אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לדעתם האם מה שכתוב על מפרט של dvd (לא של מחשב) שהוא קורא תמונות האם גם שהם מפוזרות בתקיות בדיסק או שהם צרובים בשיטה מסוימת כמו VCD?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב עם מארז חיצוני והארד דיסק איכותי של טרה אני רוצה לדעת מניסיונכם האם עדיף לקנות בנפרד ולהכין מארז חיצוני שאז אני בטוח בטיב ההארד דיסק או שמה עדיף לקנות אחד מורכב של חברה ידועה אשמח לתגובתכם
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
שHD מחובר בודד על כבל IDE,עדיף שהוא יהיה על MASTER או על SINGEL ?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי LCD של סמסונג C530, היא מגיעה עם חיבור USB ותומכת בפורט MVK אני מחפש לרכוש דיסק קשיח נייד שיחובר לLCD וישמש לצפיית סרטי FHD, 500-1000GB, בזאפ ראיתי שמחירי ה1T הם בסביבות 700~. יש המלצות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לשדרג לכונן SSD במחשב נייד של DELL ודרשו ממנו 600 שקל על כונן240GB + הרכבה. האם המחיר הזה הגיוני? ואם אפשר לקבל המלצה על מעבדה שיכולה לעשות את זה באזור המרכז. ורציתי לדעת האם יש הבדל בין כונני הSSD למחשב נייח לבין כונן SSD למחשב נייד?. (עם חיבור SATA)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יוצא כ~400 ש"ח כולל מע"מ ומכס מכאן: http://goo.gl/SwyT לשימוש ב-ASUS R2H (זה SSD בגודל 1.8 אינטש בממשק ZIF ובנפח 32G של סאנדיסק). ראיתי בכמה מקומות שזה דגם שיצא מהמחזור, אבל זה ה-SSD היחיד בפורמט הזה שזמין ממוכר TOP RATED ב-EBAY כרגע ומפירמה מעולה במחיר מצויין. מצאתי סקירה של אחיו בגודל 2.5 אינטש: http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-hdd-battery,1955-6.html אז אם אני מבין נכון, הוא היחיד שבאמת חסכוני בהספק וביצועיו דומים לדיסק של 7200RPM, לא? אשמח אם מי שמתמצא יעזור לי לנתח את התוצאות שם - רק זכרו שהדיסק הנ"ל מיועד להחליף דיסק מכני ב-4200RPM שאיטי ב-ה-ר-ב-ה מזה שבסקירה . עריכה: נראה שביצועי דיסקים ב-4200RPM נמוכים משמעותית ממה שה-SSD האיטי הזה משיג... וציטוט נוסף מ…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין כוננן קשיח בגודל 2.5 אינץ' לבין כוננן בגודל אחר (אם יש הבדלים, ותעשו לי טובה.... בלי הבדלי גודל )?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה את המפרט הזה Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm אני סובל מרעשים מחזורים של 20-30 שניות כל פעם של חשיבת הכונן הקשיח מה עלי לעשות ? זה מציק לי אני לא יודע אם הסיבה היא המחשב הכונן או המארז תודה לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB http://skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm אני חושב שזה אחלה רק חברה לא מוקרת
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מעוניינים לשדרג את החומרה במחשב או להצטרף אל טרנד המחשוב הלביש בסטייל? הכתבה הזו היא בשבילכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי לפי רוח הדברים פה שצורב כדאי לי לקנות את זה של ליט און דיוידי גם כדאי לי ליקנות שלהם?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם מסוג GA-B75M-D3H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#sp כרגע יש לי כונן SSD Crucial M4 128GB שמחובר ל SATA 6Gb/s (היחיד שיש בלוח האם). אני מעוניין לקנות SSD נוסף, כנראה Samsung Evo 850 ולחבר אותו ל SATA 3Gb/s, השאלה שלי אם זה יהווה צוואר בקבוק משמעותי או שההשפעה תהיה זניחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי SSD 120GB מסוג 840 EVO וכונן קשיח חיצוני. אני צריך עוד נפח במחשב וחשבתי לקנות משהו בגלל הבלאק פריידי, מתלבט אם לקנות SSD חדש או קשיח חיצוני חדש. ראיתי באמזון מבצעים שווים על 850 EVO, האם כדאי להחליף? זה יביא לשיפור מורגש בביצועים? יש לציין שהוא מחובר ב-SATA 2.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם ברשותי צורב של אסוס מדגם 48X24X52 - 4824A .יש לי אותו משהו כמו כחצי שנה ועד עכשיו צרבתי איתו דיסקים מלאים של 700 מגה במשהו כמו 3 דקות ואפילו פחות. בשבועיים האחרונים שמתי לב שהוא ממש עובד לאט יחסית, ולוקח לו זמן כפול כדי לצרוב דיסק מלא. ניסיתי להחליף סוג דיסקים, איחוי, עידכון וינדוס, גירסה אחרונה של נירו וכלום לא עוזר. למישהו יש רעיון ???
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי,ברשותי HD חיצוני של WD. האם ניתן להחליף בו את ה-HD? איך? זה הדגם: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=321 תודה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי עכשיו WD 500GB 16MB בן כשנה. שהמקום בו הולך ואוזל מהר למדי בעקבות לא מעט סרטי 1080P. שמעתי על RAID אבל מעולם לא השתמשתי בזה. יש לי כרגע כונן אחד בלבד ללא גיבוי. מאז שאני משתמש במחשב אני ככה ומעולם לא איבדתי מידע. מהי הדרך הכי טובה להגדיל את הקיבולת שלי? לקנות כונן חדש זהה? לקנות כונן חדש ולהעיף את הישן? תודה לחברי הפורם.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
איזו גירסה עדיפה? ??? האם התוכנה שוקלת הרבה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה תפקידו בדיסק הקשיח ואיפה אני אמצא את ההבדלים בביצועים בין דיסקים שונים עם זכרון Buffer שונה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי במחשב 4 הארד-דיסקים בנפחים: 1 - 80 2 - 250 3 - 250 4 - 500 אם אני אנתק את הארד-דיסק מספר 1 ואחבר במקומו הארד-דיסק חדש של טרה בייט זה יעבוד? או שיש מגבלה מסויימת על נפח ההארד-דיסקים הכולל?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי הארדדיסק של WD wd3200aaks יחסית ישן . הווינדוס מותקן על כונן אחר , לפעמים שאני פותח את המחשב או שהמחשב חוזר ממצב שינה הכונן נעלם לי ואני חייב לעשות ריסטרט מה יכולה להיות הבעיה? להחליף HD? אני מפחד על המידע שם למרות שהוא מגובה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
צריך עזרה איך אני עושה מחיצה בדיסק הקשיח בהתקנת הWINDOWS XP ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי צורב NEC ND3520A חיברתי אותו כרגיל והמחשב לא קורא אותו,וגם יש עכשיו כזאת בעיה שהמחשב כל איזה רבע שעה נתקע לחלוטין ואחריה 30 שניות משתחרר ונראה לי שזה קשור לצורב כי אחרי שהוא משתחרר הצורב עושה אור מישהו יודע למה המחשב לא קורא אותו ומה הבעיה המוזרה? תודה
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ביצעתי פרמוט לשניים מתוף שלושה כוננים, לאחר הפרמוט הכונן שאינו פורמט אינו מזוהה על ידי הביוס.. ניסיתי להחליף בין אחד הכבלים, בכדיי לבדוק שהבעייה אינה בכבל SATA והתוצאה - NTLDR are missing החזרתי את הכבלים למצבם הטבעי והבעייה נפתרה אך הכונן עדיין לא מזוהה.. אשמח לרעיונות, המון תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-