עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by b_29,

האם מישהו שמע על שרת פקסים שאני יכול להריץ על לינוקס ולמשוך ולשלוח פקסים דרך תחנות WINDOWS XP תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  2. שלום, אני לא מכיר את מערכת נובל אבל אני בטוח שהבעייה שלי פשוטה וניתן לפתור אותה בקלות. מה שקורה זה שאני מנסה להעתיק קובץ ואני לא מצליח כי הקובץ "תפוס" ע"י מישהו אחר. המחשב מחובר ברשת נובל והיתי רוצה לדעת איך ניתן לראות מי "נועל" את הקובץ ואיך ניתן לשחרר אותו. תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by holy_cows2k,

יש דרייברים למודם globeSpanVirata??? זה מודם adsl פנימי בחריץ pci אני ממש ישמח עם מישהו ימצא לי את הדרייבים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מה שחשוב לי פה, זה הנוחות. המערכת מיועדת לגלישה ודוא"ל.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by AMD-Z,

איך אני מפעיל את המעטפת הגרפית בלינדוס? ואיך אני גורם ללינדוס להפעיל את עצמו תמיד במעטפת? (בלי שאני אצטרך לכתוב את זה כל הזמן...) תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי אני לא מצליח להגדיר ובגלל זה לא פועל לי האינטרנט :\ מה לעשות ? איך להגדיר ? תודה

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  7. Started by Cold_Eye,

שלום לכולם. אני צריך המלצה לגירסת הפצה של לינוקס שבה אני יוכל לתכנת ב C,C++,JAVA ובעתיד גם בעוד שפות. עד היום השתמשתי בRED-HAT ולא מצאתי בה שום תכונות של תיכנות ואם יש בה אולי תוכלו להגיד לי איפה הם מוסתרות. נ.ב אני דיי מתחיל בלינוקס אז אל תתנו לי הפצה מסובכת מדיי. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by MortaL,

YO חברים, אני עובר ללינוקס והשאלה לפני המעבר... המשחקים שלי יעבדו ? אני מדבר על משחקים מקוריים עבל הם לWIN EXE לעבור או לא לעבור ? (זו השאלה ;D )

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by MortaL,

היי, אני רוצה להתחיל ללמוד על המערכת הזו! היא טובה למתחילים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by AMD-Z,

התקנתי לינדוס 4 בהצלחה... אחרי הריסטרט הוא פותח לי חלון בוט ואני בוחר בלינדוס, הוא נכנס למסך דוס ומבקש LOGIN... מה לעשות? (לא רשמתי סיסמא בהתקנה!)

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  11. Started by madg,

רד הט חדש ISDN של פריץ לא מצליח להפעיל אותו. אני מקבל הודעות שגיאה. Jul 13 12:17:53 yonat kernel: isdn_ppp_bind: Can't find a (free) connection to the ipppd daemon. מישהו יודע לעזור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  12. תוכלו לתת לי לינק להורדה ישירה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by castroman,

היי לכולם ;D ממ...האם אפשר לחבר את המסך הזה ->>>> http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/70403/wo/uXBaCc2sP1lv2KBWkD81FdFkXxU/1.3.0.5.5.1.0.17.3.1.1.0?45,8 האם יש אפשרות לחבר את המסך הזה למחשב שהוא לא מאק ? אם כן מהן הדרישות ? והאם אפשר להשיג את המסך בארץ ? או שצריך לייביא אישית מארה"ב...? תודה מראש !! ;D

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Mateo,

יש לי אי מאק בן חצי שנה עם צורב די וי די שעובד נפלא, נדמה לי שהגירסה של אי די וי די היא 2 ולא 3 החדישה יותר, אין לי אפשרות לדעת את הגירסה כי הפקודה ABOUT משום מה לא עובדת ויוצא מסך חלק הבעיה שאיני מצליח לצרוב דיסק עם מספר סצינות נפרדות כדי שבהקרנה אוכל לשוטט בין סצינה לסצינה ללא צורך לראות את כל הסרט או להריצו במהירות כדי להגיע למשל לסצינה השלישית מיד. מה עושים? האם כך עובדת גירסה 2 והפתרון הוא גירסה 3? דני

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1.איזה לינוקס יתאים לי? (אני לא מבין ואף פעם לא עבדתי או התקנתי לינוקס) 2. יש לי מודם ה ALE 070 וראיתי שלמישהו ורציתי לדעת אם הוא יזהה אותו (זה מודם USB) אם צריך להתקין דרייבר מסויים? 3. אם יש מדריכים שיכולים לעזור לי לעבוד עם הלינוקס המתאים ביותר עם בבקשה אפשר להביא לי אותם(מומלץ עם אפשר בעברית אבל אין לי בעיה עם אנגלית)

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by NarKo,

אני מחפש דרך לפתוח login ל - Xserver מרוחק בלי תוכנות חיצוניות. משהו שמובנה ב-X מנסה לבצע פעולה דומה למה שתוכנות כמו exeed עושות מ- WINDOS. אני עוד על RH 9.0 והשרת X המרוחק שלי הוא HPUX

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ybdltd,

אולי זה לא המקום הנכון אבל אני צריך כזה דבר דחוף ....תנו לי רק שם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by By,

מאיפה אני יכול להוריד מנדירק 9.1? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אם בכלל הוא מופץ להורדה באינטרנט..

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by Eigi,

שלום... קראתי את המדריך על הכנת ראוטר - לינוקס ( http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=linuxrouter2.php ) וכתוב בו שצריך להשתמש ב Mandrake SNF 7.2 עכשיו נכנסתי לאתר של Mandrake ואין שם מערכת כזאת.. אבל יש שם מערכת בשם Mandrake MNF האם דרך המערכת הזאת אני יכול לעשות אותו דבר כמו ב SNF? האם המערכת הזאת זקוקה כבר ללינוקס מותקן על המחשב והיא רק עדכון או שהיא תוכנה חדשה לגמרי? תודה מראש, איגי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ניסיתי להתקין linux vr על הקסיופאה שלי...זה מחק לי את הוינדוס ונתקע באמצע ההתקנה של הקרנל של לינוקס...עכשיו אין לי מערכת הפעלה, אין לי אחראיות ואין לי איך לנסות לתקשר עם המכשיר כי הוא לא מגיב... אתם חושבים שעכשיו אכלתי אותה ואני אצטרך להשתמש במסך היפה של הקסיו בתור מד טמפ למחשב או שיש דרך לסדר את זה?? תודה. ניסן.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by big_fishy,

תגידו יש אפשרות לחבר מסך של apple למחשב מבוסס pc?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ido.G,

היי, קודם כל פירוט גרסאות וכדומה: Mandrake Linux 9.1 Canon BJC 3000 Open Office 1.1 (אבל הבעיה היא בכל תוכנה דומה).... שאני מנסה להדפיס טקסט, הטקסט מודפס כאילו הוא תמונה. שמדפיסים בווינדוס למשל, אז ההדפסה היא "פונטית"... אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה. המדפסת מזהה שזה פונט...... שאני מדפיס טקסט בלינוקס זה מדפיס את זה כאילו זוהי תמונה.... כלומר פשוט מזהה את הפיקסלים ומדפיס, לא לפי הפונט. אני מקווה שהבנתם את הבעיה.... בקיצר, איך פותרים את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  24. אני מעוניין להתקין LINUX על הXBOX שלי.... בגלל שאני לא מסתדר עם השפה האנגלית ואין מדריכים בעיברית... אני צריך משהו שיסביר לי...אז בבקשה מי שיכול שיסביר.... אין לי בעיה להשיג ציפ קורא צרובים לXBOX

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Mda101,

אני צריך לדעת איזה סורקים (רגילים, לא מופרעים מיוחד... סטנדרטים... (עד גודל סריקה של מינימום A4)) פעילים בלינוקס... אני צריך לקנות מתנה למישהו, סורק שיעבוד בלינוקס יש איזה אתר עם רשימה חומרה תומכת? או מקום כל שהוא עם מאגר דרייברים שאני יכול לברר דרכו? תודה, נדב נ.ב. ההגבלה הכספית היא כ 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים