לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני רושם startx ומקבל הודעת error ארוכה שמסתכמת ב fatal error cant find screen או משהו דומה וב error 104 איך אני מגדיר מסך?? (samsung syncmaster 753df) זאת פעם ראשונה שאני מתקין לינוקס ואין לי מושג איך עובדים בשורת פקודה שם
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אוקי, זאת חידה קצת מורכבת ובכלל לא היה ברור לי באיזה פורום זה אמור להיכנס. הנחתי שזה פורום יודעי הדבר[ (; ] ולכן זה מקום טוב להתחיל. יש ברשותי שלט PS ישן וכבל שממיר לUSB את החיבור הרגיל. אני מעונין לחבר אותו לאנדרואיד בתור שלט משחק (עכשיו כשיש GTA:SA לאנדרויאד זה נשמע פיגוז) לכן, חשבתי להשתמש במחשב כפרוקסי בלוטות׳ כמו שיש אפליקציות שעושות את זה בעבור מקלדת. יש לי מחשב עם כל מערכת הפעלה בערך, אחד עם ubuntu server, אחד עם osx, ואחד עם windows אז אם יש כלי תלוי מע׳ אין בעיה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי אתר שעוסק בהשוואה בין OS X לבין XP .. דיי מעניין ומפורטת ההשוואה , שווה להסתכל http://www.xvsxp.com/ תהנו
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההתקנה על laptop כשהמערכת עולה אני רואה את האייקון רשתות בסרגל העליון בצד ימין לא ברור לי למה אבל פעם יש רשימת נקודות חיבור שדרכם אני יכול לבחור ופעם אין... במצב "נורמלי" שכן יש, אני יכול לבחור מתוך 4 רשתות שקרובות(כולם עובדות דרך ווינדוס) אבל לא מצליח להתחבר לאף אחת-זה נראה כאילו הוא מתחבר(האייקון משתנה) ואז אחרי דקה זה נפסק ללא כל הודעה ??? זה יכול להיות בגלל דרייבר? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס רשת ואין לי מושג איך מתקינים אותו... תודה,
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לוקח לו הרבה זמן זה התחיל רק מלפני כמה ימים שהתקינו לי כרטיס מסך האם יכול להיות שזה בגלל שהכבל HDMI לא נכנס עד הסוף או משהו לכרטיס? כי יש שם משהו שחוסם יש לי אובונטו 19.10 תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני די חדש בלינוקס אתמול התקנתי את אובנטו והכל עבד יפה (לפני כמה שנים היה לי מנדרייק 9) אז אני יודע +- דברים בלינוקס הוא הוריד כל מיני עדכונים מהאינטרנט והתקנתי שם ACTIVE DIRECTORY עכשיו משום מה לא עובד לי כלום אני משתמש עם התוכנה VMWARE כאשר אני לוקח את SERVER 2003 ואת אובנטו ועושה אותם TEAM ומגדיר את ה IP 192.168.1.10 ב SERVER 2003 SUBNET MASK : 255.255.255.0 וב אובנטו 192.168.1.11 ורושם שם את ה DNS של 2003 עכשיו באובנטו בתוך ה MY NETWORK הוא מזהה את ה WINDOWS ואת השם של המחשב אבל לא רואה בפנים שום SHARE שעשיתי ב 2003 ומשום מה כשאני נכנס ל ACTIVE DIRECTORY ורושם לו להתחבר לדומיין שיצרתי הוא לא מסכים הוא כותב לי Unable to Resolve DC name הוא כותב שיש ל…
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אשמח עם מישהוא יכול להסביר לי איך אני בוחר סרברים להורדה ,ואיך עובדים בכלל עם האיימיול
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש אפשרות להתקין לינוקס ב VMWARE או תוכנה דומה ? אני זוכר שיש עוד תוכנה דומה של VMWARE אבל אני לא זוכר איך קוראים לה אבל זה לא עקרוני , השאלה אם ניתן להתקין אותה בצורה כזו?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
רציתי למחוק את אובונטו אך מרוב טיפשותי, מחקתי את תיקיית הWUBI שהוא היה מותקן בה וכמובן עדיין בהפעלת המחשב אני רואה DUAL BOOT של אובונטו וwin xp. איך אני מוחק את אובונטו משם וגורם לווינדוס לעלות אוטומטית? פירמוט של הwindows יעזור? תודה לעוזרים גל עריכה: הצלחתי פשוט נכנסתי ללוח בקרה---> מערכת---> מתקדם ---> תחת "הפעלה ושחזור" בחרתי הגדרות---> ערוך ואז פשוט מחקתי את המשפט שהיה רשום עליו ubuntu ו- wubi
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
sorry for my english just bought a new mac and dont know how to type "iver". my problem goes like this: as a good user i started downloading all the new updates the system asked me to download and install. after it finished installing all the other updates, it came to the last system update, it started the install process but stuck after a while. i tried installing several times and stuck every time. anybody haves a solution? thnx
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום שלישי ה9 לחודש מיפגש כרגיל ביהודה הלוי 58 בירות סמים קפה סנויצים שקשוקה לא רעה והרבה בחורות (נו טוב מלצרית אחת שניראת טוב) שעה 18:30 כולם מוזמנים למי שלא הגיע אף פעם \לא חווה זה מיפגש חברתי של מעריצי פמלה אנדרסון ו\או לינוקס הציבור הרחב מוזמן נדב ההודעה הנ"ל פורסמה בשם פינגוינין אנונימים "הושט יד לפנגוין שבפנים"
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה תוכנה יש למק אשר ניתן באמצעותה להציג כתוביות של סרטים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא נוטבוק ACER ASPIRE ONE שבא ביחד עם מערכת ההפעלה Linpus Lite. אני רוצה להתקין אקספי, אבל אני גם רוצה לשמר את הקבצים שנמצאים בו עכשיו. מהי הדרך הנוחה ביותר?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://news.com.com/2100-1001-957988.html?tag=fd_top
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להפעיל משחקי pc במק שלי, ראיתי שזה אפשרי ביוטיוב. כשאני עושה את כל התהליכים לבסוף התוכנה אינה נפחת מאיזה סיבה. התוכנה בה אני משתמש היא ה winebotller. אשמח לעזרה או הנחיה בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ubuntu באותו הארד דיסק של הווינדוס (XP) אך בפרטישן נפרד. הבעיה שעכשיו רק הווינדוס עולה ואין לי אפשרות לבחור בין הווינדוס ללינוקס ככה שאני לא יכול להכנס ללינוקס כלל. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הפצה שעובדת עם win7/vista/xp ישמש לשרת קבצים ביתי וגיבוי ל - 2 מחשבים ברשת קווית + מחשב נייד ברשת אלחוטית בעל דרישות חומרה נמוכות, שיעבוד עם מפרט כזה: מעבד AMD Sempron 140 - מעבד חד ליבתי 1GB של זיכרון תמיכה בדיסקים קשיחים של מעל 1GB תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שמתי לב לתפועה כזאת ב KDE : בכל גרסה חדשה, יש איזה שהוא פיצ'ר קטן שנעלם או מקבל downgrade דוגמאות : וידג'ט מצב סוללה בלפטופ - אי שם באיזור 4.4 הפסיק להראות כמה זמן נשאר אלא רק %. ב 4.9 עפו כל ה power management profiles וניתן לשנות רק הגדרות של מצב סוללה וזהו ה zoom של הדסקטופים (לרקע אם משבצות) - נעלם אי שם במעבר ל 4.3 וידג'טים של מוניטורים וכדומה - אי שם ב 4.3 נעלמה האפשרות להראות או לא להראות חלק מהמידע אפקט desktop grid - בסביבות 4.7 הוסיפו 2 כפתורים גדולים ומכוערים של + ו - בתוך האפקט...... הייתי צריך את האפקט בלי כפתורים בשביל משהוא, הייתי צריך לערוך את הקוד מקור ולקמפל (לא מסובך מידי, פשוט להוסיף כמה /* */ במקומות המתאימים אבל מעצבן) אופציית file size …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום התפרסמה (כל חצי שנה) רשימת הtop500. זוהי רשימה שמדרגת את 500 מחשבי העל החזקים בעולם. ב- 92.4% מהם מערכת ההפעלה היא לינוקס. לפני כמה שנים העובדה הזאת הדהימה אותי, היום כבר לא. התרגלתי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך השירות של איי דגיטל בארץ על מחשבים שמביאים מארצות הברית? וגם רציתי לדעת האם שווה להשקיע הרבה כסף על APPLECARE? וגם האם המחשב נאוד אמין או שיש לו בעיות ?
-
- 0 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בהפצה של אובונטו ובכללי אני חדש בלינוקס. התקנתי את הפונטים של Culmus ומאז שהתקנתי אותם בכל התקנה של תוכנות אחרות היה כתוב לי איזשהו Error שקרה בגלל Culmus אך התוכנות הותקנו ועבדו. ניסיתי לתקן את זה על ידי מחיקה של Culmus מהמערכת על ידי Synaptic Package Manager אבל זה לא מחק וגם לא ביטל את הפקודה למחיקה כשלחצתי על Unmark. ועכשיו כשאני מנסה להפעיל את Synaptic package manager זה כותב לי ובנוסף לכך הוא גם ריק. שום דבר לא מופיעה בו. וגם ה-Update Manager לא עובד והוא כותב וכשאני מנסה להתקין מחדש את Culmus דרך קובץ deb זה ניכשל וזה כותב וזה ממשיך לחזור על עצמו. בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מתי שאני בא להיתחבר לרשת האלחוטית שלי אז אני רושם את הפקודות בקונסול: iwconfig eth1 mode managed iwconfig eth1 key open ****-****-****-****-****-****-** ping -c 4 www.google.com ואני משוייך לראוטר אבל אין לי אייפי רציתי לדעת עם יש פקודה שבמקשת אייפי ??? הראוטר מוגדר בתור dhcp שאמור לתת כתובות אוטומטית
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
התקנתי mandriva 2006 והיא לא מכירה את הפקודה yum. מישהו יודע היכן אוכל למצוא את הקבצים הרצויים?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היום התקנתי FREE BSD אחרי ההתקנה הוספתי דברים עכשיו איזה דברים אני צריך בשביל תצוגה גרפית? ואיך אני מפעיל את זה? התקנתי דברים שקשורים ל ס וגם גנום אבל אני לא יודע עם התקנתי טוב מישהוא יכול להסביר לי איך עובדים עם זה? ואם יש מדריך אפשר בבקשה לא באנגלית
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-