אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
המתרחש בימים אלה ברצועת עזה מחייב את ראש הממשלה אולמרט לפקוח את עיניו, זאת לאחר שבתיאום עם קודמו, אריאל שרון, הובילו השניים את הכישלון הגדול של תוכנית ההתנתקות - כישלון אסטרטגי שנבע מראייה קצרת טווח, אטימות והתעלמות מוחלטת מהצפוי לנו כתוצאה ישירה מההחלטה האומללה הזו. האובססיה הבלתי מובנת עד היום, לבצע את ההתנתקות בחיפזון (ללא תוכנית תקלות שתאפשר את עצירתה), ב"זבנג וגמרנו", ותוצאותיה הקשות של החלטה זו כפי שאנו חווים היום - חייבות להדיר שינה מעיני ראש הממשלה ולהובילו למסקנה אחת ויחידה: לא עוד מהלכים חד-צדדיים. בטל סדר יום ההתכנסות, עקב כך שהמתרחש בעזה עתיד להתרחש ביהודה ושומרון. עת לאסוף את השברים ולא להמר יותר על גורל העם והמדינה, כאשר אויבינו המרים יודעים להסיק מסקנה אחת …
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
כך לפי רשת CNN (האתר שלהם לא עולה כרגע)
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3279157,00.html
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המסוקים התרסקו סמוך לצומת כח, שמדרום לקריית שמונה ונמסר כי במקום ישנם נפגעים. עד ראיה: " ראיתי הבזק חזק בשמיים וכדורי אש שהחלו ליפול". אתמול התרסק בבסיס חיל האוויר בדרום מטוס קרב מסוג אף 16 מדגם "סופה" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3279174,00.html
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ציטוט מעיטון חשוב - ".. לפי ספרו של רביב דרוקר 'חרקירי' , שכל כולו ביקורת נוקבת על ברק , אמר להם שריד (לבני דודינו הפלסטינאים) : "קחו מצלמה וצלמו את המשלחת הישראלית ושימו על השולחן שלכם , כי בעוד כמה שבועות ,בכל פעם שתראו את התמונה הזאת , תבכו בגעגועים . זו נבחרת החלומות מבחינתכם .בעוד שבועיים יעמדו מולכם לימור לבנת , איווט ליברמן , וצחי הנגבי ". רגע , יוסי ביילין , ערב לפני הפיצוץ בטרבה הציעו גלעד שר וישראל חסון לאבו עלה לטוס אל ערפאת בעזה כדי לעגן בכתב את מה שהסתיים בהסכמה . אך אבו עלה השיב להם ברגע נדיר של גילוי לב :"הבוס אינו רוצה הסכם ". נכון שאין בישראל צדיקים גמורים , כדברי ביילין ,אך אפשר לצפות מאיש כמותו לומר כי בראש הצד הפלשטינאי עמוד אנטי צדיק גמור . זה המזער …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ובכן מי ישלם את הפקודונות של לקוחות הבנק ? נכון , כספי משלם המיסים , שכבת הביניים והשכבה העליונה !!! לא מספיק הדתיים עושים חור בקופה , עכשיו אזרחית קטנה רמאית ,גועלית גרמה לחור נוסף בקופת הבנק הקטנה שלנו . ולא מספיק הבעיות הללו גם הדולר עולה והמחשב הולך ונעלם .... כן כן חלמתי חלום טוב שאני קונה מחשב חדש .
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
החל ממחר ב - 14:00 (ה - 10/7/2002) ישודר הערוץ FOX NEWS גם בכבלים בשירות הדיגיטלי. ערוץ 75. לידיעה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פיגוע על אוטובוס אגד ,קו 361, מחיפה לצפת. האוטובוס התפוצץ בצומת מירון, מספר הרוגים , וכמות גדולה של פצועים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נכון, זה פורום אקטואליה, אבל עד גבול מסויים. כל פעם שיש פיגוע או איזה שהוא אירוע אנשים פה פתוחים נושא עם כתורת, כמו איזה מבזק חדשות, והרי ברור שהדיון של אתמול לא יהיה שונה מהדיון של היום או זה של מחר. זה כבר הפך להראות מגעיל שכל פעם אנשים עושים תחרות מי יפרסם את הידיעה על הפיגוע ראשון, כלומר ירוץ ויספר לחברה. אני רק רוצה לומר לאותם אנשים: אנחנו חיים במדינה ש90 אחוז מהתושבים שלה צמודים לרדיו/טלויזיה/אינטרנט/עיתון או כל אמצעי תיקשורת אחר אשר יעביר להם את הידיעה הזאתי. לדעתי, הסוג הזה של ת'רדים פשוט לא תורם כלום לפורום. אם אני רוצה לקבל שורות עדכון לגבי מה שקורה דרך האינטרנט אני אכנס לאחד מאתרי החדשות, למרות שלדעתי אם כבר חדשות אז עדיף רשת ב'.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התלבטתי רבות לפני פתיחת הדיון הזה. לאחר סוף השבוע האחרון, אחרי מרחץ הדמים בכבישים ולאחר מרירותו בבכי של אב ששכל את בתו, החלטתי לפתוח בצורה כזו. אכן אותו אבא ממרר בבכי ואומר כי נהג שהוא שתוי הוא רוצח לכל דבר. ככל שתהיו נהגים זהירים ומצייתים לתמרורים תמיד יבוא איזה מטורף שמשתולל בכביש ויכול להרוג אתכם למרות היותכם נהגים טובים. נ.ב - המושג נהגים טובים משמע נהגים שמצייתים לחוקי התנועה וערנים, להבדיל מנהגים שתויים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע לכם מדינת ישראל תציין 30 שנים לרצח הספורטאים הישראלים באולמפידה במינכן. אירוע טרור אכזרי, שהביא למותם של הספורטאים רק מעמיק את הסלידה שלנו מהטרור ומאוייבינו. רוב האנשים שעמדו מאחורי הפעולה הנתעבת הזו, נהרגו כתוצאה מפעולות תגמול שביצע המוסד ברחבי אירופה בניצוחה של רה"מ של ישראל גולדה מאיר וראש המוסד. לרגל יום השנה הקרב, מוצג לכם כאן קטע שנלקח מהאתר: www.zinman.org.il/html/medina/25.doc 11 ספורטאים, חברי המשלחת הישראלית לאולימפי דה, נרצחו ב5.9- במינכן. תשעה מהם נרצחו במהלך פעולת החילוץ של משטרת גרמניה. בשעה 4:30 בבוקר פרצו שמונה מחבלים מארגון "ספטמבר השחור" למעון המשלחת הישראלית בכפר האולימפי. במהלך הפריצה הם רצחו את מאמן האבקות משה ויינברג ואת מרים המשקולות יוסף רומנ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אירוע מדהים שנשמך יומיים (שישי שבת) והתמונות כאן לפניכם: אני לצערי לא הייתי באירוע. : :'( http://www.flyhi.org.il/arad2002.htm
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים אני נכנס לאתר תיק דבקה והייתי רוצה לקרא ממכם תגובות בנושא האתר. אמנם הוא מציג את הדברים בצורה דיי דרמטית ומתלהבת אבל בכל זאת רוב הדברים הכתובים שם נכונים.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום, לפני 64 שנים שודר שידור הטלוויזיה החי הראשון. השידור החל כאשר שריפה פרצה סמוך לאולפני NBC והיא תועדה בשידור חי והועברה לצופים. סתם חשבתי שכדאי שתדעו.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי לנכון לנסות פינה חדשה שבה אנסה להביא אירועים חשובים אשר קרו בהיסטוריה מכל מיני תחומים אך מכיוון שזה פורום מחשבים אנסה להביא יותר דברים הקשורים לטכנולוגיה. אשמח לקבל תגובות לפיילוט. (מקור: www.historychannel.com) מה קרה השבוע (17/11 - 23/11): 17/11/1996 - מיקרוסופט הוציאה את windows CE המיועדת למחשבי כף יד. מע' ההפעלה החדשה הייתה אמורה לעבוד בסינכרון של אפליקציות עם חלונות 95. 18/11/1996 - הוצגו לראשונה מחשבי כף היד הראשונים אשר היו אמורים לעבוד עם מע' ההפעלה windows CE. 21/11/1945 - נולדה השחקנית גולדי הון. 22/11/1958 - נולדה השחקנית ג'ימי לי קרטיס 23/11/1859 - נולד "בילי הנער" ("Billy the Kid") - פורע החוק הנודע.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=325197&path=22 מעניין אם הן באירגון או הסתדרות.. :
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי שמעתם עליו פעם פעמיים, ברדיו או בטלויזיה. היועץ האישי ומקורבו של נשיא מצריים אוסאמה אל באז... הוא - בכבודו ובעצמו שיחרר בשבועות האחרונים מס' מאמרים באחד העיתונים החשובים בעולם בנוגע להתייחסות העם הערבי ליהודים בכלל ולציונים בפרט. כבר צפיתי בטלויזיה, וראיתי את עודד גרנות יוצא מגדרו במשמע בשורות גדולות אילו. חלקים מהמאמר מפורסם בעיתון מעריב. הכותרת הראשית : "אני מתנגד לגזענות נגד יהודים וישראלים". ועוד הוא מדבר על : האמת היא אוסאמה אל באז הוא לא בדיוק מטיף רוחני שנמצא באחד מהמסגדים של "האחים המוסלמים" ומטיף נגד היהודים. מדובר ביועץ בכיר - אקדמאי שיודע את עבודתו ואכן לא נכשל בא. האם ניתן להסיק ממשפט זה, כי ישנם כאילו ו/או אחרים מ"בני דודנו" הערבים החיים כאן המזדהים ע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באחד הפורומים של תפוז - פורום וידויים - נתגלה כי אחד המנהלים ("טאי") הוא לא גבר אלא אשה בת 40, אשר סחטה ממשתמשים שונים כל מיני דברים. מסתבר שהדשא של השכן לא ירוק יותר. ynet
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה שבבורסה לא שמעו שהמדינה במשבר ושיש מצב כלכלי קשה. שם אישרו תוספת שכר ליו"ר ולמנכ"ל. ממש בושה וחרפה. ynet
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-