לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
-
שלום מעניין אותי לדעת באיזה דפדפנים אתם משתמשים. האם אתם נתקלים בבעיות באתרים , אתם לא יכולים לראות אתרים. אם כן מעניין אותי איזה סוג בעיות. האם יש סימולטורים למק שבהם אני יכולה לראות איך אתר נראה במק בדפדפן מסויים? תודה רבה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא רושם לי את ההודעה הזו ואני לא יודע איך להמשיך: Mandrake Linux release 9.1 (Bamboo) for i586 Kernel 2.4.21-0.13mdk on an i686 / tty1 Localhost login: (כאן הוא מבקש ממני לכתוב משהו, ואם אני סתם כותב או ממציא , לוחץ על אנטר והוא מבקש ממני סיסמא) Password: (אין לי מושג על איזו סיסמא מדובר..) התקנתי את מערכת ההפעלה הזו ב3 מערכות מחשב והוא מציג לי את אותה הודעה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחובר לאינטרנט באמצעות הכבלים יש לי מודם מחברת Ambit אפשר לקבל DRIVER ללינוקס וכיצד אני מגדיר את כל העסק הזה תודה לעוזרים............
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר של RedHat לבדוק האם היא תומכת באופן רשמי במעבדים של AMD. אולם מצויין שם שהיא תומכת ב -Athlon עם core של thunderbird ולא מצויין שם ה- Barton. האם יש למישהו מושג האם זה יעבוד על הברטון ? האם זה משנה בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
אני לא חדש בלינוקס....אבל: הורדתי והתקנתי מנדרייק 9.1 בהגדרות כרטיס המסך שלי הוא נופל (רואים מטושטש ולפעמים נתקע) יש לי: Diamond SpeedStar A90 הוא מבוסס על: S3 Savage4 Pro+ אני צריך לציין שבאותם הגדרות הפצות אחרות עובדות מצויין!! מה עושים? :-\ יש למישהו רעיונות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
איך המנדרייק החדש? יש לי מנדרייק 9.1 כדאי להחליף לחדש? יש ביניהם הרבה הבדלים?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום . אני משתמש ב Redhat 8 ובקרוב אעבור ל 9 . ברצוני להתחבר למחשב לא דרך SSH , Telnet and sons . אני רוצה את ה Xwindows דרך איזשוהיא תוכנה שתרוץ ב windows Xp , שתתן לי אפשרות לגישה GUI למערכת ( סתם ליופי בנוסף לגישה הרגילה ) .
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
-
-
אני מוריד אותה עכשיו, עוד שעתיים אני אדע אם היא שווה משהו. הדבר החשוב ביותר שנוסף לה לדעתי הוא החייגן לאינטרנט מהיר שמשולב כבר במערכת ההפעלה . www.linux-kinneret.org
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקינטוש שיאפשר לי להקליט כמו שצריך, היום אני עובד על CUBASE SX על PC אבל אני רוצה להעביר את הכל לעבודה על מקינטוש (בגלל היתרונות הרבים שלו בישומים כאלה) אז אני צריך המלצה למקינטוש+מסך עד 8000 ש"ח תוכנה ומיקסר אני רוכש בנפרד. תודה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
מחפשת נואשות דרך להתקין תוכנה לפונטים במחשב G4 שיש לו מערכת 10 ומערכת קלאסיק 9.2 ,לא מצליחה להפעיל את הפונטים!!! ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
התקנתי את הלינוקס רד-הט 9 ככל הנראה לא אמרתי לו לעשות בוט מMBR או משהו כזה.. אז עכשיו אם אני לא מפעיל אותו אם הדיסקת שלו הלינוקס בכלל לא עולה אבל אחרי שהוא עלה מהדיסקט האו מגיע למין קונסול שאני לא יודע מה לכתוב שם... מה אני צריך לכתוב ואיך אני מגדיר שתיהיה לי אפשרות לבחור בין ווינדוס ללינוקס ? תודה מראש.. חן.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
-
-
מישהו הצליח או יודע איך אפשר להתקין מודם ADSL פנימי של ITEX בלינוקס? לא משנה איזו גרסה...אני יוריד את מה שמתאים... ניסיתי בינתיים עם DEBIAN עם הצלחה חלקית...המודם הגיב,אבל לא הצליח להתחבר... ועם MANDRAKE 9.1 ללא שום הצלחה..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד את lilo , עשיתי פורמט למחיצות שהלינוקס מנדרייק 9.1 היה בהם, ונשאר lilo, כיצד אני מסיר אותו,אין על המערכת linux רק win2000. האם יש תוכנה או פקודהלהוריד את הbootloader?תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שומע את זה הרבה בעיקר בהאקינג. קראתי את מה שרשום פה באתר אבל לא הצלחתי להבין,מישהו אולי יכול להסביר לי מה זה בדיוק ואיפה אפשר להשיג וללמוד את זה? נ.ב מצטער על הבורות.
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מישהו כאן הצליח להפעיל על הMANDRAKE MNF 8.2 את הADSL של WOW ? מאיפה הבאתם את הפרוטוקול PPTP VPN ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את המערכת הנדונה ע"ג CD מהאתר הבא : http://www.kde.org/il/knoppixkde/ צרבתי אותה על CD כקובץ ISO והפעלתי איתה המחשב. עולה מצויין , עובד מצויין , זיהה כל הרכיבים ,הפעיל ה- USB , נכנס לרשת המקומית הפעיל האינטרנט בקיצור - מאה אחוז. יש לי 2 שאלות ( חיפשתי בכל הפורומים ובארכיב ולא מצאתי תשובה ) : איך אני מתקין זאת כהתקנת קבע במחשב ? איך מוסיפים פונטים כגון ariel או corier new ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-