אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להנחות כיצד מעדכנים דרייברים לצורב LG 8320 ??? אם אפשר בפירוט ככל הניתן!! ???
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכל הקהילה. אני נכנסתי לקהילה במטרה לספק את יצרי בכל מה שנוגע לפנאי. אני לא מבטיח הרבה אבל אני חושב שאני פה לטווח הארוך. עכשו לבעיה,אני מנסה לשמור תיעוד של חיי כנער. ובבקשה אל תתפקעו מצחוק בפורומים אחרים נתקלתי בתגובות כאלה). אני מנסה לשמור תיעוד ווידיאו של חיי בחדרי בלבד,אני לא מענין לשמור תמונות או משהו כזה,אלא רק ווידיאו נטו. יש לי מצלמת רשת פשוטה מאוד ואין פה אפשרות מובנת להתעורר בזמן תנועה,תכונה שבה אני מעונין. אז קודם כל איך אני יכול להפעיל את המצלמה שלי כך שהיא תתחיל להקליט רק כאשר יש תנועה?. ב.כמה בערך מקום זה יקח?,אני לא מעונין לשים את זה על הדיסק הקשיח מטעמי בטיחות,לאן אני יכול להפנות את החומר המצולם?,האם דיסקים רגילים לצריבה יספיקו לי?. ואנא,אם איך…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתלבט בין 3 צורבים .. תמליצו לי Sony AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail) Pionner DVR-219LBK DVD±RW x24 Black Sata LabelFlash
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה. -=[ עריכה ]=- לגבי צורב DVD, אני רואה שהמחיר הוא מעל פי 2 ממחיר של צורב רגיל ושמחירי המדיות הן פי 8 לפחות ממחירי דיסקים רגילים. אך הרעיון קוסם לי ואשמח לקבל עוד מידע - איזה צורב מומלץ כיום? אילו מדיות מומלצות לצריבה? מה זה הפלוסים והמינוסים שאני רואה ליד צורבים ומדיות?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי צורב חדש 2014L1T ASUS עד עכשיו הכל טוב. יש לי את הבעיה הזאת עוד מהצורב הקודם, בגלל זה החלפתי. אני התקנתי כבל SATA, הכל טוב, כל החיבורים במקום. אני בא לצרוב בוא אומר שהוא צורב לי 4X והוא צורב את הדיסק חצי שעה. שמתי בנרו שבא עם הצורב, מקסימום מהירות. המהירות שהוא תומך ב DVD-R (הדיסקים שאני צורב) היא 20X אז למה לעזאזל הוא צורב לי 4X ? או שהוא כותב 4X וצורב לי שעה. כאמור צורב חדש, בעיה שהייתה בצורב הקודם. יש בעיה עם הכונן קשיח? יש בעיה בלוח אם? אני לא מצליח להבין! מערכת הפעלה: XP PRO סוג צורב: 2014L1T ASUS 20X (חדש עכשיו קניתי) סוג דיסקים: PHILIPS DVD 4.7 GB 1-16X צריכים מפרט מלא? עכשיו אני מתבאס..
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD עד 600 שקל ואני רוצה המלצה לא דגם וחברה מה לקנות? נ.ב אם יש צורב DVD חיצוני טוב במחיר הזה אז עדיף חיצוני
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היה לי את שני הכוננים האלה במחשב: Crucial M4 128GB Samsung F3 HD103SJ 1TB ה-Windows היה מותקן על ה-SSD, וה-HDD היה נכבה שהוא לא היה בשימוש, וכל פעם שהייתי משתמש בו בצורה כזו או אחרת הוא היה נדלק ונכבה שוב כאשר הוא לא בשימוש. לאחרונה רכשתי Samsung 840 EVO 250GB, פירמטתי את המחשב, והתקנתי את הוינדוס על ה-SSD של סמסונג. בתוכנה של ה-SSD ה-Samsung Magician הזה, יש שלוש אופציות כאלה איך להפעיל את ה-SSD, ובחרתי ב-Maximum Performance, וכתוצאה מכך בהגדרות "צריכת חשמל" האלה של וינדוס נוסף שם עוד לשונית שקוראים לה Samsung High Performance, והוינדוס משתמש בה כרגע בגלל מה שבחרתי ב-Magician. כתוצאה מכך, ה-HDD לא נכבה שהוא לא בשימוש, הוא נשאר תמיד דלוק בגלל שב-Advanced pow…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. במחשב שבו אני משתמש ישנו כונן אחד של 1 טרהבייט. במחיצה אחת ישנה מערכת ההפעלה, תוכנות מותקנות, משחקים וכו', ובשנייה - תיקייה אחת עם כל המידע הקריטי, ושנייה עם מידע חשוב אבל ממש לא קריטי שעבורי לא שווה גיבוי. את התיקייה הקריטית, ששוקלת 100 ג'יגהבייט, אני מעתיק ידנית (פשוט מעתיק את הכל, copy+paste!) לכונן חיצוני (כונן פנימי רגיל שמחובר למחשב דרך מגירה, ורק לצורך הגיבוי, בשאר הזמן הוא כבוי ומאחוסן בחדר). אני עושה את זה כי במידה מסוימת אני לא סומך על התוכנות האלו שיוצרות image של הכל, יכול להיות שבתהליך יהיה איזה corruption של קובץ, או שחס וחלילה התוכן של הקבצים ישתנה. העתקה ידנית זה הכי פשוט. החסרון הוא שהמידע שלי מתעדכן לעיתים קרובות, ולכן כל פעם שאני מגבה אני מוחק…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כרגע בתהליכים לקניית מחשב חדש המחשב יהיה מחשב חזק מעבד core dua וזיכרונות 1 ג'יגה. אני מעוניין לקנות לחומרה שאוכל לחבר אליה מכשיר וידאו ישן vcr להמיר למחשב ולערוך את קסטות וידאו האלה. המטרות להגיע לביצועים טובים שלא יהיה בעיה של איסנכרוניזציה בין הסאונד לוידאו. ושהמחיר יהיה סביר ולא בשמיים. לבסוף כמובן צריבה למדיה dvd או קבצי avi כם איכויות טובות כמה שיותר. אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה \ וידאו (שאין לי מושג מה נחשב איכותי ולא עושה בעיות ) לבין הצורב דיוידי החדש של LG מדגם LG GSA-5169D שאפשר לראותו כאן - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294032,00.html מכשיר בעל יציאות s-video שיכול להמיר ישירות ממכשיר הוידאו VCR או מהטלויזיה אל הצורב ולערוך האם מישהו ממליץ על…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך הארד פנימי של 4 טרה למחשב לכל המדיה שיש לי . http://www.amazon.com/Seagate-Desktop-Hybrid-3-5-Inch-ST4000DX001/dp/B00FQH7MQ2/ref=br_lf_m_565132_1_7_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=1978025182&pf_rd_s=center-4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=565132&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1Y90K3J4GYT44SFT9RQE יש אותו במבצע עכשיו וגם הרבה ביקורות טובות שיש אליו באמזון. דעה שלכם חשובה לי לפניי קנייה .
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המפרט הבא: AMD PHENOM 2 X4 965 HD6850 G.SKILL 4GB RAM DDR3 1333 GIGABYTE GA-880GM-UD2H SAMSUNG 1TB HD103SJ F3 Sea sonic 500W הנה קישור ללוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov עכשיו יש לי כונן קשיח די ישן (כמאט בן 6 אך עובד מצויין) של 160GB ,7200RPM ו SATA2 תוצרת hitachi. אני רואה מלא באתר שמדברים על מערכי RAID מסוגים 0 1 10 או כל מיני מספרים שונים. בדקתי על הלוח אם שלי וראיתי שהוא מסוגל לעשות מערך RAID מכל מיני סוגים. אני לא מבין גדול בכל העניין הזה של מערכי HDD או אם בכלל כונן ישן כמו זה יכול להיות במערך...מה שאני שואל הוא האם הכונן הישן יכול לעזור לי איך שהוא במחשב ולתת יותר ביצועים? ז"א לחבר את הכונן שסתם ייתן לי עוד 160GB…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיה מוזרה, במחשב הנייד הכונן עובד ובמחשב הנייח הוא לא נראה למה זה קורה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה שיש מספר דיונים בנושא של ביצועים נמוכים ל-SSD. עם זאת, המספרים שאני קיבלתי נמוכים משמעותית מכל מה שראיתי כאן בפורום. אני מצרף גם את האבחון של AS SSD ואת מפרט המערכת כתמונה מ-HW MOnitor. צרפתי גם את הדו"ח של cpu-Z. הצ'יפסט הוא של Nvidia אבל נשארתי עם הדרייבר של מיקרוסופט בגלל ה TRIM. יש למישהו הצעות איך להעלות את הביצועים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רוצה לקנות הארדיסק חיצוני עם כמות הזיכרון והאיכות הכי גבוהות שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות SSD חדש, ואני מחפש כרגע לרכוש אותו בארה"ב. בעבר המליצו לי פה בפורות על הדגם MX100 של קרושיאל. מצאתי את הדגם הנ"ל בנפח של 128 ג'גיה במחיר של 63 דולר באמזון. העניין הוא שכשבדקתי את המפרט שלו גליתי שיש הפרשים משמעותיים במהירות כתיבה בינו לבין הדגם של ה-256 ג'יגה. השאלה שלי היא האם באמת הדגם של ה-128 איטי משמעותית מהדגם של ה-256? במידה וכן, האם כבר עדיף להשקיע יותר ולקנות את ה-256? מישהו מכיר אולי דיל טוב על הדגם של ה-256 כי המחיר הכי זול שראיתי הוא 110 דולר, שזה קצת הרבה עבורי. או שאולי יש למישהו המלצה על כונן אחר במחיר טוב שהביצועים שלו גם טובים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי לפנק את הסלון שלי בסטרימר Xtreamer Pro, והחלטתי שאני אולך כרגע ל(HD(3.5 אחד פנימי הבעיה היא אין בתוכו קירור לHD אז אני צריך HD שהצריכה שלו יחסית נמוכה שלא יגרום להתחממות רבה (הטמפרטורות בתוכו יכולות להגיע ל60 מעלות ) אני מבין שיש הרבה סוגים של משפחות ולא אכפת לי איזו מותג , חשוב צריכה נמוכה שלא יגיע לטמפרטורות גבעות ,שקט יחסית ,קיבולת 500G-2T,טווח מחירים 300-450 ש"ח (עדיפות ל2T ) תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך לעשות עדכון ביוס לגרסת הלוח אם שלי שהיא - IS7-E לפי ה- VERSION שרשום על הלוח. אפשר למצוא את העדכון באתר של ABIT (חברת הלוח שלי) אבל הגרסה שרשומה לי על הלוח היא 1.2 ואני לא מוצא באתר. הורדתי גרסה אחרת משהו כמו 1.7 ויש שם תיקון לבעיה של ההארד דיסק שלי אבל זה לא עוזר. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי.. תודה! נ.ב. מתי אני אמור לעשות את העדכון?? לפני התקנת הוינדוס או אחרי ??
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי את ה- SSD הנ"ל, בנפח של 256 ג'יגה. 1) תוך כדי תהליך ההתקנה, כשניסיתי להבריג את הכונן למגירה שלו כדי שיכנס לכלוב רגיל, שברתי חלקית את בית ההברגה של אחד הברגים. חצי מבית ההברגה הכסוף נפל, כך שה- PCB חשוף מעט. אם תדמיינו את בית ההברגה כגליל חלול, אז בעצם "חצי" ממעטפת מהגליל נפל, והחצי השני נשאר כמו שהוא. רציתי לשאול - עד כמה זה קריטי? האם כדאי לשלם עבור תיקון הכונן בשל כך או לממש אחריות, אם אפשר? ראו תמונה מס' 1. החלק הירקרק זה ה- PCB. 2) למרות שהשיפור בתגובתיות המערכת בהחלט מורגש, זו לא ה- "מהפכה" שציפיתי לה בעקבות הררי המילים שנשפכו על כונני SSD כאן בפורום. זה מעורר את חשדי, ולכן צירפתי תמונה של AS SSD כדי שתוכלו לומר לי אם אני אכן מקבל את מה שאני…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן פרמטת את המחשב ונשארתי בלי כלום אז אני רוצה לקחת את הארדיסק שלי לקחת אותו לחבר שלי ולהעתיק כמויות גדולות של מידע... איך אני עושה את זה? (מה פשוט מפרק מחבר אצלו ו Win XP אוטומטית מזהה אותו ומאפשר לי לעבוד איתו??) על הדיסק שלי גם נמצא Win XP, האם זה יפריע למחשב של חבר שלי ב Boot? בקיצור תסבירו לי את זה בבקשה כמו לליד בן 10 שפעם ראשונה עושה את זה (מה שנכון דרך אגב חוץ מהקטע של ב 8) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה להארד דיסק חיצוני/מארז (איכותי) להארד דיסק עד 500 שקל, עם אפשרות לחריגות קלות. במקרה של HD חיצוני, הגודל צריך להיות בסביבות ה500-750, אם זה לא נכנס בתקציב, אפשר לחרוג קצת. חיבורים רצויים זה כמובן, USB2, חיבור רשת, על אף ששמתי לב שהוא לא הכי נפוץ יכול להיות יתרון מאוד מאוד גדול, ופיירוויר זה מותרות השימושים העיקריים שלו יהיו איחסון תמונות (כולל RAW ושאר דברים, המון), סרטי HD, ובערך כל הספריית שירים שלי. הוא יכתב הרבה. חיבור חשמל חיצוני לא ממש מהווה שיקול. כבלים זה טוב! תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשביל דיסק SATA 250G לא משנה אם לוינדוס או ללינוקס, העיקר שתהיה תוכנה פשוטה ובטוחה לשימוש.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://m.ebay.com/itm/221662588891?nav=SEARCH חשבתי להתקין מתאם כזה על לוח אם שתומך רק בסאטא 2 , האם ידוע לכם האם לא תיהיה בעיה בזיהוי הכונן המותקן עליו ? וכן האם המהירות , והביצועים של הכונן יהיה ממש כמו על סאטא שלוש מובנה בלוח אם .
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
התכוונתי כבר שבוע שעבר לרכוש את הF3 של סמסונג, אבל בעקבות החגים ואי היכולת של RSM לתת לי נציג טלפוני שיבדוק אם יש במלאי (יומיים ברצף ענו לי לקראת סגירה ולא היה עם מי לבדוק, מעצבן) נתקעתי עכשיו ואי אפשר להשיג אותו בשום מקום במחיר סביר. חשבתי אולי אם יש כונן אחר שכדאי לרכוש, או שפשוט כדאי לחכות שהם יחזרו להיות שפויים. מה אתם ממליצים? תודה מראש! זאב.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי באתר שיש חברה שמיצרת הארד דיסק של 200GB האם אפשר לדעת איך קוראים לחברה? ??? :
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ההארד דיסק נעלם פתאום ואין גישה אליו, אבל הוא עדיין מופיע במנהל ההתקנים כמחובר. אחרי אתחול מחדש של המחשב הוא בדרך כלל חוזר. שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק לא נמצא בפעולה. לעומת זאת כשיש פעילות כמו הורדה והעלאה בתוכנה שיתוף קבצים אליו הוא עובד רצוף בלי בעיות. אציין שהבעיה הזאת מתרחשת בלפטופ, ואילו בנייח יש העלמות ומיד לאחר מכן חזרה בלי צורך בריסטרט. ניסיתי להחליף כבלים והבעיה נשארת. למישהו יש רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-