לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין את ה-driver שהורדתי מהאתר של Nvidia אבל יש לי את השגיאה הבאה ERROR: You appear to be running an X server; please exit X before installing. For further details, please see the section INSTALLING THE NVIDIA DRIVER in the README available on the Linux driver אני בערך מבין מה הבעיה רק שאין לי מושג בלינוקס, אז השאלה שלי היא איך אני סוגר את ה X server הזה?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אהלן , יש ברשותי מחשב נייח שמותקן עליו וינדוס ויסטה ומחשב נייד שמותקן עליו אובונטו 9.04 ורשת אלחוטית שמחברת בין שני המחשבים . אני מעוניין לדעת איך ניתן לעשות סינכרון בין שני המחשבים בתיקייה מסוימת (למשל , אם בתיקייה שמוגדרת בלינוקס יש קובץ חדש הסינכרון יעתיק את אותו הקובץ לתיקייה המוגדרת בוינדוס ) . תודה מראש . נ"ב : יש ברשת עוד שרת CentOS שמסוגל לשמש כמקום שממנו יועתק הקובץ לשני המחשבים .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי אתמול אובונטו 11.10 ובהתקנה נתתי למחיצה של אובונטו 55 ג'יגה, ועכשיו אחרי ההתקנה אני מעוניין להוסיף לו עוד 20 ג'יגה מכונן d זה אפשרי ?? ואיך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
יש נייד ג'י 3 64 זיכרון דיסק קשיח 8 ג'יגה סידירום רשת ומודם.... לא ידוע מהירות... זה שווה את ה 999 ש"ח? אפשר להתקין על זה את המערכות החדשות כמו הטייגר וכדומה...?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מעוניין להתקין עברית על מכשיר נוקיה 770 שמריץ מערכת maemo 2006 כבר ניסיתי כמה פעמים לבד ולא הצלחתי. אני מכיר כבר את כל האשכולות באתר maemo .org . ולכן אני פונה לחברה כאן אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אודה לו מאוד וזה יהיה אף בתשלום. יש לי ניסיון קטן עם לינוקס על מחשב אישי עם מערכות אובונטו פידורה וקובונטו, אך זה מסתכם בניסיון בסיסי בלבד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אציין שאני חדש בתחום המק. אני עומד לפני רכישה של מקבוק חדש ורציתי לדעת האם האפל טי.וי. יודע להזרים מדיה מאתרי צפיה ישירה שצופים מבקבוק (או כל דבר אחר שמסתכלים במחשב) ישירות לטלוויזיה דרך האפל טי.וי, או שהוא יודע רק דרך אתרים כגון נטפליקס ודומיו. ואם לא, האם יש דרך אחרת להזרים צפיה של סדרות מאתרי צפיה ישירה לטלוויזיה מהמקבוק? תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
היי! אז אני צריך להתקין אובנטו ובפעם הקודמת שעבדתי עם אובנטו נעזרתי במכונה וירטואלית ופעמיים היא הפסיקה לעבוד וכל הפרוייקטים שלי הלכו יחד עם זה. לכן הפעם החלטתי להתקין ישר על הדיסק! העניין הוא שאני בעיקר יודע, בעצם לא, אני יודע רק להתקין ווינדוס ויש ברשותי כונן SSD לא בשימוש שאני רוצה למחוק את התוכן שלו ולהתקין עליו את הלינוקס ורציתי לשאול כמה שאלות: האם יש לאובנטו התקנה מסודרת שדרכה, כמו בווינדוס, אני יכול לאפס את הכונן במהלך ההתקנה? או שאני צריך לאפס אותו בדרך הארוכה? לא אשאל שאלה כמו "האם אפשר להריץ שתי מערכות הפעלה במקביל?!?!?!" כי התשובה היא די ברורה, אבל רציתי לדעת האם יש דרך לעבור בין המערכות מבלי לכבות את המערכת? אבהיר את כוונתי - ביטלתי את מצב השינה של המחשב. אנ…
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את מנדריק 9.1 כמערכת הפעלה שניה. אני רוצה להתקין את מנדריק על מחיצה שהיא לא ריקה. ואני קראתי שבשביל להתקין לינוקס צריך לעשות 3 מחיצות קטנות שעליהן יותקן הלינוקס. אז השאלות שלי אני צריך לעשות את המחיצות לפני ההתקנה או שהם נעשות לבד בהתקנה? וההתקנה תיפגע בדברים שיש לי במחיצה? ובדברים שמקושרים לווינדוס? ד"א על תישלחו לי לינקים לאתר של guides4u כי הוא לא עובד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הלינוקס רד-הט 9 ככל הנראה לא אמרתי לו לעשות בוט מMBR או משהו כזה.. אז עכשיו אם אני לא מפעיל אותו אם הדיסקת שלו הלינוקס בכלל לא עולה אבל אחרי שהוא עלה מהדיסקט האו מגיע למין קונסול שאני לא יודע מה לכתוב שם... מה אני צריך לכתוב ואיך אני מגדיר שתיהיה לי אפשרות לבחור בין ווינדוס ללינוקס ? תודה מראש.. חן.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
יש לי בעיה להתחתחבר לאינטרנט עם MAC מופעל במערכת הפעלה OSX. האם מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אוקיי אז אני גיימר די כבד אני שוקל לעבור ללינוקס עכשיו אני ממש חושש מזה שאני לא יוכל לשחק במשחקים בלינוקס :AR15: אני לפחות מקווה שבמשחקים החדשים יש יותר מודעות למפתחים בקשר לפופולריות הלינוקס בקרב המשתמשים והם עשו משהו בנידון אבל האם לינוקס יכולה לעבוד עם מדל אוף הונור ניד פור ספיד וכל אלה ומה עם משחקים ברשת האם יש את גיים ספיי או תחליף אחר ממש תודה להתראות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה סוגים של LINUX כמו FEDORE ו UTUBU וכל מיני השאלה שלי האם יש הבדל גדול בין 1 לשניה ואני אראה אותו..כו WIN 98 ו XP או שזה יותר בבסיס שלה ולא נראה לעין האם יהיה אפשר לגלוש\לשחק משחקים\לשמוע מוזיקה ולראות סרטים בה? זהו בעיקר ולפי ההצעה שלכם אני יוריד אחת וננסה את LINUX תודה מראש, נתן
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
Hi I've installed Ubuntu and I would like to write Hebrew. I've also installed the Hebrew supplement but I can't write Hebrew. can anyone please guide me how to fix it you can answer in Hebrew since I can disply Hebrew Thanx?
-
- 1 תגובה
- 6.8k צפיות
-
-
יש לי מקבוק יוניבודי בן 3 חודשים עם בעיה קלה ומעצבנת. התצוגה של המסך איננה חלקה, היא אפילו מעט רועדת או מעט מרצדת וצבעים בהירים כאילו משנים גוון מעט מאוד, משהו שנראה כמו refresh rate נמוך במסכים הישנים. זה לא מאוד קריטי,אבל זה מפריע לעין לקרוא טקסט ולעבוד שוטף בעיקר עם תמונות שנראות מרצדות. אני חושב שזה לא קשור למסך של המחשבף כי אני מבחין בזה גם עם מסך סאמסונג t220 חדש. לפי דעתי זה קשור לכרטיס מסך 9400m באיזה צורה. עוד שמתי לב שזה יותר חמור כאשר המחשב מחובר לחשמל או הוטען הרבה זמן. אם אני עובד עם סוללה כמה זמן זה משתפר. יש לכם רעיון מה לעשות? בהסתכלות ראשונות הכל נראה תקין,אבל אם עובדים עם המחשב מתחיל לכאוב לי העיניים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סרבר ביתי וחשבתי לנסות להתקין עליו לינוקס הייתי שמח לקבל על המלצות להפצה שתתאים לתפקיד ותהיה קלה לשימוש תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין להתקין על המחשב שלי MAC עכשיו השאלה שלי היא כזאת... יש לי MAC של גרסאת Intel והשאלה שלי היא אם הmac יעבוד אצלי כמו שצריך במחשב או שיעשה לי בעיות? התקנתי את הMAC בתוכנה VMWARE (תוכנה שמאפשרת להתשתמש במערכת הפעלה נוספת בתוך חלון) בקיצור הוא עבד מצוין.. אז האם הוא יעבוד על המחשב כמו שצריך? עכשיו יש לי עוד שאלה... הקבצים של הMAC נראים כך: האם זה אפשרי להתקין את הקובץ שהסיומת שלו זה IMG? אם כן איך עושים את זה? ודבר שני זה שוקל 6GB וזה לא נכנס אפילו לדיסק DVD (4.7GB) אז מה עושים? תודה לכולם ומצטער על הניסוח הגרוע... תודה ולילה טוב =] אם הודעה זו עברה על החוק ע"פ החוקים בפורום אז תמחקו (מצטער אם אני עובר על החוק)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, זה זמן רב אני נתקל בקשיים מול idigital החדשה כאן בישראל. החברה רכשה את הזכויות לשווק בלעדי של מחשבי מקינטוש ומערכות הפעלה. במקרה נפלתי על תקלות מאוד מוזרות - לדוגמא, מחשב נייד macbook מ- 2007 אשר לא מסוגל להקרין מצגות על מקרן של sharp (כמו בכל העולם) וחברת idigital מספקים תירוצים מפגרים והם טוענים שהמקרן לא ייוצר ע"י חברת אפל. בנוסף מחשב Mac Pro חדש ! (חודשיים) עם שני מעבדים של Intel Xeon ו- זכרון של 4G מושבת יותר משבועים בחברה ללא שום מענה! זה פשוט לא ייאמן איזה חוסר מקצועיות ! הם לא יודעים מה הבעיה והם גם לא מחליפים מחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז אני לא בטוח עם זה מתאים לפה אז עם זה לא מתאים אז תעבריו אותי לאן שצריך בבקשה... אז יש לי שני לפטופים של apple הביאו לאבא שלי ולשנהם יש אותה בעיה הם נדלקים עד לרגע שצריך לכתוב את הסימה והמשתמש וזהו. למה הם נדלקים עד לרגע הזה זה מפני שאף אחד לא יודע את הסיסמה והמשתמש של הלפטופים אז היתי רוצה לקבל תוכנה שתפרצו לי את זה או שאולי אתם חושבים אני יכול לעשות פורמט עם דיסק. מפני שלאף אחד לא אכפת מה יש בפנים זה או שאני מוצא עם תוכנה ופרוץ את המשתשמש והסיסמה או שאתם מסבירים לי איך עושים את הפורמט במדויק למה אני בחיים לא עבדתי עם apple ובבקשה אני צריך תגובות לענין ותגובות של מבינים. ואני שוב חוזר זה apple הינה הדגם המלא: apple power book שנת 2000 נראה לי לא משהו חדש הי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי פדורה 3, אבל אני לא יודע איך להתקין את המודם שלי, מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המודם הוא מודם ADSL של חברת rotel , בחיבור usb (מבזק בינלאומי) תודה.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
רציתי לדעם האם למחשבי מקינטוס יש כרטיסי מסך משלהם מערכות הפעלה משלהם אני מחפש מפרטים של מחשבי מקינטוש האם יש להם מעבדים משלהם אני ראיתי מחשבי מקינטוש של עם מעבד של ארבע ליבות וגם שני מעבדים של ארבע ליבות האם יש יותר מזה או זה המקסימום האם יש למחשבי מקינוש חומהרה משלהם מעבדים כרטיסי מסך דיסקים קשיחים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה בקיצור? MADNRAKE? RED HAT? UBUNTU? FEDORA? הוצאות אחרות? תודה מראש צריך שתתמוך בראוטר בחיבור חוטי המערכת הפעלה צריכה להיות יציבה ולא מעמיסה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סרטים מהפיתוח של סביבת עבודה בלינוקס, רצים על מערכת לא חזקה במיוחד, איזה אפקטים.. אפילו ב LONGHORN לא יהיו כאלה (חלקם צפויים להיכנס ל WINDOW MANAGERS בעתיד): http://ftp.acc.umu.se/mirror/temp/seth/blog/xshots.html
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום אנשים לפני יומיים עברתי חלקית ללינוקס ואני שמתי לב שיש לי בעיה קטנה והיא: אני לא מוצא איך אני יכול לשלוט על המאווררים של המארז והכי חשוב של הכרטיס מסך האם מישהוא יכול להגיד לי בעזרת מה אני יכול לעשות זאת? נ.ב גרסת הלינוקס היא Mandriva 2008
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
failed to connect stream:invalid argument מדובר במוזיקה סרטים , תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
הוא מחובר בUSB, אני משתמש בSUSE 10 כעיקרון אני לא רוצה ממש לנסות להגדיר משהו בשביל לא להרוס =\ אני מחובר דרך HOT וספקית בזק בין לאומי. מישהו יודע מה אני צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-