אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי ארד-דיסק של מקסטור 80 +8 מגה קאש חדש פחות משנה, הארד-דיסק מחולק לשני מחיצות 10 - מערכת הפעלה ותוכנות 70 - משחקים , תוכנות , סרטים , שירים , מסמכים חשובים ועוד היום פתאום לאחר שאחותי אמרה לי שהיה מסך כחול והמחשב נכבה , מאז המחשב לא מזהה את המחיצה השנייה בארד-דיסק ניסתי לעשות כל מיני בדיקות ולנסות לעשות לו dir מהדוס אבל שום דבר לא עובד יש עוד דרך כלשהיא לשחזר את המידע (אל תגידו לי יש אחריות כי זה רק חצי נחמה) ? יש לי שם מלא דברים חשובים ואני לא מדבר על דברים שאפשר להוריד שוב אלה על מלא מסמכים ואתר אינטרנט שבניתי... :'( תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחד ההארד דיסקים שלי פתאום התקלקל התופעה היא ה DATA BASE שלו פשוט נראה מחוק ! כלומר בהפעלה של ווינדוס הוא דורש SCANDISK וכותב משהו על MDB או משהו כזה שהמחשב עולה בהארד דיסק שהווינדוס מותקן עליו הכל תקין ובהארד דיסק השני הוא מראה כי הוא אפילו לא פורמט ודורש ממני לפרמט אותו בכניסה אליו ב DISK MANEGMENT להארד אין FILE SYSTEM כגון NTFS או FAT לכן כנראה הוא דורש פירמוט אני לא מבין איך זה פתאום קרה אבל אני יודע שהמידע על ההארד דיסק עדיין שם איפשהו איך אפשר להציל אותו ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב קודם כל זה מחשב לעריכה, עבודה בוידאו תלת מימד וכו לפי מה שקראתי הכיון של RAID 0 מתאים לי אבל ראיתי גם שהוא לא אמין אז אני רוצה ללכת על 5 אז דבר מאוד חשוב לפני שאתם עוזרים אין לי מושג מה עושים איך עושים רק לפני כמה ימים הכרתי לראשונה את המושג הזה RAID תודה לעוזרים (:
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי הרבה אתרים שמסבירים איזה הגדרות יש לבטל/להפעיל או דרכי שימוש וכדומה כדי להשפיע על הביצועים ואורך חיים של כונן SSD פנימי אך לא מצאתי מידע בנוגע לכונן חיצוני אשמח לקבל מידע או קישורים מתאימים SanDisk 250GB Extreme
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרגע מחשב של לנובו g550 למי שמכיר.כרגע יש עליו כונן HDD רגיל ואיטי מאוד.רציתי לדעת לגבי המלצות לכונן ssd תואם.וכמובן שיתאים גם מבחינת הברגים והתושבות .האם זה ישפר לי תמהירות באמת?מצרף קישור לכונן שרציתי .מה עדיף בין השתיים וכמובן עם זה ישנה תמהירות תודה רבה לינק https://ksp.co.il/m/uin/45745?ref=select וזה כונן שני של סאנדיסק פלאש https://ksp.co.il/m/uin/33866?ref=select
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש חסרונות בתפעול SSD? כמו שחיקה בעקבות כתיבה חוזרת כפי שקראתי בזמנו? או שזה מיתוס/זניח? מה קורה עם הורדות אם אני מוריד לדיסק רגיל (האם הן יורדות ל SSD קודם ואז מועברות ל HDD?) נפח מומלץ להרצת מערכת הפעלה (ווינדוס 8.1) תוכנות ומס משחקים (את השאר אין לי בעיה לאכסן בדיסק נוסף) אם אפשר גם לקבל המלצות לדיסק הכי משתלם (מחיר ביחס לביצוע ונפח) התקציב לא גבוה...האמת כמה שיותר זול... אשמח לכל מידע חיוני נוסף שכדאי לדעת בנושא, תודה ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את כונן ה- SSD - Samsung Evo 850 250GB , שיניתי בביוס ל AHCI ( אני חושב). ביצעתי בדיקה עם התוכנה AS SSD Benchmark - והתוצאות לא משהו ביחס לבנצמרקים אחרים שראיתי . מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הצורב NEC 3520A והדיסקים DVD-R X8 של סילברלייין נצרבים על מהירות X8 אבל בפועל הם כמו X6 ופחות! לוקח לי לפחות 18 דקות לצרוב דיסק עם 4 ג'יגה של מידע! לעומת זאת דיסקים מאותה החברה רק + לא עשו בעיות!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בגלל בעיה עם המחשב הנוכחי שלי, החברה שנותנת את השירות הציעה לי מחשב חדש בעלות של התיקון - Lenovo Flex 2 15 59425646. הוא טוב מהמחשב הנוכחי שלי בכל הפרמטרים, חוץ מאחד - נפח ההארד דיסק. המחשב המוצע מגיע אמנם עם SSD, אבל הוא רק בנפח של 256GB לעומת ה-700GB שיש לי היום. חיפשתי ברשת פרטים על המחשב הזה, אבל כנראה שזו גרסה לוקלית לישראל ולכן יש מעט מאוד. השאלה שלי היא האם אוכל אחרי שאקנה אותו להוסיף לו גם HDD במקביל. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 40 כשאצלי עומד 80. שניהם על 7200 RPM... איך אני עושה את זה? לאן אני מחבר את החוטים ובאיזה חוטים אני משתמש? יש לי 2 כוננים בתוספת להארד דיסק שיש לי (DVD וצורב DVD) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, הדיסק קשיח אצלי שבק חיים,לא קיבל מכה או משהו דומה.. חומרים חשובים מאוד. האם ניתק לתקן דבר כזה ולהשאר עם שתי כליות ? אם כן אשמח להמלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק SAMSUNG EVO 840 120 GB יום אחד יש לי 77 גיגה פנוי ויום אחרי אני נותר עם 72 גיגה שמתוכם אפשר לנצל 68.8 גיגה הSSD מוגדר כמצב rapid ובachi וגם הtrim פועל יש לציין שלא הגדרתי over provisiohing מה ניתן לעשות? כול התיקיות ב c שוקלות ביחד כ 30 גיגה ועוד 10 גיגה אין לי מושג לאן נעלמו לא התקנתי תוכנות שנעלם המקום עוד דבר מוזר לוקח לביוס פתאום לעלות 19 שניות במקום 5.8 במצב הרגיל עדכון הצלחתי לפתור את בעיית העלייה זה היה בגלל USB שלא זוהה כנראה עקב סיסטם רסטור ע"י הסרה והתקנת הדרייבר הווינדוס עולה כעת ב 5 שניות
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש. יש לי חיבור בלוח לUSB 3 (לוח ASUS P8Z68-V) ואני מעוניין לקנות פאנל קדמי של שני חיבורי USB3 משום מה לא מצאתי חנות שמוכרת...
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד שניקרא לו 1 עם כונן של 160GB. יש לי מחשב שני שניקרא לו 2 עם כונן של 250GB. אני רוצה להחליף בין הכוננים, ז"א.. להעביר את הכונן ממחשב 2 למחשב 1 ואת כונן 1 למחשב 2. (להחליף ביניהם) אז השאלה שלי היא כזאת: איך אני מחליף ביניהם בלי שימחק כלום ושהחומר שנמצא על הכונן של 160GB יעבור לכונן של ה-250 וההפך... (כלומר להעביר את כל המידע מכונן אחד לשני..)??? חשבתי לעצמי שאם אני יוכל לחבר נגיד כונן (שמותקן עליו ווינדוס והכל כבר...) למחשב אחד ואז להעביר בשיטת גזור - הדבק זה יהיה בסדר, מה אתם אומרים??? אפשרי לעשות את זה? יש שיטה יותר נוחה ופשוטה? האם בשיטה של גזור - הדבק אני יכול להעביר גם תיקיות של תוכנות והכל? נ.ב. *בכונן 160GB יש 70GB בערך ובכונן של ה-250GB יש רק 1…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיקרון Maxtor 120GB SATA חדש חנדנד וכשונא NTFS רציתי לעשות אותו FAT32 (הישן והטוב) השאלה איך עושים את זה FDISK יודע לעבוד עם SATA? יש דגך לגרום לוינדוס לפרמט הרדיסק גדול מ-30 גיגה ב-FAT32?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות דיסק SSD כדי להריץ עליו את מערכת ההפעלה שלי זה המפרט של המחשב שלי האם הדבר אפשרי אצלי והאם יהיה שיפור ביצועים ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמי שיש לו 2 כוננים חיצוניים USB 2.0 אחד בנפח 1TB של VERBATIM (דיסק של WD) והשני בנפח 2TB של SEAGATE FREEAGENT - הראשון לגיבוי מעה"פ והשני לגיבוי קבצי MULTIMEDIA. אני צופה בדאגה כיצד נפח הדיסק הולך ומצטמצם ולכן נראה לי שהכוון הנכון והמשתלם הוא רכישת מארז חיצוני + דיסק קשיח. החיסרון של הכוננים שברשותי הוא החום הגבוה בעיקר ה FREEAGENT ולכן נראה לי שמארז חיצוני מאורר יהיה פיתרון טוב יותר בשילוב דיסק קשיח (שיתחלף כל פרק זמן). לכן, הייתי מעוניין שוקל רכישת מארז יעודי רצוי שיתמוך בממשקים מתקדמים כגון USB 3.0 ו/או Esata + דיסק קשיח 2TB לפחות יש למישהו המלצות לשילוב מוצלח בתקציב עד 1000 ש"ח ??
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש SSD למערכת שלמטה בנפח של 120-250 ובתקציב של 500-600 ש"ח בערך. כרגע שמתי עין על ה Samsung 840 Pro 128GB שראיתי שממליצים עליו הרבה כאן בפורומים. הצלחתי למצוא את הכונן הנ"ל במחיר של 609 ש"ח. מה דעתכם? האם זה עדיין נחשב יקר מדי מבחינת עלות-תועלת? יש צפי לירידת מחירים קרובה? http://www.tms.co.il/product/11100 (לא יודע אם זו גרסת פרו, שלחתי להם מייל בנושא). http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/samsung-128gb-ssd-830-series-sata3-p-12855?language=he יש דגם אחר מומלץ שיעשה את העבודה לא פחות טוב/טוב יותר? אם כן אני פתוח להצעות. תודה רבה. CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray CPU Cooler: Scythe Ninja 2 Motherboard: Gigabyte…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ניתן ליצרוב שני סרטים בפורמט XVID על DVD. הכוונה שלי היא לא להשאיר את הסרטים בפורמט של XVID ופשוט לצרוב אותם כ-DATA אלא להפוך את שניהם לפורמט המתאים ל-DVD ואז לצרוב אותם על דיסק אחד. אני משער שאם אני אחבר את שניהם ואז יבצע המרה לא תיהיה בעיה - אבל אינ רוצה להשאיר כל אחד בפני עצמו. במידה והדבר אפשרי - איך עושים את זה? האם מאבדים מאיכות הסרטים אם צורבים את שניהם על אותו הדיסק? אני יודע שבאופן עקרוני הנפח שלהם רק עולה - אבל אני לא כל כך מבין בתהליך הקידוד של סרט מפורמט XVID ל-DVD. בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לוח: MSI PT8 Neo-V ניסיתי להתקין דרייברים, בדקתי שהבקר מופעל בביוס (לא מצאתי הגדרה אחרת), בדקתי ב-Disk Management. כמו כן, ניסיתי לחבר אותו דרך USB, הוא מקטלג אותו Disk Drives אך הוא רושם רק USB Device ולא מזהה את הכונן עצמו. אני אובד עצות אנא עזרתכם..
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קורשיאל הוסיפה אפשרות לשימוש בראם בתור מטמון לכתיבות רנדומליות לדיסק. האופציה היא דומה לזו שקיימת כבר בתוכנה שמגיעה עם כונני סאמסונג, ויכולה להאיץ את פעולת הכתיבה. בנוסף בכתבה טוענים שכתיבות רנדומליות לSSD שוחקות אותו יותר, אך עם האפשרות למטמון, אותן כתיבות רנדומליות מופנות אל זיכרון הראם ואחרי זמן מסויים נכתבות כמידע רציף אל הSSD ובכך קטנה השחיקה על הדיסק ואורך חייו עולה. כמו כן טומס הארדוואר מבטיחים כי בקרוב יעלו כתבת השוואה על פתרונות המטמון השונים. קישור לכתבה: http://www.tomshardware.com/news/crucial-momentium-cache-software,29239.html
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מערך של raid 0 עם ssd של kingston v300 120gb , עובד מצוין. לאחרונה שמתי לב שאני מחבר hdd 500GB WD BLUE לצורך גיבוי יש האטה משמעותית ניסיתי להריץ את המערכת בלי הHDD והמהירות חוזרת למצב הרגיל.. מדוע זה קורה ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מבקש המלצה על דיסק פנימי של 2TB , אין לי שום דרישה מיוחדת ממנו , צריך משהו פשוט ואמין. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק חיצוני של IOMEGA 1.5TB יש אפשרות להתשמש בו כהארד דיסק פנימי? החיבורים לSATA ומולקס קיימים בכלל בחיצוני?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, החודש אמי נמצאת בארה"ב וחשבתי לנצל עובדה זו כדי לשדרג את המחשב בכונן SSD. אני מעוניין בכונן בסדר גודל תקציבי של בין 100 ל - 200 דולר.. אם כי אני עלול להתפתות לחריגה קלה מהתקציב אם אשתכנע שזה ממש כדאי. עם מסגרת תקציב כזו ברור לי שהשימוש יהיה בעיקר למערכת ההפעלה + מספר תוכנות כבדות ולא יותר. (לא רואה איך אפשר להכניס לתקציב יותר מ - 80 GB גג גג). אז מה שחשוב לי בעיקר זה אמינות, בקר אמין, תאימות גבוהה ללא בעיות, זמני העברה טובים => בעצם מה שכולם רוצים לא? את הרכישה ארצה לעשות דרך Newegg או אמזון. אשמח להצעות והמלצות. תודה רבה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-