עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. מצאתי את זה היום:http://www.eoslx.9k.com.ar/ זה מערכת הפעלה חמודה יש גם גרסה שיכולה לפעול על ווינדוס זה לא גמור אין תמיכה עדיין בDirect X או OpenGL אבל זה נראה מבטיח מאוד

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by landmn,

התקנה ועזרה בהגדרת לינוקס על-ידי חברי המועדון הירושלמי http://www.websamba.com/landmn http://jlc.iglu.org.il/forums/

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by JediMaster,

שלום לכולם! האם מישהו יודע אם זה אפשרי להריץ תוכנת לקוח של ונוטרילו תחת לינוקס (יש לי אובנטו)? תודה!

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by -LosNir-,

היי, יש לי MacBook 13" White Core 2 Duo עם בעיה יחסית מוזרה. עד לפני כמה חודשים הוא היה תקין, ומאז הוא ישב כבוי בארון. לפני כמה ימים, הוצאתי אותו, חיברתי אותו למטען, מערכת ההפעלה עלתה, אבל היא לא מגיבה לעכבר. הסמן של העכבר ממשיך לזוז כרגיל, אך המערכת לא מגיבה ללחיצות, ובנוסף גם "Hover" לא עובד (כשמרחפים עם העכבר מעל כפתורים או אייקונים ב Dockbar, אין לכך השפעה). יש לציין שהסוללה תמיד במצב של Not Charging, ולכן כשמנתקים את המטען, המחשב נכבה מיידית - קודם לכן הסוללה נטענה והייתה "בריאה". מה שביצעתי עד כה: א. ריסט ל P-Ram ו NVRAM - לא עזר. ב. חיבור עכבר חיצוני ב USB (לוג'יטק), אין השפעה. אשמח לעצות \ פתרון. תודה.

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. איך אפשר לכתוב על כוננים בלינוקס כינרת גירסה 0.7.3? ניסיתי לשנות את ההרשאות של הקריאה/כתיבה במאפיינים של הכונן, אבל קיבלתי הודעת שגיאה: "שינוי מאפייני קבצים אינו נתמך עם הפרוטוקול devices".

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by DXT,

קודם כל אני רוצה לציין שכבר בעבר הצלחתי להתחבר, לקח לי זמן להבין בדיוק איך ולמצוא מה לתקן, אבל הצלחתי, בעזרת ה HOWTO ההוא, ובעזרת הודעה פה בפורום של whatsup.org.il. המצב הוא שלא הצלחתי שוב לבצע את התהליך כמו שצריך, ואני מקווה שהפעם אבין מה צריך עוד לעשות ולזכור את זה לפעמים הבאות.. קיצר, זה המצב: connect =========== #!/bin/bash /sbin/ifdown eth0 /sbin/ifup eth0 CABLEGW=$(grep routers /var/lib/dhcp/dhclient-eth0.leases | tail -n 1 | cut -d ";" -f1 | cut -d "t" -f3 | cut -d "o" -f4 | cut -d ' ' -f2) /sbin/route add -host pns.inter.net.il gw $CABLEGW /usr/sbin/pptp-linux pns.inter.net.il debug user dxt mtu 1460 mru 1460 defaultroute sleep 5 NEWGW=$(ifc…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by MishaK,

עידכון נעים.

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by Vega,

Hello, I have been wondering how I can install packages from the internet... I'm too lazy to burn the 2nd mandrake disc. I have downloaded some application that's ment to do that; Do you know any Israeli servers I could use in order to obtain updates & security patches? Thanks, --Vega

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Le-Fay,

או.קיי... התקנתי את ההפצה 10.0 של Mandrake על הרדיסק נפרד (על הראשי מותקנת Windos XP). שמח וטוב לבב אני מוכן ומזומן להתחיל את חיי כמשתמש לינוקס. רק בעיה "קטנה" אחת. אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית שלי, וכמובן חשוב יותר - לרשת האינטרנט. הקונפיגורציה היא כזו: כרטיס רשת: SMC EZ Card 10/100 - SMC1211TX מחובר ל Hub שיוצא לרשת האינטרנט דרך ראווטר ALCATEL SpeedTouch 410 (נדמה לי שזה הדגם, זה מודם אלקטל שקבלתי מבזק). (יש לי כרטיס רשת נוסף onboard של Nvidia אבל אותו המנדרייק לא מזהה בכלל...) התקנתי את מנדרייק 10.0 כאמור, השתמשתי בוויזרד כדי להגדיר את חיבור הרשת. בחרתי ב LAN והגדרתי את ה IP, default gateway, DNS וכו'. ועם זאת מערכת ההפעלה עדיין טוענת שאני לא מחובר. לדעתי הטענה היא …

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by ordan,

טיקאסט 116 יוצא כמה ימים בלבד אחרי שהעלנו לאוויר את טיקאסט 115. הרבה חדשות וחידושים לא היו בין 115 להיום. כמו תמיד גוגול, אפל, מיקרוסופט ושאר ירקות. גם השבוע האתנחתה המוזיקלית שייכת ללהקת מג'נטיק שמאזיננו טל שקד חבר בה ולעונג לנו להשמיע משיריה. שם השיר השבוע: Dear. אנא עיקבו אחרי השואו נוטס ב http://www.tcast.co.il/shownotes ונשמח עם תיצטרפו לקהילתנו המתפתחת ב http://www.tcast.co.il/forum. יום כיפורים קל ונעים לכולם בעז אורדן

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  11. בקשר לשיתוף שהתחלתי לדבר עליו באשכול הקודם. ניסיתי בכל דרך (כולל סמבה שלא הבנתי מה עושים איתה אחרי שמתקינים) לשתף תיקיות בין XP לאובונטו אבל אני לא מצליח, אולי תוכלו לעזור לי? (אני לא מוצא את התיקיות שיתוף של הXP בלינוקס והפוך) ובנוסף אני לא מצליח להוסיף אייקונים לבחירה (נגיד אני יוצר משגר ואני רוצה אייקון מסוים) מאיפה אפשר להוריד חבילות אייקונים? ואם כבר מדברים, איך קוראים לחבילת פונטים שדומה לאלה של מייקרוסופט? לא מצאתי אותה אה, ואולי יש דרך להבהיר את המסך? כי המסך הזה נורא כהה וכמה שמבהירים אותו פיסית זה לא עוזר, אז חשבתי אולי יש איזה כלי תודה!

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  12. שלום חברים! אני מחפש תוכנה לאייפון כזאת שתוכל לשחזר לי שיחות מהיומן שיחות או הודעות שנמחקו ע"י משתמש אחר יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by c44,

יש לי מנדרק 9.1 בעברית ומודם של מוטורטלה לבן sb4200 surfbord cable modem אינטרנט בכבלים +אינטרנט זהב בחיבור USB זה מודם חיצוני. מישהו יכול לעזור לי להתחבר לאינטרנט?? או עצות טיפים? אני נואש...

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by ordan,

בטיקאסט 113 שני נושאים ראשיים, הראשון, הרי אי אפשר להתעלם מזה, השקת נמר השלג שארעה יום אחרי הקלטת תוכנית זאת. כמה סקירות קצרות ונקודות חשובות בקשר לזה. הנושא העיקרי השני היה תגובותיכם הרבות במיילים, בפורומים ודרך טוויטר שהגיעו אחרי תוכנית 112. ניסינו להתיחס לכמה שיותר מהן במשך התוכנית. בין לבין התעמקנו בשאר החדשות מהעולם הטכנולוגי ואפילו הספקנו לענות לכמה מהשאלות שהגיעו דרך טוויטר. כנסו לאתר הטיקאסט http://www.tcast.co.il ודרכו תוכלו להגיע לשאונוטס המועלים מדי שבוע על יד פיטר לוי, לפורום ולספר האורחים החדש של הטיקאסט, הכל באתר. כתמיד, עיקבו אחרי הטיקאסט בטוויטר http://www.twitter.com/tcast ושלחו הערותיכם ושאלותכם, אנחנו נתיחס אליהם במשדר הבא. אם בא לכם סתם לשלוח מייל אני …

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  15. שלום לכולם. ראשית נתחיל במבוא: ברשותי מחשב פנטיום 4, 1.5 גיגה הרץ, לוח אם INTEL D845PESV, כרטיס קול Creative Sb live 5.1, כרטיס מסך רדאון 9800SE, זיכרון פנימי שבע מאות שישים ומשהו PC2100. כמו כן ברשותי שני הארדיסקים, האחד Seagate 40GB, והשני Maxtor 30GB. לפני כחודש ימים קיבלתי את המקסטור במתנה, כאשר לפני כן היה לי אך ורק הסיגייט, והסיגייט היו לו 4 מחיצות עם מערכת הפעלה WIN XP. לאחר שקיבלתי את המקסטור, החלטתי (היות ואני כבר הרבה זמן רוצה להתקין לינוקס) להתקין לינוקס מנדרייק 10.1, חשבתי להתקין את המנדרייק על ההארד דיסק החדש, ככה שלא יהיה חשש להתנגשויות במערכות ההפעלה. פירמטתי את ההארדיסק החדש בעזרת נורטון פרטישן מג'יק 8, ועשיתי מחיצה ללינוקס EXT2 בגודל 10 גיגה. התקנתי הכל…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  16. התקנתי מדפסת brother לפני מספר שבועות, ולאחר חיפוש והורדה של דרייברים הכל עבד פיקס בחיבור חוטי usb (מדפסת וסורק. פקס עדיין לא ניסיתי.) העברתי את המדפסת לחיבור אלחוטי - ואחרי עוד התעסקויות הצלחתי גם להגדיר הדפסה אלחוטית עם זאת, אני לא מצליח להגדיר את הסורק כך שיעבוד אלחוטי למחשב: כשאני פותח את simple scan הוא לא מזהה את הסורק ברשת דגם המדפסת: MFC-L2720DW מע' הפעלה Linux Mint 17.3 Rosa 64-bit מבקש עזרה..

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by gfdsa,

הודעה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. טוב החלטתי להתקין את הבטא אחרי שהאלפא עשתה יותר מידי בעיות עקבתי אחרי המדריך הזה http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Hardy_Installation_Guide#Method_1:_Install_the_driver_the_Ubuntu_Way הXORG שלי נראה כך Section "Monitor" Identifier "aticonfig-Monitor[0]" Option "VendorName" "ATI Proprietary Driver" Option "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor" Option "DPMS" "true" EndSection Section "Device" Identifier "aticonfig-Device[0]" Driver "fglrx" EndSection Section "Screen" Identifier "aticonfig-Screen[0]" Device "aticonfig-Device[0]" Monitor "aticonfig-Monitor[0]" DefaultDepth 24 SubSection "Display" Viewport 0 0 Depth 24 EndSubSecti…

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by genia,

היי, רציתי לדעת אם קיימת היום מערכת Instant-on עדכנית חוץ מכרום OS..? xPUD לא מעודכנת שנים splashtop נמכרת רק ליצרניות mandriva instanton רק בתשלום וגם Presto עולה 20$ לשנה. יש איזשהו פרוייקט עדכני ובחינם?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tom18,

שלום לכולם האם יש אפשרות להתקין Leopard על מחשב. המפרט שלי הןא: מעבד: T5250 1.50 core 2 duo זיכרון: 2 giga כרטיס מסך מובנה: intel 965 chipset אשמח אם תוכלו לעזור/לכוון אותי לאתרים שיש הסבר ומידע על תאימות החומרה. בתודה מראש, תום

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. נתתי לחבר מיני מק ישן שהיה לי הוא לפחות בן 5, החבר התקשר אלי ואמר לי שהוא רוצה לעשות update זה מבקש ממנו סיסמא ואני ממש לא זוכר את הסיסמא שקבעתי לו, האם יש דרך לשחזר? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, לפני כמה ימים יצרתי תיקיית קבצים. אנשים אחרים עבדו על ה-iMac, והיא כנראה נמחקה אבל לא מופיעה ב-Trash. אני מעוניין למצוא את תאריך ושעת המחיקה, או כל תסריט אחר שעלה בגורלה. כיצד ניתן למצוא את המידע הזה באמצעות ה-OS X או תוכנות חיצוניות? אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by GamePad,

שלום אנשים אני די חדש בענייני המק, ככה שהסברים מפורטים (למי שיש סבלנות..) יתקבלו בברכה. כאמור, אני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין שני מחשבים מרוחקים. מה אני צריך כדי שזה יעבוד בצורה החלקה ביותר (רוחב פס, תוכנה, הגדרות וכו'..)? מדובר בקבצים לגרפיקה ככה שהם די גדולים המחשבים אגב הם אימק 17 ו אימק 20 שניהם מבוססי אינטל, לא זוכר כרגע מהירות וכמות זכרון, אם זה משנה. תודה מראש לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by EagleX2,

שלום הורדתי את openbsd ל i386 וכאשר אני מנסה לעשות בוט מדיסקט הכל הולך בסדר ופתאום שהוא מנסה לעשות הוא בוט הוא רושם לי שהוא מחפש לדוגא /bsd fail(22) ואז אומר whill try /obsd ניסיתי גם hd0a וגם wd0a וזה לא עוזר הצעות תלונות בקשות פניות ותגובות יתקבלו בברכה!!!

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  25. שלום לכולם, אני חדש במקינטוש ויש לי MAC BOOKPRO עם מערכת הפעלה 10.5.2. אני מחובר ברשת עם כבל מוצלב כאשר המחשב הראשי עם האינטרנט (של הכבלים דרך מודם של מוטורולה שמחובר לכרטיס רשת השני) הוא ווינדוס XP. המקינטוש מזהה את הרשת ובמקינטוש אני מצליח לראות את הקבצים שאני משתף דרך הווינדוס אבל יש לי 2 בעיות: 1) אני לא מצליח לגלוש באינטרנט דרך המקינטוש. 2) דרך הווינדוס אני לא מצליח לראות את הקבצים שאני משתף במקינטוש. אם אני מחבר את הכבל רשת שמחובר למקינטוש למחשב נייד של LENOVO אני מצליח גם לגלוש וגם לשתף את הקבצים בשני הכיוונים בלי שום בעיה. במקינטוש הפעלתי את file sharing + printer sharing + Internet sharing. אין לי כסף לראוטר משום סוג ולכן זו לא אופציה. אני חשבתי שברגע שאני מחובר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.