לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
הורדתי לי KOPETE, הייתי מאושר. התקנתי, פתחתי. אני מסוגל לכתוב הודעות בעברית, אך לא מסוגל לקרוא הודעות בעברית, לראות שמות של אנשים בעברית (מה שלא ממש מפריע לי את האמת). למישהו יש דרך לסדר את הבעיה או שיש חלופה?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי עכשיו את המנאונטן ליון והוא לא מצליח להתחבר לפייסבוק שלי דרך "הודעות".אני מכירה את ה"הליך", ברמה של חשבון ג'אבלר ומה צריך לכתוב בתיאור ובשם חשבון.אני מנסה להתחבר, וכל הזמן קופצת ההודעה "chat.facebook.com:Sorry, your account isn't available | Your account is temporarily unavailable. Regain access by logging into your account from your computer's web browser: http://www.facebook.com."אני מחוברת בדפדפן לפייסבוק ולא ברור לי מה הבעיה. כמו כן גם הגדרתי את חשבון הפייסבוק שלי במערכת. הססמא תקינה והשם משתמש תקין.בנוסף, חברים בפייסבוק שלי שיש להם הודעות באייפון לא אמורים לעלות אוטומטית בתכנה בשימוש עם האפל איידי שלי? כי אמנם רשימת החברים בפייסבוק מופיעה, אבל אני לא יכו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי xgl על הEdgy שלי וזה עובד מצויין. אבל אני לא מוצא בשום מקום את ההגדרות שלו. חיפוש בגוגל העלה את זה שיש משהו שנקרא gnome-xgl-settings, אבל לא הצלחתי למצוא איך להתקין אותו ואיך להפעיל אותו. הצלחתי להכנס ל gconf -settings ולמצוא שם את כל הפרמטרים, אבל ממש לא נוח לשנות אותם משם, כי אני דיי noob בנושא. הבעיה הכי מעצבנת היא שכל פעם שאני לוחץ על alt החלון שנמצא בפוקוס עף לשולחן העבודה הבא...
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי טלפון של meizu m3 , האימייל שלי נתקע על מאין שולח בשם crashlog@cootek.cn ביחד עם קובץ crashlog, האימייל עובד לי בצורת לופ ולא נותן לי לעבוד עם הטלפון כמו שצריך. כאשר אני מנס לצאת או למחוק את המייל אני מצליח, אך לאחר כמה שניות אפליקצית המייל קופצת לי שוב עם אותו מייל. יש לי תחושה קטנה שזה וירוס, אבל האם ניתן למחוק אותו או שעליי לבצע פרמוט למכשיר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי במספר דרכים וכתיבת שרתים נכנסים ויוצאים להגדרת חשבונות האימייל שלי (של נענע10 ) ולא הצלחתי, תמיד הוא רושם ״לא ניתן להתחבר לשרת״ וכו׳... האימייל של נענע הוא בעצם של WINDOWS LIVE או הוטמיילֿ, אני לא בדיוק זוכר, אבל ניסיתי את השרתים של שניהם... למישהו יש פיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש בthrottled אבל ללא הצלחה, כל ההגדרות שניסיתי לא שינו דבר. כל מה שאני רוצה זה להגביל את הפרד והטורנט שיעלו רק ב1k לכל אחד. בpc השתמשתי בnetlimiter ועבר לי מצויין ועכשיו אני מחפש משהו דומה.
-
שלום לכולם איפו נימצאות התיקיות בסיס של ה HTTP וה FTP????שרת
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ה scheduled tasks שלי לא פועל. ניסיתי לעשות המון דברים כמו להפעיל דרך הSERVICES ועשיתי בדיקה עם HIJACKTHIS והגעתי למצב של פורמט. אחרי הפורמט הכל היה בסדר, אך לאחר כמה חודשים הבעיה שוב חזרה וזה די מפריע לי כי הנורטון עושה את העידכונים שלו בתיזמון עם ה scheduled tasks ואם הוא לא מופעל אז אני צריך כל הזמן להפעיל עדכונים בעצמי ואני שוכח. תודה מראש לעוזרים. אני מצטער ששמתי את זה פה זה מתאים לWINDOWS אני ממש מצטער לא שמתי לב. :
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
או קיי אז ככה הלכתי לפני כמה שבועות למכללה שם הציעו לי ללמוד קורס מיוחד לטכנאי PC למחשבים MCDST לאחר שחזרתי הבייתה הרצתי חיפוש קטן בגוגל ומצאתי שזה יחסית לרמה של מתחילים ואפילו לכאלו שמעולם לא נגעו במחשב . חפרתי עוד קצת וראיתי את הקורס ההמשכי של הקורס הנ"ל והוא MCSE הכולל בתוכו מגוון של מבחנים (7) על שרתים שרתי מייל אבטחת מידע וכ'ו. השאלה שלי היא כזו לכאלו מבינכן שבאמת מבינים האם הקורס הוא בזבוז זמן והביקוש אליו בשוק לא ממש גבוה ? שווה או לא שווה לסיכום ... אגב אני מעוניין לעבוד בסביבה של מחשבים ... אני בן 21 עכשיו השתחררתי מצהל משירות קרבי במזל טוב ..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מוריד גירסת DVD של Debian באמצעות jigdo 0.7.1a. השרת ממנו אני מוריד הוא: http://ftp.us.debian.org/debian. הורדתי את הקובץ הזה: debian-31r0a-i386-binary-1.jigdo. מה אני צריך לעשות עם הקובץ הזה: debian-31r0a-i386-binary-2.jigdo? עריכה 1: הורדתי את דביאן במשך 16 שעות רצופות, ואז ה-Windows שלי נתקע ונאלצתי לאתחל את המחשב. הפעלתי את jigdo מחדש, והוא ממשיך להוריד את דביאן כבר במשך שעות ארוכות. מהירות ההורדה שלי היא בד"כ בין 30KB/s ל-50KB/s. הבעיה היא שאני לא יודע אם jigdo התחיל את כל ההורדה מהתחלה, או שהוא ממשיך מהמקום בו הוא הפסיק. ??? אין ל-jigdo שום מדד באחוזים או ב-MB לגבי גודל הקובץ שהוא כבר הוריד או לגבי גודל הקובץ שנותר לו להוריד. יש למישהו נסיון עם jig…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
איך המנדרייק החדש? יש לי מנדרייק 9.1 כדאי להחליף לחדש? יש ביניהם הרבה הבדלים?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם.. החלטתי לעבור ללינוקס לאחרונה בגלל שווינדוס עושה הרבה הרבה בעיות וגם אחרי כמה פורמטים שום דבר לא עוזר, נו טוב.. אשמח לקבל עזרה בנוגע לבעיה שלי.. המודם שלי: Terayon Tj715x גירסא של הלינוקס: אממ...יש לי לייב סידי(קאזית) ספק:013 ברק. מחובר דרך PPTP, מהירות 750. נכנסתי לאשף ה-iwiz בלינוקס ומילאתי את כל הפרטים.. עד שהגעתי לממשק ששם הוא שואל אותי איך אני מחובר דרך כרטיס רשת/חיבור USB. בחרתי בחיבור USB ויש עוד כמה אפשרויות למטה: 1. "מה הוא שמו של המודול אותו יש לטעון על מנת להפעיל את המודם" השארתי על מה שהיה שם CDCEther 2. "לאחר שהמודם הופעל דרך איזה ממשק יהיה ניתן לפנות אליו" השארתי מה שהיה שם: eth0 המשכתי הלאה כתבתי את היוזר והסיסמא, שרת אממ..השארתי ריק(צריך לכתוב …
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מחשב לינוקס לשיתוף קבצים בתוך הרשת הביתית שלי. ראשית, הסמבה פועל. אני רואה את המחשב של הלינוקס ב net view ואת המחשב XP בממשק הגראפי smb4k. אבל אני לא מצליח לגשת לתוך אף אחד מהם. בלינוקס לא נפתחת לי הודעת שגיאה אלא רק טוען ומפסיק. בוינדוס הוא טוען שאין לי גישה ואני נוטה להאמין שהסיבה היא כי אני רואה את המערכת לינוקס בתור LOCALHOST (איך אני משנה את זה ? ) "You were not connected because a duplicate name exists on the network. Go to System in Control Panel to change the computer name and try again"
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב אני גיבתי חומר של תוכנת העריכה MEDIA 100 שעובדת עם מקינטוש על CD. אני רוצה לפתוח את התכולה של ה CD על מנת להמשיך לעבוד על הפרויקט ב PC (מכיוון שהמקינטוש שעליו עבדתי שווק חיים). הבנתי שיש אפשרות להעביר את הקבצים השאלה היא האם אני צריך לעשות את ההמרה דרך מקינטש או PC? כמו כן אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי איך הודעה לכם מאוד בתודה מראש עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תומך טכני בעל ידע בלינוקס. - ידע מתקדם בניהול, אבטחת שרתים והתקנות(cron job, incoub ועוד) בסביבת לינוקס. לפרטים נוספים: סלולארי 054-567-4879 EMAIL: EILON12121@GMAIL.COM MSN: EILON99@HOTMAIL.COM ICQ: 769555 עריכה: אני חדש וכאן ובדקתי ואני חושב שהפורום מתאים במידה ולא אשמח אם תעבירו. תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
סוף החלטתי לבדוק מה כל הרעש עם לינוקס והורדתי את ubuntu דרך האתר שלהם. אז ככה: הארד דיסק שלי מחולק לשתי מחיצות: על אחת מותקן הXP ועל השני פורמט כחדש. (סה"כ 160) צרבתי את הדיסק התקנה של ubuntu והפעלתי מחדש את המחשב. שלב ההתקנה הראשוני עלה אבל ברגע שאני מגיע לשלב של בחירת המחיצות, אני אובד עצות. בחרתי באופציה הידנית ושם בחרתי בחלק שבו הXP שלי לא מותקן אבל אני מקבל הודעת שגיאה של " No Root File System" גם שניסיתי לעשות מחיצה חדשה הוא מקפיץ לי את אותה השגיאה. בקיצור, מה אני אמור לעשות כדי להתקין את הלינוקס על המחיצה הנפרדת מהמחיצה של ה XP? תודה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד MP3 אני מקבל ron@ron-H81M-S2H ~ $ youtube-dl --extract-audio --audio-format mp3 https://youtu.be/kKXTFJV-S1o [youtube] kKXTFJV-S1o: Downloading webpage [youtube] kKXTFJV-S1o: Downloading video info webpage [youtube] kKXTFJV-S1o: Extracting video information WARNING: unable to extract uploader nickname ERROR: Signature extraction failed: Traceback (most recent call last): File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/youtube_dl/extractor/youtube.py", line 905, in _decrypt_signature video_id, player_url, s File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/youtube_dl/extractor/youtube.py", line 797, in _extract_signature_function raise ExtractorError('Cann…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את אשף האינטרנט הישראלי , ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך עלתה השגיאה הבאה: [root@localhost *****]# internet --connect=smile cp: cannot stat `/etc/resolv.conf': No such file or directory which: no dhcpcd in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin :/usr/local/sbin) which: no pump in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin:/ usr/local/sbin) Killing DHCP client for eth0 3718 Internet Systems Consortium DHCP Client V3.0.2 Copyright 2004 Internet Systems Consortium. All rights reserved. For info, please visit [url]http://www.isc.org/products/DHCP[/url] sit0: unknown hardware address type 776 sit0: unknown hardware address type…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
התקנתי Mandrake SNF על מחשב (Penitum 200MMX-192MB-2 NIC`s) בהגדרות הכרטיס נתתי את הכתובת 192.168.0.10 ושאני מחשב את המחשב הזה ל Switch ומנסה דרך מחשב אחר להתחבר אל ממשק ה Web דרך Https://192.168.0.10:8443 אני לא מצליח להתחבר... ניסית עם מחשב שעליו מותקנת מערכת הפעלה Win98SE וגם עם WinXP Pro ה SNF מוגדר להיות גם שרת DHCP ואני כן מצליח לקבל כתובת בהתחברות ומקבל ping אל ה SNF! האם יש צורך בתוכנה מסוימת או בעידכון תוכנה במחשב שמתחבר ל SNF, כמו Java VM או משהו דומה?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חברים, כבר חודש שאני מתעניין במערכת של אפל, התחלתי על VMWARE אבל הפסקתי כי היא פשוט לא זזה וזה רק נותן לראות איך המערכת עובדת, וקשה לעבוד איתה עם XCODE. לכן החלטתי שאני הולך בכוח על התקנת OS בלפטופ שלי שהוא, ASUS U36SD . זה לפטופ ממוצע, אבל מה שטוב שהוא דומה ברכיבים ל MAC אז בתקווה שלא יהיו בעיות ( מעבד I5, כרטיס מסך Nvidia 520M ). הבעיה היא כזאת שיש לי הארד דיסק אחד של 750 GB. הוא מחולק ל 3 ווליומים : 1. כונן סי - הווינודס 7 יושב עליו 2. כונן די - מחיצה שנייה. 3. 20 GB של שטח שלא פורמט בגלל שבעתיד אני רוצה להתקין גם LINUX - BACKTRACK , אבל לא כרגע. אז התיכנון שלי הוא כזה, לעשות SHRINK לכונן די ולפנות ממנו 80 גי'גה בייט ולפתוח כונן חדש בשם, כונן E ועליו אני אתקין א…
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לכתוב פה או בתמיכה טכנית אז תסלחו לי.. השוויתי את המקבוק שלי למקבוק אחר קצת יותר חדש ובהירות נמוכה,קשה לעבוד בשמש.. קניתי אותו יד שניה ככה שאני לא יודע אם זה בגלל הבלאי. מה עושים? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני עובד עם open Suse והתקנתי eclipse אבל כל פעם שאני מנסה להריץ משהו אני בקבל הודעת שגיאה... מסתבר שהבעיה היא שחסר לי G++, שהוא לא חלק מהחבילות שמגיעות עם המערכת,אולי מישהו יוכל להסביר לי איך להתקין ? תודה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
זהו טיקאסט 107, להבדיל מהטיקאסט של שבוע שעבר שהיה 106 ובקלילות האופיינית לי קראתי לא בטעות 107, אין כפילות, סתם אהאבליות שלי. עדי רביד ובעז אורדן באולפן מתווכחים ומספרים את החדשות האחרונות מעולם הטכנולוגיה בכלל ומעולם האפל והמקינטוש בפרט. כמו כן ניתנים במשדר הזה פרטים נוספים על ארוע הטיקאסט שיערך ב 27/7/09 בקפה iCaffe של רן בן ארי. עוד פרטים ואפשרות הרשמה בכתובת: http://www.tcast.co.il/event בעז אורדן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי אובונטו בגרסה האחרונה שהתקנתי לפני משהו כמו שבוע. הבעיה היא שב-synaptic מופיעים מעט מאוד חבילות(נראה לי רק אלה שמגיעות בלייבCD) אפילו emacs לא מופיע שם. איך אפשר לסדר את זה? תודה, אור.[br]פורסם בתאריך: 10.12.2007 בשעה 14:28:47 הסתדרתי, מישהו עזר לי =)אם מישהו יצטרך מתישהו. צריך להיכנס ל-synaptic ולהיכנס ל-settings->repositories->ubuntu software ולסמן ב-V את סוגי החבילות שרוצים.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-