עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שלהרבה יש בעיה כמו לי אין סאונד בסרטוני פלאש בפיירפוקס , ( וידאו יש ) , ובדפדפן אופרה הסרטונים עובדים טוב מאוד . יש הרבה דיונים על זה , וכל מיני רעיונות ניסיתי כמה ולא עזר לי כמו להתקין מחדש את הפלאש של אדובי הכרטיס קול שלי הוא דרך USB ועובד טוב מאוד עם הכל . מישהו מצא פתרון טוב לבעיה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by .rootsecret,

כיצד ניתן להיתחבר לאינטרנט בכבלים , כאשר מדובר בפרוטוקול l2tp . what kind of connection i need to use. איטרנט מהיר 750 כרטיס רשת 10\100 intel. מודם\לא ממש זוכר (אני עובד) thanks.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by nortonme,

למכירה ציוד לסטודיו לגרפיקה, עם חיבורי סקאזי, כולל: * 2 מחשבים מקינטוש QUADRA 650 * 1 מחשב מקינטוש QUADRA 850 * 2 מסכים של אפל 16 אינטש MACINTOSH * 2 כוננים חיצוניים של מאג 2 ג'יגה כ"א * דיסק חיצוני E 525 DCDM24 * סורק UMAX UC 840 * מדפסת שחור לבן LASER WRITER PRO 600 * תוכנת פריהנד 3 + תוכנת פריהנד 4 (כולל רישיונות) * עשרות דיסקטים אופטים 128 מגה + 3 כוננים * כל המערכות פועלות, ומושמשות לעבודה יומיומית * מתאים לבתי דפוס, לשכות שירות, אולפני מוסיקה וגרפיקאים או לאספנים... למכירה בהזדמנות כחלקים או כמערכת מושלמת! 03-7318111 או 050-6509333

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  4. שלום. התקנתי לא מזמן לינוקס (אובונטו 6.10) במקביל לחלונות XP (יצרתי שתי מחיצות חדשות אחת בext2 - כי ext3 לא עבד ואחת swap). בעיקרון הכל עובד די בסדר, יש חיבור לאינטרנט (ראוטר) ואני פחות או יותר מסתדר. עם זאת, ישנה בעיה. אני לא מצליח לגשת לקבצים משותפים על המחשב שמריץ לינוקס מתוך מחשבים אחרים ברשת (שמריצים חלונות) כל פעם שאני מנסה להיכנס הוא דורש ממני שם משתמש וסיסמא. אני מספק לו את שם המשתמש והסיסמא שלי והוא לא נותן לי להכנס. חיטטתי בגוגל ומצאתי את התשובה הזו: ניסיתי לעשות מה שהוא אמר , אבל, הוא לא נותן לי לשמור את הקובץ - אומר שאין לי מספיק הרשאות. ניסיתי להיכנס כroot אבל הוא לא מקבל את הסיסמא שלי... הלכתי הלאה באותו ת'רד והפותח של ההודעה אמר: גם זה לא עב…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by Oriz,

התקנתי עכשיו אובונטו (שוב), ועכשיו אין לי אפשרות לעשות boot לווינדוס (grub בכלל לא זיהה שיש לי ווינדוס מותקן) מה לעשות? עריכה : לפי מה שהבנתי אני צריך לערוך את הקובץ menu.lst, אבל אין לי מושג איך אני עורך אותו (הוא אומר שאין לי רשות) עריכה 2: שני דברים קרו מאז העריכה הקודמת: 1 - הייתי חייב את הווינדוס אז עשיתי fixmbr והעפתי את הלינוקס לגמרי (פעם שנייה) 2 - גיליתי למה זה לא עבד... גם אחרי הfixmbr הווינדוס לא עלה, אז נכנסתי להתקנה של לינוקס (recovery) וראיתי שלמחיצה של ווינדוס אין boot flag (או איך שלא קוראים לזה), אחרי ששיניתי את זה לon, הווינדוס עלה כמו שצריך (רק חבל שלא בדקתי את זה לפני שעשיתי fixmbr), אני מנחש שבגלל זה הגראב לא זיהה את ווינדוס מהתחלה, רק מוזר שזה קרה, כ…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  6. אך אני יכול להחזיר לי את חלון ה- boot log כמו שהיה לי בהתחלה כרגע מערכת ההפעלה xp עולה לי באופן אוטומטי מבלי אפשרות בחירה או גישה ללינוקס תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by ken,

היי, מתלבטת בין שני הכבלים האלה: http://www.dealextreme.com/p/mini-displayport-dp-male-to-vga-female-adapter-cable-10cm-32568 http://www.dealextreme.com/p/mini-displayport-male-to-vga-female-adapter-1080p-27603 יש הבדל?..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי רציתי לשנות קצת,להוסיף חיים למחשב!!! למישהו יש לינקים לרקעים יפים(של מק כמובן!) תודה רבה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by dimashk,

FreeRADIUS 2.0.5 לא מצליח להתחבר ממחשב בחיבור WIFI בclients.conf יש הגדרה עבור הAP... חוץ מזה הקונפיגורציה כרגע בברירת מחדל, חוץ משינוי default_eap_type מmd5 לpeap בeap.conf מבדיקה מקומית sudo radtest testuser password 127.0.0.1 1812 testing123 האוטנטיקציה תקינה Sending Access-Request of id 201 to 127.0.0.1 port 1812 User-Name = "testuser" User-Password = "password" NAS-IP-Address = 127.0.0.1 NAS-Port = 1812 rad_recv: Access-Accept packet from host 127.0.0.1 port 1812, id=201, length=20 DEBUG של RADIUSD rad_recv: Access-Request packet from host 127.0.0.1 port 49780, id=201, length=60 User-Name = "testuser" …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by kisharon,

היי לכולם. התקנתי לינוקס suse 9.2 ואני לא יודע איך לחבר אותו ל domain שמבוסס על רשת NT מישהו יכול לתת הסבר קצר או אולי מדריך שיש ברשת גם יעזור לי. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  11. יש לי סלאקוור 10 ו sim icq 0.9.3 עכשיו שכחתי את הסיסמא של האייסיקיו אבל יש לי את זה שמור בשמור סיסמא יש למישהו מושג איך שני יכול לשחזר את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by udicol,

טוב אז הוא הגיע , המחשב שהזמנו עבור מרצה במטממטיקה ... IMac עם 512+256 מגה ראם , 40 גי'גה דיסק קשיח . כבר לפני הפתיחה נראה כמו ייצור מהעולם החיצון , עם אוזניים מוזרות (אולי עיניים אני מתכוון לרמקולים המעוצבים להפליא ). חלק מאנשי היוניקס , לינוקס החלו את השאלות לגבי ביצועי מערכת ההפעלה החדשה . לאחר בדיקת המחשב וקבלת מערכת ההפעלה הקלאסית הישנה והטובה החלנו בתהליכי שידרוג למערכת הפעלה החדשה . לאחר מספר שעות , (תצוגה מראה 1 דקה לסיום ובעצם הור ממשיך וממשיך .... ) קיבלנו את מערכת ההפעלה .ישר אנשי הלינוקס , יונקס החלו מחפשים את ה- Terminal שלהם .... מתלהבים , מקבלים מחשב , ישר מחפשים את הטרמינל שלהם (כן גם בטיול הם מחפשים את ה- Terminal באוטובוס או בכיסא ).מנסים את הסיסמא של …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי חיבור לכבלים ללא חייגן. אחרי עדכון, והוספה של כלמיני דברים (תמיכה במאיץ גרפי של אנוידיה, למשל), המחשב לא מסוגל להחתבר לאינטרנט. מה הרסתי (בטוח שהרסתי, כי קודם הוא כן התחבר). בנוסף, יש לי עכבר (למעשה ערכה אלחוטית של לוג'יטק) שלאחר מעבר מהלינוקס לוינדוס, מאבד את יכולת הגלילה שלו (יש לזה פתרון, אחרי שנכנסים לוינדוס, לעשות ריסטרט נוסף לוינדוס), למישהו יש פתרון (אלגנטי יותר)?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by MusBurger,

אהלן חברים , יש לי מאקבוק פרו 15" חדש ואני לא ממש מוצא לו שימוש , אבל חשבתי על להפוך אותו לסוג של מדיה סנטר בסלון בבית. למה כוונתי ? אני מעוניין להחליף את הוט בשידורים מהמאק , אם זה שידור ישיר כמו בטלויזיה אם זה סדרות בצפייה ישירה וסרטים בצפייה ישירה או הורדות שאורדו מבעוד מועד. בקיצור אני אשמח להמלצות לאתרים/אפליקציות/תוכנות או כל דבר שאתם יכולים לחשוב עליו שיעזרו לי להעיף את הוט מהבית. אגב , נסיתי כבר את פופקורן טיים, מה אני יגיד לכם ? לפעמים עובד ממש טוב ולפעמים לא זז ואפילו הגיע לרמה של בית הקלפים באיטלקית בלי תרגום.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by מתפזרת,

היי לכולם, הגדתי את תיבת ה- Gmail שלי בתוך תוכנת המייל. משום מה, אני מקבלת את הדואר שלי מה- Gmail...אבל- לא את הכל!!! אני מקבלת בקצב של הודעה או 2 בכל פעם....וההודעות הינן ישנות !! אני יודעת שקיימות הודעות נוספות, בתיבת הג'ימייל ומשום מה הן לא עוברות למייל..... מה קורה פה?? למישהו יש מושג??? תודה ענקית מראש למתייחסים,

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  16. 1) תמיכה בעברית - חובה 2) באה עם, או שאפשר יהיה לשלב בה בקלות samba או כל דבר אחר שמאפשר התחברות לDomain, מבוסס חלונות כמובן. 8) 3) מגיעה עם VPN קליינט טוב, או ששוב אפשר לשלב בקלות. 4) בכלליות שאפשר יהיה לשלב בה חבילות בצורה פשוטה כיוון שאני צריך התקנה של חבילה שמאפשרת לדבר עם שרתי RADIUS ועוד כמה דברים. יכולות מולטימדיה אחרות או כל דבר אחר לא מעניין אותי, כי אני אצתרך להסיר אותן בכל מקרה. תמיכה הכי בסיסית בדרייברים שאפשר - צ'יפסטים של INT 8XX/9XX וכרטיסים גראפיים משולבים של אינטל גם. בכלליות כל מה שאמור להיות בLiveCD/USBboot זה FireFox או Opera, קורא PDFים, Open Office וכמה חבילות ספציפיות שאני צריך. שאפשר יהיה בקלות לקנפג לה סקריפטים שממפים כונן רשת בboot וזהו. לNimbleX…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  17. שלום לכולם ותודה מראש, לרוב כשאני צופה בוידאו אני נוהג להעביר חלקים ממנו קדימה על ידי לחיצה על מקטע רחוק מזה בו אני נמצא. לאחרונה עברתי מפיסי למאק ושמתי לב לבעיה שמעצבנת אותי. גם אם מדובר בוידאו דרך האינטרנט וגם אם מדובר בקובץ שנמצא לי על המחשב ואני פותח עם vlc, כאשר אני לוחץ בציר הזמן על נקודה אחרת מזו בה אני נמצא הוידאו עובר, קופא לחצי שניה ואז ממשיך, על פניו לא מדובר בעניין רציני אבל הפיסי הישן שלי מעולם לא התמהמה ככה ואיכשהו זה די מעצבן אותי. מישהו נתקל בזה? מדובר במאקבוק איר 2015 , אל קפיטן, בן שבוע. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by kornov,

שלום רב חברים. אני מנסה להתקין על המחשב fedora 6. ההתקנה הגרפיץ לא עולה אצלי אז השתמשתי בהתקנת הטקסטית. ההתקנה עוברת בהצלחה אבל לאחר מכן fedora לא עולה לי. כאשר אני מעלה אותו בעזרת הפקודה startx הוא נתקע, אני יכול להזיז את העכבר אבל לא יכול ללחוץ על כלום. יש לי כרטיס מסך 7800gt וידוע על כך שיש בעיה עם הכרטיב הזה ב fedora. האם מישהו הצליח להתגבר על הבעיה או שמע על פתרון איפה שהוא ??? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by bykeking,

שלום! עבדתי לפי המדריך בUbuntu Guid, ואני חושב שהבעייה היא בפקודה Load "GLX" בקובץ xorg.conf. שאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעה מוזרה כזאת, וכתוב שם Failed to start X serve, ואני יכול לעבוד רק בטרמינל, בלי ממשק. יש למישהו מושג איך לסדר את זה? איך אני יכול לערוך את Xorg.conf בלי הממשק? (אני מקבל הודעת שגיאה בפקודת gedit, שהוא לא יכול לטעון את הממשק.) תודה לעוזרים! Fixed. Thanks

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by sSs Dragon,

שלום, יש לי מדפסת שמחוברת למחשב עם ווינדוס XP ואני רוצה להתחבר אליה מהמק. כשאני עושה שיתוף למדפסת בווינדוס ומוסיף אותה למק, אני שולח קובץ להדפסה, הוא עובר מהמק לווינדוס ונתקע שם.. רעיונות, עצות ופתרונות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. את האמת חיפשתי כבר איזה שנה איך להתחבר עם המודם הזה של בזק, אך ללא הצלחה. אולי כאן תוכלו לעזור לי? זה מודם פנימי (pci) שנקרא GlobespanVirata PACI ADSL WAN MODEM. תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  22. יש מחשב מבוסס אינטל סוקט 478 ועליו מותקן XP . אני משדרג מחשב ל AMD 64 מחר או מחרתיים ואין לי כרגע רצון לפרמט האם זה אפשרי להשאיר את המערכת ההפעלה על המחשב ( אם נגיד אני יסיר את כל הדרייברים של הלוח ) וישאיר נתונים ומערכת הפעלה בלבד עריכה : נא למחוק , התבללתי בפורום

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by chmmr,

איך אני מאפשר שכפתור ה back יעבוד בעכבר ? ב unubtu 6.10 עם עכבר של GPT. אני יודע שאני צריך לערוך את ה etc/X11/xorg.conf/ אבל זה לא כל כך מסתדר.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by david9b,

שלום רב! אני הורדתי לפני כשבועיים מנדריבה 2009 והתקנתי אותה על המחשב. אכן לתדהמתי לא יכולתי להתעלם מהמשק הגרפי היפיפה שלה. נאלצתי להסיר אותה כי ניתקלתי בכמה בעיות. אחת הבעיות הרצינית שניתקלתי בהם זה שלא יכולתי לכתוב ולראות עברית במחיצת NTFS גם לא במחיצת FAT32 בDISK ON KEY גם את אנשי הקשר באיסקיו ראיתי בכתב גיבריש במקום עברית באתרים לא הית לי בעיה לראות עברית ומה שמוזר הוא שכאשר ניסיתי להתיק שם של תיקיה שנימצא על FAT32 בDISKONKEY הדבקתי אותה לגוגל הוא פתאום הראה לי את השם של התקיה בגוגל אבל על המחשב בתור איקון הוא הראה לי ציבריש. אני מישתמש מתחיל בלינוקס אז קחו את זה בחשבון לא הית לי בעיה לכתוב עברית הצלחתי להתקין גם פונטים עבריים. לגבי החבילה שניקראת NTFS 3G שעושה עיגון ל…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  25. שאלה בכותרת... ניסית כמה דברים ולא עבדו.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.