עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. איך אפשר להחליף את השפה במק על ידי קיצור במקלדת?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

יש ליwhoppix 2.7 LINUX גירסה live CD ויש לי כרטיס רשת wireless של D-LINK RALINK RT2500 את הדריבר הורדתי מהאינטרנט אני לא ממש מכיר את לינוקס איך אני מתקין את הדריבר

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  3. http://www.prestomypc.com זאת הפצה קלילה של לינוקס, אפשר לומר שזאת אפילו לא מערכת הפעלה אלא שולחן עבודה לגלישה מזדמנת באינטרנט אני מחפש מערכת הפעלה דומה שסמה דגש על מראה ונוחות ממשק למשתמשים מוגבלים שכלית (עדיף כפתורים גדולים), קלילה במשאבים. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by תומי,

באולפן הקלטות שאני עובד בו יש Pro-Tools 5 על מחשב Power-Mac G4 עם מעבד 400Mhz ומערכת הפעלה 9.04, שבאופן כללי מתפקד מצויין. הוא כולל דיסק קשיח חיצוני מבוסס סקאזי וצורב CD חיצוני מבוסס FireWire מדגם YAMAHA 16-10-40 CRW 2100IX שעבד מצויין עד היום עם Toast 4. לאחרונה רצינו להרחיב את נפח האיחסון של המחשב ורכשנו דיסק קשיח חיצוני נוסף מבוסס FireWire, אך המחשב לא זיהה אותו. כשהזמנו טכנאי מקינטוש לתקן את הבעיה, הוא עידכן את הרחבות ה-FireWire של המחשב, וכעת המחשב עובד עם הדיסק הקשיח החדש בצורה חלקה, אבל... הוא חדל לזהות את צורב הדיסקים, שלהזכירכם - גם הוא מחובר דרך FireWire. כיצרנו קשר שוב עם הטכנאי הנ"ל, הוא היה עובד עצות וטען שכדי שהמחשב יחזור לזהות את הצורב, צריך להחזיר את ההרחב…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  5. ואם יש יש לי עוד שאלה הגיע IMAC אם תענו לי אני ישמח

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  6. Started by alex542,

יש לי בעיה שבתוכנה הserial port אפור ובעצם אי אפשר לשנות את הפורט שתתבצע דרכו הצריבה וכו' מציעים כל פעם לעשות: sudo arduino אך זה תהליך מעצבן אז רציתי לשאול אם יש דרך לפתור את הבעיה. [h=2][/h]

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  7. היי היום ניסיתי להגדיר חיבור לאינטרנט בUBUNTU ולא ממש הצלחתי. מחובר דרך כבלים (ברק 013). אני משתמש במדריך הזה - http://l3ech.net/cables_linux_l2tp.php?reverse=on . נתקעתי בחלק הראשון שם, לפי המדריך הורדתי את הrp-l2tp client מhttp://sourceforge.net/projects/rp-l2tp/ וניסיתי להתקין. עכשיו החלק הבעייתי - כשאני גולש לתיקייה אליה עשיתי EXTRACT וכותב configure/ הterminal אומר - Error:C compiler cannot create executables. ניסיתי לקמפל קובץ c פשוט(hello world) וגם הוא מסרב לעבוד(כותב שהוא לא יודע מה זה include<stdio.h># ) למישהו יש רעיון? OS: ubuntu 7.04 MODEM : motorola surfboard 4200

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  8. יום שלישי ה30 לחודש מיפגש כרגיל ביהודה הלוי 58 בירות סמים כפה סנויצים והרבה בחורות (נו טוב מלצרית אחת שנירעת טוב) שעה 18:30 כולם מוזמנים למי שלא הגיע אף פעם \לא חווה זה מיפגש חברתי של הועדי פמלה אנדרסון ו\או לינוקס הציבור הרחב מוזמן נדב ההודעה הנ"ל פורסמה בשם פינגוינין אנונימים "הושט יד לפנגוין שבפנים"

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by korn666,

יש לי רד האט חדש אף פעם לא השתמשתי בלינוקס זה פעם ראשונה עכשיו אני לא יודע איך להתחבר לאינטרנט יש לי ADSL של בזק בינלאומי מודם USB חיצוני שפועל עם חייגן וזה לא אינטרנט בכבלים אין לי כבלים מה שכן בוינדוס אני מתקין את הדיסק שקיבלתי עם המודם וזה פשוט מכין חייגן בלינוקס לא מה אני עושה תודה על העזרה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  10. Started by ilanim,

אני מדבר על ממשק הגרפי(בגנום) אז ככה 1) הגדרתי את email בצורה לא נכונה אך אני יוכל להגדיר אותה מחדש 2) אך אני מגדיר כתיבה בעברית לדוגמא אם פתחתי תיקיה חדשה אני רוצה לכתוב את שם שלה בעברית 3)אך אני מגיע למצב של kde אבקש לקבל את הסברים כמו למשל פתח את email גש לתפריט שנמצא למעלה גש לFILE ושם גש וכו... אבקש לקבל הסבר בצורה כזאת בתודה אילן

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  11. Started by Mesatla,

אני מנסה להתקין את השרת לTF2. אני מכניס את הפקודה chmod +x steam ואז ./steam -command update -game "tf" -dir . אני מקבל שגיאות ובסוף הוא כותב "failed to read clientregistery.blob" מישהו יכול לעזור?[br]פורסם בתאריך: 18.07.2009 בשעה 16:05:09 לאחר פרמוט והחלפת HDD הכל פועל אך כשאני מריץ את השרת אני מקבל ERROR "coudnt allocate any ip port" אני מריץ את השרת עם +ip עם הIP הנוכחי שלי[br]פורסם בתאריך: 19.07.2009 בשעה 20:50:52 הבעיה היא עם הפורט מאיזה שהיא סיבה הוא מסרב להיות פתוח,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. מבחינת כוח עיבוד כמובן ובכלל בתמורה... וגם אפשר בכלל לשדרג אותו כאילו להחליף חלקים כמו כרטיס מסך או כרטיס קול? האם יהיה צורך בכלל? הוא יעבוד לי כמו שצריך על משחקים כבדים? אודה לכל מי שיעזור תנקס

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sharmeiri,

היי שלום אני מעוניין לתרגם את השורות האלה לטובת CERTBOT ואני לא מצליח למצוע תיעוד המתייחס ל מערכות הפעלה WINDOWS אלה רק ללינוקס. הפקודות הן: mv /etc/letsencrypt/archive/example.com /home/user/me/certbot/example_archive sed -i 's,/etc/letsencrypt/archive/example.com,/home/user/me/certbot/example_archive,' /etc/letsencrypt/renewal/example.com.conf mv /etc/letsencrypt/live/example.com/*.pem /home/user/me/certbot/ sed -i 's,/etc/letsencrypt/live/example.com,/home/user/me/certbot,g' /etc/letsencrypt/renewal/example.com.conf certbot update_symlinks זה מאוד חשוב לי תודה למשיבים טובי הלב

14. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני לפני יצירת FIREWALL של MNF היש דברים שאני צריך לדעת ? דבר שני הוא שלא מצאתי SNF אם מישהו יכול לתת לי לינק אם הוא יותר טוב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by division,

מישהו יכול להסביר לי מזה Windows X ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by הראל01,

היה לי דפדפן אקספלור ושעדכנתי בטעות תמדייה פלייר הוא שם לב שהווינדוס שלי לא חוקי ומחק לי תמדייה פלייר והדפדפן. אני אשמח לדעת איך אני מחזיר תמדייה פלייר ולא משנה איזה גרסה. ועוד משהו קטן.. ניסתי להוריד תדפדפן של אקספלואר שוב אבל הוא לא נותן לי ולכן הורדתי תפייר פוקס שבהרבה מקומות לא נותן לי לפתוח דפים. אז מה עושים בנידון? אני יכול באיזה שהוא דרך להוריד חזרה תאקספלואר?? ממש תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by opbenesh,

הי, אני מעוניין להתקין את GRUB2 מבלי להתקין Linux. בכל המדריכים שמצאתי, דורשים להתקין GRUB עם ההפצה, או לחלופין להתקין על תיקיית ה-/boot בהפצה קיימת. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MadEddy,

דוד שלי קנה בצרפת את ה-iMAC '20 עם מעבד G5. קודם כל על המסך יש כל מיני ארטיפקטים, כאילו הכל קרוע כזה. הסמן של העכבר והאייקונים נראים קרועים. כמו כן אחת לחצי שעה המסך הופך להיות אפור והמחשב מבקש ללחוץ על כפתור הכיבוי. ממחקר שעשיתי הבנתי שמחשבי iMAC שנרכשו בתאריכים מאי 2005-אוקטובר 2005 עם מספר סיראלי המתחיל כך : EMC 2056.... זכאים לתיקון חינם. המחשב נקנה בספטמבר 2005 וכמובן שיש לו את ההתאמה במספר הסיריאלי. בבקשה אשמח לעזרה לגבי שתי הבעיות הנ"ל, כמו כן לדעת האם יש חנות מקצועית או נציגות רשמית של מקינטוש בארץ שאפשר לפנות אליה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by DaniDin,

Sun Java Desktop System 2003 קראתי קצת על המערכת החדשה של SUN השאלה היא האם זה מערכת הפעלה עצמאית כגון WIN XP או LINOX , או שזה רק DESKTOP שמולבש על מערכת קיימת, בקיצור... :? אם יש מישהו שיאיר את המעבד הראשי שלי בקצת מידע על התוכנה הנ"ל, וכמובן איך היא :?:

20. Started by Guyke,

שלום חברים! לפני כמה ימים עשיתי את צעדיי הראשונים ב UNIX והתקנתי yellow dog linux כל PS3. אחרי מאמצים רבים יש לי כבר אינטרנט אלחוטי ואני רוצה להוריד תוכנות ופלג אין'S .הבעיה שאני פשוט לא מבין איך להתקין - כל הקבצים מגיעים כקבצי מקור... אפילו FIREFOX אין לי!! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. Started by -JobNick-,

נכון שכבר טחנו את הנושא והWINE אמור להריץ (לא את הכל אבל חלק) תוכנות של וינדוס. עכשיו רציתי לשאול איזה תוכנות, ליתר דיוק באיזו שפת תכנות אם נגיד התוכנה נכתבה בVISUALBASIC הוא יוכל להריץ? או שהוא יכול להריץ רק תוכנות של C C++ ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by LBC,

היי, קיבלתי מאק מעבודה בעיצוב גראפי, ויש עליו מאות פונטים ממש יפים, וביניהם גם הרבה פונטים עבריים. ניסיתי להעביר את הפונטים האלו ל-PC דרך דיסק און קיי, כדי להשתמש בהם בפוטושופ, אילוסטרייטור וכו' אבל על PC. ובעוד שהמאק מזהה אותם כקבצים של כ-200KB כל אחד, ה-PC מזהה אותם כקבצים לא ידועים של 0K (בעוד שהתיקיה בה הם נמצאים עדיין שוקלת כמה מאות מגה - כמו שהיה אמור להיות). כמו כן, השמות של הקבצים בעברית נראים על PC כג'יבריש ממש נורא, כמו שלא ראיתי אף פעם. וכמובן שהמחשב לא מזהה את הקבצים האלו כפונטים... בקיצור, איך אני מעביר פונטים ממאק ל-PC? האם זה אפשרי בכלל? איך אני גורם לשמות העבריים להיראות נורמאלי? זה ממש חשוב לי... תודה! *מדובר ב-G3, Mac OS 9.1 ועל ה-PC מותקנת ויסטה 64 ביט.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by expi,

איזה מערכת ההפעלה הכי טובה (אל תציעו לי מיקרוסופט) והאם אפשר להשיג אותה בארץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by puNani,

התקנתי בעבר את Red Hat Linux 8 על המחשב שלי, בנוסף לWindows XP Professional. אני מעוניין לפרמט את הכונן הוירטואלי עליו התקנתי את Linux ולהתקין אותו מחדש, בגלל שמשום מה יש בו הרבה באגים.. אני חושב שזה בגלל כל מיני דברים שהורדתי וניסיתי להתקין בלי להבין יותר מדי בהתחלה... האם מישהו יכול להסביר לי את השלבים לביצוע משימה שכזאת? או אולי יש מדריך באינטרנט? (יש לי את שלושת הדיסקים של ההתקנה)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שוטטתי ברשת ומצאתי מספר ערכות שכאלו, אך לא הצלחתי לסגור על אחת מהם, לכן אני מבקש המלצה במידה ויש, מדובר על סיוע לבחור די דל באמצעים, יותר נוח לו לעבוד עם ממשק\מנשק מוכר, זה למה\מדוע. כמובן ובמידה ויש דרכים אחרות להגיע לאותו המראה, מה טוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.