עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש דבר כזה ? משהו שאני לא חייב לקנות בשבילו VERBATIM ? אני פשוט רוצה לצרוב דיסקים שייעבדו, אבל אני לא מוצא משהו נוראמלי... 3540 שלי לא אוהב דיסקים שהם לא VERBATIM ניסיתי כל מיני דיסקים והתוצאות היו מזעזעות... התוצאות הכי סבירות שראיתי היו של SILVER LINE (למרבה הפלא...) על NEC 3520. אז בשביל צריבת דיסקים באיכות בינונית+ שאפשר לחלק לחבר'ה, איזה צורב/דיסקים אני צריך ? (ניסיון חובה...)

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות HD חדש, ראיתי את הסדרה של WD ואני מתלבט בין הGREEN ל BLACK אני רואה נפח של 1000GB שמתי לב שהדגם GREEN הוא במהירות 5400 ועומת 7200 שחזור , האם זה הבדל משמעותי? בכל מקרה איזה HD כדאי לקנות התקבציב שלי בהתחלה היה 410 כי רציתי בכלל ללכת על SEAGATE 1T . תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. Started by yoss,

קניתי דיסק חדש (מקסטור 40גיגה), יצרתי שתי מחיצות בעזרת FDISK, אחת של 4 גיגה והשנייה של 33 ופירמטתי אותם בדוס. אבל כשאני מעביר למחיצה הגדולה קבצים מהדיסק הישן שלי דרך חלונות, בשלב מסויים אני פתאום רואה שהזמן הנותר קפץ מכמה דקות ל30000 בקירוב, וכשאני מנסה לפרמט דרך חלונות את אותה מחיצה בעייתית אני מקבל בסוף התהליך הודעה שהפירמוט נכשל (בדוס כאמור הוא לא). המחיצה הקטנה ללא בעיות. האם שכחתי לעשות משהו? הדיסק הוא אגב ATA133 ומחובר לכרטיס Promise Ultra66, אבל אני בספק אם זו הבעיה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מוכרים היום HD פחות מ80 ג'יגה? אני צריך 40 ג'יגה לא יותר

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  5. שלום נניח ויש לי כונן כלשהו, למשל כונן C או D, והוא NTFS, ואני משתמש בו, יוצר קבצים, ומוחק קבצים. אם אני אריץ תוכנה שמאפשרת לעשות Undelete, כגון Recuva.EXE, אז היא תראה לי את רשימת הקבצים שנמחקו ועדיין שמורה אליהם הפנייה. השאלה שלי, איך אפשר "לנקות" את הרשימה הזו? שימו לב: מה שחשוב לי זה לא העלמת תוכן הקבצים דווקא.. כלומר הקבצים שנמחקו לא מכילים תוכן חשוב או סודי שאני רוצה להשמיד - ממש לא. (בשביל זה יש לי תוכנה שנקראת Shredder.exe - היא משמידה את תוכן הקבצים לפני שהיא מוחקת אותם) מה שאני כן רוצה, זה אפשרות לנקות פעם בכמה זמן(נגיד פעם ב-3 חודשים) את הרשימה של ה-File System, כך שאם אני אריץ תוכנה של Undelete על הכונן, אז זה יגיד לי שאין קבצים שניתן לעשות להם Undelete. תודה …

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by ralman,

היה לי הארדיסק של סיגייט במשך שנתיים של 500 GB שנפטר לאחרונה. הביוס הפסיק לזהות אותו לגמרי אחרי שהמערכת צפתה שהוא הולך לקרוס. אני מעוניין לקנות אחד חדש בנפח של בין 500GB לטרה במחיר של 300-400 שקל. הייעוד הוא בעיקר עבודה שוטפת ומשחקים. יש המלצות??

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  7. Started by ohadbs,

אהלן לפי מה שהבנתי כאן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906 לוח האם שלי יודע לעבוד עם SATA, לא מצויין שזה SATA II אז אני מניח שמדובר ב-I מן הסתם. האם אני יכול לחבר הארד דיסק שעובד על SATA II ללוח האם הזה? תודה מראש, אוהד.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  8. יש לי בעיה קטנה בכונן..כל דיסק שאני מכניס.. בין אם זה DVD או דיסק רגיל.. הכונן שלי לא קורא אותו.. הוא מראה לי את ההודעה הזאת טפטפו לי משהו עם וירטואל דיימון..אבל אל כל כך הבנתי.. מישהו יכול לעזור ? (ודרך אגב..זה אתר שמאוד עוזר לי..המפרטים עזרו לי מאוד בקניית המחשב..=]) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איזה צורב DVD כדאי לי לקחת בסביבות הגג500 שקל תודה

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  10. כמה שיותר מקום יותר טוב תודה!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק לאכסון סרטי HD וכו' בלי כוונת ביצועים. איזה מבין הבאים עדיף? 1.5TB EcoGreen F2 32MB SATA II HD154UI - סמסונג - 310 ש"ח - 3 שנים אחריות 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI - סמסונג - 365 ש"ח - 3 שנים אחריות Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS - ווסטרן דיגיטלי - 405 ש"ח - 3 שנים אחריות Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX - ווסטרן דיגיטלי - 408 ש"ח - 3 שנים אחריות DeskStar 2TB 7200RPM 64MB Sata III - היטאצי - 535 ש"ח - 3 שנים אחריות 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 - סיגייט - 395 ש"ח - 3 שנים אחריות אני כעיקרון שוקל גם לעשות את זה בצורה אחרת: כן לקנות הארדיסק לא ירוק (כמו ההיטאצי ברשימה למעלה) להתקי…

12. מה אפשר לעשות כדי לנטרל נעילת האיזור בצורב dvd שלי lg-4120B .... help me please :

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  13. יש לי 500AAKS ועכשיו קיבלתי את ה640AAKS כרגע יש לי מחיצה בודדת C שהיא ה500GB רציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר לסידור המערכת. איזה מהדיסקים יהיה למערכת ואיזה לאיחסון איך לסדר מחיצות האם כשאני עושה 100GB למערכת הפעלה זה כולל גם תוכנות ומשחקים או רק מערכת הפעלה בלבד? בקיצור, מה הדרך הטובה ביותר לסדר את המערכת אם היו לכם 2 דיסקים - 500GB ו640GB שמהיר יותר מה500. תודה!

• 44 תגובות
    • 10.1k צפיות
  14. Started by ag43,

easeus מחלקת את גירסת הPRO הנוכחית של תוכנת ניהול המחיצות שלה בחינם! ההורדה מוגבלת עד ה1.2.2010 (ניתן להמשיך להשתמש בתוכנה גם לאחר תהליך זה). שווה הורדה. http://www.partition-tool.com/giveaways/epmpro/

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  15. ככה אני אספר לכם את הסיפור היה לי מחשב נייד שהתפגר לו הלוח אם לפני כמה זמן וכל השאר נשאר שלם. כמובן שמה שהיה חשוב לי זה הHD והוא נשאר בסדר גמור וכל החומר של הלימודים וכל הדברים שהורדתי ושמרתי והמוסיקה שלי הכל בסדר. קניתי קופסא חיצונית בחיבור USB וחיברתי , אתמול חיברתי במחשב של חבר שלי והכל היה טוב זה עבד והכל היה בסדר (לצערי לא היה לו מקום לגבות לי כמעט 60 גיגה) קניתי מחשב חדש לי ולחברה שלי והתקנתי לה הכל ואז ניסיתי לחבר את זה למחשב שלה (לוקח זמן עד שמצליחים להעביד את זה אבל בסוף זה עובד - כך היה אצל חבר שלי וכך במחשב שלה) לבסוף זה עבד אבל אז אמר שישנה איזה בעיה והוא לא הצליח לכתוב או משו כזה. עשיתי RESTART ואז כשעלה הWIN הוא ניסה לעשות CHKDSK לכונן הזה ואמר שכנראה שהMBR …

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. Started by xena,

אני מעוניין לקחת מידי פעם את הקשיח הפנימי שלי (500 גיג של WD) בחיבור SATA כמובן ולחבר אותו למחשב הנייד. ראיתי שאפשר להשיג כרטיס חיצוני עם יציאת eSata והשאלה היא האם היציאה הזו דורשת שבמקביל אחבר לדיסק גם חשמל, והאם כבל שמעביר מ SATA ל eSata זה דבר שעובד וקיים? אם כן, האם יש הצעות אחרות לחיבור דיסקשיח פנימי כדיסק חיצוני? החיבורים שעומדים לרשותי הם ?USB, 1394, eSata, וכמובן אין לי מקור חשמל, ולא ברור לי אם יש אפשרות למקור חשמל בנייד או ישירות לחשמל בקיר.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by orrm,

שלום, ברשותי שלושה הארד דיסקים של Western Digital כל אחד של 120 ג'יגה בייט מהגרסא המיוחדת. על הארד דיסק אחד מותקנת המערכת והוא מפוצל לשניים (30 ו90) על ההארד דיסק השני ישנו את רוב המידע שלי (סרטים אוסף שירים וכו') השלישי מונח בצד. לפני כמה ימים ההארד דיסק הפסיק למחוק. אני לוחץ delete על הקבצים מאשר, הם נעלמים, אבל לא יורד מקום במערכת. מחקתי קבצים עצומים ועדיין לא מתפנה כביכול מקום. Norton Utilites's Disc Doctor לא עבד, פרמטתי, החלפתי לHD השני והעתקתי המידע, ועכשיו לאחר יומיים גם זה לא מוחק (יש לציין שהשני כרגע מוחק אחרי שניקיתי אותו). מה אני עושה? המידע שעל ההארד דיסק חשוב לי מאוד אבל הוא לא מוחק???????? יש אחריות על ההארד דיסקים כמובן אם יש צורך בזה.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by oronluko,

שלום, אני מתלבט כרגע להוסיף SSD כדי לשפר את הביצועים של המחשב עד שאני אחליט לשדרג גם אותו. רציתי לדעת האם חוץ מהגבלה שלי על 300MB/s בגלל SATA2 במקום SATA3 בלוח אם, האם ה-SSD יעבוד או שיש מגבלה כלשהיא? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, לפני כשנה קניתי WD בנפח 1.5 טרה, פנימי (WD15EARS). מאז, הוא עדיין בקופסה ללא שימוש. היום, יותר מתאים לי כונן חיצוני בכלל. האם יש אופציה טובה למארז שיהפוך אותו לחיצוני? אני רואה רק סינים שלא יודע מה טיבם ועולים כ 30 דולר. עדיף למכור אותו ולחכות שהמחירים יחזרו להיות שפויים ואז לקנות חיצוני? תודה! אסף

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by kinduv,

שלום, יש לי פנטיום שלוש לוח אם של award וכנראה צריך לעדכן את הביוס בשביל שיקרא את הדיסק קשיח! רציתי לשאול אם אולי יש דרך אחרת? או אם למישהו יש חבילת עדכונים ואני יברר בדיוק את המפרט, תודה מאוד אם תעזרו לי!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ag43,

מדריך ניהול מחיצות אזהרה חמורה לפני התעסקות כלשהיא עם מחיצות: למרות שתהליכי שינוי גודל והזזת מחיצות אינן מסובכים כשלעצמם, תמיד יש סיכון לאבד מידע. לכן יש לגבות את החומר החשוב לפני שינוי גודל\הזזת מחיצה. כ"כ ישנה אפשרות ששינוי המחיצות יעבור בשלום אך בדרך ישתנה\ימחק סדר הטעינה בBOOTLOADER (עיין GOOGLE) והמחשב לא יטען את מערכת ההפעלה. בעיה זו פשוטה יותר לתיקון ע"י משתמש הממוצע ומעלה וניתן לקבל עזרה בפורום לשחזור הBOOTLOADER. למשתמשים שאינם מנוסים כלל מומלץ לבקש מחבר שמבין\להזמין טכנאי על מנת למנוע עוגמת נפש. לאור ריבוי הת'רדים בנושאי יצירת מחיצות, חלוקתן ושינוי גודל החלטתי לכתוב מדריך מפורט וידידותי ככל הניתן. נא לעיין היטב במדריך ורק אז לשאול שאלות (אם יש) בת'רד…

• 7 תגובות
    • 9.6k צפיות
  22. Started by Oryam,

שלום , קניתי היום דיסק קשיח חיצוני חיברתי אותו והכל טוב ויפה אבל איך אני מכבה אותו אם אפשר בכלל? ואם אני אשאיר אותו דלוק הרבה זמן כאשר המחשב דלוק זה עלול לקצר את אורך חייו ? תודה מראש =)

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by blue wings,

קיים ברשותי DOK עם נפח של 32GB של החברה Kingstone, ה-DOK במערכת הקבצים FAT32 ולכן אני לא יכול לאחסן בו קובץ שעובר את ה-4GB. ניסיתי כמה פעמים ובדרכים שונות לשנות את מערכת הקבצים ל-NFTS אך ללא הצלחה בסוף אני מקבל שגיאה שהפעולה לא הצליחה. עזרה בבקשה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by gshhar,

כשאני צורב(יש לי נרו 5) אז יש דבר שנקרא RECORDER BUFFER LEVEL זה משהו באחוזים,מה זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.