אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה יש המלצות לסרטי דרמה טובים להורים לקראת החגים? חוץ מ-P.S I love you לא עולה לי שום דבר לראש מהשנה האחרונה..
-
- 16 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לפני כשלושה ימים סיימתי לצפות לראשונה בחיי בסדרה טווין פיקס (שתי העונות + הסרט). כמעט כל מה שעשיתי מאז זה לקרוא באינטרנט כל מיני תאוריות והשערות לגבי הסדרה. הרבה זמן שלא הושפעתי ככה מסדרה (או מסרט, לצורך הענין). הדבר העלה בי חשק להכיר עוד סדרות איכותיות, לאו דווקא באותו הסגנון, שעוד לא יצא לי לראות. האם יש המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סידרה רצינית ואחת מהסדרות היותר מעניינות שיצאו. נמצאת כרגע בפרק חמישי או שישי, וזמינה להורדה בימי שני. עוד מעט מוקדם לומר אבל נראה שהיא הולכת בכיוון דומה לזו של הסידרה sleeper cell למי שמכיר. בהחלט שווה צפיה עוד סידרה שכדאי לשים על הראדר Once upon a time שמנסה לעשות טוויסט מעניין על סיפורי האגדות (בדומה לסיפור שאינו נגמר) אם כי עדיין לא ברור אם היא מצליחה בזה או לא (נדמה לי שהסדרה תהיה FAIL בסופו של דבר). נמצאת בפרק 4 ומשודרת ביום שני. מהיוצרים של LOST אם כי מבחינתי זאת לא נק' זכות (HATE THIS SHOW). ציון: TO BE DETERMINED מה שבטוח שהיא טובה בהרבה מטרה נובה (ספילברג' איבד את הטאץ', sci-fi בזיוני ומשעמם להחריד ).
-
- 108 תגובות
- 31.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה לפה או לאקטואליה אבל שיהיה... לאחרונה (שזה ממצא את רוב החיים שלי) מצאתי את עצמי משועמם ובחוסר מעש, אם למישהו יש המלצות לסדרות חדשות או לעונות חדשות לסדרות טובות אז בבקשה ממכם, תעזרו לי! בין הסדרות שאני אוהב ישנם: smallville everybody hates Chris dirty sexy money how i met you mother Dexter prison break (למרות שהעונה החדשה פשוט זבל!) heroes (כנ"ל) 30 rock eli stone (למי שלא מכיר סדרה ממולצת בחום!) life my name is earl south park The.Big.Bang.Theory the office Two.and.a.Half.Men ...
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
התחלתי לשמוע כמה נגנים ולהקות ג'אז ופשוט נמשכתי חזק אפשר להגיד. אם מישהו יכול להמליץ לי על אלבומים\שירים\קטעי ג'אז ואמנים טובים עם מוזיקת סקסופון יוצאת מן הכלל בבקשה. אני ממש אהבתי את: Marcus Miller - Juju http://www.youtube.com/watch?v=bOaIrCMu1ck שני נגני סקסופון שמשתלבים כל כך טוב ובעוצמה חזקה פשוט אלוהי ;D עריכה: בבקשה שיהיה מסודר, שם להקה\אומן ושם השיר. אל תביאו סתם קישורים אלא תפרטו.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני מחפש שירי הבי מטאל- אבל לא מהסוג המוזר של דום ודאת' מטאל... משהו יותר כבד מבלאק סאבאת', פחות מלודי מאיירון מיידן. משהו עם הרבה גיטרות ודיסטורשן, רצוי בלי גרולינג. משהו בסגנון המוסיקה של TOOL אבל קצת יותר רועש (לא בהרבה- קצת). אלקטריק פיונרל של בלאק סאבאת' זה דוגמה טובה, אבל זה בערך השיר היחיד שאני מכיר בסגנון... תודה לעוזרים :ylsuper:
-
- 47 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
מי שעדיין לא מכיר את הספר או עדיין לא קרא אותו, אני ממליץ לו בחום לעזוב הכול ולרוץ לקנות עותק. ספר זכות לכל אחד שחושב שהוא גיימר.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-9190,00.html צפייה נעימה (או שלא)
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
הסדרה, סדרה בריטית היא אחת הטובות לדעתי שהיו איי פעם. היא מכילה 2 עונות שהשניה מסתיימת שבוע הבא, כל סדרה 8 פרקים כאשר כל פרק הוא בן שעה אחת. הסדרה מספרת על סאם טיילר, שוטר בשנת 2006 שהיה מעורב בתאונת דרכים, הוא חוזר לשנת 1973 ומשם הוא ממשיך להיות שוטר עם "פלאשבקים" משנת 2006. הסדרה כולה מתוארת כ- "האם אני משוגע, בקומה, או חזרתי בזמן?" סדרת דרמה משטרתית מופתית, מעורבת פה ושם עם הומור בריטי ובעיקר הזמן עובר איתה בכיף. ממולץ לראות, היא משודרת בXTRA HOT, או במחשב הקרוב אליכם... "10 בסולם הסדרות".
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים:] לכל אוהבי ה-Dire Straits, ולכל מי שלא מכיר זה הזמן. הסיפור פשוט, הלהקה התפרקה ומאז עד היום מארק קנופלר ממשיך ליצור מוזיקה מעולה ולהופיע. לא מזמן הוא שחרר תקליט חדש העונה לשם Kill to Get Crimson, ישר כשראיתי אותו ב"תו השמיני" בירושלים, קניתי אותו בלי להסס. תקליט מעולה, אותה איכות הקלטה נקייה ועמוקה מלפניי שנים, אותו קול נוגע של מארק, אותם מילים חודרות כהרגלו. אפשר לומר שהתקליט מאוד שקט, אך גם ניתן לומר עליו שהוא קיצבי ו"עגול" בדיוק באותו הסגנון של ה- Dire Straits, הלהקה שלדעתי הביא את בשורת הרוק לכל מקום בעולם בעזרת שירים וקטעים מוזיקלים (Going Home מ"Local Hero"), שפשוט אי אפשר אפשר שלא לאהוב. התקליט מכיל סאונד קלאסי ונקי, רובו אקוסטי, שילוב של גיטרה יק…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני חייב להמליץ לכם על שני קליפים גדולים של בראד פייזלי (Brad Paisley)- זמר קאנטרי דיי מצליח (בארץ הסגנון הזה לא מעניין אף אחד, לצערי). הקליפ הראשון, שיותר קשור לפורום הזה ( ;D) הוא Online: http://www.youtube.com/watch?v=5yO4C2fr8xE הקליפ השני הוא Celebrity: http://www.youtube.com/watch?v=uEPe4fZNf74 שני הקליפים (מעבר לזה שאלה אחלה שירים) פשוט קורעים מצחוק. בשניהם מככבים ג'ייסון אלכסנדר (ג'ורג' מסיינפלד) ו-וויליאם שייטנר (קפטן קירק).
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
קצת בור בעניין של שירים ישראלים... הסגנון שלי הוא רוק/פופ ישראלי(רוצה לחזור לג'אנר הישראלי קצת) ואני פשוט לא מעודכן... אני אוהב שירים בסגנון של בואו נגיד "עברתי רק כדי לראות" וכ'ו המחודשים וגם הישנים יתאימו... אשמח אם תכתבו רשימה או לפחות כל אחד שיכתוב כמה שירים שאהובים עליו ונראים לו טובים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בלי הרבה ספויילרים: מדובר בקבוצת אסטרונאוטים, אשר נשלחים לשמש הגוועת כדי להצית אותה מחדש. בדרך הם כמובן נדפקים מכלמיני סיבות, כאשר העיקרית שבהן היא טבע האדם. הסרט מנסה להציג (לא בצורה הכי מוצלחת לפי דעתי) את השאלה של האם חיי האדם וגורלו בידיו או בידי האל, במעטפת מתח אקשן ואפקטים לא רעים בכלל. הסרט הוא מעין Space Odyssey מודרני (שלילי או חיובי אתם תחליטו). אפשר להגיד שהוא יהיה התוצאה אילוא ערבבו הנ"ל עם Mission to Mars. בכל אופן המכלול יצא דיי טוב.. מי שאוהב SciFi יאהב :-*.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כשבוע ראיתי את הסרט הזה, סרט מדהים, אני מאוד אהבתי אחד הסרטים הכי מרגשים שראיתי בשנים האחרונות, וגם שחקנים אדירים! הסרט הזה אני מאמין נחשב מיינדפאק כי הוא פשוט מטורף וגורם לך לחשוב על איזה חיים אנחנו מאחלים לעצמינו והאם אנו באמת חיים את החיים האלה. ממליץ לראות! קצת פרטים: שנה: 2009 אורך: 138 דקות ז'אנר: דרמה / מדע בדיוני / פנטזיה / רומנטיקה במאי: ג'קו ואן דורמל ציון בIMDB: 7.7 טריילר:
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
למי שלא יודע זה הסרט השני של פינל פנטזי (סרטים שמבוססים על סידרת מישחקי קונסולות) הסרט שונה מאוד מהראשון ויש בו הרבה מאוד פעולה העלילה מוזרה כרגיל בסרטים יפנים מהסוג הזה אבל הגרפיקה הכל כך טובה (גרפיקה ממוחשבת) והקרבות מאוד יפים אני ראיתי את זה ביפנית(כתוביות באנגלית) ועדין אהבתי תסרט בקיצור למי שאוהב-.גרפיקה ממוחשבת\סירטי פעולה\וסירטי מדע בידיוני+פנטזיה זה סרט מאוד מומלץ (לא לאוהבי סרטים כבדים-מתוחכמים וכו)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי ביומיים האלה 2 סרטים שאני רוצה להמליץ עליהם: 1)UNTRACEABLE- סרט מתח נחמד ביותר, יש לפעמים קצת חלקים משעממים אבל סך הכל הרעיון והביצוע של הסרט טובים מאוד. 2) The Bank Job- סרט מדהים שמבוסס על סיפור אמיתי. הסרט מספר על שוד בנק שמתרחש בלונדון ומתאר את כל השוד. במהלך השוד נפרצה כספת שבה היו רשימות של שוטרים מושחתים ותמונות שאסור היה לחשוף. לאחר שהשודדים פורצים את הכספת וגונבים את התמונות הם נכנסים עמוק לצרות עם המשטרה המושחתת והממשלה [שחלק מהבכירים בממשלה מתועדים בתמונות עם זונות וכו']. סרט מומלץ מאוד. יש לכם סרטים טובים להמליץ? במיוחד חדשים, רצוי קומדיה\ אקשן\ פעולה\ מתח. רצוי מהכמה שנים האחרונות, ורצוי סרטים באמת טובים תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצות אבל עם עדיפות לסרטים יותר אמיתיים. אבל עדיין אוהב, רק פחות, סרטים לא אמיתיים (מטריקס ואפילו קונג-פו פנדה) תודה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
סרט ממש ממש טוב... בקצרה: הסרט מתרחש בשנת 2027 כאשר מחלה מסתורים גורמת להפסקת ילודה של בני אדם. לא הספר את ההמשך כדי לא להרוס.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ז'אנר: דרמה, מלחמה. אורך: 137 דקות. שפה: אנגלית. מדינה: ארה"ב. במאי: אדוארד זוויק. שחקנים: דניאל קרייג, ליב שרייבר, ג'יימי בל, אלכסה דבלוס, אלן קורדונר, מארק פיורסטין, תומאס אראנה. חברת הפקה: The Bedford Falls Company, Grosvenor Park Productions, Pistachio Pictures ~סרטים~ טריילר: http://sratim.co.il/movies/trailers/view.aspx?id=1002&MID=43585&N=450066012 ללא ספק אחד מסרטי הWW2 הכי טובים שראיתי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סרט ממש טוב מכיכובו של וויל סמית', זה הוא סרט דרמה אשר מספר על משהו שלא כל כך הצליח לו בחיים ולאט לאט הוא מדרדר ומאבד את אישתו וכמעט מאבד את בנו... זהו עד לפה (לא רוצה להרוס)... ממולץ בחום.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סרט מדהים המספר על מתפס הרים שנופל לסדק באדמה ונמחצת לו היד ועל המאבק שלו בסיוט שנמשך 127 שעות.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הסרט אומנם מלפני שנה, אבל בגלל כל מיני בקשות של אנשים, אני ממליץ עליו בכול זאת... הסרט כולל הרבה יריות, דם, וקטעים מצחיקים... והראשון שקופץ עם הודעות מופלצות בסגנון של "המשחק פשוט גרוע- המבטא של השחקן לא התאים לתפקיד" הומו. גם השני.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כן- כתבתי נכון. אחרי הפסקה די ארוכה מההמלצות שלי לסרטי איכות לא מוכרים, אני מביא לכם סרט הזוי שלא יבייש את המסורת. לא מדובר בסרט הלא רע עם ג'ייסון סטתאם (או איך שלא כותבים את השם שלו...) מדובר באחד הסרטים הכי הזויים שיצא לי לראות בזמן האחרון! (אגב, הוא גם יצא לא לפני הרבה זמן...) הרעיון דומה לרעיון של הסרט היקר יותר, אבל מה יותר הזוי תהנו (ואל תשכחו להתצייד בשקיות הקאה )
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בזמן האחרון לא יצאה לי לראות סרט טוב.אשמח לקבל המלצה לאחד לא משנה מאיזה ז'אנר תודה.
-
- 31 תגובות
- 4k צפיות
-