לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
האם יש איזה אפשרות לגרום ללינוקס שלי שמוגדר לו לעלות ישר ל-X. לעלות בצורה טקסטואלית? פשוט ה-X עולה לי בצורה מחורבשת ואני לא רואה שום דבר על המסך. ההתקנה היא חדשה ולכן גם אין לי אפשרות להיכנס דרך TELNET או SSH. מישהו יכול לעזור לי? ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. קראתי את המדריך בשנמצא באתר איך להפוך את המחשב לראוטר מבוסס לינוקס.. אני רוצה לעשות את זה, אבל אני לא רוצה שהמחשב יהיה רק ראוטר, אני רוצה גם ללמוד לעבוד עם לינוקס. האם אני יכול להתקין נגיד redhat ואז על זה את התוכנה של הראוטר והיא תעבוד ברקע? או שהתוכנה של הראוטר היא מערכת הפעלה בפני עצמה?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי טלפון של meizu m3 , האימייל שלי נתקע על מאין שולח בשם crashlog@cootek.cn ביחד עם קובץ crashlog, האימייל עובד לי בצורת לופ ולא נותן לי לעבוד עם הטלפון כמו שצריך. כאשר אני מנס לצאת או למחוק את המייל אני מצליח, אך לאחר כמה שניות אפליקצית המייל קופצת לי שוב עם אותו מייל. יש לי תחושה קטנה שזה וירוס, אבל האם ניתן למחוק אותו או שעליי לבצע פרמוט למכשיר?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte P31-ES3G מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 זיכרון: 2GB כ. מסך: Ati Radeon HD 4670 אם המפרט מתאים, אשמח למדריך מפורט איך להתקין עליו MAC.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. ב Win7 אפשר לגרור חלון (למשוך אותו) לצד המסך, וכך הוא משנה את גודלו - הוא נפרס על חצי מסך. האם אפשר לעשות זאת גם ב UBUNTU? התקנתי את CompizConfig, ועדיין אני לא מוצא כיצד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת wireless שהייה לו תמיכה ב whoppix 2.7 LINUX (וכמובן גם תמכה ב XP)
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
בס"ד בניתי את הארץ' כאשר יש LVM בתוך הLUKS עכשיו אני רוצה למחוק את הכל אבל בשביל זה אני צריך להעלות את המחשב מLIVE CD כדי שאני אוכל "מבחוץ" למחוק את המחיצות הבעיה היא שהמחשב שלי עכשיו תמיד נטען לGRUB גם כשאני מציין לו בביוס לעלות מUSB מה עושים? איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, התקנתי UBUNTU על אחד המחשבים, ברצוני להתקין מדפסת X6150 עליו אבל אינני מוצא את הדרייבר, מישהו יכול לעזור??? תודה מראש, שי
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים התקנתי את ה- RH , היום עידכנתי ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב מחדש ב- BOOT LOADER יש לי שלוש אפשרויות במקום שניים , הנה האפשרויות : Linux Red Hat 2.4.20-8 Linux Red Hat 2.4.20-24.9 windows XP נכנסתי לשתי הגירסאות של ה- RH ושניהם אותו הדבר .. אז רציתי לשאול אם אני יכול להסיר אחת מהאפרויות ואיך .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
היי, קודם כל פירוט גרסאות וכדומה: Mandrake Linux 9.1 Canon BJC 3000 Open Office 1.1 (אבל הבעיה היא בכל תוכנה דומה).... שאני מנסה להדפיס טקסט, הטקסט מודפס כאילו הוא תמונה. שמדפיסים בווינדוס למשל, אז ההדפסה היא "פונטית"... אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה. המדפסת מזהה שזה פונט...... שאני מדפיס טקסט בלינוקס זה מדפיס את זה כאילו זוהי תמונה.... כלומר פשוט מזהה את הפיקסלים ומדפיס, לא לפי הפונט. אני מקווה שהבנתם את הבעיה.... בקיצר, איך פותרים את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
כל מי שיודע על תוכנות/פקודות/סקריפט בבקשה לשתף אותנו מה שידוע לי זה הפקודה הזאת שנותנת מידע על המעבד cat /proc/cpuinfo
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברים ה- mac os x לא עולה לי, נתקע על תמוך ומסך טעינה. הדיסק שברשותי שרוט ולכן הוא לא קורא אותו ניסיתי להוריד מספר גרסאות ולצרוב אותם בווינדוס אבל קיבלתי שגיאה יש אפשרות לבצע את ההתקנה דרך USB או כל פתרון אחר ? אני חסר אונים לתקלה הזאת כמה כמה ימים.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב מקבוק אייר 6.2 , ברצוני להתקין עליו ווינדוס 7 , ביצעתי גם את שלב יצירת הדרייברים החיוניים בבוטקמפ וברגע שאני לוחץ לו על התחלת התקנה הוא מפעיל את המחשב מחדש נכנס להתקנה עצמה וברגע שאני צריך לבחור שפה, מטבע... אין לי לא מקלדת ולא עכבר ניסיתי לחבר גם עכבר ומקלדת חיצוניים אבל זה לא עזר- יש למישהו מושג מה הבעיה, כמו כן אתמול כן הצלחתי לעבור את השלב הזה ושהגעתי לשלב שאני בוחר כונן להתקנה בחרתי את הבוטקמפ ועשיתי לו אתחול ולאחר מכן זה לא נתן לי להתקין רשם שחסרים לו קבצי מערכת אודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לנו בארגון כמה מחשבי אובנטו. במחשבים אלו בימים האחרונים אין אפשרות להתחבר ל SHARE מסויים אליו כן היה אפשרות להתחבר לפני כמה ימים. אותם משתמשים בדיוק כן מצליחים להתחבר ל SHARE ממחשבי ווינדוס. הבעיה התחילה בימים האחרונים - במקביל לשינוי סיסמה יזום לכל המשתמשים בארגון (לא יודע אם יש קורולציה). ישנו רק משתמש אחד שכן מצליח להתחבר ממחשב אובנטו ל SHARE, ניסיתי עם אותו משתמש להתחבר ל SHARE ממחשב אובנטו אחר, ללא הצלחה. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לראשונה בעולם ה-Mac של אפל הופך ל-tablet חברת Axiotron לוקחת את ה-Mac של אפל ולראשונה בעולם הופכת אותו למחשב tablet תערוכת Mackworld, אשר נערכה בסן-פרנסיסקו בשבוע האחרון, כבר סיפקה לנו את ה-iPhone וכעת נחשף גם מחשב tablet חדש ומעניין. המחשב החדש עושה שימוש במחשב MacBook מקורי אשר מקבל שדרוג והופך אותו למחשב tablet ללא מקלדת, בעל מסך מגע ומסגרת כרום בוהקת. למחשב המשודרג קוראים ModBook והוא מחשב ה-tablet הראשון בעולם העושה שימוש במערכת ההפעלה Mac OS X כאשר הפתרון הוא כלל לא של אפל! למעשה מחשב זה זכה לחשיפה הגדולה ביותר (אחרי ה-iPhone כמובן) בתערוכת Mackworld. להלן הפרטים. החברה שמבצעת את השדרוג היא חברת Axiotron אשר לוקחת את מחשב ה-MacBook Core 2 Duo המקורי ומבצעת בו 'נית…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה מדריך מומלץ מאוד למי שחדש עם OSX ... אני רק מקווה שאתם מבינים אנגלית! n00b.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני דיי חדש באובונטו אזP: היי אני. בכל אופן, אני מעוניין שהכפתורי צד בעכבר שלי יהיו באק+פורוורד...הורדתי את האפלט של לוג'יטק אבל הוא לא שווה שום דבר. למישו יש מושג איך אני מאפשר את זה? באתר של לוג'יטק לא ראיתי תמיכה מעניינת במיוחד ללינוקסאים...
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
ניקיתי את המקלדת של הmac שלי והרטבתי אותה עם טיפונת מים, התוצאות: חלק מהמקשים לא עובדים, הבעיה היא ששני המקשים של הספרה 6 אינם עובדים ואני לא יכול להיכנס לתוך המחשב (הקוד הוא 123456) האם למישהו יש רעיון? וסתם כך למישהו נראה שיש סיכוי שזה יחזור לעבוד?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
devstation הוא משחק fps שמיתבסס על המנוע של ut2003 וממוקד בהרס השמדה ואלימות חסרת פשרות בחורבות עולם עתידני. אני ממליץ לבדוק פרטים עליו כאן: האתר הרישמי http://www.devastationgame.com/ הורדת קליינט הבטא ללינוקס מ icculus http://icculus.org/news/news.php?id=1446 שימו לב שנכון לעכשיו צריך להעתיק קבצים מהתקנה של המשחק בווינדוס , אבל זה ישתנה בקרוב (אני מקווה) תהנו :AR15:
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם אם תלכו לאתר של אייבורי, ותסתכלו על MacBook Air M1, בגרסא הבסיסית: RAM=8GB SSD=256GB וצבע כסוף (רגיל, לא חלל) תקבלו 2 תוצאות: הראשונה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=36310 השנייה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=38931 אם עוברים על המפרט, שני המוצרים זהים, הדבר היחיד ששונה בין שני עמודי המוצר האלה, הוא המק"ט: באחד המק"ט מתחיל ב-MGN, ובשני הואמתחיל ב-Z. אז עולה השאלה, למה אייבורי יצרו שני דפי מוצר, עם שני מק"טים שונים? (אגב, התופעה הזו קורית גם עם MacBook Pro, וגם בגרסאות אחרות של יותר RAM או יותר SSD) כשניסיתי להתקשר לאייבורי ולקבל תשובה, הם לא ידעו לענות.. הם אמרו …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הקובץ lilo.conf שבתיקיה etc נראה אצלי, אחרי ששיניתי אותו, ככה: boot="/dev/hda" map=/boot/map keytable=/boot/il-8859_8.klt prompt nowarn timeout="50" message=/boot/message menu-scheme=wb:bw:wb:bw vga="????? ???" default=windows image="/boot/vmlinuz" label="linux" root="/dev/hda6" initdr="/boot/initdr.img" append="devfs=mount acpi=off quiet" vga=788 read-only image=/boot/vmlinuz label="linux-nonfb" root=/dev/hda6 initdr=/boot/initdr.img append="devfs=mount acpi=off" read-only image=/boot/vmlinuz label="failsafe" root=/dev/hda6 initdr=/b…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל את red alert 2 הנוסטלגי תחת קובונטו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אם אני מתקין אובנטו, האם זה לבד יתקין לי אפשרות לבחור האם לעלות את ה-windows או הlinux? או שאני צריך להגדיד לו בעצמי.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין לינוקס על המחשב הבא: INTEL CELERON 500MHZ VIA MOBO 128MB SDR VOODOO 3 3000(משנה?) SEAGATE 40GB 7200RPM ללמוד לינוקס על המחשב הזה, הוא לא מחובר לנט לכן לא צריך משהו מיוחד. איזו גרסא להתקין ואיזו הפצה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-