עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Ash Binary,

אני רוצה כונן קשיח חיצוני וכנראה אחד של western digital elements באיזור ה 640 MB 1 אני הייתי מעדיף כונן שלא מחייב חיבור לחשמל ויכול לעבוד מהחשמל של ה USB למקרים שאני משתמש איתו במחשב הנייד אל סוללה (מובן שהוא יטחון את הסוללה) 2 אני רוצה שהוא יהיה אמין מ 1 אני אמור לקחת כונן 2.5 '' אבל יש לו חיבור של mini USB ואני לא ממש בטוח שהחיבור הזה אמין אחריי הרבה חיבורים וניתוקים של הכבל אני גם לא בטוח שהוא יכול להחזיק בצורה אמינה את ה 450 mA (נתונים מכונן 2.5 אקראי של סיגייט) או כמה שהכונן לוקח (הבעיה היא לא במחשב - אני יכול לעשות לו כבל שמחבר את ה USB למחשב ולוקח 5 V מספק כוח חיצוני. הבעיה היא החיבור בכניסה לכונן הקשיח) בכונן ה 3.5 '' יש חיבור USB מרובע גדול (כמו של מדפסת) והייתי …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. האם זה נכון או שזו עוד סתם קלישאה? אצלי העדפתי לקנות בשם הקלישאה הזו שני דיסקים של 80 ושמתי אותם ב RAID -0 ,מבדיקות זה באמת מהיר מאוד וגם שקט מאוד יחסית לדיסקים גדולים אבל מה ההסבר מאחורי זה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. חג שמח לכולם :) אני מנסה להתקין וינדוס 10 מחדש על המחשב שלי ללא הצלחה. הכונן היינו NVME 920 HP. כאשר אני מנסה לפרמט את הכונן/למחוק את המחיצה דרך ההתקנה של וינדוס אני מקבל הודעת שגיאה. חיברתי כונן אחר שיש לי למחשב והעליתי דרכו את הוינדוס. במנהל הדיסקים אני רואה את הכונן, אבל הוא רשום לקריאה בלבד. ניסיתי לבצע כל מיני פעולות דרך DISKPART שמצאתי בכל מיני מדריכים בגוגל אבל ללא הצלחה. אשמח לעזרה כיצד ניתן להשמיש את הכונן. תודה

4. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם זה כונן טוב? שמעתי שהוא לא מסוגל לצרוב מתחת ל8X זה דבר גרוע?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ha,

במערכת שלי מותקנים 4 דיסקי SSD. שניים הם 128G ומותקנים בתצורת RAID 0 ועוד שניים הם 256G וגם הם מותקנים בתצורת RAID 0 (שניהם מגבים אחד את השני). אני משתמש ב MiniTool ShadowMaker Free שבעצם משכפלת דיסק על דיסק כדי לבצע גיבוי מערכת מלא אך כך אני יכול לנצל רק את הקיבולת של ה RAID 0 הקטן יותר (256G סה"כ) בלבד. האם ניתן ליצר RAID 5 שינצל את כל הדיסקים במערכת בתצורה של 256G + 256G + (128G + 128G) כך שאוכל לקבל דיסק אחד בגודל 512G ללא צורך בגיבוי ידני?

6. Started by yoczor,

שלום לכולם, אם ברשותי DOK או הארד דיסק חיצוני שמטרתם העיקרית היא אחסון של קבצים גדולים מאוד הכוונה היא לסרטי HD וכו' איזו יחידת הקצאה כדאי להגדיר בפירמוט של הנ"ל האם הגדול ביותר 64KB הוא העדיף?? תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by izikd,

ראיתי שרצה פה לא מעט זמן המלצה על הדיסקים של וורבטים, אולי הם דיסקים טובים, אבל הכיס זועק. אני לא חושב שזה יפה לשדוד את ההורים ב110 ש"ח לחבילת דיסקים של 25 יחידות. כרגע נשארו לי עוד מספר מדיות DVD+R של LG שקניתי לפני זמן מה, ולפי ה Quality Test שעשיתי קיבלתי ציונים דיי נכבדים של מעל ל-90. הדיסקים הם PRODISC R03, ועלו לי לפני מספר חודשים כ-2.6/2.7 לדיסק. הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לדיסקים מרמה כזאת, דיסקים הניתנים לקניה במחיר טוב ובאיכות טובה אגב, אני צורב על 3520 עם קושחה 2.2U, ואני קורא את זה על פיוניר DV355. תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. האם יש הבדיל משמעותי בין כונן קשיח במהירות 7200 סל"ד לבין 10000 סל"ד במשחקים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 1000GB ושמתי לב שסי-גייט ממש זולים יחסית לשאר החברות וגם מספקים 5 שנות אחריות (יחסית הרבה לשאר החברות). מדובר על כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS איך הדיסק קשיח הזה ? פשוט נראה לי מוזר שיש כזה הבדל משמעותי בין המחיר של סי-גייט לשאר החברות בזמן שסי-גייט נותנים 5 שנות אחריות (שזה הרבה יחסית לשאר החברות) אם אין באמת הבדל בין סיגייט לWD או לכל חברה אחרת אז אני אקח את זה (את סי-גייט) גם בגלל המחיר וגם בגלל האחריות.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש לי גם דיסק חיצוני, של 1.5T שנקרא יופי אבל הDOK הזה לא נקרא, יש קשר לU3 ? יש דרך שבה אני אוכל לגרום לו להזדהות ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, יש לי בלפטופ SSD Gskill pheonix pro 60GB הלפטופ הוא HP530: http://dl.dropbox.com/u/3371322/HP530.PDF לאחרונה עדכנתי את הקושחה של הכונן ל-3.2 והעברתי את הכונן ל- AHCI חוויתי מספר בעיות שונות הנוגעות להתעוררות המחשב ממצב שינה, החמורה ביותר היא שהמחשב לא זיהה בכלל את ה- SSD, הייתי צריך לנתק אותו ולשחזר מ- IMAGE. לאחר השחזור אני חווה בעיות בעת התעוררות משינה, בדרך כלל שינה ארוכה יחסית, בקצרות זה פחות קורה. הבעיות הם שהמחשב בעצם לא מתעורר לחלונות אלה עולה מחדש כאילו הוא נכבה אחרי מסך כחול, אני מקבל WINDOWS ERROR RECOVERY ואומר לו להפעיל חלונות כרגיל ואז הוא אומר WINDOWS HAS RECOVERED FROM A SERIOUS ERROR אבל אין פרטים.. איזה הגדרות אני צריך לבדוק? אני מניח שזה דברים שקשו…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by blue wings,

קיים ברשותי DOK עם נפח של 32GB של החברה Kingstone, ה-DOK במערכת הקבצים FAT32 ולכן אני לא יכול לאחסן בו קובץ שעובר את ה-4GB. ניסיתי כמה פעמים ובדרכים שונות לשנות את מערכת הקבצים ל-NFTS אך ללא הצלחה בסוף אני מקבל שגיאה שהפעולה לא הצליחה. עזרה בבקשה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by {oblivion},

שלום, חיברתי עכשיו HD ישן שהיה לי, ויש עליו חומר שאני צריכה. לפני כמה דקות הוא נתן לי לגשת לאחד הכוננים שלו, צרבתי משם משהו ומאז אני לא מצליחה להכנס לאף אחד מהכוננים ??? ואני מקבלת את ההודעה: "The disk in drive H is not formatted. do you want to format it now?" יש דרך לעקוף את זה ולמשוך את המידע מהדיסק? תודה, ob.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Little Very Big,

יש לי אפשרות לקנות צורב של Asus http://www.pch.co.il/docs/pd46820497.htm או צורב של Lite On http://www.pch.co.il/docs/pd1037481781.htm את שניהם אני יכול לקנת ב 250 ש"ח ומשלוח חינם הביתה. מה כדי לקחת? :

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by tick tak,

היי מחר אני יקבל את הכונן הקשיח החדש שלי(seagate 7200.10 320gb)וזה בנוסף ל-120 שיש לי. ויש לי כמה שאלות.... ל-120 שלי יש 2 מחיצות c ו d,ועכשיו שאני יקבל את הברקודה 320 אני אצטרך לעשות מחיצות כמובן. אז השאלות הן: האם עדיף לעשות מחיצה שמיועדת רק למשחקים שככה יהיו ביצועים יותר טובים? האם זה בסדר לחלק כונן קשיח ל-4 מחיצות ....זה טוב....זה רע? מבחינת ביצועים?(ועוד בנוסף למחיצות בכונן של ה-120) הדיסק הקשיח שיש לי עכשיו הוא 120gb sata1 wd האם זה רעיון טוב להעביר את כונן c לברקודה מטעם שהכונן הרבה יותר טוב וככה יהיה ביצועים יותר טובים למערכת עצמה.....אם אני לא טועה קוראים לזה resize (קראתי FAQ) ועוד שאלה שבטח תגרום לכמה לצחוק.....אבל חופשי האם זה קשה לבצע את כל אלה...צר…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום אני מחפש המלצות לדיסק קשיח חיצוני שיידע לבצע גיבוי אוטומטי גם על מחשבים אחרים ברשת האם יש המלצות? טיפים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם NAS - אחד ברשותי. https://ksp.co.il/?select=.154..2024.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=58090&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= baracuda https://ksp.co.il/?select=.154..2024.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=50988&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= מתלבט בין שני הדגמים. מה ההבדל בניהם חוץ מהמהירות סיבוב ? מה מיוחד ב NAS והאם הוא עדיף לצורך אחסון נתונים (לא בונה על raid).או שיש דגמים של WD עדיפים ? היעוד הוא לצורך גיבוי בלבד. אגב,הHDD האחרון…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. חברי הפורום שלום. קודם כל - עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי תשובה מתאימה (למעשה יש תשובות מלפני חודשיים או שלושה, אבל מן הסתם יש כבר ציוד טוב יותר בשוק ממה שהוצע בהן). ברשותי צורב Philips במהירות X16 שמשמש גם בתור קורא הדיסקים שלי, ובזמן האחרון שמתי לב ש"קשה" לו לקרוא דיסקים - לפעמים צריך להכניס ולהוציא את הדיסק כמה פעמים עד שהוא מזהה אותו, אז החלטתי לבחון את האפשרות להחליפו. המהירות לא כל-כך חשובה לי (לחכות עוד דקה לדיסק זה לא נורא), מה שיותר חשוב זה האמינות וכמובן תמיכה בטכנולוגיות יותר מתקדמות. לפיכך, אבקש את עזרתכם במתן תשובות למספר שאלות שיש לי: 1. האם עדיף לקנות צורב DVD או צורב רגיל? הנטייה היא כמובן לכיוון צורב DVD מכיוון שהמחירים הם דיי נמוכים וניתן לצרוב עליהם הרבה יו…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Cynicoren,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מיקרו SD לסמסונג נוט 2. בZAP ראיתי שיש מספר גדול של כרטיסי זכרון - מיקרו SD SDHC MICRO SDHC SECURE DIGITAL HC ULTRA SDHC איזה מהם יתאים לNOTE 2 ? אשמח גם להמלצה על חנות זולה שמוכרת בנפח 32-64GB. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. קניתי כונן קשיח חדש (103SJ) לפי המלצת הסטיקי אגב, במהלך התקנת עותק חדש של ווינדוס פיצלתי את הכונן ל2 מחיצות אחת 300GB ועוד אחת 600GB. לאחר סיום התקנת הווינדוס המחיצה של ה600GB לא מופיעה במחשב שלי אלא רק המחיצה של ה300GB עליה מותקן הווינדוס. יש דרך להחזיר חזרה את המחיצה מבלי לפרמט שוב את הכונן? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי ליפני קצת פחות מחצי שנה קניתי מחשב שהיה אמור להיות שרת. לאחסון אתרים. אין לי שימוש בו והכל עדיין באחריות חדש רציתי לדעת כמה שווה הציוד הזה , אני בודק כדאיות האם כדאי למכור את זה או להשאיר ... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ולרי88,

אז ככה ..אני רוצה לצרוב בנרו על דיסק DVD..קובץ ששקול 3.5 ג'יגה.. אבל הנרו לא נותן לי בגלל שזה קובץ מעל 2 ג'יגה משו הוא אומר לי שם אני לא יודע .. תעזרו לי .. צריך לשנות הגדרות כנראה אז איך משנים..!?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ואני לא מדבר על UDMA 0-7 או PIO 1-4 או כל דבר אחר. מה אכפת לי מהמהירות של העברת נתונים מהקשיח ישירות לזכרון. יופי שזה לא מכביד על המעבד. קניתי קשיח quantum fireball 15 gb בשנת 2000 המוכר אמר לי זה UDMA 66 . ולא חשבתי על זה אפילו מאז מה זה אומר. הקשיח העביר לי קבצים מקשיח לקשיח אחר בערוצים נפרדים של IDE בקצב של 25מב. קניתי עוד קשיחים בסוף 2002, הם כבר היו ATA 100 . ורק לפני שבוע פתאום הכה אותי. מה זה ?! הקשיח מסוגל להעביר מידע ב 100 מב. ושאלתי תצמי למה אני לא מאפשר תאפשרות הזאת. התחלתי לקרוא לחפש, הבנתי שאני צריך קודם כל כבל 40 פינים 80 חוטים כדי שיעבוד במצב מעל UDAM 1, והיה לי כבל כזה משנת 21.7.2002 כשקניתי לוח אם, אבל לא נתתי לזה חשיבות. הסתכלתי עליו חפיף ראיתי יותר מדי …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. מנסה לעזור לחבר שהפך כונן שעליו מותקנת XP לכונן דינאמי (דרך ניהול הכוננים) והמערכת לא עולה מאז... מה ניתן לעשות ??

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Ghtm,

קיבלתי היום צורב של סמסונג, SH-S203D, וכשאני מנסה לצרוב איתו משהו הוא פשוט נתקע על אחוז אחד ולא זז. לא מודפסת הודעה שהצריבה נכשלה, התוכנה לא נתקעת, הצריבה פשוט לא מתקדמת... אני משתמש בנרו 6 למישהו יש רעיון? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.