לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
-
מי מכיר את זה? http://overclockix.octeams.com/ העם מישהו כבר עבד איתו? איך זה בדיוק עובד?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חכמה טושיבה עם מערכת הפעלה אנדרואיד 5.1 וכרגע (וכנראה גם בהמשך) טושיבה לא מתכוונים להוציא עדכון גרסא למערכת ההפעלה. האפליקציות שניתן להתקין על אנדרואיד 5 די מיושנות מה שהופך את הטלויזיה ל"לא חכמה במיוחד". רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להוריד את אנדרואיד 6 או 7 ולהתקין אותה באופן פרטי בטלויזיה. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מערך רייד של 2 HD 300 גיגה RAID 1 אני רוצה לקנות 1 טרה שישמש אותי למכונת זמן, האם 1 טרה יתאים לי? האם לא תהיה בעייה למכונת הזמן לעשות גיבוי במצב RAID 1 ?
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין כרטיס רשת אלחוטי של Proxim מדגם Silver, הכנסתי את הכרטיס לחריץ ה-PCMCIA ונורית ה-power מהבהבת, מה אני צריך לעשות על מנת שמערכת ההפעלה (RH9) תזהה אותו?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אתמול העברתי כרגיל שירים לנגן שלי, וכשהערתי הוא נתקע בחצי הדרך, אז ניתקתי את הכבל והחזרתי שוב ואז כשניסיתי להעביר תיקיה הוא כתב לי ERROR CODE 36 . בנוסף לאיזה משפט The Finder can’t complete the operation because some data can’t be read or written אני עדיין יכול להעביר רק שירים בודדים, כלומר בנפרד. אבל הבעיה היא עם תיקיות. מה גם, אחת התיקיות שהעברתי, נמצאת בנגן עם כל השירים אבל כשאני נכנס לכונן בFINDER אין שם את התיקייה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש את הדרך הכי פשוטה ליצור image של מערכת ההפעלה שלי (headless ubuntu) ולגבות את זה לכונן חיצוני או ל- USB או כל רעיון אחר. אשמח לשמוע ממי שהתנסה מה הדרך הכי פשוטה לעשות את זה. שאלה נוספת, הגודל של הכונן שמערכת ההפעלה נמצאת עליו הוא 256GB (מתוכם אולי 50GB בשימוש) האם אני אצטרך כונן באותו גודל בשבילך הגיבוי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איך ניתן לערוך קבצי פלאש בלינוקס? אלו הנתונים של הקובץ מהפקודה file $ file spajt.swf spajt.swf: Macromedia Flash data (compressed), version 7
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כאשר אמור להפתח חלון הקשור לחלון הפעיל, אני צריך ללחוץ על החלון הפעיל כדי לראות את החלון החדש, הוא לא "קופץ" אוטומטית". ככל הנראה שיניתי בטעות את אחת ההגדרות בBeryl ועכשיו אני לא מוצא איך מסדרים את זה..
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקנת בו ה Fedora ( עם חומר חשוב מאוד ) וברצוני להתקין על אותו מחשב גם את ה Debian . השגתי דיסק נוסף מכיוון שה Fedora מותקנת על Partition אחד בלבד וברצוני להתקין את ה Debian על הדיסק החדש. אודה לטיפים ועצות כיצד להתקין את ה Debian ללא פגיעה ב Fedora ושתהיה לי היכולת לבחור באיזו מערכת לעבוד.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
רכשתי את המצלמה Microsoft LifeCam Studio וחיברתי אותה למקבוק. אני מעוניין להקליט וידיאו עם המצלמה באמצעות QuickTime. באפשרויות של איכות ההקלטה ישנן האפשרויות: Medium, High, Maximum כאשר Maximum הוא device native על פי התאור. שאני בוחר במקסימום אני רואה שהוא מקליט לי ב 1080p ו high מקליט ב 480p. אני מניח שיש איזה קובץ שמכיל שם את ההגדרות האלו כך שאני אוכל לשנות ל 720. יש למישהו מושג איך ניתן לשנות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יום שבת, 29/11/2008, כבכל שבועיים, נערוך את מפגש קפה גינה המסורתי המפגש הפעם כולל בין היתר כוכבים אורחים וחדשות טובות. שימו לב, אם יש מישהו מראשון לציון והסביבה שמעוניין להגיע, יש טרמפ ( הלוך וחזור ). המפגש הוא מפגש חברתי ולא טכני של חברי המועדון בו כולנו יושבים בבית קפה ומקשקשים על הא ועל דה. המפגש פתוח לכל מי שיש לו עניין בלינוקס וקוד פתוח, או מעוניין להכיר את הנפשות הפועלות באיזור ירושלים. המפגש מתחיל בשעה 20:30 לערך ונמשך עד השעות הקטנות של הלילה ( בדרך כלל מסתיים ב12:00 ). המיקום הוא - קפה בגינה, דרך בית לחם 74. אנחנו מצטערים שהאתר לא עובד, נתקלנו בקשיים טכנים. בואו בהמוניכם, גיא שפר, JLC תוספות: בכל שאלה בנוגע למפגש, אתם מוזמנים ליצור עימי קשר במסנגר lfnuke2@gmail.c…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
התקנתי את ubuntu והמערכת עלתה פעם אחת אחרי ההתקנה, בפעם השניה אחרי שבחרתי ב-ubuntu מבין ווינדאוס עלה לי מסך שחור(דוס). פשוט לחצתי על סמל ההתקנה שהיה בשולחן העבודה והתקנתי זה המסך שהתקבל http://jpg.co.il/view/56b0d422d256c.jpg/ האובנטו הותקן במקביל לווינדוס 7 אני חושב שמערכת היא- Ubuntu 14.04.3 LTS 62 BIT מערכת הפעלה וינדוס 7 האם יכול להיות שמערכת ההפעלה שאני מתקין צריכה להיות 32 BIT ולא 64 BIT? מה הבעיה ואיך אפשר להשלים את ההתקנה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש windows שעשה את המעבר השבוע למיני-מאק. זאת פעם ראשונה בחיים שלי על מאק. כמה שאלות שלא ברורות לא יתכן שלא יהיה ל idigital תמיכה טלפונית, על פניו נראה לי שהפורום הוא הדרך היחידה ברגע שאני מנסה להתקין כל תוכנה מסוימת שאני מנסה להוריד כמו לדוגמה adobe flesh אני מתבקש להזין user אדמין וסיסמה, מופיע יוזר שאין לי מושג מי נתן את ההוראה הזו ואיך בדיוק בחרו לי כבר יוזר. לפי מה שאני מבין החלפת שפה מתבצעת ב cmd+space-לא עובד ובמקום זה אני צריך להחליף דגל עם העכבר. כדי ליצור apple id אני מתבקש להזין פרטי כרטיס אשראי..... לא מובן כנ"ל גם ל icloud רזולוציית מסך ברמה נמוכה, איך משפרים אותה בהגדרות ואיך מגדילים את שטח הצפייה באתר :s05: אשמח להבהרה על מנת שאוכל…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ץודה לכל העונים!!!
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
טיקאסט 106 עם עדי רביד ובעז אורדן. כרגיל, מקים, אפל, מיקרוסופט והרבה איפון. להנאתכם. בעז אורדן אתר הטיקאסט: www.tcast.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאלות: איך משתמשים בtime machine, מהו ה spot light ואיך מחברים מסך pc לmac book (האם יש מתאם?) תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה ניסיתי להתקין THEME חדש בשועל ואז הוא אמר לי להפעיל מחדש את הדפדפן אז הפעלתי ועכשיו הוא לא עולה הוא כותב איזה בעיה עם הבנייה של הXML ונסגר מייד אז רציתי לדעת איך אני יכול להחזיר אותו לTHEME המקורי או הקודם שהיה לי בלי לפתוח אותו בתודה עידו ובבקשה תנסו לעזור מהר אני שונא !! את הקונקי
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חברים, לסלקום יש מודם סלולרי לגלישה חופשית בחבילה והם נותנים לאייפד מודם מיקרו sim. אבל לאייפד 16 גיגה שאני רותה לקנות ב3100 שקל אין את הסלוט הזה! האם קיים בארץ אייפד עם סלוט לחיבור מודם sim??? חוץ מזה, ראיתי מודעה על מכירת IPAD 3G ב4000 שקל, 1000 שקלים יותר מהרגיל אבל רשום שם משהו שלא הבנתי כדלקמן: המכשיר כולל אפשרות בתשלום לתמיכה מלאה בעברית ומיקלדת וירטואלית זאת אומרת שצריך להוסיף כסף לתמיכה מלאה בעברית ומקלדת וירטואלית?????? לא מובן לי
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, אני מכינה קליפ באיי-מובי, שמורכב ממס' תמונות. בחרתי מעברים בין תמונה לתמונה, אבל לא בחרתי בשום סוג של הנפשה או אפקט בהצגת כל תמונה. ובכל זאת, כל תמונה מוצגת כנראה כברירת מחדל, עם אפקט מסוים של "זום", ז"א שבזמן שהקליפ מתנגן, כל תמונה מוצגת מאוד מקרוב, ואז טיפה מתרחקת, מה שיוצר חיתוך של התמונה ואי אפשר לראות אותה במלואה. איך אני מבטלת את זה? אני רוצה שייראו את התמונה כמו שהיא, בלי שום תזוזה/זום/כל דבר אחר... תודה.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, זמן רב שלא כתבתי משהו מועיל על גבי הפורום . לא נגעתי בלינוקס תקופה ארוכה מכיוון שקניתי מחשב חדש, ולא חשבתי שלינוקס יוציא את המיטב ממנו... עכשיו אחרי שחרשתי עליו, החלטתי שוב ולהתנסות בחווית הלינוקס... אוקיי זה התחיל עם התקנה של ההפצה הרגילה של Ubuntu, אחר כך Linux Mint שהיא אחלה הפצה אבל עדיין הרגשתי שזה לא מה שאני מחפש... בגישושים באינטרנט מצאתי את ההפצה Crunch Bang Linux או #! . היא מבוססת על OpenBox (ואני חולה על מינימליסטיות) מבטיחה Boot Time מהיר מהרגיל ומהירות שאני לא רגיל אליה. ההתקנה בוצעה תוך כמה דקות - ממליץ לכולם כאשר אתם מתקינים הפצות לינוקס להשתמש ב- Unetbootin - תוכנה שמאפשרת להפוך כל DiskOnKey להתקנת לינוקס Bootable, וגם לא לשכוח מהיר הרבה יותר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נייד Windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקי אז אני לא בטוח עם זה מתאים לפה אז עם זה לא מתאים אז תעבריו אותי לאן שצריך בבקשה... אז יש לי שני לפטופים של apple הביאו לאבא שלי ולשנהם יש אותה בעיה הם נדלקים עד לרגע שצריך לכתוב את הסימה והמשתמש וזהו. למה הם נדלקים עד לרגע הזה זה מפני שאף אחד לא יודע את הסיסמה והמשתמש של הלפטופים אז היתי רוצה לקבל תוכנה שתפרצו לי את זה או שאולי אתם חושבים אני יכול לעשות פורמט עם דיסק. מפני שלאף אחד לא אכפת מה יש בפנים זה או שאני מוצא עם תוכנה ופרוץ את המשתשמש והסיסמה או שאתם מסבירים לי איך עושים את הפורמט במדויק למה אני בחיים לא עבדתי עם apple ובבקשה אני צריך תגובות לענין ותגובות של מבינים. ואני שוב חוזר זה apple הינה הדגם המלא: apple powerbook 3G שנת 2000 נראה לי לא משהו חדש הינה ק…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
well, i just just dont get it really, maybe you will. been using Aterm for ages, really, and suddenly after i installed arch+E17, i see to my surprise that aterm doesnt accept any command line arguments to start it. that is, i cannot configure colors, fonts, or transperacy on it' even though im using the same options i have for years.... its not E17's issue, that much i know, been tested and worked on a gentoo+E17. anyone have any idea? arguments are aterm -title 'Arch terminal' -tr -shading 45 -fade 60 nothing too complicated, i dont see any reason why it shouldnt work. sorry for the english, didnt add hebrew here yet, but i can read hebrew...so reply at whatever l…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו בעל הבנה ורקע בלינוקס ותקשורת לצורך עבודה על מערכות Asterisk / FreePBX. אני לא מחפש גורו ואין שום בעיה באם משהו מעונין ללמוד את התחום ומגיע רק עם רקע ראשוני. אין מדובר במשרה מלאה, כרגע מספר שעות בשבוע בלבד.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-