אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין ה-3 הכי מומלצת לקניית הארד דיסק בנפח 160 GB בתצורת SATA II
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי יש לי הרד דיסק טרה וחצי שמלא חומר וסרטים , שאני מחבר אותו עכשיו המחשב לא מזהה אותו .......!!! זה לא משמיע רעש וגם לא נפל , אבל אני חושב שאני הוצאתי את הכבלים שלו בזמן שהמחשב היה עובד ....?!! מה עושים עכשיו , איך מסדרים ? איך מוודאים שזה מת ..? לפחות לדקה שאני יעשה סרין שוט לחומר שנמצא !!??
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, יש לי 1001FALS ולא מותקן עליו כלום שנמצא בשימוש (כלומר , לא משהו שאני משתמש בו כל הזמן) והארד דיסק פשוט "נרדם" כלומר,אם אני מדליק את המחשב ואחרי כמה זמן מחליט לשמוע מוזיקה (שנמצאת על ה1001FALS) לוקח להארדיסק מעט זמן (כמה שניות עד שהוא מתעורר) .. אפשר לבטל את זה שהוא נכנס למעין מצב שינה? תודה וסופ"ש נעים
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מעוניין בקנית הארד דיסק ובפני ניצבות 2 אופציות: 1.WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 שעולה 690 שקל(בחנות שאני רוצה) והוא זמין במלאי. 2.Maxtor 120GB-8MB-7200RPM ATA133 שעולה 744 שקל(בחנות שאני רוצה) והוא אינו זמין במלאי. כיום יש לי הארד דיסק של מאקסטור ואני מרוצה מאוד ממנו, משום מה אני נמנע מלקנות ווסטרן דיגיטל, אך במקרה הזה הווסטרן יותר זול והוא גם זמין במלאי. מיותר לציין שאני צריך את הארד דיסק בהקדם האפשרי. תודה למי שיעזור לי להחליט ולבחור בחירה נכונה, או לכוון אותי לחנות אחרת, או כל דבר אחר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שאני עובד עם המחשב או עובר בין אתר לאתר אני שומע את הכונן חושב והדיסק חנוק כאילו מתאמץ ... יש לי IDE של היטאצי 80GB פשוט אני עובר מאתר לאתר לא מרגישים אותו ... בדקתי עם HDD את הדיסק הקשיח יצא פעמיים תקין לא יודע מה הבעיה ...
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לא מזמן (4-5 חודשיים) קניתי הארדיסק WD 160GB 7200RPM 8MB JB ופיתאום היא התחיל לעשות רעש מטורף בסירוגין כאילו הוא עוד שניהה מתפוצץ זאת בעיה טכנית או משהו אחר בבקשה תעזרו לי ( האם האחריות בתוקף בנושא הזה?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב סוף סוף בשעה טובה... ועד עכשיו הייתי סגור על WD לא חשבתי אפילו על maxtor אבל יש סקר שעכשיו פורסם באתר שעשה השוואה בין כוננים של 250gb ו maxtor יצא זוכה כמעט בכל הקטגוריות(אפילו שחבל שכונן של wd לא השתתף) וגם קראתי ביקורות על maxtor שהוא יותר שקט ומהיר ואיכותי... ורק בעיה אחת מפריעה לי...קראתי כאן על כל מיני בעיות שקוראות ב maxtor שאני לא מעוניין בלשון המעטה שיקרה לי... למשל: שהpartition נמחק או משהו כזה... או שה hd לא נדלק בכלל וכל מיני בעיות כאלה... האם תעזרו לי לבחור בין 2 הדגמים האלו "ותאירו את עיניי" עידו
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כותרת ^^^ חוץ מהמחיר במה הם שונים ואיזה הוא המומלץ?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כשבועיים את ה- WD20EARS ב- 390 ש"ח בעיקר לחיבור לסטרימר למטרת צפיה של סרטים ב- HD וכמובן לגיבוי כל הסרטים וההופעות שהורדתי בבלוריי מלא (כבר כמעט כשני טרה של קבצים) אני קראתי לאחרונה בכל מיני פוסטים וגם פה ש- WD זה לא מה שהיה פעם ושיש "בעיות" עם ההרד דיסקים שלהם וושהם כבר לא כל כך אמינים שאולי היה לי עדיף לקנות את הסמסונג (204UI) מה גם שהוא יותר זול משמעותית עכשיו. (לא שזה עוזר לי כרגע.... בינתיים ההרד דיסק עושה את עבודתו נאמנה (אמנם כולה שימוש של שבועיים). האם לנסות ולהחליף אותו בסמסונג או שאין לי מה לדאוג ולהישאר איתו? (למרות שלא כל כך בא לי עכשיו שוב להעביר איזה טרה וחצי של קבצים ...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
מה הסיבה שהוא קיבל תוצאה די נמוכה?? לבעלי ההארד הזה ומערכת הפעלה ויסטה, האם התוצאה שונה משלי ?? תודה
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני עכשיו קניתי מחשב ובחנות אין להם את הדגם שלAAKS WD בגרסא של 250G אבל יש להם 320G והוא AAKS וההבדל בינהם הוא ~100 שקל. עריכה: יש להם בחנות גם את ה 250G AAJS שגם מצתרף לשאלה שלי. ואני צריך 250 גיגה. עכשיו לשאלה שלי האם כדאי לקחת את ה AAKS 320G או לקחת 250KS? תודה, גיל.
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה חשובה! אני רוצה לרכוש את הדיסק קשיח של WD גדול 250GB עם 16MB BUFFER. רציתי לשאול, ראיתי את זה באתר שלהם וראיתי שזה בא בצורה שרואים את הדיסק הזה שמסתובב אם אני לא טועה, האם זה לא עדין מידי ולא יכול להתקלקל מהר? אני מתכוון שלפי מה שראיתי זה לא כמו הכוננים הקודמים שיש מכסה כזה ולא רואים כ"כ כמו בזה. האם זה יהיה רגיש יותר מידי? ובכלל מה אתם אומרים על הדיסק הזה? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
סוף סוף רכשתי לעצמי דיסק קשיח הגון. WD RE 250GB Hard Drive - WD2500YS 5 שנים אחריות יבואן. 8) בהחלט משהו שישמור היטב על התמונות והמסמכים שלי. הנה תוצאות הבדיקות לכל המעוניין. שימו לב שהכונן מחובר ללוח אם בעל SATA I ולא SATA II. מפרט המחשב עצמו בצד. אם ישנן בדיקות נוספות שתרצו שאעשה - shoot. HDTune Benchmark HDTach - Quick Bench
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הדיסק הקשיח עובד על udma5 בלבד.בדקתי במאפיינים\מנהל התקנים\ide primary ,וגם עם hd tune,everest שיחקתי עם כל ההגדרות בביוס וכלום לא עזר.גם בדיקת בנצמרק יצא נמוך:50 ms המפרט: asrock conroe xfire intel e-6300 wd sata2 250gb ks/16 mb xp pro heb תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלםו שלום חברה. היום אני רוצה ללכת לקנות הרד דיסק חדש ודי ניסגרתי לפי המלצות על wd 320aaks עכשיו, ב 250 שמעתי שצריך לקחת את השחור כי הכסוף רועש מאוד. האם זה תקף גם ל320 או שאין לו דגם שחור? תודה מראש, אור.
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן המלצות על HD של 250GB של WD או SEAGATE. רציתי לשאול אם ל-HD של ה 320GB אותם ביצועים? האם הם ממולצים באותה מידה? (הפרש מחירים כ 150 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי את הדיסק ביד איך אני יודע שזה 8MB BUFFER? כי לא כתוב עליו כלום... או שעבדו עלי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את הWD 40GB 8MB CACHE והמוכר של החנות אמר לי שאין לו בעיה לקחת לי את ה40GB ולשים לי WD 80GB 8MB CACHE בעוד 150 שקל.... לא עדיף??? למרות שתאכלס גם את ה40 האלה אני לא אמלא. ועוד יש לי את הJUKEBOX שהוא 20GB....
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח 4TB יש לי אפשרות לקנות יחסית בזול כונן קשיח של WD סדרה BLUE השאלה אם ה 5400RPM יפגע בצורה קריטית בביצועים ? כי אני רוצה לאחסן שם גם משחקים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים שאלה לגבי HD לקולנוע ביתי: יש הבדל בין ה 5000KS לבין 5000AAKS של WD? ומה שבאמת חשוב מי יותר שקט בין שניהם? יש HD בעל נפח זהה ובאותו תמחור לערך שקט יותר? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
yesh evdel be beziom ben Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AACS le Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS ??? ma e evdel? ve im kvar ani poteh dion - az eize HD tov le biziom ve le games ? execpt raptors wd the best?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
התייעצות לפני קנייה איך ההרדיסק הזה ,נישמע טוב ? ראיתי ב זאפ חצי מכמות האנשים שרשמו שהיה להם תקלה כבר בהתחלה ,נישמע לא טוב..........
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי משומה הHD המדובר רועש מה שכלל לא היה לי עם הHD הקודם שלהם (250GB AAKS) זה אמור להיות כך? בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי..ראיתי שTMS התחילו למכור את הקשיח הזה http://tms.co.il/product/5436 אני מכיר הרבה סדרות של WD...כמו AAKS,KS,AJJS ....אבל מה זה AACS ? האם יש לו אותן בעיות כמו ה500GB AAKS ? ומה מציין הLOW POWER ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הוא יעבוד בSATA 2?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-