עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לכם כוננים קשיחים שנפחו את נשמתם בתקופה האחרונה, כונני SSD וותיקים שעדיין חיים ובועטים? שתפו איתנו את המידע על מנת שנוכל ליצור מאגר מוצרים מומלץ חכם יותר בתחום האחסון, בהתבסס על חכמת ההמונים לכתבה: http://hwzone.co.il/עכשיו-בפורומים-בואו-לתרום-מידע-למאגר-א/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by qwe,

אני מעונין לקנות צורב של PLEXTOR. על איזה דגם אתם ממליצים לי מבין אלו ואולי משהו אחר בכלל: PLEXTOR CD-RW 40X12X40 PLEXTOR CD-RW 48X24X48 INT מה זה INT?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by a1516a,

שלום, קניתי מחשב נייד והוספתי לו 64GB SSD בנוסף ל1TB קשיח, עשיתי פרמוט למחשב והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש על SSD, נכנסתי לאתר הדרייברים של DELL עבור המחשב שלי - INSPIRON 7720 SE וראיתי שאני יכול להוריד משם INTEL RAPID STORAGE technology, מה זה בכלל? אני צריך את זה? דרך אגב, ראיתי בפורומים מחו"ל שאפשר לשנותאת מס' הליבות שיופעלו במעבד (I7 3610QM) איך אני עושה את זה ולאילו שימושים זה טוב? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 16.8k צפיות
  4. Started by Itay_86,

אהלן חברים, יש לי שאלה, קראתי את המדריך שבאתר על איך להוציא את המקסימום מהכונן. ומעבר לכך אני גם קורא עוד כל מיני טיפים והמלצות באינטרנט, אחד הדברים שנתקלתי בהם זה העברה של תיקיית המשתמש לכונן מכני. בתור התחלה, רציתי לדעת אם זה באמת כל כך משנה, ואם כן אז האם המדריך הבא הוא טוב ואמין ואפשר לעקוב אחריו. קישור למדריך: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2012/03/21/how-to-change-the-default-location-for-saving-files-on-internet-explorer.aspx חוצמזה, אני אשמח לעוד טיפים והמלצות לכונני SSD. אחלה שבת לכולנו.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  5. שלום כולם אני מייעץ לחבר בקניית מחשב חדש יש לי מספר התלבטויות לגבי ההרדיסק ראשית, אני סגור על כמה דברים: מקסטור או WD 120 או 80 גיגה 8 מגה באפר ההתלבטות היא בין ATA100 או SATA ההבדלים במחיר הם בערך 150 ש"ח האם יש הבדל בביצועים ?? השאלה היא אם יש סיבה להוסיף כסף, והאם יש צורך להסתכל קדימה לעוד כמה שנים שאולי יפסיקו לייצר לוחות שיתמכו בתקן הישן של ATA100 , כי כשקונים מחשב חדש תמיד חשוב לדאוג שהחלקים יהיו רלוונטים לכמה שיותר שנים תודה מראש על התשובות טל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי לאחר שבעבר היתה לי תקרית אי שיתוף פעולה עם ההארדיסק שלאחר מספר העברות מחשבים ובדיקות נעלמה היום נתקלתי בCRC בקובץ טורנט שהורדתי, יומיים לאחר שהוא סיים כבר את הורדתו (100%). בדיקת התוכנה Western Digital Data LifeGuard Diagnostics - DLGDIAG for Windows הביאה את הממצעים המצורפים כאן בתמונה השאלה, האם ההארדיסק נחשב תקול וניתן להחליפו באחריות או שישנה הגדרה שונה לתקלה? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by SHOOTER8,

??? יש לי 2 צורבים חיצונים - טושיבה ו-LG וצורב פיוניר במחשב. את כל המדיות שיש ברשותי (מקסל ורבטים ממורקס ו-LG) אני יכול להעביר מצורב לצורב ולפרמט אותם. המדיות של TDK מתנהגות מוזר. ב-LG ובפיוניר שבמחשב, אני לא יכול לפרמט מחדש את הדיסק, אלא אם פירמטתי דיסק בתול באותו צורב. ה-LG מפרמט אוטומטית דיסק בתול במוד VR. ורק את ה-TDK הוא לא נותן לי לפרמט מחדש במוד V. לעומת זאת בטושיבה ה-TDK מתנהג כרגיל ואני יכול לפרמט בו דיסקים שפורמטו בצורבים האחרים. כל המדיות האחרות שלי הן במהירות X2 האם זאת הסיבה. דבר מוזר נוסף זה המחיר הזול של המדיות. 8.6 ש"ח בעוד שממורקס עולה באותו אתר כ-12 ש"ח. לעומת זאת DVD-R של TDK עולה באותו אתר כ-4 ש"ח בעוד שממורקס עולה כ-3 שקלים שאלו מחירים נורמלים. האם את…

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by Chura,

לאחר חיפוש אין סופי לצורב חדש למערכת החדשה שתבוא בקרוב גיליתי שהצורבים של לייט-און מצויינים. אך מאחר ולא מצאתי את הדגם האחרון שלהם בארץ, הSHM-165P6S, התבאסתי והתחלתי לחפש צורב אחר. אתמול לאחר שיטוט ברשת, מצאתי משו מעניין, שסוני DW-G120A הוא בדיוק אותה גברת בשינוי אדרת. עשיתי CrossFlashing לקושחה של הלייטאון, והרי לי צורב מהטובים בשוק. הצורב מבצע צריבות מצויינות עם סריקות של 97-99, פשוט תענוג. הוא אוהב מדיות איכותיות, מי לא :-) כולל המון פיצ'רים שאין לאף צורב אחר : 1. HyperTuning : לומד את איכות הצריבה על דיסקים נחותים, ובכך הופך את הצריבה להרבה יותר טובה (שיפור של SoildBurn של BenQ) 2. OverSpeeding : אפשרות לצרוב על כל מדיה שנרצה באיזה מהירות שנרצה, אפילו שהמדיה לא מיועדת…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. לפני שידרוג מחשב אני חייב לגבות את הדיסק הקשיח 80GB. המחשב הוא פנטיום 3 800MH וזיכרון של 256MB ומערכת הפעלה XP. האים ניתן להרכיב עליו צורב DVD? אם כן, איזה המומלץ - הכוונה איזה המתאים ביותר למחשב זה... האם תהיינה בעיות צריבה? בהתחשב בעוצמתו של המחשב ובגילו? אם אין אפשרות להתקין צורב DVD על המחשב, איזו צורת הגיבוי המומלצת? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  10. תראו יש לי 80 גיגה של MAXTOR חילקתי את הכונן עכשיו על כונן C מותקן ה WINDOWS ובכונן השני סתם כל מיני קבצים סרטים ועוד עכשיו שאני מנסה לעתיק קובץ מי כונן לכונן מי C ל D אז המחשב מתחיל לא לזוז וברוב הפעמים מתחיל את המחשב מחדש למה זה קורה ? אולי לא חיקתי טוב ? חילקתי מי ה FDISK ובכלל אחרי שבדקתי אפילו אם אני מעתיק קובץ מי כונן C לכונן C הוא עושה אותו דבר !! תודה רבה לעוזרים ומצטער שאני רושם בזמן האחרון הרבה הודעות פשוט יש לי הרבה בעיות במחשב שאטת הרוב אתם פתרתם אז תודה רבה לכם !!!

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  11. שלום רב! אתמול שמתי לב שהמחיצה TEMP מפוצצת והווינדוס כתב לי שLOW MEMORY או משהו בסגנון.החלטתי לקחת את הPARTITION MAGIC 7 ולהגדיל את המחיצה (נשאר בה 2.56 מ"ב) רציתי להגדיל את המחיצה ב12 ג"ב וביצעתי את הפעולה. היא ערכה קרוב ל7 שעות!!! ולאחר מכן היה ERROR ומאז אין TEMP. רואים אותו רק דרך MAGIC PARTITION ודרך DEFRAGMENTER(בלי אות) ... עכשיו אני לא יודע מה לעשות כי על כל פעולה שאני מנסה לעשות הוא מראה לי את הארורים הבאים:2003, 2005 ו2002. הנה קישורים לשגיאות מאתר החברה: http://www.powerquest.com/support/primus/id2157.cfm http://www.powerquest.com/support/primus/id2156.cfm http://www.powerquest.com/support/primus/id2159.cfm חבר'ה אני ממש לא יודע מה לעשות יש שם הרבה מידע חשוב. C…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  12. באופן פיזי ובאופן טכנולוגי.... אני חשבתי בכיוון של ה-3 דקות במיקרוגל... למישהו יש רעיון יותר טוב(ההארדיסק לא חשוב, המידע שיש עליו מאוד חשוב ובמקרה של סכנה יש צורך להעלים אותו)

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by roeesnir,

OCZ Agility 2. 120GB צריך להגדיר משהו בביוס? במערכת ההפעלה? (Win 7 32Bit) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. ולא דרך RUN>COMMAND תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  15. זהירות: באג ביזארי בגירסת המחשבים האישיים של אחת מאפליקציות ההזרמה הפופולריות ביותר בעולם מבצע כתיבות מידע מיותרות בהיקפים שעשויים להגיע למאות ג'יגה-בייטים מדי יום לכתבה

16. Started by EagleXDR,

היי, כחלק ממסורת ארוכת שנים, שכל דבר מת לי, מעדשות ועד הארד דיסק, גם הוא מת. קיבלתי אותו אתמול, חיברתי, הפעלתי, לכמה שעות עבד סביר, עד שהוא התחיל להתנתק, פשוט להעלם. חשבתי שזה הכל, אז חברתי מחדש, אבל זה לא עזר, וכחלק מהתזמורת, הוא גם התחיל להשמיע רעשים, ממש לא סבירים, של ניסיונות התאבדות. עכשיו, המחשב בכלל לא מזהה אותו, לגמרי, הרעשים נמשכים, ובשיא טיפשותי, העברתי פשוט את כל המידע שהיה לי על המחשב, שהולך אחורה אליו, ועכשיו הכל הלך. כמובן שאני אחליף אותו תחת האחריות, אבל מה לעשות עם כל המידע שהלך? תודה, בייאוש, נעם.

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  17. שלום לכולם, היום קניתי דיסק קשיח בנפח 500GB של SAMSUNG HD502HI SATA . יש לי לוח אם DFI NF4-Ultra . חיברתי אותו למחשב עם כבל SATA והגדרתי מחיצות ופירמטתי אותו. הוא מופיע יחד עם כל המחיצות כדיסק חיצוני (יש את הicon של safely remove hardware.) איך אני מבטלת זאת? אני רואה אותו כדיסקים בmy computer . איך אני מבטלת את האופציה של safely remove hardware ושהוא יראה ויתפקד רק כדיסק פנימי ויראה רק כדיסק פנימי (ולא כדיסק נייד - כי זה לא מה שהוא). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  18. רכשתי הרדיסק נוסף של סמסונג F3, והוא עושה רעש מוזר של "נדלק" כאשר אני מתחיל להשתמש במחשב אחרי כמה זמן שלא השתמשתי בוא. הרצתי לו את הבדיקה של HDTUNE והכל בסדר. הורדתי גם את התוכנה של הייצרן אך לא ממש הבנתי איך אני משתמש בתוכנה שלהם. ??? ------------------------------------------ חיטטתי קצת בהגדרות של המערכת-POWER. והבנתי שפשוט היה מוגדר שאחרי 20 דקות שההרדיסק לא בשימוש הוא נכבה אוטומטית. עדיף להשאיר את זה ככה או לשנות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by elad-k1,

יש לי צורב של lite on 52x32x52 עכשיו כול פעם שאני נכנס לנרו זה עושה לי לא מגיב זה צורב חדש אני לא יודע מה הבעיה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by 10GaZ,

קניתי WD 250 וחיברתי למחשב. הביוס מזהה את ההארדיסק, הוינדאוס גם. אבל כשאני מגיע למחשב שלי - הוא לא מופיע. במאפיינים של הכונן החדש, בלשונית Device Usage אני לא יכול לבחור בשום אפשרות והשורה נשארת ריקה. יש לציין שיש לי עוד 2 HD שמחוברים למחשב: WD 250 (דגם זהה למה שקניתי) WD 40 **עריכה: הבעיה נפתרה. הפתרון נמצא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207814.0 אפשר למחוק את ההודעה או להשאיר לצרכי חיפוש**

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by username80,

שלום, אני מנסה לצרוב את ה- IMAGE של Call Of Duty 4 ששוקל בערך 6.7GB בעזרת תוכנת נרו. אני מקבל הודעה אני יכול לצרוב רק עד 4.5GB. האם אני צריך לקנות דיסקי מיוחדים או שצריך להגדיר משהו בתוכנה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by afix202,

שלום לכולם, אני מתעתד לרכוש כונן 2TB חיצוני ויש לי מספר שאלות. האם 2TB זה גדול מדי - יש בעיות אמינות יותר מ1TB? (מבחינת הנפח, זהו הנפח לו אני זקוק) יש לי 2 כוננים של 1TB ואני מתכוון לגבות אותו אליהם. לגבי כונן חיצוני, ראיתי של WD וSEAGATE? יש עדיפות לאחד מהם? יש אלטרנטיבות בשוק כרגע? אם אקנה חיצוני בגודל כזה האם יש בעיה אח"כ לפרק ולשים בקופסת NAS זולה? ראיתי את הכוננים באתר של סקאי פיסי - יש לאנשים ניסיון איתם? סיבה לא לקנות שם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by erashel,

שלום, אני רוצה לקנות SSD לא יקר כ"כ. 240-250GB עדיף עד 400 ואפילו פחות. אני לא בעניינים בתחום הזה חוץ מזה שאני יודע על שEVO 850 זה טוב אבל זה יקר. איך הSSD של סנדיסק למשל? אני לא מתכוון לעשות שימוש כבד של העברת קבצים או משהו, רק רוצה שהמחשב יעלה מהר ויגיב מהר יותר אז מחפש משהו סביר ולא יקר מדי. אשמח להמלצות תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by liran2003,

שלום, לאחר שהדיסק הקשיח הקודם שלי?(WD) שבק חיים, קניתי הארד דיסק של סמסונג. בדקתי בסנדרה וגם ב-HD Tach וההארד מזוהה כ-ATA. האם זה נורמלי או שזה לא צריך להיות ככה? ואם כן איך גורמים למחשב לזהות אותו כ-SATA? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  25. כותרת. יש לי מחיצה של משחקים ומחיצה ריקה (partition אם מישהו לא הבין את הכוונה שלי) וזאת של המשחקים כבר כמעט מלאה אז אני רוצה לאחד אותה עם הריקה (הם לא עוקבות באותיות אחת H ואחת J) אז האם יש דרך לאחד אותן חוץ מלמחוק את שתיהן ולאתחל אותם בתור מחיצה אחת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.