות SLAVE? את הכונן הקשיח אני עומד לחבר אותו בכבל IDE באמצע שלו (לכבל IDE יש שלוש יציאות: אחת בהתחלה ללוח האם, אחת באמצע ואחת בסוף). אז אם אני מחבר אותו באמצע אני צריך להגדיר אותו כ-SLAVE? ואני לא יכול לחבר אותו במקום אחד חוץ מהאמצע של הכבל כי אז אני אצטרך לעקם את הכבל ואני לא מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חיברתי היום עוד הארד דיסק של 80 גיגה למחשב עכשיו הוא מחובר ביחד אם הכבל של הצורב וכשאני נכנס לתיקיות של ההארד דיסק הוא לפעמים נתקע לאיזה 10 שניות ואז עובד ההארד דיסק השני שיש לי מחובר בחיבור הקטן הזה ולא הפס הזה כמו של הצורב איך אני יכול לעשות שהוא לא יאט לי את המחשב
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה כונן טוב? שמעתי שהוא לא מסוגל לצרוב מתחת ל8X זה דבר גרוע?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעייה ;D ( מדהים הא? ) אני רוצה ליצרוב דיסק של קבצי וידאו מהמחשב כדאי להפעיל אותו בDVD, הבעיה היא שאני לא יודע אם אפשר כי יש שם שני סוגים שונים של קבצים 3 של MOV ואחד של MPEG, מה אני עושה צורב הכל ביחד כדיסק VIDEO ? יש לי NERO הכי חדש, אם זה משנה. נב:אני יודע שהרוב יודעים את זה אבל...... אתם יודעים למה יש ציור של הקולסאום באש באיקון של NERO ? כי זה מצחיק כזה כאילו NERO BURNING ROM = נרו שורף את רומא... LOL, אני יודע שזה ישן
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה ES8000 של סמסונג ויש לה תמיכה מצויינת לUSB הרבה פורמטים עובדים ובגלל זה יש לי נזק חדש - צריך הארדיסק חדש כי הישן הלך לעולמו אחרי 3 שנים שימוש. תקציב: 700 שח דרישות: חיצוניי 1TB מהירות 7200 אם אני מריץ מתוכו סרטי FULLHD לטלוויזיה אז המהירות משפיעה, לא? בלי חיבור לחשמל, רק USB עדיפות כמובן ל2.5 אינץ, אבל גם 3.5 זה בסדר חברות: WD, SEAGATE (עם סמסונג יש לי ניסיון לא טוב בהארדיסקים, אז עזבו אותם) מה ההבדל בין USB 2 לבין USB 3? מהירות? אשמח לקבל המלצות ותגובות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אני יכול לפרמט HDD של מחשב אחר במחשב שלי ואחרי זה להתקין XP (בלי דרייברים ותוכנות) ואחרי זה להחזיר אותו למחשב המקורי שלו? השאלה אם הוא יפעל ואם המחשב שלי יזהה את ה HDD שלי? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש צורב DVD שיהיה לו מעל 2 מגה באפר , לא אכפת לי סוג או מחיר , רק תגידו לי איזה יש? תודה רבה לכול העונים. עידן.
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי צורב DVD של NEC דגם ND-3520A ויש סוגים מסוימים של DVD צרובים שהוא לא קורא וזה מאוד מוזר לי הדיסקים אותו פורמט DVD-R כמו שהצורב עצמו צורב ומה שהוא צורב הוא קורא וומה שאחרים צורבים הוא לא קורא מה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי לגרום לC300 שלי להגיע למהירויות IOPS שמביישות גם את הדור החדש של הכוננים
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למה ה WD2500KS מגיע במארז כסוף כשבאתר של היצרן הוא שחור? מדובר באותו הדגם בדיוק וזאת לא פעם ראשונה שני נתקל בדיסקים קשיחים שחלקם כסופים וחלקם שחורים.. שניהם לא מחבילות RETAIL...
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בערך 350 שקל ... עדיף פחות רק למערכת הפעלה, 128GB, http://www.ivory.co.il/ssd_hard_disk.html אני הולך לקנות אם תוכלו לתת לי המלצה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום כולם, אני אמנם מבין דבר או 2 בהתקני אחסון פנימיים אבל עולם האחסון החיצוני קצת זר לי ואני מקווה למצוא פה תשובה. בגדול, אני מחפש נפח אחסון של 1TB בערך לגיבוי המחשב הראשי שלי ולאחסון מדיה כדוגמאת - סרטים בייתים,תמונות וכו' הפתרון המתבקש הוא התקן אחסון חיצוני בעל ממשק USB2, אבל מסקירה קצרצרה עולה שהתקן כזה עולה בסביבות ה1K.. מצד שני, אני מכיר פתרונות של PLUG&PLAY שמיועדים לHDD פנימיים. מחברים את ההתקן באמצעות USB (נניח) למחשב ואז פשוט מכניסים אליו דיסק HDD SATA II (נניח) והוא ממלא את אותה הפונקציה רק במחיר זול יותר. רציתי להבין מה היתרון בכל אחד מהם ומה כדאי לקנות. אם אפשר גם, לקבל המלצה עפ"י הדרישה הנ"ל, במחיר כמה שיותר נמוך, כמובן שאשמח לקבל משהו איכותי גם אם זה או…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי sandisk extreme 64gb ואני מבסוט מאד מהמהירות שלו ב-usb3 אך משום מה הוא לא נותן לי להעביר קבצים גדולים. לדוגמא סרטים בנפח 5-6GB . האם יש דרך לעקוף את זה איכשהוא ובכל זאת להעתיק קבצים גדולים איתו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכי חשוב לי זה אמינות, את הצורב CD הרגיל הקודם שלי החלפתי אחרי 4 שנים והצורב הנוכחי כבר שנתיים עובד אצלי בלי תקלות. המהירות, הרבה פחות חשובה לי, הבדל של כמה שניות, ואפילו דקות לא משנה בשבילי. האפשרויות: סוני DWA-22 נק 3500 הסוני יותר זול, את הנק אני בכלל לא מכיר.
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
צרבתי משהו... והשארתי את הכונן פתוח בערך 5 דקות רציתי לצרוב עוד משהו אבל הצורב לא מזהה את הדיסק כדיסק ריק... ניסיתי דיסק ניקוי לעינית והוא גם קורא דיסקים אחרים אבל פשוט לא מזהה שהדיסקים לצריבה שאני מכניס לו ריקים.. והם ריקים (בדקתי במחשב אחר)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאתמול ההרדיסק פשוט כל הזמן טוען !! (לפעמים מפסיק ...) כל כמה שניות עכבר נתקע .... בקיצור ההרדיסק הולך למות ? (כולה בן חודשיים) - אין שום קליקים או משהו אגב.. לגבי תוכנות ניטור : תוכנה אחת מראה לי שיש בעיה הסיגייט על 60 אחות "בריאות" ולעומתו הWD הזקן שלי בן ה5 שנים על 100 אחוז !!! אבל תוכנה אחרת אחרי בדיקה אמרה : "PASS" מה הולך פה !? ההרדיסק לא מפסיק להיות בטעינה ! (כמובן שאין לי כלום פועל ברקע שום וירוס שום טרויין כלום ! (רק EXPLORER וזהו) מה לעשות ? איפה אני מגבה עכשיו 500 ג'יגה גם !? אם כמובן אצתרך וההרדיסק יילך פייפל סופית ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-