עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by KoM,

שאלה מהירה, כמה מחזורי צריבה נותן דיסק DVDRW של וורבאטים (או כל אחד אחר) במהירות X8 ? אשמח לדעת האם שימור מוגבר בפונקציית ה-RW מזיקה לצור ביותר מצריבה רגילה של DVDR... תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  2. שלום, ראיתי שיש כמה חיבורים אפשריים(esata,firewire) האם בכל מחשב כיום יש חיבורים כאלה?או שצריך להתקין? האם הרדיסק חיצוני אמין ומחזיק מעמד שנים?(כמו של הPC) אז מה אני מחפש: כונן בנפח 500GB (גם יותר אפשר תלוי במחיר) הכי חשוב לי זה האמינות והמהירות,אני עובד הרבה על המחשב והמטרה לשים בו את כל המידע החשוב ולהשאיר את המחשב כגיבוי וגם לעבודה שוטפת מול ההרדיסק החיצוני. (לא משהו כבד עם תעבורת קבצים גדולים) גם שיהיה משהו שניתן לשים בתיק ושלא יהיה ענקי (לא דווקא הכי קטן אבל שיהיה בגודל סביר אם בכלל יש גדלים שונים). האם חיבור USB2 מספיק מהיר למה שאני רוצה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני רוצה להשתמש במחשב לעריכת וידאו שאני מצלם במצלמת Mini DV ברשותי, ובשביל זה אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש בנפח של 160-250 גיגה. אני לא בטוח אם אני צריך לקנות הארד דיסק עם ממשק ATA100, או לוותר על כל העסק. למה? המחשב נרכש לפני כחמש שנים, וזה המפרט: P4 1700 768 MB RAM DDR (מאמין שהזכרון לא כל-כך רלוונטי לעניין...) לוח אם תוצרת אינטל מדגם "בילינגס" מן הסתם, אני יודע שההארד דיסק הנוכחי שלי מתחבר עם כבל IDE, אבל האם כוננים עם ממשק ATA 100 זה מה שאני מחפש? כמו כן, אני מתכוון לרכוש הארד דיסק תוצרת WD, פשוט כי זכור לי שיש להם שם טוב. האם כיום יש יצרנים יותר מומלצים מבחינת איכות המוצרים, אחריות ומחיר?

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  4. אני פותח את התכנה וזה מקפיץ לי הודעה שניה לפני שזה מעלה את התכנה Init failed: Error 117. partition's drive letter cannot be identified משו שכשור לאות של ההארידסק שלי? יש לי C ויש לי F מה הבעיה עם זה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Amitai,

גם הספיישל אדישן, וגם הרגיל. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום קיבלתי בשעה טובה ומוצלחת את הצורב דיוידי החדש ה NEC ND3520A קניתי גם 25 דיסקים של SKY 4.7g DVD+R x4 ב- 50 ש"ח = מישהו יכול להוסיף על זה משהו? אם זה עסקה טובה? או חרא דיסקים? חוץ מזה יש לי בעיה קטנה, אחרי שהצריבה הסתיימה הכנסתי את הדיסק לכונן ה DVD-ROM באותו מחשב והוא לא קרא את הדיסק. הכונן dvd-rom הוא Aopen x16 אחרי זה הכנסתי את הדיסק חזרה לצורב ושם הוא הצליח לקרוא אותו. מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני משתמשת בשביל מערכת ההפעלה בכונן SSD, באותו כונן אני גם עורכת סרטונים קצרים. אבל אחרי שאני מסיימת לערוך אותם, אני שומרת את המוצר המוגמר בכונן HDD 3.5 אינצ' באותו מחשב. הכונן ה HDD עובר איתי ממחשב למחשב במחשבה שהוא זה שיאריך ימים יותר מה SSD. אבל לאחרונה קראתי איפשהו שהכונני SSD של היום זה לא כמו שהיה לפני כמה שנים ולא רק שהם מהירים יותר מ HDD אלא גם מחזיקים יותר זמן מעמד מ HDD. זה נכון? אם כן, אז אני אשקול לעבור ל SSD 2.5 אינצ' פנימי שיעבור איתי בין מחשבים במקום ה HDD 3.5. ההבדל במחיר הוא לא כזה גדול. עריכה: אני בכל מקרה מגבה את התכנים גם בכונן חיצוני נוסף וגם בענן על בסיס יומי

8. Started by cold fire,

גיביתי הרבה מאוד קבצים בהרד דיסק נפרד, התקנתי על הרד דיסק אחר וינדוס XP פרו וניסיתי לעתיק את הקבצים מהרד דיסק של הגיבוי אבל נוצרה בעייה שהמחשב מזהה את ההרד דיסק אבל אין לי גישה אליו מה"מחשב שלי" פשוט הוא לא נמצא פתחתי את disk managment ואין אות ליד הכונן ניסיתי אין ספור פעמים לשחק אם ההגדרות של MASTER SLAVE אבל זה עזר מצורפת תמונה להמחשת הבעיה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by Os.Master,

Hello everybody, I have 2 SSD drives one of them is the a-data sp900 and the second is ocz agility 3 I want to unite them to one partition what is the best way to do it?... thank you in advance

10. Started by roeesnir,

שלום. עשיתי איזה סרט ואני רוצה לצרוב DVDים ולהגן עליהם מפני העתקה. איך עושים את זה? אפשר לעשות את זה ברמת תוכנה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. בקיצר ולעניין , זקוק להמלצה ל-DVD טוב , אמין ומהיר אשר ישרת את צרכיי . אין תקציב , אני מוכן להשקיע (בתחום ההגיוני) .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by wow,

יש לי הארד דיסק 2.5" 76G 10,000 והחיבור שלו הוא SCSI. יש איזשהו מצב שאני קונה קופסא ובעזרת מתאם מכניס אותו פנימה ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Morphine,

זה הארד דיסק שמחובר למארז ופותח במחשב עוד כונן עם הנפח שהוא מכיל?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני צריך להעביר כ-400 מגה בין המחשב השולחני שלי למחשב הנייד איך אני עושה את זה אני רוצה לעשות העברה ישירה עם כבל איך אני עושה את זה איזה כבל צריך ...? תודה רבה... על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. BIOS UEFI WINDOWS 7 64BIT WIN XP עשיתי שיכפול מכונן 1TB לכונן 3TB עובד אבל עם מגבלת 2TB אפשר לראות בתמונה את המגבלה: הערה: את מחיצת L הוספתי הרגע וזה הגודל המירבי האפשרי בגלל מגבלת 2TB במקרה הצורך אפשר למחוק את מחיצת L אין אפשרות ליצור מחיצה בשטח שלא הוקצה הניחוש שלי זה כי הכונן מוגדר כ MBR Seagate ST3000DM001 עידכון: מצאתי פתרון, הסתכלו בסוף השירשור.. 3TB MBR

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by benor,

אבא שלי קנה לי דיסקים כאלה האם אתם מכירים אותם? מה אתם אומרים עליהם?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by yam_sh,

מה הדיסק עם הכי הרבה מקום שאתם מכירים וכמה הוא עולה???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shuki142,

היי שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשבוע האחרון וכיום אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח שיש אותי לגיבויי קבצים חשובים שלי + ישמש את שאר מחשבי הרשת שלי להעברת קבצים + שיתוף קבצים ברשת. אשמח לשמוע המלצות לגבי דיסק קשיח חיצוני של 500 ג'יגה (מאמין שיספיק לי הנפח הזה). הדיסק חייב להיות אמין, בכל מובן המילה, אני הולך לאחסן בו גיבויים של קבצים נורא חשובים לי, של העבודה השוטפת שלי, אז שלא יהיו בעיות אמינות בעתיד הרחוק ובטח שלא הקרוב. חשוב שיהיו לו את שלושת החיבורים USB eSata ופיירוור (משהו כזה - לא יודע איך רושמים). דבר נוסף חשוב, הדיסק הולך לשבת לי בחדר אז שלא ישמיע רעש בכלל. אשמח לשמוע המלצות מאנשים שיש להם ניסיון עם דגמים שמתאימים לדרישות שלי. סכום לא מהווה שיקול פה, העיקר שיתאים לביצו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. קראתי כתבה בנענע והיה כתוב שככל שהמחיצה גדולה ייקח למחשב זמן רב לחפש ולעבוד עם קובץ משם. אני הייתי בטוח שככל שהמחיצה גדולה הקבצים יהיו פחות מפוצלים וכך למחשב ייקח פחות זמן כדי להגיע לקובץ. מה יש לכם לומר?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by big-kahuna,

שלום לכם אז ככה אני מתלבט בין כמה צורבים ויש לי כמה שאלות: איך הצורבים של AOPEN ? מענין אותי ה 48X32X12 שלהם שיש לו 8MB BUFFER ואיך הצורב של פלקסטור 40X12X40 ויש לו רק 4MB BUFFER לעומתו יש את הTEAC 48X40X12 ולו יש 8MB BUFFER ןיש גם את LG עם 40X32X10 8MB BUFFER הפלקסטור צורב דיסקים של מוזיקה בכפול 32 מקסימום מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. יש לי את המפרט הבא: AMD PHENOM 2 X4 965 HD6850 G.SKILL 4GB RAM DDR3 1333 GIGABYTE GA-880GM-UD2H SAMSUNG 1TB HD103SJ F3‎ Sea sonic 500W הנה קישור ללוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov עכשיו יש לי כונן קשיח די ישן (כמאט בן 6 אך עובד מצויין) של 160GB ,7200RPM ו SATA2 תוצרת hitachi. אני רואה מלא באתר שמדברים על מערכי RAID מסוגים 0 1 10 או כל מיני מספרים שונים. בדקתי על הלוח אם שלי וראיתי שהוא מסוגל לעשות מערך RAID מכל מיני סוגים. אני לא מבין גדול בכל העניין הזה של מערכי HDD או אם בכלל כונן ישן כמו זה יכול להיות במערך...מה שאני שואל הוא האם הכונן הישן יכול לעזור לי איך שהוא במחשב ולתת יותר ביצועים? ז"א לחבר את הכונן שסתם ייתן לי עוד 160GB…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אמרו לי שצורב SATA זה יותר טוב במה ולמה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, חבר'ה! אני מודה. אין לי מושג וחצי בכונני SSD. כרגע הם מרגישים לי יקרים, וטיפה Over-Hyped, במיוחד בגלל שעדיין לא ברור לי אם הם רק טובים בהעלאת תוכנות בטיל? [3-4 שניות]...או האם הם בכלל משפיעים ומסייעים ב- REALTIME, בזמן העבודה בתוכנות כמו Premiere ו- After Effects? לי ממש לא אכפת לחכות 20 שניות עד שפרמייר עולה. זה משהו חד-פעמי. אבל אם SSD יכול לעזור לי בחוויות העריכה, שתהיה מהירה יותר? אז Count me in! יש לי לוח אם מהדור הישן יותר של i7: Gigabyte GA-EX58-UD4 זהו לוח שתומך ב Triple Channel memory, משהו שכבר לא מייצרים כיום. 1. אני מניח [ומקווה!] שיש לי חיבור SATA מהיר אשר מתאים ל SSD כיום? [מה זה? 3GB 6GB? של חיבור? משהו כזה?] 2. הבנתי שיש איזושהי בעייתיות במה…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. הזמנתי עכשיו מאמזון דיסק חיצוני 8TB. אין לי צורך בניוד הדיסק ואני שוקל לפרק אותו ולחבר אותו במחשב. האם בתוך המחשב בחיבור SATA3 הוא יאפשר מהירויות כתיבה וקריאה גבוהות יותר מ SUB3. ממה שקראתי ברשת הבנתי שיש לו סביב 180-190MBPS בחיבור דרך USB3. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ddlfiles,

שלום לכולם , אני מחפש מקום לאכסן בו את התכנים שיש ברשותי. אשמח אם תוכלו להציע לי משהו שאתם מכירים וממליצים עליו. אני מחפש לרכוש ציוד Storage , ככל הנראה לשים אותו ב RAID . אשמח לקבל המלצות + מחירים. אני מכוון לאזור ה-8 TB ללא ה RAID. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.