לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
היי בזמן האחרון התקנתי Mandrake Kinux 9.1 על המחשב שלי והחלטתי למחוק אותו- נכנסתי לwin XP שהיה לי בפרטישן השני ומחקתי אותו דרך partition magic 8. עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי את הboot screen של לינוקס (אבל אפשר לבחור את windows). איך אפשר להוריד את המסך הזה?? רק בפורמט??? ???
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Hi (BTW if someone knows how do I enable hebrew (i forgot about it in the installation( it will be appriciated) Anyhow, as the description sais: I installed Mandrake 8.2 and now my windows XP boot is fucked up... Whenever I click it it sais "starting windows" and stays there, doesn't continue anywhere from there.... Any help would be appriciated. Thanks In Advance, Ameralis Zaiir (BTW don't think I'm a spammer or something if I don't reply... I'm going for a trip tommrow so I might now see the replies 'till I come back...)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זהו פרוקייקט קוד פתוח המאפשר לבעלי מעבדים בx86 לשתמש בmac os או במשהו תואם(בקיצר להפעיל תוכנות של מק לא במק אלא בpc)?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הלינוקס יכול לעשות בעיה כשאני בא להתקין windows חדש?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! היום בביה"ס הכירו לנו את מערכת ההפעלה לינוקס ואת סביבת העבודה שלה המורה שלי אמר לי שהוא השאיר פירצה במערכת שנקראת root exploit אז ככה כל תלמיד יש לו שם משתמש וסיסמא וכך יש לו מן מקום עבודה משלו ברשת המחשבים המידע על כל תלמיד אני מאמין שנמצא על השרת , המורה שלי נתן לנו משימה שמי שיצליח למצוא את הפירצה הזאת ולשנות משהו שסביבת העבודה שלו ליצור קובץ או משהו כזה אז.. הרמז היחיד שהוא נתן זה שקוראים לפירצה root exploit שזה שפ די כללי לפירצות מסוג זה מישהו מוכר לו הדבר או יודע על הפירצה ואיך לעשות את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Sun Java Desktop System 2003 קראתי קצת על המערכת החדשה של SUN השאלה היא האם זה מערכת הפעלה עצמאית כגון WIN XP או LINOX , או שזה רק DESKTOP שמולבש על מערכת קיימת, בקיצור... :? אם יש מישהו שיאיר את המעבד הראשי שלי בקצת מידע על התוכנה הנ"ל, וכמובן איך היא :?:
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין לינוקס.. עכשיו אני לא יודע איזה גירסא להוריד מה הכי עדיף איזה פאץ' תוספת וכל הדברים האלה.. אז אני צריך המלצות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני להדר תכניות c++ בלינוקס א. איזה סיומת לתת לקובץ הקוד (cpp) ב. מה ה syntax להרצת המהדר עם קובץ הקוד ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלו את זה http://wwws.sun.com/software/looking_glass/demo.html בצד שמאל למעלה תבחרו את המהירות המתאימה לכם. חכו קצת על תפסיקו רק בהתחלה הוא מברבר אבל אחר כך מראים את מערכת בבפעלה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי 4 מחשבים בבית, בשלושה מהם מותקן ווינדוס וברביעי רד האט לינוקס 9. אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, כך שקופסת הלינוקס תהיה מחוברת לאינטרנט (ADSL) וכל השאר יגשו לאינטרנט דרכה. אז כתבתי סקריפט שיעשה IP מסקריידינג באמצעות איי פי טייבלס: #!/bin/sh IPTABLES=/sbin/iptables #All The lines below are NAT routing # flush any old rules $IPTABLES -F -t nat # turn on NAT (IP masquerading for outgoing packets) $IPTABLES -A POSTROUTING -t nat -o eth0 -j MASQUERADE # enable IP forwarding (of incoming packets) echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward הגדרתי את האייפי של כרטיס הרשת המתחבר לרשת: 192.168.0.1. בכל שאר המחשבים שונה כתובת האייפי במספרה האחרון. בכל המחשבים הסא…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר התקנתי את לינוקס נאמר לי שבקלות ניתן לחבר גם את האינטרנט,אני מעונין לעשות זאת עכשו אבל לפני שאני קורא כמה מדריכים אני מחפש תשובה מהירה ופשוטה לשאלה הבאה: יש לי מודם של ale 070 ואותו קיבלתי מבזק. לאלא שמכירים אישית הנה תיאור קצר: קטן, עומד לגובה,ירקרק,צר ועושה מלא בעיות. קיבלתי אותו מבזק. האם ניתן לחבר אותו לאינרנט או שאני יזדקק למודם אחר?. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שלושה ימים התקנתי את ה- RH , היום עידכנתי ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב מחדש ב- BOOT LOADER יש לי שלוש אפשרויות במקום שניים , הנה האפשרויות : Linux Red Hat 2.4.20-8 Linux Red Hat 2.4.20-24.9 windows XP נכנסתי לשתי הגירסאות של ה- RH ושניהם אותו הדבר .. אז רציתי לשאול אם אני יכול להסיר אחת מהאפרויות ואיך .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום אני התקנתי לינוקס RH 9 ואני רוצה ליצור חייגן יש לי מודם אלקטל לא משודרג ואני רוצה לדעת כיצד עושים זאת והסבר עם תמונות אפילו יעזור מאוד תודה מראש ניר,
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
קצת רקע : יש לי persario 900 אני מנסה להתקין עליו לינוקס כבר די הרבה זמן וכל פעם צצות בעיות חדשות. הבעיה האחרונה היא שהוא לא מזהה לי את הCD בהתקנה. יש לי partition ללינוקס ואני רוצה להתקין ממנו. יש איזשהו אמולטור שאני אוכל לראות את הpartition ולשים עליו את קבצי ההתקנה ? נ.ב. דיברתי עם התמיכה של compaq והם אמרו שאולי הדבר היחיד שיעבוד על המחשב שלי זה RedHat אבל הם לא תומכים בזה כי המחשב מיועד לwindows. ניסיתי לזהות את הרכיבים אם קנופיקס וגם הוא לא מצליח.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מריץ אנריל כבר הרבה זמן אבל בא לי לגוון, על מה אתם ממליצים? (רץ על רדהט 7.2...)
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
יום שלישי ה9 לחודש מיפגש כרגיל ביהודה הלוי 58 בירות סמים קפה סנויצים שקשוקה לא רעה והרבה בחורות (נו טוב מלצרית אחת שניראת טוב) שעה 18:30 כולם מוזמנים למי שלא הגיע אף פעם \לא חווה זה מיפגש חברתי של מעריצי פמלה אנדרסון ו\או לינוקס הציבור הרחב מוזמן נדב ההודעה הנ"ל פורסמה בשם פינגוינין אנונימים "הושט יד לפנגוין שבפנים"
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רד האט חדש אף פעם לא השתמשתי בלינוקס זה פעם ראשונה עכשיו אני לא יודע איך להתחבר לאינטרנט יש לי ADSL של בזק בינלאומי מודם USB חיצוני שפועל עם חייגן וזה לא אינטרנט בכבלים אין לי כבלים מה שכן בוינדוס אני מתקין את הדיסק שקיבלתי עם המודם וזה פשוט מכין חייגן בלינוקס לא מה אני עושה תודה על העזרה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
יש לי מנדרק 9.1 בעברית ומודם של מוטורטלה לבן sb4200 surfbord cable modem אינטרנט בכבלים +אינטרנט זהב בחיבור USB זה מודם חיצוני. מישהו יכול לעזור לי להתחבר לאינטרנט?? או עצות טיפים? אני נואש...
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום , אני די חדש בעניין ה OpenOffice ואני רוצה לדעת כיצד הופכים את הדף ב calc (exel)n שיראה מימין לשמאל ולא משמאל לימין כמו בברירת המחדל ? כלומר ABC ו123 יהיו בצד ימין של הגליון . תודה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מצלמה טובה לגרפיקאית ב500 דולר. מישהו מכיר אחת טובה??
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-